ΤΟΞΟΤΗΣ

 • Τοξότης 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το ότι έχει φύγει ο Κρόνος από τον χώρο του Αιγόκερω δείχνει ότι για κάποιο λόγο θα μειωθεί από φέτος ένα πάγιο έξοδο το οποίο μέχρι χτες σας δυσκόλευε. Όμως έχει φύγει και ο Δίας που τουλάχιστον το 2020, ακόμα και από αρνητική θέση, μπορούσε και στήριζε επιμέρους την οικονομία σας. Οι δύστροπες όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό δείχνουν ότι το 2021 είναι μια χρονιά που θα σας μειώσει τα έσοδα και θα σας προβληματίσει οικονομικά. Ακόμα ο ανατρεπτικός Ουρανός, που κινείτε μες τον χώρο του Ταύρου, δείχνει ότι στην διάρκεια της χρονιάς θα μπορούσε να πάψει μια επαγγελματική δραστηριότητα σας και να λειτουργήσετε λίγο σπασμωδικά στον τομέα αυτό την διάρκεια της χρονιάς. Το ποθούμενο, το να κάνετε δηλαδή αυτό που αγαπάτε και σας αρέσει και να έχετε τα έσοδα που θα θέλατε, είναι κάτι που είναι δύσκολο το 2021. Παράλληλα φαίνετε ότι η ανάγκη σας να κινείστε σε πολλές μεριές θα είναι για πολλούς λόγους εμποδισμένη. Είναι μια χρονιά που δεν θα σας λείψει το άγχος και η ανασφάλεια.

  Ο τομέας που αφορά κοντινούς συγγενείς θα σας προβληματίσει είτε με θέματα υγείας είτε με άλλα. Και κάποιοι, για το χατίρι συγγενών, θα μπορούσαν να μπούνε σε έξοδα.

  Αυτή την χρονιά λοιπόν, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τα λίγα θετικά της διαστήματα που είναι από τις 20/3 μέχρι 19/4, από τα τέλη Ιουνίου μέχρι 22/8 και από 7/10-5/11.

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter