Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό 

  Γενικά

  Στο ξεκίνημά της η νέα εβδομάδα, μας δίνει μία σημαντική σε ότι αφορά τα αστρολογικά της δρώμενα ημέρα, καθώς στο πρώτο της λεπτό 00:00 περνά ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνουμε μαζί με αυτό στο βαθύ καλοκαίρι..

  Η Σελήνη από την 8η ημέρα του μηνιαίου της κύκλου σε φάση ανάπτυξης (γέμιση) και από τον χώρο του λαμπερού και αισιόδοξου Τοξότη, απόψε κάνει δύο τετραγωνικές όψεις, μία στις 18:35 με την Αφροδίτη (όψη που δείχνει την τάση να μην παίρνουμε πολύ σοβαρά τα πράγματα) και μία με τον Ποσειδώνα στις 21:07 αργά το απόγευμα που η αλήθεια είναι πως μπορεί να μπερδέψει ή και να αναβάλει το βραδινό μας πρόγραμμα.

  Η Δευτέρα είναι μία μέρα που βοηθά την σκέψη μας να ταξιδεύει συχνά μακριά από ότι αφορά την καθημερινότητά μας και την διακρίνει μία διάχυτη τάση φυγής, ταξιδιού κλπ. Δίνει κάτι παραπάνω σε ότι αφορά την διάθεση στο ξεκίνημα της εβδομάδας στους γεννημένους το β΄ δεκαήμερο των ζωδίων της φωτιάς, αλλά γενικά έχει την τάση να ρίχνει σε μελαγχολικές σκέψεις μόνο τους Αιγόκερους απόψε.

  Η Δευτέρα δείχνει τυχερή μέρα για τους όσους γεννημένους 5 και 6 Ιανουαρίου, 4, 5 και 21 Μαρτίου, 13 Απριλίου, 5 και 6 Μαΐου, 5 και 6 Ιουλίου, 7 και 8 Σεπτεμβρίου, 5, 6 και 22 Νοεμβρίου. Εύκολα θα μπορούσε να τους φέρει κάτι πολύ καλό και ανεξάρτητα με την χρονιά της γέννησής τους θα έχουν μία λαμπερή μέρα να βοηθά και να δίνει τύχη, ανοίγματα, ευχάριστες απαντήσεις, προσκλήσεις, γνωριμίες, προτάσεις ή και δώρα κέρδη κλπ.

  Αντίθετα, η Δευτέρα απαιτεί προσοχή για κάποιους γεννημένους το β΄ δεκαπενθήμερο 10ου, τον 11ο και 12ο του 1952, το β΄ δεκαπενθήμερο 8ου και αρχές 9ου του 1953, το β΄ δεκαπενθήμερο 3ου, β΄ δεκαπενθήμερο 6ου και τις πρώτες τρεις ημέρες 7ου του 1954, τον 2ο και το τέλος 11ου του 1992, τον 6ο, το τέλος 8ου και του α΄ δεκαημέρου του 9ου μήνα του 1993, καθώς θα μπορούσε να τους βγάλει εμπόδια, δυσκολίες, να τους μεταφέρει  αρνητικά μηνύματα, κακή διάθεση, προβλήματα υγείας, εργασίας, συγκρούσεις κάθε μορφής κλπ.

  Ακόμα η μέρα μπορεί να δώσει πίεση συναισθηματική, οικονομικές ή και ερωτικές λύπες, σε άτομα γεννημένα: τέλος 9ου, α΄ δεκαπενθήμερου 10ου του 1964, τέλος 3ου και 8ο του 1965.

  Οι πιο θετικές ώρες της ημέρας για να κάνουμε τα πιο σημαντικά που έχουμε κατά νου, συναντήσεις, επικοινωνίες κλπ είναι από 11:06 ως 14:40 και από 19:34 ως 22:21.

  Οι πιο δύσκολες ώρες της ημέρας, που καλό είναι να ασχοληθούμε με τα αναγκαία, όσα  δεν μπορούμε να αποφύγουμε ή  αν μπορούμε να κάνουμε ένα διάλειμμα, καθώς ούτως ή άλλως δεν είναι αποδοτικές ώρες είναι από 07:28 ως 08:41, από 15:56 ως 17:09 και από 23:09 ως 23:56.

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • Καρκίνος σήμερα 23-07-2018

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #επιφυλακτικότητα

  Σήμερα, θα ασχοληθείτε με θέματα προσωπικά. Θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί, κυρίως με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, και θα χρειαστεί να έχετε συναλλαγές μαζί τους. Φροντίστε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να μην φερθείτε επιπόλαια.

  Ερωτικά

  Σήμερα, είναι μια καλή ευκαιρία να πλησιάσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Το μόνο που ίσως, να πρέπει να προσέξετε, είναι να μην πέσετε θύματα των συναισθημάτων σας και κάνετε λανθασμένες κινήσεις.

  Επαγγελματικά

  Σήμερα, θα έχετε πληροφορίες που, επιτέλους θα σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε το παζλ, που τόσο καιρό σας απασχολούσε. Φροντίστε να τις επεξεργαστείτε με σχολαστικότητα και θα έρθετε πολύ εύκολα στην επίλυση και ολοκλήρωση της δουλειάς.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter