ΖΥΓΟΣ

 • Ζυγός 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Αν υπάρχει ένας περισσότερο ευνοημένος τομέας στην ζωή σας την νέα χρονιά,  είναι αυτός της εργασίας και της οικονομίας σας.  Το να καταφέρνετε να κοντρολάρετε μα και να αυξήσετε τα έσοδα σας ακόμα και σε μόνιμη από εδώ και πέρα βάση, κάτω από αυτές τις οικονομικές συνθήκες και μάλιστα να είστε το ζώδιο που έχει τους πιο κερδισμένους οικονομικά αυτόν τον καιρό, είναι χάρισμα αλλά και τύχη. Αυτό τον καιρό θα έχετε μία αναγνώριση επαγγελματική που δεν θα μείνει στα μπράβο, αλλά θα συνεπάγεται καλύτερες συνθήκες, βελτίωση θέσης και εσόδων. Ακόμα φέτος  μπορείτε να μυρίζεστε τις ευκαιρίες,  να ανοίγεστε επαγγελματικά και να κερδίζετε όσα σε εποχές καλές δεν μπορούσατε να κερδίσετε ακόμα και με περισσότερη από ότι φέτος προσπάθεια. Πολλοί από εσάς μάλιστα, μέσα από ένα επιτυχημένο νέο άνοιγμα – εκμετάλλευσης μίας ευκαιρίας – ιδέας  δικαιολογημένα θα βρεθείτε σε θέση ισχύος.

  Έτσι το  2018 υπόσχεται κέρδη στους  Ζυγούς  που δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν μεθοδικά για ένα καλύτερο αύριο. Αυτήν την χρονιά πολλοί  Ζυγοί θα καταφέρετε να αποκτήσετε κάτι υλικό που πολύ καιρό  επιθυμούσατε. Στα ερωτικά σας τώρα, οι προσωπικές επιλογές  των γεννημένων την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου , μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο μόνιμες σχέσεις – γάμους, αν ανήκετε στους ζωηρούς δεσμευμένους. Στους πολλούς όμως  αυτή η χρονιά μπορεί να αποδώσει καταπληκτικά στα ερωτικά σας και να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις αναζητήσεις σας. Κάποιοι θα νοιώσετε ότι η σχέση σας είναι ότι καλύτερο και κάποιοι μόνοι μπορείτε να βρείτε μέσα σε αυτήν την χρονιά έναν ιδανικό έρωτα. Πιο δυνατά διαστήματα για τα ερωτικά σας είναι από την αρχή της χρονιάς ως τα μέσα Φεβρουαρίου το 1ο 20ήμερο του Μαίου  και τον πολύ καλό για εσάς Αύγουστο.  Τα δύσκολα της νέας χρονιάς αφορούν τον οικογενειακό χώρο.. Φέτος  οι Ζυγοί του 1ου10ημέρου,  για διάφορους λόγους θα στεναχωρηθούν με θέματα που αφορούν την οικογένεια που τους γέννησε και καταστάσεις που αφορούν τα πολύ δικά τους άτομα.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, το σύμβολο της αιώνιας θηλυκότητας, της ομορφιάς και της γονιμότητας.

  Η ισορροπία και η λεπτότητα του συναισθήματος σας κάνουν  πλάσματα γοητευτικά  και κοινωνικά. Αποφεύγετε τις συγκρούσεις με χάρη και αρμονία, που υπάρχουν πάντα στη ζωή σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά σημαίνουν ότι συχνά μπορεί να ασχολείστε με την τέχνη και τη δικαιοσύνη και οι λεκτικές σας ικανότητες εκτιμώνται ιδιαίτερα.

  Η εκπαίδευση, τα ταξίδια και τα σχέδια για το μέλλον είναι θέματα που θα βρεθούν στο προσκήνιο τη χρονιά που έρχεται. Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να ψάχνετε για μαθήματα και σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια καλύτερη θέση και να φτάσετε στην επιτυχία που έχετε ονειρευτεί. Έχετε την ανάγκη να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς η σημαντική και δυναμική αυτή χρονιά ανοίγεται μπροστά σας.

  Οι εκλείψεις του 2018 προσθέτουν τις διαισθητικές, συναισθηματικές τους πινελιές σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Τα ταξίδια είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα, ενώ η καριέρα σας και οι προσπάθειες που καταβάλλετε εκεί θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Θετικά, επίσης, επηρεάζονται τα οικονομικά και οι προσωπικές σας αξίες.

  Η επικοινωνία σε κάθε επίπεδο ευνοείται προς το τέλος του χρόνου – θα βρείτε νέους τρόπους να εκφραστείτε και θα ενισχύσετε τους δεσμούς με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας φίλους.

  Τα τελευταία χρόνια έχετε μάθει πολλά – φέτος σας δίνεται  η ευκαιρία να αξιοποιήσετε θετικά τις πληροφορίες και τη γνώση που έχετε αποκτήσει.

  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Πολλές ρομαντικές εκπλήξεις σας περιμένουν φέτος! Καινούριοι έρωτες ή νέοι τρόποι να ανανεώσετε τη σχέση που έχετε, μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Τα ταξίδια μπορεί να συνδέονται με αισθησιακές πιθανότητες ή κάποιο πρόσωπο από μακριά να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας. Αυτό το χρόνο δίνεται μεγάλη έμφαση στο μέλλον σας και το πώς θέλετε να το φτιάξετε, επομένως η αγάπη θα παίξει σοβαρό ρόλο. Η ικανότητά σας να παίζετε και να διασκεδάζετε, ενώ ταυτόχρονα είστε συνεπείς στη συμπεριφορά σας, σας επιφυλάσσει πιθανά μακρόχρονους και σταθερούς δεσμούς.

  Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, κινείται ανάδρομα τον Οκτώβριο στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού και υπόσχεται την επιστροφή κάποιου ατόμου… ή μιας δυνατής ανάμνησης από το παρελθόν. Αυτή η περίοδος επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό, στον τρόπο που καλύπτετε τις ανάγκες σας για ασφάλεια και εκτίμηση, μέσα από τις στενές σας σχέσεις.

  Να μην ξεχνάτε την ικανότητά σας να φροντίζετε τον εαυτό σας και θα είστε έτοιμοι να απολαύσετε την ατμόσφαιρα που σας επιφυλάσσει η ανάδρομη Αφροδίτη.

  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Στη διάρκεια αυτής της χρονιάς θα αναθεωρηθούν πολλά πράγματα, σε επίπεδο αξιών. Τα πράγματα που σας έκαναν να νιώθετε ασφάλεια και σταθερότητα πριν από ένα χρόνο, δεν ισχύουν πια. Έχετε επαναπροσδιορίσει τι έχει σημασία για σας σε όλα τα επίπεδα, από το οικονομικό ως το συναισθηματικό – και, φέτος, θα μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε. Μπορεί να πάρετε χρήματα από δουλειές που κάνατε στο παρελθόν και δεν είναι απίθανο να δεχτείτε ένα μπόνους ή μια προαγωγή στη δουλειά σας – ένα μπόνους ή μια προαγωγή που την έχετε κερδίσει με κόπο. Εκτιμήστε την αυτάρκειά σας και την ικανότητά σας να τα καταφέρνετε μόνοι σας και η επιτυχία είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter