ΖΥΓΟΣ

 • Ζυγός 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όσο θα βρίσκετε ο Κρόνος μέσα στον χώρο του Αιγόκερω, δηλαδή για φέτος και για ένα κομμάτι του 2020, τόσο θα σας προβληματίζουν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου οικογενειακά θέματα είτε αυτά αφορούν αντιθέσεις που μπορεί να έχετε με δικούς σας είτε άλλης μορφής σπιτίσια προβλήματα τα οποία θα σας αγχώνουν.

  Μέχρι τις αρχές του Μαρτίου που ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο, θα καταφέρει να φέρει ουσιαστικά, ανατρεπτικά κτυπήματα και τελικά ξεκαθαρίσματα σε μπερδεμένες σχέσεις και συνεργασίες της ζωής των γεννημένων στις 2 τελευταίες μέρες του ζωδίου. Κάποιοι γεννημένοι 16,17 και 18/10 θα διανύσετε μια χρονιά που δεν σας επιτρέπει λάθη ούτε αμέλειες γι’ αυτό σε ότι κάνετε θα πρέπει να κινείστε πολύ προσεκτικά.

  Όλοι οι Ζυγοί έρχεστε από ένα καλό κυρίως για τα οικονομικά σας 2018. Όσοι εκμεταλλευτήκατε τις επαγγελματο-οικονομικές ευκαιρίες της περασμένης χρονιάς δεν δείχνετε να αντιμετωπίζετε κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό πρόβλημα ούτε και αυτή την χρονιάς, αρκεί να είσαστε σαφείς στις συμφωνίες σας και εντάξει στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.

  Συναισθηματικά, με εξαίρεση τους 16. 17 και 18/10 γεννημένους, η χρονιάς δεν δείχνει κακή για εσάς. Άλλωστε για τους περισσότερους η φυσική σας κοινωνικότητα κρατάει ανοικτές τις πόρτες των γνωριμιών και των ευκαιριών. Αν όμως πρέπει να διαλέξουμε κάποιους μήνες που συναισθηματικά δείχνουν περισσότεροι ευνοϊκοί για εσάς, αυτοί είναι ο Μάρτιος, ο Ιούνιος, και ο Σεπτέμβριος. Ενώ οικονομικά ένα κάτι παραπάνω μπορείτε να περιμένετε τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το 2019, αγαπητοί Ζυγοί, προβλέπεται ότι θα βελτιώσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες κι αυτό θα σας προσφέρει πολλές καινούριες ευκαιρίες. Θα νιώσετε, επίσης, την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία φέτος – γεγονός που θα μπορούσε να αλλάξει τη γενικότερη πορεία σας, στη διάρκεια της χρονιάς. Και όπως συνήθως, θα ψάχνετε για ισορροπία σε όλες τις πλευρές της ζωής σας.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται
  Φέτος, θα χρειαστεί να βασιστείτε στις φυσικές σας ικανότητες για να πετύχετε. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες σίγουρα θα σας φέρουν νέους κι ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα σας προσφέρουν νέες ευκαιρίες: μπορείτε είτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες, είτε να τις προσπεράσετε, αλλά αυτή η επιλογή θα καθορίσει όλη τη χρονιά σας.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού αν έχετε γεννηθεί από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου. Ο Ζυγός είναι το έβδομο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Το ζώδιο του Ζυγού αντιπροσωπεύεται από μια ζυγαριά. Κι αυτό έχει νόημα, καθώς οι Ζυγοί φαίνεται να αγωνίζονται πάντα για μια ισορροπία στη ζωή τους. Για την ακρίβεια, πολλά από τα θετικά χαρακτηριστικά του Ζυγού περιστρέφονται γύρω από την ισορροπία.  Οι Ζυγοί είναι ήρεμοι, δίκαιοι, έξυπνοι και φιλότιμοι. Ωστόσο, συχνά φαίνονται αποστασιοποιημένοι, εγωιστές κι αναποφάσιστοι

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Ο έρωτας θα είναι το επίκεντρο της ζωής σας το 2019, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι. Το αστείο είναι ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε σύντροφο, αν δεν ψάχνετε τόσο πολύ – μπορεί να συναντήσετε κάποιον σ’ ένα φιλικό περιβάλλον και να υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Γύρω στην άνοιξη είναι πιθανό να βιώσετε την απόλυτη αρμονία στην αισθηματική σας σχέση, τόσο διανοητικά όσο και ερωτικά. Ίσως αρχίσετε να νιώθετε βαθιά συναισθήματα για το ταίρι σας, εκείνη την περίοδο, αν δεν τα έχετε ήδη νιώσει. Μπορεί ακόμη να είστε έτοιμοι για να δεσμευτείτε περισσότερο.

  Αν είστε μόνοι, θα προσπαθήσετε να βρείτε κάποιον, που η προσωπικότητά του να ταιριάζει με τη δική σας. Οι φίλοι και η οικογένεια μπορεί να σας ενοχλήσουν λιγάκι φέτος. Το 2019 είναι μια καλή στιγμή να απομακρύνετε κακούς φίλους και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με όσους αξίζουν.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Τα άστρα λένε ότι αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με τους άλλους, για να μπορέσετε να πετύχετε εύκολα τους στόχους σας. Οι προϊστάμενοί σας θα διαπιστώσουν, επίσης, ότι οι ικανότητές σας για επικοινωνία και ομαδική εργασία είναι πολύ σημαντικές για την επιχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χώρο για να είστε δημιουργικοί στη δουλειά σας. Τα φυσικά σας χαρίσματα θα λάμψουν φέτος, οπότε φροντίστε να τα αναδείξετε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Στην αρχή της χρονιάς θα πρέπει να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα οικονομικά σας με μεγαλύτερη ευκολία στη διάρκεια της χρονιάς. Δουλέψτε για να βελτιώσετε τις οικονομικές σας δεξιότητες και μην κάνετε αγορές με πίστωση! Να ξοδεύετε χρήματα μόνο όταν τα έχετε.

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Να μην είστε τόσο ιδεαλιστές. Να έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για το πώς θέλετε να προχωρήσει η καριέρα σας. Και, στη συνέχεια, αποδείξτε ότι είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σ’ αυτές τις προσδοκίες.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter