Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για Δευτέρα  19  Φεβρουαρίου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό

  Γενικά

  Η Σελήνη στην 4η ημέρα του μηνιαίου της κύκλου σε ( γέμιση )  μέσα από τον χώρο του Κριού  νωρίς το πρωί 02:15 κάνει μία τετραγωνική όψη με τον Κρόνο που δεν δείχνει να επηρεάζει παρά μόνο ξενύχτηδες γεννημένους την 6 ημέρα των παρορμητικών ζωδίων. η μία όψη της μέσα στην ημέρα είναι το τρίγωνό της με τον Άρη ( όψη έντονη και ερωτικοί για πολλούς) η Δευτέρα είναι μέρα που η παρορμητικότητα της Σελήνης θα μας κάνει να βγάζουμε εύκολα προς τα έξω σκέψεις και συναισθήματα ή ακόμα και να αντιδρούμε άμεσα και χωρίς να μετράμε επιπτώσεις , όταν κάτι μας ενοχλεί.  Ανεβάζει την διάθεση γεννημένων την 2ή εβδομάδα των ζωδίων της φωτιάς , όμως και πολλά άτομα του υγρού στοιχείου θα περάσουν καλά σήμερα με δεδομένο ότι Ήλιος , Ερμής και Αφροδίτη κινούνται στο υγρό ζώδιο των Ιχθύων και από εκεί βοηθούν την ψυχολογική άνοδο των ζωδίων του νερού γενικά..  Αυτή Δευτέρα  δίνει τύχη σε όλους τους τομείς και γενικά μία ευκαιρία σε όσους ( ανεξάρτητα με την χρονιά της γέννησής σας)  είστε γεννημένοι :  1,2 και 13 Μαρτίου, 2,9 και 15 Ιουλίου, 25,26  Οκτωβρίου, 2,3,4 και 15 Νοεμβρίου.

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Όλοι εσείς μπορεί σήμερα να έχετε  μία  ξεχωριστή αιτία χαράς , ένα κέρδος ,είτε συναισθηματικό , είτε οικονομικό , μία καλή συνάντηση , μία πρόταση ή ακόμα και μία γνωριμία.. Οι πιο θετικές ώρες της ημέρας για να κάνουμε τα πιο σημαντικά που έχουμε κατά νου , συναντήσεις επικοινωνίες κλπ είναι  από 10:49 ως 13:34 –  από 17:14 ως 20:15 και από τις 00:39 ως τις 02:55 τα ξημερώματα της Τρίτης.   Οι πιο δύσκολες ώρες της ημέρας, που καλό είναι να ασχοληθούμε με τα αναγκαία, όσα  δεν μπορούμε να αποφύγουμε ή  αν μπορούμε , να κάνουμε ένα διάλλειμα, καθώς ούτως ή άλλως,  δεν είναι αποδοτικές ώρες  είναι από 08:04 ως 08:59 – από  14:29 ως 15:24 και από 21:24 ως 22:29μμ. Σήμερα είναι μία περίεργη μέρα για άτομα γεννημένα 12ο του 1957 – 9ο του 1958 – 2ο,3ο,6ο,7ο του 1959 – τέλος 9ου 10ο του 1962 – 2ο,3ο,τελος 7ου ,8ο του 1963 καθώς τους δίνει αιτίες για να πέσουν ψυχολογικά ή γενικά τους βάζει εμπόδια σε ότι επιδιώκουν .. Όπως και να έχει καλό είναι εσείς να κινήστε σε χαμηλούς και προσεχτικούς ρυθμούς απόψε..

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • Καρκίνος σήμερα 19-02-18

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #οικονομικά_θέματα_στην_πρώτη_γραμμή

  Σήμερα, τα οικονομικά σας είναι σε πρώτο πλάνο. Φροντίστε να πληρώσετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας σήμερα, για να μην μαζευτούν όλα στο τέλος του μήνα. Έτσι θα απαλλαγείτε και από το σχετικό άγχος. Επίσης, έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να οργανώσετε εκ νέου τις δουλειές σας.

  Ερωτικά

  Νέες επαφές λειτουργούν πολύ καλά, για όσους αναζητάτε σύντροφο, σήμερα. Για εσάς που έχετε σχέση, επικεντρωθείτε σε κάτι που σας αρέσει πάνω στον/στην σύντροφό σας και εξερευνήστε το, όσο αυτοί σας το επιτρέπουν.

  Επαγγελματικά

  Κάποιες καθυστερήσεις θα αναστατώσουν εσάς και τους συναδέρφους σας. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. Σύντομα, θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσετε τα καλά νέα.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter