ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Μάρτης θα είναι ένας μήνας με μεγάλη κοινωνικότητα. Ο κόσμος δεν θα λείψει από γύρω σας, οι προσκλήσεις, ούτε και τα νέα τα οποία σας κρατούν σε μια επικοινωνιακή, θετική γενικά, υπερδιέγερση.

  Το εξαιρετικό πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από τις 5 του μήνα και μετά δείχνει ικανό να δώσει σε όλους λίγο πολύ αιτίες επιβεβαίωσης επαγγελματικής, προσωπικής, συναισθηματικής ανόδου σε ένα μήνα που θα κινηθεί πολύ φιλικά για τους περισσότερους Ταύρους.

  Εντάσεις και ανατροπές με την έννοια των ξαφνικών θα μπορούσαν να έχουν στην διάρκεια του μήνα οι γεννημένοι 24-25 Απριλίου. Ενώ αντίθετα οι από 10 ως και 14 Μαΐου γεννημένοι στις μέρες αυτού του μήνα μπορούν να μετρήσουν μια νίκη που να προέρχεται είτε από την θετική ολοκλήρωση μιας σας προσπάθειας είτε από μια σημαντική πρόταση, μια τυχερή εξέλιξη ή ακόμα και μια γνωριμία υψηλών προδιαγραφών και προοπτικών που φυσικά και θα πρέπει να δείτε και να εκμεταλλευτείτε.

  Το άγγιγμα του Κρόνου στον Υδροχόο δεν δείχνει ικανό να σας προβληματίζει, ίσως θα δείξει σε εσάς τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου ότι ξεκινά μια περίοδος που σας ζητά περισσότερη υπευθυνότητα αλλά και σας ανοίγει προοπτικές κατοχύρωσης.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ζητήματα καριέρας, υγείας και οικονομικών θα έχουν σημαντική βελτίωση το Μάρτιο. Η σχέση με το ταίρι σας μπορεί να παρουσιάσει κάποια προβλήματα.

  Αυτό το μήνα η καριέρα και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες βρίσκονται στο επίκεντρο, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού. Τα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα θα βρεθούν ένα βήμα πιο πίσω. Οι επαγγελματικές σας αποφάσεις, κατά κανόνα, είναι σωστές και έχετε την τάση να ελέγχετε άτομα και καταστάσεις. Δεν προσαρμόζεστε στις απαιτήσεις των άλλων, αντίθετα ζητάτε από τους άλλους να ακολουθήσουν τις οδηγίες σας. Ζείτε μια έντονη καθημερινότητα και θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες.

  Προς το τέλος του μήνα, έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά πράγματα – ενδιαφέρεστε για σπουδές που θα αποκαλύψουν την εσωτερική σας προσωπικότητα. Τα όνειρα και η διαίσθησή σας  θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή θα είναι θαυμάσια τις πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα, στη συνέχεια εμφανίζονται κάποια προβλήματα. Αναμένονται συγκρούσεις στο γάμο ή τη σχέση σας και οι σκέψεις για την απόκτηση ενός παιδιού απομακρύνονται. Η κοινωνική σας ζωή και οι σχέσεις με τους φίλους σας είναι σε εξαιρετικά ανοδική κατάσταση, για το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι προοπτικές της καριέρας σας είναι φωτεινές,  εξαιτίας της θέσης της Αφροδίτης που κυβερνά το ζώδιό σας. Θα δεχτείτε την εκτίμηση των ανωτέρων σας και θα ανταμειφθείτε με κάποια προαγωγή ή αύξηση. Επιπλέον, η οικογένεια θα σας δώσει την υποστήριξή της για να κυνηγήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται ριζικά, σε σύγκριση με εκείνη του προηγούμενου μήνα. Η οικονομική σας νοημοσύνη είναι εξαιρετική και θα είστε σε θέση να χειριστείτε οποιαδήποτε επένδυση, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και άνεση. Η κίνηση του Ερμή θα βοηθήσει την άνοδο των εσόδων σας, αυτό το μήνα.

  Θα έχετε την οικονομική υποστήριξη του συντρόφου σας, αυτό το μήνα.  Επιπλέον,  όλα τα μέλη της οικογένειας θα ενθαρρύνουν τις οικονομικές σας προσπάθειες. Οι φίλοι και οι γνωστοί σας βοηθούν, επίσης, να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους, μετά τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter