Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ του Τριημέρου Παρασκευή 16 Σάββατο 17  και Κυριακή  18 Φεβρουαρίου   2018 από τον Πέρρη Κρητικό

  Γενικά

  Αυτό το τριήμερο η Σελήνη θα κινηθεί στην 1η, 2η και 3η μέρα του μηνιαίου της κύκλου και σε φάση ανάπτυξης  (γέμιση) στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 04:41 της Παρασκευής ως την Κυριακή τις 14:04 που θα περάσει στον Κριό.. Παρασκευή ως το μεσημέρι της Κυριακής είναι πιο καλές μέρες για τα ζώδια του νερού ενώ από την Κυριακή το μεσημέρι θα είναι πιο καλή η διάθεση των γεννημένων την πρώτη εβδομάδα των ζωδίων της φωτιάς.  Αυτό το τριήμερο έχουμε 3 κύριες όψεις.. Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνο 01:19 της Παρασκευής . όψη που σταθεροποιεί σχέσεις και βοηθά πολύ γεννημένους 6η μέρα των ζωδίων του νερού σε σημαντικές κινήσεις , ‘Άρη τετράγωνο Ποσειδώνα , η όψη γεννά μεγάλες τάσεις φυγής για αυτό και αυτό το 3ήμερο θα μετακινηθεί πολύς κόσμος στην ανάγκη να ξεφύγει από την ρουτίνα και να πάρει μία γεύση διακοπών μες τον χειμώνα..  Ερμής σύνοδο Ήλιο 14:27 του Σαββάτου, λίγο πολύ και αυτή η όψη δηλώνει ανάγκη μετακίνησης και φυγής, ενώ την Κυριακή ο Ερμής περνά στους Ιχθείς 06:28 το πρωί και το απόγευμα ακολουθεί το πέρασμα και του Ήλιου στον ίδιο χώρο 19:18 ξεκινώντας τον μήνα των Ιχθύων …

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Οι όψεις λοιπόν των ημερών δίνουν ταξιδιάρικη διάθεση που μπορεί να ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του νερού  αλλά επηρεάζει θετικά γενικά και όλους τους άλλους. Μέσα στις  μέρες αυτές , είναι  πολλοί αυτοί που θα έχουν μία ξεχωριστή αιτία χαράς, ένα κέρδος ,είτε συναισθηματικό είτε οικονομικό , μία καλή συνάντηση, μία πρόταση ή ακόμα και μία γνωριμία,  καθώς η τύχη είναι με το μέρος τους τώρα … Οι τυχεροί λοιπόν  αυτού του τριημέρου είναι ανεξαρτήτως  χρονιάς γέννησης τους  γεννημένοι : 16,17,18,19,26,2728 Φεβρουαρίου, 1 και 13 Μαρτίου, 29,30 Ιουνίου,1,2 και 15 Ιουλίου, 21,22,23,24,29 και 30  Οκτωβρίου, 1,2 και 15 Νοεμβρίου.

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΤΑΥΡΟΣ

 • Ταύρος σήμερα 17-02-18

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #συμπόνια_και_κατανόηση

  Σήμερα θα χρειαστείς τη στήριξη και την καθοδήγηση από κάποιο στενό συγγενικό σου πρόσωπο. Μην ξεχνάς, ότι ένα από αυτά είναι και η μητέρα σου, που από μικρό παιδί, σου έλυνε όλα σου τα προβλήματα.

  Ερωτικά

  Σήμερα θα εκτιμήσεις τα όσα έχει κάνει ο/η σύντροφό σου για σένα, αλλά και για την σχέση σας. Για σένα που είσαι ελεύθερος και αποζητάς μια συντροφιά, σήμερα θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο, το οποίο, όμως, θα σε ικανοποιήσει μόνο στο θέμα της συντροφιάς.

  Επαγγελματικά

  Φρόντισε να μην είσαι απόλυτος, σήμερα, σε θέματα εργασίας. Η συνήθης τακτική σου, “ή όλα ή τίποτα” δεν θα πιάσει. Θα πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μάθεις από αυτούς που τείνουν να είναι πιο διαλλακτικοί.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter