ΤΟΞΟΤΗΣ

 • Τοξότης 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η δημιουργική ανάπτυξη που σας προσφέρει η παρουσία του Δια το δικό σας ζώδιο είναι το πιο σημαντικό και το πιο ευχάριστο του 2019. Είσαστε μπροστά σε μια χρονιά που σας βοήθα να μάθετε ή να εκσυγχρονίσετε τις γνώσεις σας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η ανάπτυξη που προσφέρει ο Δίας μπορεί να μεταφραστεί και σε οικονομικό κέρδος. Δείτε το 2019 σαν μια χρονιά σποράς, μια χρονιά που σπέρνετε σοδιά την οποία μόνο από τον Δεκέμβριο και μετά θα αρχίσει να σας αποδίδει καρπούς. Άλλωστε ο Κρόνος εξακολουθώντας την αργή πορεία του μέσα στον χώρο του Αιγόκερω συνεχίζει να κρατά αυξημένα τα πάγια σας έξοδα έχοντας την τάση να σας προσθέσει κι’ αλλά, και μαζί με αυτά να αυξήσει την έμφυτη οικονομική ανασφάλεια που σας διακρίνει.

  Από την άλλη οι τάσεις φυγής ή η ανάγκη μιας φυγής από τον χώρο που ζείτε, είναι αισθητή και αυτή την χρονιά. Επαγγελματικά ανατρεπτικός ο Ουρανός από τις αρχές του Μαρτίου και μετά που εγκαθίσταται στον χώρο του Ταύρου για πολύ καιρό, σας ζητά να κάνετε περισσότερα πράγματα στα επαγγελματικά σας που δείχνουν να απειλούνται αν εξακολουθήσετε να κινείστε με τους χαλαρούς ρυθμούς που κινηθήκατε και το 2018.

  Εξαιρετικά ευαίσθητο το νευρικό σας σύστημα κάνει απρόσεκτο τον λόγο και την κίνηση σας και εσάς ευερέθιστους και επιθετικούς ακόμα και για ασήμαντη αιτία. Πολλοί λένε ότι το να έχεις τον Δια στο ζώδιο σου είναι τύχη. Αυτό είναι ψέμα. Ο Δίας έχεις την δύναμη να σπρώχνει, να επιταχύνει εξελίξεις. Και φυσικά αν κάποιος βρίσκετε σε ανοδική πορεία μπορεί με την δύναμη του να τον πάει ακόμα πιο ψηλά. Αν όμως κάποιος ακολουθεί αρνητική πορεία ο ίδιος αυτός Δίας μπορεί να κάνει πιο γρήγορη την κάθοδο του.

  Αυτό που σίγουρα μπορείτε να κάνετε καλά αυτή την χρονιά είναι να συνειδητοποιήσετε ότι μέσα από την δύναμη που σας προσφέρουν σημαντικές συμμαχίες, συνεργασίες ή ακόμα και γάμοι σε κάποιες περιπτώσεις, μπορείτε να είστε περισσότερο ασφαλής απ’ ότι αν αποφασίσετε να κινηθείτε μόνοι.

  Το ξεκίνημα της χρονιάς σας βρίσκει αποφασιστικούς και με θέληση να αλλάξετε δυναμικά λειτουργίες σε όλους τους τομείς. Δύσκολα ή εύκολα η περίοδος της Άνοιξης σας δίνει κάποιες προσωπικές επιβεβαιώσεις αλλά και συναισθηματικές χάρες, όπως και το διάστημα του Αυγούστου που παραδοσιακά σας ευνοεί και σας βοηθά να νιώσετε καλά και ευχαριστημένοι σε όλους τους τομείς.

  Ένας ακόμα από τους τυχερούς μήνες του 2019 θα είναι ο Νοέμβριος που πιθανά πολλοί από εσάς θα είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και με όσα θα καταφέρετε φέτος μέχρι τα γενέθλια σας.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το 2019 είναι μια σπουδαία χρονιά αλλαγών για τους Τοξότες. Μπορεί να νιώθατε κάπως περιορισμένοι τα προηγούμενα χρόνια, σαν να μη μπορούσατε να κάνετε αυτό που θέλατε. Φέτος, μπορείτε να ξεφύγετε απ’ αυτούς τους περιορισμούς – μπορείτε να γίνετε το πρόσωπο που θέλετε να είστε και να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν ευτυχισμένους.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται
  Τα άστρα προβλέπουν ότι φέτος θα ορίζετε εσείς – και μόνο εσείς – τη   ζωή σας. Πολλές ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας κι εξαρτάται από σας, αν θα τις εκμεταλλευτείτε ή όχι. Τα φυσικά σας ταλέντα θα σας βοηθήσουν να λάμψετε όλη αυτή τη χρονιά και να βελτιωθείτε γενικότερα τη ζωή σας.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη αν έχετε γεννηθεί από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου. Ο Τοξότης είναι το ένατο ζώδιο του ζωδιακού και συμβολίζεται από ένα τοξότη. Οι Τοξότες αγαπούν τους έντονους ρυθμούς και θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο. Θέλουν να ασχολούνται με δημιουργικά και συναρπαστικά πράγματα κι απεχθάνονται οτιδήποτε μονότονο και βαρετό. Κάποια από τα πολλά θετικά τους χαρακτηριστικά είναι ότι τους αρέσει να περνάνε καλά, είναι έντιμοι, κοινωνικοί κι εξωστρεφείς. Στα αρνητικά τους υπολογίζονται η ασυνέπεια, η αναποφασιστικότητα και η ανυπομονησία.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Το 2019 είναι μια χρονιά που θα προσπαθήσετε να βρείτε μια ισορροπία στην κοινωνική σας ζωή. Θα είστε πιο χαρούμενοι αν περνάτε περίπου τον ίδιο  χρόνο με τους φίλους σας, την οικογένεια και το ταίρι σας. Αν είστε ερωτευμένοι και είστε σε σταθερή σχέση είναι πολύ πιθανό να σκεφτείτε σοβαρά το επόμενο βήμα. Κάντε φιλικές σχέσεις με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και αφήστε στην άκρη εκείνους που σας κάνουν να νιώθετε μίζερα. Τα μέλη της οικογένειας θα είναι, επίσης, πολύ υποστηρικτικά απέναντί σας, όλη τη χρονιά.  Οι αποφάσεις σχετικά με μια εγκυμοσύνη θα πρέπει να παρθούν μετά από αρκετή σκέψη.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Οι προβλέψεις για την καριέρα σας λένε ότι θα έχετε μια σχετικά εύκολη χρονιά, φέτος. Τα φυσικά σας ταλέντα θα βοηθήσουν πολύ στη δουλειά σας – βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες για να προοδεύσετε και να φτάσετε εκεί που θέλετε. Οι φιλικές σχέσεις με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σας θα σας δώσουν, επίσης, ένα πλεονέκτημα. Τέλος, καλό είναι να δείχνετε τη θετική σας πλευρά στη δουλειά – κι εσείς θα περνάτε καλύτερα και οι άλλοι.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Όσον αφορά τα οικονομικά σας, φέτος θα είστε από τους τυχερούς. Κι αυτό γιατί είναι πιθανό να αποκτήσετε καινούριες  δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να τηρήσετε ευκολότερα τον προϋπολογισμό σας. Τα έξοδα της καθημερινότητας – διατροφή, λογαριασμοί, απρόοπτα – θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας περιστασιακά, ειδικά όταν ο Ερμής κινείται ανάδρομα. Αλλά για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε ικανοποιητικά τα οικονομικά σας. Ίσως ακόμα να έχετε κάποια επιπλέον χρήματα να ξοδέψετε, για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Διατηρώντας τη συνέπεια και τη σταθερότητά σας θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας και να ζήσετε μια αρμονική ζωή.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter