ΤΟΞΟΤΗΣ

 • Τοξότης 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η δημιουργική ανάπτυξη που σας προσφέρει η παρουσία του Δια το δικό σας ζώδιο είναι το πιο σημαντικό και το πιο ευχάριστο του 2019. Είσαστε μπροστά σε μια χρονιά που σας βοήθα να μάθετε ή να εκσυγχρονίσετε τις γνώσεις σας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η ανάπτυξη που προσφέρει ο Δίας μπορεί να μεταφραστεί και σε οικονομικό κέρδος. Δείτε το 2019 σαν μια χρονιά σποράς, μια χρονιά που σπέρνετε σοδιά την οποία μόνο από τον Δεκέμβριο και μετά θα αρχίσει να σας αποδίδει καρπούς. Άλλωστε ο Κρόνος εξακολουθώντας την αργή πορεία του μέσα στον χώρο του Αιγόκερω συνεχίζει να κρατά αυξημένα τα πάγια σας έξοδα έχοντας την τάση να σας προσθέσει κι’ αλλά, και μαζί με αυτά να αυξήσει την έμφυτη οικονομική ανασφάλεια που σας διακρίνει.

  Από την άλλη οι τάσεις φυγής ή η ανάγκη μιας φυγής από τον χώρο που ζείτε, είναι αισθητή και αυτή την χρονιά. Επαγγελματικά ανατρεπτικός ο Ουρανός από τις αρχές του Μαρτίου και μετά που εγκαθίσταται στον χώρο του Ταύρου για πολύ καιρό, σας ζητά να κάνετε περισσότερα πράγματα στα επαγγελματικά σας που δείχνουν να απειλούνται αν εξακολουθήσετε να κινείστε με τους χαλαρούς ρυθμούς που κινηθήκατε και το 2018.

  Εξαιρετικά ευαίσθητο το νευρικό σας σύστημα κάνει απρόσεκτο τον λόγο και την κίνηση σας και εσάς ευερέθιστους και επιθετικούς ακόμα και για ασήμαντη αιτία. Πολλοί λένε ότι το να έχεις τον Δια στο ζώδιο σου είναι τύχη. Αυτό είναι ψέμα. Ο Δίας έχεις την δύναμη να σπρώχνει, να επιταχύνει εξελίξεις. Και φυσικά αν κάποιος βρίσκετε σε ανοδική πορεία μπορεί με την δύναμη του να τον πάει ακόμα πιο ψηλά. Αν όμως κάποιος ακολουθεί αρνητική πορεία ο ίδιος αυτός Δίας μπορεί να κάνει πιο γρήγορη την κάθοδο του.

  Αυτό που σίγουρα μπορείτε να κάνετε καλά αυτή την χρονιά είναι να συνειδητοποιήσετε ότι μέσα από την δύναμη που σας προσφέρουν σημαντικές συμμαχίες, συνεργασίες ή ακόμα και γάμοι σε κάποιες περιπτώσεις, μπορείτε να είστε περισσότερο ασφαλής απ’ ότι αν αποφασίσετε να κινηθείτε μόνοι.

  Το ξεκίνημα της χρονιάς σας βρίσκει αποφασιστικούς και με θέληση να αλλάξετε δυναμικά λειτουργίες σε όλους τους τομείς. Δύσκολα ή εύκολα η περίοδος της Άνοιξης σας δίνει κάποιες προσωπικές επιβεβαιώσεις αλλά και συναισθηματικές χάρες, όπως και το διάστημα του Αυγούστου που παραδοσιακά σας ευνοεί και σας βοηθά να νιώσετε καλά και ευχαριστημένοι σε όλους τους τομείς.

  Ένας ακόμα από τους τυχερούς μήνες του 2019 θα είναι ο Νοέμβριος που πιθανά πολλοί από εσάς θα είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και με όσα θα καταφέρετε φέτος μέχρι τα γενέθλια σας.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Οι ευκαιρίες πηγαινοέρχονται, φέτος. Αλλά αν επιλέξετε τις σωστές για σας, η χρονιά αυτή θα είναι υπέροχη. Να μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε, να περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, να ασχολείστε με τα χόμπι σας – και το 2020 θα είναι εξαιρετικό!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Φέτος, έχετε μεγαλύτερη σιγουριά – κι αυτό θα σας βοηθήσει σε πολλές και διαφορετικές πτυχές της ζωής σας το 2020. Θα έχετε την τάση να επιλύσετε προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητές σας με το παρελθόν και να φτιάξετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, κοινωνικοί και τολμηροί φέτος, αν θέλετε να επηρεάσετε τα πράγματα γύρω σας.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη αν έχετε γεννηθεί από τις 23 Νοεμβρίου ως τις 22 Δεκεμβρίου. Έχετε πολλά καλά (και μερικά κακά) που σας βοηθούν να προσδιορίσετε την προσωπικότητά σας. Είστε αισιόδοξοι, ανεξάρτητοι, κεφάτοι, αμελείς, έντιμοι, ανήσυχοι και ευθείς – κι όλα αυτά μαζί θα καθορίσουν τη χρονιά που έρχεται

  Έρωτας και σχέσεις

  Ίσως να ψάχνετε για μια αλλαγή ρυθμού στην αισθηματική σας ζωή φέτος, είτε είστε μόνοι, είτε όχι. Αν είστε μόνοι, είναι μια καλή στιγμή ν’ αρχίσετε να ψάχνετε για μια νέα σχέση. Είναι πιο πιθανό να βρείτε τον έρωτα με ένα καινούριο πρόσωπο, παρά με άτομα που ήδη ξέρετε (κάποιο φίλο ή πρώην). Και είναι πιο πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες αν δοκιμάσετε καινούρια πράγματα ή πηγαίνετε σε καινούρια μέρη.

  Αν είστε ήδη σε σχέση και βλέπετε ότι δεν πηγαίνει πουθενά (ειδικά στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή), ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να την τερματίσετε. Αλλά αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα. Το 2020 θα υπάρξουν, επίσης, αλλαγές στις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Θα πρέπει να είστε πιο αισιόδοξοι μ’ αυτά τα άτομα και να τους δίνετε την υποστήριξη που χρειάζονται. Αν θέλετε να βοηθήσετε κάποιους να πάρουν αποφάσεις, καλό θα είναι να το κάνετε με διακριτικότητα χωρίς να γίνεστε πιεστικοί.

  Καριέρα

  Σε επαγγελματικό επίπεδο θα κάνετε μεγάλη πρόοδο, φέτος – και θα δουλεύετε περισσότερο από ό, τι συνήθως. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετυχαίνετε περισσότερα, καθώς περνάνε οι μήνες. Αν κάτι απειλεί να σας ρουφήξει την ενέργεια φέτος, αυτό είναι η δουλειά σας. Ενώ μπορεί να είναι ενοχλητικό να νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι μετά τη δουλειά, θα είναι και χαλαρωτικό εφόσον η δουλειά πάει καλά. Επίσης, είναι μια καλή χρονιά να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση.

  Οικονομικά

  Αν δουλεύετε σκληρά αυτό το χρόνο, τότε είναι πιθανό να καταφέρετε σχεδόν ό, τι θέλετε. Θα έχετε περισσότερα χρήματα απ’ ό, τι στο παρελθόν: αρκετά για να εξοφλήσετε τα χρέη σας και να βάλετε και κάτι στην άκρη για το μέλλον! Όπως καταλάβατε, το 2020 αναμένεται εξαιρετικό για τα έσοδά σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter