ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους 29 και 30 Απριλίου γεννημένους ο μήνας επαναφέρει εντάσεις και αιτίες ανατροπών κάθε μορφής και τους ζητά ρεαλιστική αντιμετώπιση απέναντι σε ό,τι ξαφνικό φέρει. Οι κακές όψεις του μήνα, που είναι πολλές, μπορούν να ταράξουν είτε λόγω εξελίξεων είτε λόγω καταστάσεων το επαγγελματικό αλλά και το ψυχικό σας περιβάλλον. Ωστόσο πολύτιμα θετική χαρακτηρίζετε η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο που από την μια μπορεί να δώσει καλές στιγμές στους Ταύρους, συναισθηματικής μορφής, αλλά και αιτίες να έρθουν περισσότερο κοντά στο να ασχοληθούν πιο πρακτικά με πράγματα που αγαπούν. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα, συναισθηματικά αυτός ο μήνας δίνει αιτίες που μπορούν να καλύψουν τα αιτήματα σας.

  Οι 9-10/5 είστε οι τυχεροί Ταύροι σε όλους τους τομείς και αυτοί που ίσως μπορέσετε να καταφέρετε τα περισσότερα αυτό τον δύσκολα μήνα.

   

   

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου τον Οκτώβριο λένε, ότι η καριέρα και η εξωτερική επιτυχία θα είναι πιο σημαντικά για σας τώρα, από ό, τι η οικογένεια και οι συναισθηματικές προσκολλήσεις. Για την ακρίβεια, ενδιαφέρεστε περισσότερο για την καριέρα σας γιατί οι επενδύσεις αυτή τη στιγμή είναι υψηλές και τα κέρδη αναμένονται αξιόλογα. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες, επίσης, θα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα και θα γίνονται αισθητά καλύτερες. Τα άστρα έχουν πει ότι φέτος θα κατακτήσετε σημαντικές επιτυχίες και θα κάνετε τεράστιες προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το πλανητικό σκηνικό του Οκτωβρίου αποκαλύπτει ότι η Αφροδίτη θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή, αυτό το μήνα, επομένως οι πιθανότητες να συναντήσετε τον έρωτα είναι μεγάλες. Είστε δυνατοί, από τη φύση σας, σε θέματα που αφορούν τον έρωτα και την αγάπη κι αν είστε μόνοι, εύκολα θα βρείτε σύντροφο γιατί οι κοινωνικές σας ικανότητες είναι έντονες και δεν θα σας απογοητεύσουν.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όλη αυτή η χρονιά είναι χρονιά αλλαγών για σας – κι αυτό, ειδικά, το διάστημα θα εξερευνήσετε κι άλλες επαγγελματικές επιλογές, εκτός απ’ αυτό που κάνετε τώρα. Έχετε πολλά ταλέντα που ακόμα δεν τα ξέρετε κι αυτό το μήνα θα τα μάθετε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Δύσκολα θα πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους αυτό το μήνα, γιατί παρόλο που η καριέρα σας πάει καλά, σε οικονομικό επίπεδο υπάρχουν μόνο υποσχέσεις.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter