ΖΥΓΟΣ

 • Ζυγός 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Είναι σαφές ότι οι πολλές και δύσκολες όψεις του 2020 αφορούν κυρίως τους γεννημένους από τις 15/10 και μετά. Εσείς στην διάρκεια αυτής της περίεργης χρονιάς θα αντιμετωπίσετε πολλά, κυρίως οικογενειακά, αλλά και άλλης μορφής προβλήματα που θα κάνουν πιεστική την καθημερινότητα σας και δύσκολες γενικά τις συνθήκες στην ζωή σας. Γι’ αυτό και είστε οι Ζυγοί που θα ταλαιπωρηθείτε περισσότερο από το πέρασμα αυτού του ανάποδου χρόνου από την ζωή σας.

  Ωστόσο για τους γεννημένους τα πρώτα δεκαήμερα του ζωδίου, η χρονιά δεν δείχνει αρνητική. Μπορεί να μην έχει μεγάλη οικονομική εύνοια αλλά σε κάθε περίπτωση δεν σας αφήνει ακάλυπτους. Και όσοι μάλιστα δεν είχατε κάνει λάθη πέρσι για να βρεθείτε ξεκρέμαστοι στο ξεκίνημα στης χρονιάς, μπορείτε αν κινηθείτε λίγο ευέλικτα να διατηρήσετε καλές επαγγελματικές και εισοδηματικές ισορροπίες.

  Η εύνοια της χρονιάς αφορά μεγάλα διαστήματα όπως ο Απρίλιος, Ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, όπως ο Οκτώβριος που μπορούν και σας δίνουν και προσωπική και συναισθηματική επιβεβαίωση, ευνοούν την σχέση σας, γνωριμίες αν κάτι τέτοιο επιδιώκετε, κάνουν πιο εύκολα τα ταξίδια σας, τις σπουδές σας, νομικά ζητήματα και γενικά σας δίνουν επιβεβαίωση.

  Ακόμα η χρονιά θα είναι εξαιρετικά κοινωνική για τους περισσότερους Ζυγούς αφού ο κόσμος γύρω θα έχει πάντα ανοικτές τις πόρτες για εσάς. Από το καλοκαίρι και μετά θα υπάρχει η τάση τα άτομα που σας συντροφεύουν να θέλουν να σας επιβληθούν με ένα τρόπο που θα δημιουργεί συχνά εντάσεις. Αυτό είναι στο χέρι σας να μην το αποδεχτείτε εξ’ αρχής.

  Γενικά είναι καλό να μην είστε τόσο υποχωρητικοί αλλά να διεκδικείτε και να παίρνετε αυτά που θέλετε από τους άλλους.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Είτε δουλεύετε, είτε είστε μόνοι, με την οικογένεια ή με τους αγαπημένους σας,  να φροντίζετε ν’ απολαμβάνετε κάθε στιγμή. Το 2020 υπόσχεται να είναι μια υπέροχη χρονιά!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Η ζωή σας θα είναι ευκολότερη από ό, τι συνήθως, φέτος. Θα έχετε λιγότερες ευθύνες και περισσότερο χρόνο να κάνετε τα πράγματα που θέλετε. Η ενασχόληση με τα χόμπι σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά φέτος. Το 2020 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τις σχέσεις σας.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 24 Σεπτεμβρίου και 23 Οκτωβρίου. Το ζώδιο του Ζυγού αντιπροσωπεύεται από το σύμβολο της ζυγαριάς, κάτι που λέει πολλά για την προσωπικότητά του. Θέλετε να κρατάτε μια ισορροπία στη ζωή σας και, επίσης, θέλετε να διατηρείτε την ισορροπία και στη ζωή των άλλων. Είστε πολύ κοινωνικά, γοητευτικά και ρομαντικά πλάσματα, δημιουργικά και έξυπνα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τη χρονιά που έρχεται.

  Έρωτας και σχέσεις

  Αγαπητοί Ζυγοί, αν είχατε προβλήματα σχέσεων στο παρελθόν, μην ανησυχείτε γι’ αυτά φέτος. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για τρικυμίες στη σχέση σας και μια πολύ μεγάλη πιθανότητα για την απόλυτη αρμονία. Βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε τα μαθήματα που πήρατε στην αισθηματική σας ζωή, πέρυσι – θα σας βοηθήσουν στις περισσότερες περιπτώσεις! Σε γενικές γραμμές θα θελήσετε να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στα ερωτικά σας, το 2020. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην αφήνετε το σύντροφό σας να σας καταπιέζει. Και, να μην συμβιβάζεστε με κάποιον που δεν θα είστε ευχαριστημένοι μαζί του μακροπρόθεσμα. Μπορείτε να βγείτε και να φλερτάρετε, όσο είστε σίγουροι ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τα σχέδιά σας για το μέλλον.  Όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή με τους φίλους και την οικογένεια, έχετε μια χαλαρή κι ανάλαφρη διάθεση απέναντί τους. Αυτή η χρονιά δεν έχει σοβαρά, οικογενειακά προβλήματα, επομένως απολαύστε το χρόνο που θα έχετε να περάσετε μαζί τους.

  Καριέρα

  Έχετε μια δυνατή επιθυμία να δουλέψετε περισσότερο, φέτος. Θα αισθανθείτε, επίσης, ότι θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα χόμπι σας. Αυτό θα σας κρατήσει αρκετά απασχολημένους το 2020, αλλά τουλάχιστον θα είστε χαρούμενοι! Μην νιώθετε ενοχές αν κινείστε με πιο αργούς ρυθμούς αυτή τη χρονιά – αξίζετε ένα διάλειμμα μια στο τόσο. Και, επίσης,  μη νιώθετε ότι πρέπει να δουλεύετε μόνοι.  Η συνεργασία με τους άλλους μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο. Προτιμήστε την ομαδική δουλειά το 2020, ειδικά στα διαστήματα του ανάδρομου Ερμή.

  Οικονομικά

  Σε σχέση με τα οικονομικά σας θα έχετε λιγότερα μεγάλα έξοδα, φέτος. Αλλά τα έξοδα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, είναι πιθανό να μειώσουν σημαντικά τον προϋπολογισμό σας.  Προσπαθήστε να μαζεύετε χρήματα όταν έχετε τη δυνατότητα  και ξοδέψτε τα για τον εαυτό σας, κοντά  στο τέλος του χρόνου.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter