ΤΟΞΟΤΗΣ

 • Τοξότης 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Λίγες μέρες πριν την δύση του 2017, ο Κρόνος εγκατέλειψε το ζώδιό σας. Με δεδομένο ότι ο Κρόνος δεν λειτουργεί αρνητικά  στον Τοξότη δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό το γεγονός είναι αιτία χαράς.. Η ζωή όμως μετά τον Κρόνο είναι σίγουρα πιο χαλαρή , καθώς ο πλανήτης έδωσε σε τόσους πολλούς  Τοξότες, τα δύο περασμένα χρόνια , αιτίες να ωριμάσουν, αλλά και να δημιουργήσουν,  καθώς το δημιουργικό άγχος που μετέφερε στην ζωή σας έκανε τους ανέμελους Τοξότες να  κάνουν πράγματα ευθύνης , όπως παιδιά αλλά και να βάλουν για άλλους λόγους  , πάντα δημιουργικούς  άγχη και πρέπει στην ζωή τους.  Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως από εδώ και πέρα θα τα μετράτε όλα πιο σοβαρά. Θα είστε αρκετά σφιχτοί στην οικονομική σας διαχείριση και θα γίνετε των … (φρονίμων τα παιδιά) που προνοούν για να έχουν,  αλλά και για πάν ενδεχόμενο..   Είναι αλήθεια ότι το 2018 θα σας στριμώξει λίγο περισσότερο οικονομικά αφού θα αυξήσει τα πάγια έξοδά σας χωρίς ανάλογη αύξηση των εσόδων σας.  Από την άλλη όμως θα δώσει αιτίες για να έχετε μία εσωτερική αισιοδοξία και γαλήνη, μαζί με περισσότερο φιλοσοφημένη  σκέψη που να κρατά ψηλά το ηθικό και την διάθεση  σας. Συχνότερη θα είναι  αυτήν την χρονιά,  η ανάγκη σας να ξεφεύγετε από την κουραστική καθημερινότητα ή και να απομονώνεστε  και οι περισσότεροι θα βρείτε τον χώρο και τον τρόπο να ξεκουράζετε την ψυχή μα και το σώμα σας.

  Όπως θετικοί και βοηθητικοί απέναντί σας θα είναι άνθρωποι που σας αγαπούν και δείχνουν με χαρά να κάνουν ότι χρειάζεται για να είστε πιο καλά. Ξαφνικές αλλαγές που θα μπορούσαν να φέρουν και αλλαγές στον χώρο που ζείτε ή συχνότερες αιτίες για ταξίδια θα έχουν οι γεννημένοι την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου. Τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά για τους περισσότερους η νέα χρονιά δεν φέρνει σημαντικές αλλαγές . Υπάρχει μία καλή συνέχεια σε ότι βρίσκετε σε εξέλιξη και υπάρχει και τίποτα δεν δείχνει να σκιάζει τον ουρανό της ερωτικής σας ζωής. Όμως το 2018 δίνει περιόδους που βοηθούν τις σχέσεις σας να ξαναζεσταθούν και να ανανεωθούν αλλά και τις πιθανότητες να περάσουν πιο καλά οι όσοι μόνοι και μόνες του ζωδίου.. Οι περίοδοι αυτές είναι τον Μάρτιο, τον Απρίλιο , από τα μέσα του Ιουνίου ως και τα τέλη του Ιουλίου.  Όλα θα πάνε για εσάς σίγουρα καλύτερα από το τέλος του φθινόπωρου  και μετά κυρίως στον χώρο της δουλειάς , ενώ απ το ίδιο διάστημα θα έχετε αισθητά μεγαλύτερα έσοδα αν και η δυσκολία που θα φέρει ο Κρόνος  στο πορτοφόλι σας δεν μπορεί από την μία μέρα στην άλλη να διορθωθεί.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου σας είναι ο Δίας που, σύμφωνα με τη μυθολογία, ήταν ο θεός όλων των θεών και των ουράνιων φαινομένων.

  Η δικαιοσύνη είναι το βασικό σας χαρακτηριστικό και η μανία που έχετε για τα ταξίδια σημαίνει ότι συχνά αφήνετε τον τόπο σας για να εξερευνήσετε τον κόσμο. Έχετε μια δύναμη που ενώνει τους ανθρώπους γύρω σας κι έναν καταπληκτικό ενθουσιασμό σε ό, τι αναλαμβάνετε.

  Είστε δεκτικοί και παίρνετε τα θετικά στοιχεία των άλλων για να ενισχύσετε το πεπρωμένο σας, σε μια συνεχή αναζήτηση πνευματικής εξέλιξης. Μια από τις πιο ενεργοποιημένες όψεις του 2018 βρίσκεται στις συνεργασίες, στις σχέσεις και σε όλα τα είδη και τις μορφές των δεσμεύσεων. Τόσο στις αισθηματικές, όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις ψάχνετε να βρείτε τρόπους για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρήσετε και οδηγίες που, αν τις ακολουθήσετε, θα μπορέσετε να μείνετε στην πορεία σας, αλλά υπάρχουν επίσης και ευκαιρίες για υψηλότερες επαφές που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την αγάπη.

  Κάνοντας μια βαθύτερη και σοβαρότερη δέσμευση απέναντι στις υποχρεώσεις που υπάρχουν στη ζωή σας και βρίσκοντας καινούριες συναισθηματικές συνδέσεις με τον εσωτερικό σας κόσμο, θα προχωρήσετε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Να  προετοιμαστείτε, λοιπόν, ανάλογα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Με την έμφαση που δίνεται στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων, η αγάπη είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες υποσχέσεις αυτής της χρονιάς. Μια μακρόχρονη δέσμευση είναι αρκετά πιθανή – μια δέσμευση που δεν εξαρτάται μόνο από τα ρομαντικά όνειρα και τις επιθυμίες σας, αλλά και από τον τρόπο που λειτουργεί στην καθημερινότητά σας.

  Θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος της σκέψης σας σε θέματα που έχουν βαθύτερες ρίζες και πιο δυναμικές δυνατότητες. Το να παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες είναι πολύ βασικό, καθώς ο Κρόνος εξακολουθεί να επηρεάζει τις σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

  Τα όμορφα καινούρια ξεκινήματα γρήγορα μπορεί να μετατραπούν σε κάτι πολύ πιο σοβαρό. Με την Αφροδίτη ανάδρομη τον Οκτώβριο στο ζώδιο του Σκορπιού, να προσθέτει πάθος και ρομαντισμό στα αισθηματικά σας, αναμένεται μια επανασύνδεση που σας είχε απασχολήσει πολύ στο παρελθόν.

  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Οι οικονομικοί στόχοι και τα περιουσιακά θέματα θα είναι σχετικά ήσυχα στη διάρκεια του 2018. Όταν εμφανίζονται σαν σημαντικές επιλογές ζωής είναι πιθανότερο να μην συνδέονται με άλλα πράγματα. Αναμένονται χρήματα μέσω συνεργασιών ή καινούριων συμφωνιών για σημαντικούς στόχους.

  Η καριέρα έρχεται στο επίκεντρο, όσον αφορά τον τρόπο που την υποστηρίζετε, την προσπάθεια που θα καταβάλλετε και το πώς χειρίζεστε τις λεπτομέρειες και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν εκεί. Ουσιαστικά, έχετε ανάγκη από στόχους που θα ενισχύσουν την αίσθηση της αυτάρκειας και της ασφάλειας. Η αφθονία και η ευημερία θα έρθουν μέσα από τέτοιους στόχους.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter