ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τα οικονομικά σας θα κινηθούν καλύτερα αυτόν τον μήνα και πολλοί μπορούν να πάρουν μικρά ή και πιο σπουδαία υλικά αποκτήματα που να τους δώσουν χαρά. Η περίοδος βοηθά να εδραιώνετε σχέσεις ή οι μόνοι να αποζητάτε περισσότερο τώρα το μόνιμο και σταθερό από το εφήμερο. Θα είστε κτητικοί μα και αρκετά κατασταλαγμένοι στο τι θέλετε να πετύχετε σε προσωπικούς μα και επαγγελματικούς τομείς. Το 3ο 10ήμερο του μήνα θα σας κάνει πιο διπλωμάτες και ευέλικτους στον λόγο και θα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα όποιον και ότι χρειάζεται να πείσετε. Ο Ουρανός που περνά στο ζώδιό σας θα απασχολήσει μόνο εσάς της πρώτης μέρας του ζωδίου που θα μπορούσε να σας φέρει είτε να σας προειδοποιήσει για μία μεγάλη αλλαγή – ανατροπή που θα επηρεάσει αυτήν την χρονιά την ζωή σας και την προσωπικότητά σας. Οι πολλοί όμως δεν έχουν λόγο να ασχοληθούν με αυτό ακόμα. Το νέο φεγγάρι στο δικό σας ζώδιο δείχνει πως μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καλό και αισιόδοξο με καλές βάσεις και πιθανότητες ολοκλήρωσης κυρίως εσείς του 3ου 10ημέρου. Ο μήνας βοηθά συναισθηματικά τους Ταύρους και στο να έχουν πιο ουσιαστική επικοινωνία με όσους αγαπούν και στον να έχουν ευκαιρίες αν είναι μόνοι. Ακόμα στον επαγγελματικό χώρο μπορείτε να κάνετε πιο πολλά πάνω σε αυτό που αγαπάτε να κάνετε και να κερδίσετε μία άνοδο αν αυτό επιδιώκετε. Το τρίτο 10ήμερο του μήνα θα δώσει σε πολλούς εκ νέου μία πρόταση που πιθανά τον Δεκέμβρη αγνόησαν και θα πρέπει να την δουν σοβαρά.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το Μάιο το ζώδιο του Ταύρου έχει πολύ καλές προοπτικές για την υγεία, ενώ η καριέρα, τα οικονομικά και οι σχέσεις δείχνουν σημαντική πρόοδο.

  Αυτό το μήνα η ευημερία της οικογένειας και η συναισθηματική υγεία θα είναι πιο σημαντικά για σας, από τους επαγγελματικούς στόχους και την εξωτερική επιτυχία – γεγονός που οφείλεται στη θέση των πλανητών. Αυτό το πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε μια ανάσα από την καριέρα και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τώρα, είστε ελεύθεροι να κάνετε όνειρα για το μέλλον και να επεξεργαστείτε μια στρατηγική και μια πορεία δράσης για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές – τα άστρα σας υποστηρίζουν. Στη διάρκεια του Μαΐου, υπάρχει μια στροφή από τον πνευματικό κόσμο, σε πιο πρακτικά θέματα. Το ενδιαφέρον σας για τις γήινες απολαύσεις της ζωής βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, το κλειδί για την προσωπική σας ευχαρίστηση είναι η μετριοπάθεια. Η ενέργειά σας είναι μεγάλη και η σωματικές σας δυνάμεις ενισχυμένες. Ταυτόχρονα, μπορεί να γίνετε επιθετικοί και εριστικοί. Είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και ελκυστικοί και θέλετε να κάνετε αγορές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την εμφάνισή σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αν ψάχνετε για δουλειά, κάτι καλό σας περιμένει μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Θα πρέπει, όμως, να είστε προσεκτικοί αν πρόκειται να αφήσετε δουλειά που ήδη έχετε, για να πάτε σε μια καινούρια.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα δείχνουν ότι η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί στη διάρκεια αυτού του μήνα – κυρίως μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα και να τα ξοδέψετε γα να αγοράσετε πράγματα που επιθυμείτε. Αρκετά  χρήματα θα διαθέσετε, επίσης, για τα έξοδα του σπιτιού – η οικογένειά σας θα σας υποστηρίξει και θα συμβάλλει στην οικονομική σας επιτυχία.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Υπάρχει μια βελτίωση στο οικογενειακό περιβάλλον και θα απολαύσετε μια αρμονική ατμόσφαιρα στο σπίτι. Αν είστε μόνοι, προκύπτουν πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια καινούρια ερωτική σχέση, ειδικά μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο. Ωστόσο, δεν έχετε και μεγάλη διάθεση να δεσμευτείτε.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter