ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο μήνας ως τις 20 σας βοηθά να φανείτε και να ξεχωρίσετε μέσα σε κύκλους ατόμων του φιλικού ή κοινωνικού σας χώρου που για κάποιο λόγο θα σας κάνουν να νοιώσετε μοναδικοί.. Ακόμα και μέσα από επαγγελματικούς χώρους θα διευρύνετε αυτόν τον καιρό τους κύκλους των γνωριμιών σας και κάποιοι μπορούν να γνωρίσουν ενδιαφέροντα και γοητευτικά πρόσωπα. Όλον τον μήνα θα είστε έντονα κτητικοί τόσο απέναντι στο χρήμα , όσο και στις σχέσεις σας. Παρά την κινητικότητα που παρουσιάζει η κοινωνική σας ζωή θα κρατάτε για εσάς και δεν θα μοιράζεστε σκέψεις και σχέδια. Άλλωστε ως τις 20 θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει απολογισμούς και να έχετε κάνει τις απαραίτητες  αναθεωρήσεις. Τα δύσκολα του Απριλίου σημαδεύουν τους γεννημένους 22και 23 Απριλίου. Εσείς είστε μπροστά σε ένα δύσκολο μήνα που ολοκληρώνει αλλαγές που ξεκίνησαν πέρσυ και τώρα είναι στην τελική τους φάση.. Τα θέματα που θα βγάλει ο μήνας είναι αρκετά σοβαρά σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αφορούν τομείς όπως η οικογένεια  που μας γέννησε δηλ. γονείς κλπ και πρέπει να είστε από την μεριά σας όλον τον μήνα πολλοί προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε. Ακόμα στα τέλη του μήνα ( την τελευταία εβδομάδα) δώστε προσοχή στους οικονομικούς σας χειρισμούς , αποφύγετε ρίσκα κάθε μορφής , βιαστικές αγορές και προσέχετε μην σας κλέψουν κάτι καθώς υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τον Απρίλιο θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια τολμηρή ιδέα.

  Οι προβλέψεις για τον Απρίλιο λένε ότι θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο της προσωπικής σας ζωής, καθώς επίσης και της κοινωνικής.  Θα είστε στην ευνοϊκή θέση να δείτε τη ζωή σας να εξελίσσεται και να την οδηγήσετε στη σωστή κατεύθυνση.

  Το ζώδιο του Ταύρου θα είναι σε καλή φυσική κατάσταση κι επομένως θα έχει την ενέργεια να διορθώσει κάποιες πλευρές της ζωής που δεν πηγαίνουν και τόσο καλά.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή, υπάρχουν πολλές διαφωνίες στη σχέση σας, που μπορούν να λυθούν με συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και, μάλλον, πολυτάραχη. Η πιθανότητα εγκυμοσύνης δεν ευνοείται αυτό το μήνα, εξαιτίας της αστάθειας που υπάρχει στη σχέση σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας ζωή θα προωθηθεί αυτό το μήνα και θα δεχτείτε μεγάλη εύνοια στο χώρο της δουλειάς σας. Επίσης, αν ψάχνετε για δουλειά, είναι πιθανό να βρείτε κάτι που θα σας ενδιαφέρει.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το πλανητικό σκηνικό του Απριλίου αποκαλύπτει ότι θα είστε σε μια καλή οικονομική κατάσταση και το μυαλό σας θα είναι σε εγρήγορση, σχετικά με ευκαιρίες που προκύπτουν. Υπάρχουν πολλές επενδυτικές δυνατότητες και κάποιες από αυτές θα σας φέρουν ικανοποιητικά κέρδη.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter