ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτες 10 μέρες του Ιουνίου φέρνουν τύχη και ανάπτυξη τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική στους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου. Μέχρι τις 18 ο μήνας δείχνει να είναι και αισιόδοξα αποδοτικός οικονομικά. Αυξάνει ωστόσο από τις 10 και μετά τις κτητικές σας διαθέσεις και απέναντι στην υλη και απέναντι στα συναισθήματα. Όλος ο μήνας εγκυμονεί κινδύνους σημαντικών ανατροπών κάθε μορφής στους γεννημένους 25 και 26 Απριλίου που είστε εσείς οι βαλλόμενοι Ταύροι του Ιουνίου και θα μπορούσε τις μέρες που ακολουθούν να αντιμετωπίσετε ένα ξαφνικό και απρόοπτο το οποίο να έχει την δύναμη να σας ταρακουνήσει αρκετά από όπου και αν προέρχεται. Εσείς και μόνο από την μεριά σας φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε ό,τι και αν κάνετε. Από τις 18 του μήνα και μετά ξεκινά το δύσκολο διάστημα του Ιουνίου. Μια περίοδος που θα νιώσετε ότι είναι αδύνατη η ουσιαστική επικοινωνία και συνεννόηση και που λογής λογής θέματα μπορούν να σας πετάνε έξω από τους προγραμματισμούς και τους σχεδιασμούς σας δημιουργώντας σας μεγάλη ένταση. Το ίδιο διάστημα, και κυρίως τις πολύ κακές 19 και 20 του μήνα, προσέξτε και τα λόγια και τις μετακινήσεις σας, ενώ δεν αποκλείετε ένα νέο ή μια εξέλιξη να σας προβληματίσει έντονα. Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα προσέξτε και τα οικονομικά σας από την άποψη ότι μπορείτε να χάσετε ακόμα και να εξαπατηθείτε οικονομικά, κάτι το οποίο και θα αντιληφθείτε και θα γίνει αιτία στο κατόπι σκληρών αποφάσεων.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για τον Ιούνιο λένε ότι αυτό το μήνα εστιάζετε περισσότερο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, παρά σε οτιδήποτε άλλο. Ο, τι σχετίζεται με την οικογένεια θα παραμείνει στο παρασκήνιο, αφού σ’ αυτή τη φάση κυνηγάτε την επαγγελματική καταξίωση.  Τώρα, αυτό που σας απασχολεί είναι η προσωπική σας ανάπτυξη.  Τον τελευταίο καιρό ασχοληθήκατε τόσο πολύ με θέματα άλλων, που ξεχάσατε να φροντίσετε τον εαυτό σας.  Αυτός ο μήνας, λοιπόν, είναι αφιερωμένος στις επιθυμίες σας και στην εξέλιξη της καριέρας σας.  Θα πρέπει, ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να μην προκαλέσετε εμπόδια στους ανθρώπους που βοήθησαν την επαγγελματική σας επιτυχία – ούτε σκόπιμα, ούτε κατά λάθος.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το γεγονός ότι φροντίζετε ιδιαίτερα τον εαυτό σας είναι ελκυστικό, με αποτέλεσμα να γοητεύετε εύκολα τους ανθρώπους γύρω σας. Αν είστε παντρεμένοι ή σε σταθερή σχέση, θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφορές με το ταίρι σας στην αρχή του μήνα, αλλά μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα έχετε μάθει πώς να προσαρμόζεστε ο ένας στο χαρακτήρα του άλλου.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα θα κάνετε πρόοδο στα επαγγελματικά σας, από τη στιγμή που δουλεύετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας.  Πρόκειται για ένα μήνα που μπορείτε να εξερευνήσετε κι άλλους τομείς που ταιριάζουν στα εκπαιδευτικά σας προσόντα. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε επαγγελματικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλλίτεροι στη δουλειά σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το ζώδιο του Ταύρου θα έχει έναν οικονομικά πετυχημένο μήνα. Θα καλύψετε τα έξοδα της οικογένειας χωρίς καμιά δυσκολία και θα είστε συνεπείς με τις πληρωμές σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter