Βάιος Αλεξανδρής

Βάιος Αλεξανδρής

Μελλοντολόγος- Μεταφυσικός- Αστρολόγος

9011 400 000

Πολυταξιδευμένος και με φυσική μεταφυσική ικανότητα, ο Βάιος Αλεξανδρής από πολύ μικρή ηλικία ήξερε πως το γεγονός ότι αντιλαμβάνεται βαθύτερα τον κόσμο σε σχέση με τους  υπόλοιπους ανθρώπους , ήταν ένα χάρισμα. Σε μικρή ηλικία «κατέγραφε» όσα έβλεπε και τους απέδιδε ερμηνείες ανάλογα με τα όσα γίνονταν αργότερα. Αποφάσισε να ταξιδέψει στα βασικότερα πνευματικά κέντρα της Ανατολής και να μαθητεύσει δίπλα σε ανθρώπους που είχαν την εμπειρία και την γνώση να χρησιμοποιούν την πνευματικότητά τους για να «δουν» τα σημάδια που προοικονομούν το μέλλον.

Την επιστήμη της αστρολογίας την διδάχθηκε από έναν από τους μεγαλύτερους δασκάλους της μεταφυσικής στην Αίγυπτο, ενώ τα ταξίδια του στην Κίνα και στις Ινδίες τον βοήθησαν να διευρύνει τους ορίζοντές του και να «εμβαθύνει» ακόμη περισσότερο την πνευματική του αντίληψη.

Ο Βάιος μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας και ειδικεύεται σε ερωτικά ζητήματα και στις καρμικές σχέσεις.

Θέλεις να μάθεις αν ο/η σύντροφός σου, είναι ο άνθρωπος της ζωής σου; Επιθυμείς να μάθεις πότε θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό; Αντιμετωπίζεις προβλήματα με την σχέση σου που χρειάζονται άμεση λύση;

Ο Βάιος Αλεξανδρής, είναι ο ειδικός που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις όλα όσα συμβαίνουν στον παρόν σου και θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να χτίσεις ένα σταθερό και επιτυχημένο μέλλον.

Επικοινώνησε μαζί του για να λύσεις όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν στο 9011 400 000!

 

Αστρολόγοι

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter