ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το πέρασμα που από τις αρχές του μήνα, κάνει ο Δίας στον φιλικό σας Αιγόκερω, ανοίγει ένα δωδεκάμηνο κύκλο εύνοιας και ανάπτυξης για τους περισσότερους Ταύρους. Ακόμα και οι γεννημένοι 22-23/4 που ζείτε μια περίοδο ανατροπών θα μπορέσετε να διακρίνετε και κάποια θετικά στοιχειά μέσα από αυτή την ανατρεπτική λειτουργία που ζείτε. Η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα λειτουργεί σαν χορηγός και στηρίζει προσωπικά μα και επαγγελματικά σας ζητήματα, ενώ με το πέρασμα της στον Υδροχόο το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί και δίνει μια καλυτέρευση στα οικονομικά σας ώστε να περάσετε χωρίς άγχη το εορταστικό τρίτο δεκαήμερο.

  Η έκλειψη αμέσως μετά τα Χριστούγεννα σας προτείνει να μην προσπαθείτε να πείσετε τους γύρω σας για πράγματα δεν πρόκειται να συμφωνήσουν αλλά και σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε μια κατάσταση που δεν αλλάζει και πρέπει να μάθετε να ζείτε με αυτήν.

  Στην διάρκεια του μήνα συχνά πυκνά θα νιώθετε ότι υπάρχουν άτομα με τα οποία είτε συνεργάζεστε είτε συντροφεύεστε πού προσπαθούν με ένα αυταρχικό πολλές φορές τρόπο να κατευθύνουν την ζωή σας και τις αποφάσεις σας. Γι’ αυτό ο μήνας θα έχει, αν όχι πολλές, κάποιες σκληρές κόντρες με αυτούς τους ανθρώπους.

  Μέσα στον Δεκέμβρη εσείς του Απρίλη θα βρεθείτε απέναντι σε μια πρόταση που η αποδοχή της σημαίνει και μια αλλαγή στην καθημερινότητα σας εφόσον και αν την δεχτείτε. Από τον Δεκέμβρη ξεκινά ένα δωδεκάμηνο που το ταξίδι θα είναι πολύ πιο εύκολο ενώ και ο, τι αφορά την απόκτηση γνώσεων δείχνει να είναι πιο εύκολο για εσάς.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

   

  Το ωροσκόπιο του Ταύρου αποκαλύπτει ότι τα επαγγελματικά ζητήματα και η προσωπική ανάπτυξη θα κυριαρχήσουν πάνω στα οικογενειακά θέματα, αυτό το μήνα. Η συναισθηματική σας ασφάλεια, επίσης, δεν θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας, τώρα.  Περισσότερο ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους με τις προοπτικές τους. Θα πετύχετε τους στόχους σας με την υπομονή και την κοινωνικότητά σας.  Σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό, οι άλλοι θα πρέπει να σας βοηθήσουν με τα θέματα που έχετε κι έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει πολύ την συναισθηματική σας κατάσταση και τη δέσμευση που έχετε στο γάμο ή τη σχέση σας. Ο έρωτας κυριαρχεί στη σχέση με το αγαπημένο σας ταίρι και η αρμονία που υπάρχει ανάμεσά σας κάνει μια εγκυμοσύνη αρκετά πιθανή. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Στην αρχή του μήνα η καριέρα σας θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, αλλά καθώς ο μήνας προχωρά τα άστρα ευθυγραμμίζονται για να σας ευνοήσουν – και, τότε, θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η βοήθεια που θα πάρετε από φίλους κι από την οικογένεια θα είναι πολύ σημαντική.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Αυτό το μήνα τα οικονομικά σας δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά μετά τις 23/12 τα πράγματα θα βελτιωθούν. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να διαχειριστείτε σωστά τα  έσοδά σας για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις που έχετε.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter