Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για τη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό 

  Γενικά

  Η Σελήνη από τον Υδροχόο σήμερα το απόγευμα στις 20:52 κάνει την μόνη όψη της ημέρας ένα εξάγωνο με τον Ερμή, ενώ βρίσκεται στην 7η ημέρα του μηνιαίου της κύκλου και σε γέμιση. Η μέρα είναι αδιάφορη καθώς δεν παρουσιάζει κάποια αξιόλογη όψη και το μόνο σημαντικό είναι πως από σήμερα και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, τόσο ο Ερμής, όσο και η Αφροδίτη θα βρίσκονται σε φαινομενική στάση, καθώς ο Ερμής το Σάββατο θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και η Αφροδίτη μία μέρα πριν την Παρασκευή την ορθόδρομη δική της πορεία.

  Η μέρα δείχνει πιο θετική για τα ζώδια του αέρινου  στοιχείου και τους γεννημένους το πρώτο δεκαπενθήμερο αυτών των ζωδίων, αλλά και για όλους είναι μέρα που μας κάνει να ασχολούμαστε περισσότερο από ότι συνήθως με τα κοινά.

  Η Τετάρτη, δίνει σε κάποιους ιδιαίτερη τύχη και γενικά αιτίες χαράς που μπορεί να έχουν κάθε μορφή. Έτσι απόψε μια καλή εξέλιξη, μια πρόταση, ένα κέρδος και γενικά μια αιτία χαράς ή και μια γνωριμία μπορεί να έχουν οι γεννημένοι  στις 14 Φεβρουαρίου, 13 και 22 Μαρτίου, 16 Ιουνίου, 14 και 24 Ιουλίου, 6 Αυγούστου, 18 Οκτωβρίου και 23 Νοεμβρίου.

  Αντίθετα, σήμερα όλα δείχνουν πως πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικοί σε ό,τι και αν κάνετε, να αποφεύγετε κόντρες, να προσέχετε την υγεία σας, τα επαγγελματικά σας, μα και την οδήγηση οι γεννημένοι τον 9ο του 1956, τον 2ο, στα τέλη του 7ου, στις αρχές του 8ου του 1957, τον 10ο του 1963, τον 2ο και τον 8ο του 1964.

  Ακόμα, η μέρα θα δυσκολέψει συναισθηματικά και γενικά θα προβληματίσει ή θα λυπήσει για διάφορους λόγους άτομα γεννημένα τον 11ο του 1981, τον 4ο και τον 9ο του 1982.

  Οι πιο καλές ώρες της ημέρας για να στείλετε κάποιο μήνυμα, να κάνετε αποδοτικές συναντήσεις και γενικά να πάει πιο καλά ότι προσπαθείτε είναι από τις 11.20 έως τις 13.50 και από τις 17.11 έως τις 20.40.

  Οι πιο δύσκολες ώρες για σήμερα που βγάζουν εμπόδια, ασυνεννοησία και γενικά δεν βοηθούν να κυλήσουν ομαλά όσα προσπαθούμε είναι από τις 8.50 έως τις 9.40, από τις 14.40 έως τις 15.30 και από τις 21.50 έως τις 23.00.

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΤΑΥΡΟΣ

 • Ταύρος σήμερα 14-11-2018

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #χιούμορ_και_δημιουργικότητα

  Θα χειρίζεστε τις καταστάσεις με χιούμορ και λογική και θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί. Επίσης θα έχετε την ικανότητα να ψυχολογείτε τους άλλους και να διακρίνεται ποιοι είναι με το μέρος σας και ποιοι όχι.

  Ερωτικά

  Το χιούμορ σας, θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν πιο εύκολα, και δεν αποκλείεται να τους γοητεύσετε από την πρώτη στιγμή.

  Επαγγελματικά

  Οι αρκετά εμπνευσμένες ιδέες σας, θα κάνουν τους γύρω σας, να θέλουν, να συμμετέχουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας, με αποτέλεσμα να βρείτε ικανοποιητική βοήθεια και υποστήριξη.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter