ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους 22/4 τα προβλήματα που γεννήθηκαν τέλη του 6ου και αρχές 7ου δείχνουν να επανέρχονται προκαλώντας αίτιες ταραχής και ανατροπών. Όμως για τους πολλούς αυτός ο μηνάς μεταφέρει αρκετά αισιόδοξα μηνύματα και στα συναισθηματικά και στα επαγγελματικά τους. Αυτό τον καιρό είναι πιο εύκολο να κάνετε πράγματα που αγαπάτε και να κερδίζετε μέσω από αυτά.

  Ο επαγγελματικός χώρος ανοίγει αισιόδοξες προοπτικές και δείχνει να αποζημιώνει αυτούς που δεν έπαψαν πότε να επιμένουν για ένα καλύτερο αύριο.

  Οι καλές προσωπικές και επαγγελματικές εξελίξεις θα βοηθήσουν και την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Ενώ η παρουσία της Αφροδίτης από τις 9/9 και μετά στον Σκορπιό θα κάνει περισσότερο αρμόνικες τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αν κάτι ζητά από εσάς ο Σεπτέμβριος, είναι η μέθοδος και η υπομονή, στοιχεία που διάθετετε και εύκολα μπορείτε να ενεργοποιήσετε.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για το Σεπτέμβριο μιλάνε για εξαιρετική ζωτικότητα και λογικές επαγγελματικές προοπτικές. Η οικονομική κατάσταση και τα θέματα σχέσεων είναι λίγο καταθλιπτικά.

  Το Σεπτέμβριο η πρόοδός σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους άλλους – οι επιθυμίες και τα συμφέροντά τους είναι πιο σημαντικά από τα δικά σας, τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνεστε εσείς. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε σ΄ αυτή την κατάσταση, κάτι που είναι κόντρα στα βασικά σας χαρακτηριστικά.

  Αυτό το μήνα δεν υπάρχει χώρος για αυτό-επιβεβαίωση και ελευθερία κινήσεων – πρέπει να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, όσο κι αν σας ζορίζει. Οι κύριοι τομείς που τραβάνε την προσοχή σας, το Σεπτέμβριο, είναι η καριέρα, η οικονομική ευημερία των άλλων, οι κοινωνικές δραστηριότητες, η διασκέδαση και η δημιουργικότητα.

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Νέες επαγγελματικές προοπτικές έρχονται στο δρόμο σας, λόγω των κοινωνικών επαφών και των δραστηριοτήτων σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική ανάπτυξη είναι αργή, λόγω των πλανητικών επιρροών. Σας είναι δύσκολο να αποκτήσετε χρήματα κι ακόμη πιο δύσκολο να τα κρατήσετε. Το οικονομικό σας κριτήριο δεν είναι πολύ ισχυρό και δεν μπορείτε να πάρετε σωστές και γρήγορες αποφάσεις, σχετικά με επενδύσεις. Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαλαρό  διάστημα για να βελτιώσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ωστόσο, η οικονομική σας ευημερία ενισχύεται από τα οικονομικά του συζύγου ή του συντρόφου σας. Η οικονομική ανάπτυξη του συντρόφου σας που είχε πάρει την κατιούσα, ξαφνικά δέχεται μεγάλη ώθηση και ανακάμπτετε. Το ταίρι σας, λοιπόν, θα σας βοηθήσει αυτή τη δύσκολη στιγμή, στο βαθμό που μπορεί.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο έρωτας αυτό το μήνα είναι λίγο περίπλοκος και η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας μπορεί να γίνει αγχωτική. Τα προβλήματα αυτά όμως είναι προσωρινά και με ειλικρινή συζήτηση θα μπορέσετε να επαναφέρετε την αρμονία. Το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης δεν είναι απίθανο. Αν είστε μόνοι θα έχετε ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάποια καινούρια ερωτική σχέση, έτσι όπως την ονειρεύεστε. Ο Ταύρος εξάλλου ξέρει πολύ καλά τι θέλει από μία σχέση!

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter