ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτες μέρες του μήνα όπως και σε όλους άλλωστε έτσι και σε εσάς μπορούν να φέρουν πολλών μορφών εντάσεις, δυσκολία στις μετακινήσεις μα και στην συνεννόηση με τους γύρω σας. Κάτω από τις επιρροές τόσο πολλών και αρνητικών όψεων όλα δείχνουν πιο δύσκολα και αστάθμητοι παράγοντες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν βαρύ κλίμα μέχρι και τις 13 του μήνα. 

  Από εκεί και μετά όλα δείχνουν πιο καλά για εσάς όμως κυρίως το τρίτο δεκαήμερο, με εξαίρεση η δύσκολη 30η του Αυγούστου, είναι το κομμάτι που μπορεί να σας υποσχεθεί και χαρά και αιτίες ψυχολογικής και συναισθηματικής ανόδου.

  Ο μήνας αυτός δείχνει εξαιρετικά ανατρεπτικός για διάφορες αιτίες στην ζωή των γεννημένων την 1η του Μάη. Οι υπόλοιποι το δύσκολο κομμάτι του Αυγούστου μην ανοίγετε δύσκολες συζητήσεις και προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε ότι και αν κάνετε.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα δείχνουν ότι καθώς ο μήνας κυλά, θα δώσετε προτεραιότητα στο σπίτι και την οικογένεια. Επίσης, μπαίνουν στο επίκεντρο κάποια συναισθηματικά θέματα, τα οποία θα πρέπει να φροντίσετε. Η καριέρα και οι προσωπικές επιτυχίες είναι πολύ σημαντικά θέματα για σας, αλλά αυτό το μήνα δεν θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτούς τους τομείς.  Αυτό το μήνα θα χρειαστείτε μεγάλη  υποστήριξη από άλλους ανθρώπους, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι, αυτό το διάστημα το μόνο που θέλετε είναι να διασκεδάσετε στις σχέσεις σας με το άλλο φίλο.  Υπάρχει μια έλλειψη δέσμευσης γενικότερα, επομένως και λιγότερες πιθανότητες να συζητηθεί θέμα εγκυμοσύνης. Από την άλλη μεριά, αν έχετε ήδη παιδιά θα ασχοληθείτε μαζί τους πολύ περισσότερο από το προηγούμενο διάστημα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Οι πλανητικές συγκυρίες υποδηλώνουν ότι αυτό το μήνα θα πετύχετε σημαντικούς στόχους στο επαγγελματικό περιβάλλον, βοηθώντας άτομα που χρειάζονται την βοήθειά σας – σε επαγγελματικό, πάντα, επίπεδο.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι οικονομικές προβλέψεις του Αυγούστου λένε ότι θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα από οποιοδήποτε άλλο μήνα της χρονιάς.  Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας όσον αφορά το πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα στη δουλειά σας. Θα πρέπει, επίσης, να είστε προσεκτικοί και στα έξοδα του σπιτιού.  Επιπλέον, οποιαδήποτε ιδέα σας φαίνεται κάπως ριψοκίνδυνη θα πρέπει να μπει σε αναμονή – έτσι ώστε να μη χάσετε χρήματα από απερισκεψία.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter