ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο τρίτος και τελευταίος ανατρεπτικός κύκλος για τους 27 Απριλίου ολοκληρώνετε σε αυτόν τον μήνα. Εσείς θα έχετε και τις πιο σημαντικές αλλαγές – ανατροπές. Απ τις 8 και μετά η Αφροδίτη βοηθά τους Ταύρους να τα καταφέρνουν καλύτερα σε σπουδαστικά , νομικά μα και εργασιακά θέματα. Η νέα χρονιά σας προτρέπει να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας και να αναλάβετε ευθύνες , καθώς θα μπορούσε αυτόν τον περίεργο καιρό να σας δοθεί η ευκαιρία που αναζητούσατε να ξεχωρίσετε και να προβληθείτε.

   

   

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ξεκινάτε τη νέα χρονιά με δυναμισμό κι ένα γαλήνιο μυαλό. Έχετε τα οφέλη της θετικής ενέργειας της Αφροδίτης, του Πλούτωνα και του Ήλιου για να κάνετε σημαντική πρόοδο στη ζωή σας. Ο Ήλιος κι ο Ερμής θα σας δώσουν την ώθηση για να προχωρήσετε περισσότερο στην επαγγελματική σας πορεία. Ο Άρης θα σας προσφέρει τον ενθουσιασμό που απαιτείται για όλες τις δραστηριότητές σας, αυτό το μήνα. Η κοινωνική σας ζωή υποστηρίζεται από τις ευνοϊκές όψεις του Ποσειδώνα. Η ερωτική ζωή είναι γεμάτη πάθος την πρώτη εβδομάδα και στη συνέχεια γίνεται πιο ρομαντική και στοργική.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αγάπη, αυτό το μήνα, καθορίζεται από τον Άρη και την Αφροδίτη: ενώ η Αφροδίτη σας χαρίζει ρομαντισμό, ο Άρης βάζει το πάθος και το μυστήριο στα θέματα που απασχολούν την καρδιά σας. Όσοι είστε, ήδη, σε σταθερή σχέση πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε γάμο και εγκυμοσύνη. Όσοι είστε μόνοι θα καταφέρετε να βρείτε το ταίρι σας και να κάνετε μια σχέση γεμάτη αφοσίωση, λόγω των θετικών όψεων του Ήλιου και της Αφροδίτης.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Στα επαγγελματικά σας αναμένεται να έχετε μια εξαιρετική περίοδο μετά τις 20. Οι συνδυασμένες επιρροές του Ήλιου και της Αφροδίτης θα ενισχύσουν την καριέρα σας. Θα έχετε και την ενέργεια, αλλά και την μετριοπάθεια που απαιτούνται. Αν ψάχνετε για δουλειά το πλανητικό σκηνικό θα σας προσφέρει, επίσης, τις απαραίτητες επαφές για να τα καταφέρετε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Όσον αφορά στα οικονομικά σας, ο μήνας προβλέπεται μάλλον αδύναμος. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση μπορεί να δυσκολευτείτε να καλύψετε τα έξοδά σας. Όσοι εργάζεστε σε δημιουργικούς τομείς, μπορεί να έχετε πρόβλημα στα έσοδά σας. Ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να βγάλετε χρήματα από επενδύσεις, εξαιτίας της επικείμενης αναδρομής του Ερμή. Θα πρέπει, για την ώρα, να αναβάλλετε τα σχέδιά σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter