ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο καλός Νοέμβριος πρώτα από όλα σας απαλλάσσει από την αρνητική παρουσία του Ουρανού που στην μέχρι τώρα πορεία του στο ζώδιό σας έχει καταφέρει να αναστατώσει αρκετά την ζωή των γεννημένων στις αρχές – αρχές του ζωδίου. Ο μήνας επαναφέρει έστω και πρόσκαιρα μία καλή λειτουργία στους επαγγελματικούς σας χώρους και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί κάποιοι να δουν να αναπτύσσετε αυτόν τον καιρό ένα συναίσθημα σε επαγγελματικούς χώρους, ενώ και όσο ο Ήλιος θα είναι στον Σκορπιό μπορείτε με την καλή δική σας θέληση και με την θετική απόκριση των άλλων να σταθεροποιήσετε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Ακόμα από τον Νοέμβρη ξεκινά για εσάς μία περίοδος που θα μπορέσει να αυξήσει τα εισοδήματά σας, όχι όμως μέσα από την δουλειά σας, αλλά μέσα από την διευθέτηση οικονομικών – κληρονομικών στοιχείων, την διεκδίκηση όσων θεωρείτε ότι σας χρωστούν αλλά και την ενεργοποίηση πηγών που μπορούν να παράγουν για εσάς χρήμα , όπως την ενοικίαση ενός ακινήτου την εκμετάλλευση ενός κτήματος κλπ. Ακόμα αυτόν τον μήνα θα μπορούσε, είτε να αρχίσει να αποδίδει μία συνεργασία που μέχρι τώρα δεν έδινε, είτε πολλοί Ταύροι να κερδίσετε από την αύξηση εσόδων που πιθανά θα έχει ένας σύντροφος ή σύζυγός σας. Όταν από τις 22 περάσει και ο Ήλιος στον Τοξότη θα ξεκινήσει ένα διάστημα που τις κινήσεις σας δεν θα τις χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια και ο σκοπός σας σε ότι κάνετε σημαντικό ή ασήμαντο θα είναι να αποκομίζετε κέρδος μικρό ή μεγάλο. Ακόμα και τον χρόνο σας δεν θα τον χαρίζετε σε ότι δεν μπορεί να σας αποφέρει κέρδος.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Για το Νοέμβριο αναμένεται μια καλή ερωτική ζωή με το σύντροφό σας, πρόοδος στα οικονομικά και ικανοποιητικές επαγγελματικές προοπτικές. Καλό θα είναι να εστιάσετε στη βελτίωση της υγείας σας.

  Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες και η επιτυχία των στόχων σας θα είναι πιο σημαντικά από τη συναισθηματική ασφάλεια και τα οικογενειακά θέματα, αυτό το μήνα. Σ’ αυτή τη φάση, οι άλλοι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και οι κοινωνικές σας δεξιότητες είναι απαραίτητες για να ολοκληρώσετε αυτά που θέλετε. Το ζώδιο του Ταύρου θα πρέπει να προσαρμοστεί σ’ αυτά που γίνονται, γιατί εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ανθρώπους γύρω του. Η συνεργασία με τους άλλους είναι θέμα ζωτικής σημασίας. Αν σπουδάζετε, θα τα πάτε πολύ καλά με τις σπουδές σας και θα κάνετε αξιόλογη πρόοδο στην ακαδημαϊκή σας καριέρα. Οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος το Νοέμβριο είναι η επαγγελματική ανάπτυξη, η απομάκρυνση αρνητικών στοιχείων, ο έρωτας και η ευημερία των άλλων.

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική ανάπτυξη θα είναι καλή, εφόσον είστε πιο συγκεντρωμένοι στην καριέρα σας, αυτό το μήνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα λένε ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης της οικονομικής σας κατάστασης, το Νοέμβριο. Τα έσοδα προέρχονται από τη δουλειά σας, στις αρχές του μήνα. Ο σύντροφός σας κάνει εκπληκτική οικονομική πρόοδο και σας βοηθά να αυξήσετε το εισόδημά σας. Έχετε χρήματα, ακόμα και για να αποπληρώσετε εκκρεμή δάνεια και είστε σε θέση να βρείτε νέους επενδυτές για τα οικονομικά σας σχέδια. Η επενδυτική σας στρατηγική θα αλλάξει ριζικά.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το Νοέμβριο θα έχετε μια δυναμική και πλούσια κοινωνική ζωή. Επίσης, το πλανητικό σκηνικό θα επηρεάσει και τις σχέσεις σας με το σύντροφο ή το σύζυγό σας. Η αγάπη και η τρυφερότητα δίνουν τη θέση τους στον έρωτα και τον αισθησιασμό. Καλό θα είναι να επικεντρωθείτε σε σοβαρές σχέσεις και να αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Αν είστε μόνοι, η Αφροδίτη θα σας χαρίσει πολλές, ρομαντικές ευκαιρίες προς το τέλος του μήνα. Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα είναι ευχάριστη και θα κάνετε καινούριες γνωριμίες τις τελευταίες μέρες του μήνα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter