ΤΟΞΟΤΗΣ

 • Τοξότης 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του Δια στον χώρο του Αιγόκερω δεν δείχνει ικανή να σας πλουτίσει και αν κάτι θα μπορούσε να καταφέρει είναι να δώσει λίγο περισσότερο καλύτερη ροη στα έσοδα σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το 2020 είναι μια χρονιά που μπορεί να σας απαλλάξει από τα αυξημένα πάγια σας αλλά και από αυτές τις ξαφνικές αιτίες, ζημιές κλπ οι οποίες δημιουργούν πρόσθετα και μη προγραμματισμένα έξοδα στην ζωή σας.

  Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί και κτητικοί απέναντι στο χρήμα. Τις περισσότερες φορές οι οποίες κινήσεις σας δεν θα χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και θα έχετε στον νου σας, από κάθε τι που κάνετε, να κερδίζετε έστω και λίγο.

  Στον χώρο της δουλειάς υπάρχει αναγκαιότητα να αλλάξετε πολλά πράγματα από τον τρόπο που λειτουργούσατε μέχρι πέρυσι. Αν δεν το καταφέρετε πολύ εύκολα μπορεί να βρεθείτε έκτος του χώρου δουλειάς. Τα καλά του 2020 για εσάς είναι μια μεγάλη περίοδος που βοηθά να είστε συντροφικοί και συνεργάσιμοι, ευέλικτοι απέναντι στους ανθρώπους είτε συντροφεύεστε είτε συνεργάζεστε και να πετύχετε καλό κλίμα σε αυτούς τους τομείς και την θετική απέναντι σας λειτουργία συντρόφου και συνεργατών.

  Από τον Απρίλη μέχρι τις αρχές του Αυγούστου όλα βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Από το καλοκαίρι και μέχρι να τελειώσει ο χρόνος η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον χώρο του Κριού θα δώσει περισσότερη δυναμική στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας, θα σας κάνει έντονα ερωτικούς, θα κερδίζετε εύκολα επιβεβαίωση αλλά παράλληλα θα δώσει και μια περίοδο γεμάτη νευρική ένταση, κόντρες και αντιπαραθέσεις με τα παιδιά σας αλλά και με τους ερωτικούς σας συντρόφους.

  Ο Φεβρουάριος, ο Σεπτέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι τρεις καλοί μήνες για τα προσωπικά σας αλλά και για όλους τους τομείς, όμως σε όλη την διάρκεια της χρονιάς πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις σας, την βασική και απρόσεκτη κίνηση σας που θα μπορούσε να δημιουργήσει ατυχήματα.

  Ακόμα το 2020 είναι μια χρονιά που θα μπορούσε να φέρει, αναμενόμενα όμως, γεγονότα που σε κάθε περίπτωση δεν είναι ευχάριστα αφού αφορούν άτομα με τα οποία είτε είναι συγγενικά είτε όχι, είστε συνδεδεμένοι συναισθηματικά μαζί τους.

  Σε όλη την διάρκεια της χρονιάς οι 9-10-11-12/12 γεννημένοι να είστε περισσότερο προσεκτικοί αφού εύκολα θα μπορούσατε να ακολουθήσετε ή και να πιστέψετε ουτοπίες ή και θεωρίες που δεν έχουν πραγματική βάση.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Οι ευκαιρίες πηγαινοέρχονται, φέτος. Αλλά αν επιλέξετε τις σωστές για σας, η χρονιά αυτή θα είναι υπέροχη. Να μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε, να περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, να ασχολείστε με τα χόμπι σας – και το 2020 θα είναι εξαιρετικό!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Φέτος, έχετε μεγαλύτερη σιγουριά – κι αυτό θα σας βοηθήσει σε πολλές και διαφορετικές πτυχές της ζωής σας το 2020. Θα έχετε την τάση να επιλύσετε προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητές σας με το παρελθόν και να φτιάξετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, κοινωνικοί και τολμηροί φέτος, αν θέλετε να επηρεάσετε τα πράγματα γύρω σας.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη αν έχετε γεννηθεί από τις 23 Νοεμβρίου ως τις 22 Δεκεμβρίου. Έχετε πολλά καλά (και μερικά κακά) που σας βοηθούν να προσδιορίσετε την προσωπικότητά σας. Είστε αισιόδοξοι, ανεξάρτητοι, κεφάτοι, αμελείς, έντιμοι, ανήσυχοι και ευθείς – κι όλα αυτά μαζί θα καθορίσουν τη χρονιά που έρχεται

  Έρωτας και σχέσεις

  Ίσως να ψάχνετε για μια αλλαγή ρυθμού στην αισθηματική σας ζωή φέτος, είτε είστε μόνοι, είτε όχι. Αν είστε μόνοι, είναι μια καλή στιγμή ν’ αρχίσετε να ψάχνετε για μια νέα σχέση. Είναι πιο πιθανό να βρείτε τον έρωτα με ένα καινούριο πρόσωπο, παρά με άτομα που ήδη ξέρετε (κάποιο φίλο ή πρώην). Και είναι πιο πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες αν δοκιμάσετε καινούρια πράγματα ή πηγαίνετε σε καινούρια μέρη.

  Αν είστε ήδη σε σχέση και βλέπετε ότι δεν πηγαίνει πουθενά (ειδικά στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή), ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να την τερματίσετε. Αλλά αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα. Το 2020 θα υπάρξουν, επίσης, αλλαγές στις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Θα πρέπει να είστε πιο αισιόδοξοι μ’ αυτά τα άτομα και να τους δίνετε την υποστήριξη που χρειάζονται. Αν θέλετε να βοηθήσετε κάποιους να πάρουν αποφάσεις, καλό θα είναι να το κάνετε με διακριτικότητα χωρίς να γίνεστε πιεστικοί.

  Καριέρα

  Σε επαγγελματικό επίπεδο θα κάνετε μεγάλη πρόοδο, φέτος – και θα δουλεύετε περισσότερο από ό, τι συνήθως. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετυχαίνετε περισσότερα, καθώς περνάνε οι μήνες. Αν κάτι απειλεί να σας ρουφήξει την ενέργεια φέτος, αυτό είναι η δουλειά σας. Ενώ μπορεί να είναι ενοχλητικό να νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι μετά τη δουλειά, θα είναι και χαλαρωτικό εφόσον η δουλειά πάει καλά. Επίσης, είναι μια καλή χρονιά να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση.

  Οικονομικά

  Αν δουλεύετε σκληρά αυτό το χρόνο, τότε είναι πιθανό να καταφέρετε σχεδόν ό, τι θέλετε. Θα έχετε περισσότερα χρήματα απ’ ό, τι στο παρελθόν: αρκετά για να εξοφλήσετε τα χρέη σας και να βάλετε και κάτι στην άκρη για το μέλλον! Όπως καταλάβατε, το 2020 αναμένεται εξαιρετικό για τα έσοδά σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter