ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι 25-26 του Απρίλη γεννημένοι, στην διάρκεια του Οκτώβρη θα βρεθείτε πάλι απέναντι σε εντάσεις και ανατρεπτικές καταστάσεις που γεννήθηκαν τον Ιούνιο του 2019 και τώρα επανέρχονται δριμύτερες. Για τους πολλούς όμως, και παρ’ όλο που ο μήνας έχει πολλές αρνητικές όψεις, ενεργοποιεί θετικά και τον εργασιακό και τον οικονομικό αλλά και τον συντροφικό της ζωής σας τομέα με δεδομένο ότι η Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, από τις 8 του μήνα, όπως και ο Ερμής από τις 3 του μήνα, περνούν στον χώρο του Σκορπιού και καταφέρνουν τελικά να επαναφέρουν τον υγιή και ουσιαστικό διάλογο αλλά και να ζεστάνουν τις σχέσεις, όπως και να σταθεροποιήσουν τις συνεργασίες σας.

  Τα δυο αυτά περάσματα θα αυξήσουν την ανάγκη σας για ουσιαστική συντρόφευση και αν είστε λίγο περισσότερο ευέλικτοι και λιγότερο απόλυτοι τις δύσκολες στιγμές του Οκτώβρη θα καταφέρετε τελικά να έχετε μια θετική σε αυτούς τους τομείς εξέλιξη.

  Αυτό το μήνα πιθανά να σας ζητηθεί ή να χρειαστεί να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες στους επαγγελματικούς σας χώρους ή και να αναλάβετε αναγκαστικά μια περισσότερο επιθετική δράση για να φέρετε στον επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα εκεί που επιθυμείτε. Η δύσκολη πανσέληνος στα μέσα του μήνα δείχνει να επηρεάζει βαθύτατα την ψυχολογία σας αλλά και πιθανόν να φέρει ένα πρόβλημα ή μια ρήξη οικογενειακού χαρακτήρα που δεν μπορεί νε περάσει χωρίς να σας επηρεάσει αρνητικά.

  Στα οικονομικά σας, κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, οι περισσότεροι θα βρίσκετε μπροστα σε νέα δεδομένα τα οποία θα είναι και αυτά που θα επικρατούν τους τελευταίους μήνες του χρόνου. Είστε από τα ζώδια που σε αντίθεση με τους πολλούς θα μπορούσατε τελικά να βρεθείτε κερδισμένοι από το πέρασμα αυτού του δύσκολου μήνα στην ζωή σας.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου τον Οκτώβριο λένε, ότι η καριέρα και η εξωτερική επιτυχία θα είναι πιο σημαντικά για σας τώρα, από ό, τι η οικογένεια και οι συναισθηματικές προσκολλήσεις. Για την ακρίβεια, ενδιαφέρεστε περισσότερο για την καριέρα σας γιατί οι επενδύσεις αυτή τη στιγμή είναι υψηλές και τα κέρδη αναμένονται αξιόλογα. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες, επίσης, θα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα και θα γίνονται αισθητά καλύτερες. Τα άστρα έχουν πει ότι φέτος θα κατακτήσετε σημαντικές επιτυχίες και θα κάνετε τεράστιες προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το πλανητικό σκηνικό του Οκτωβρίου αποκαλύπτει ότι η Αφροδίτη θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή, αυτό το μήνα, επομένως οι πιθανότητες να συναντήσετε τον έρωτα είναι μεγάλες. Είστε δυνατοί, από τη φύση σας, σε θέματα που αφορούν τον έρωτα και την αγάπη κι αν είστε μόνοι, εύκολα θα βρείτε σύντροφο γιατί οι κοινωνικές σας ικανότητες είναι έντονες και δεν θα σας απογοητεύσουν.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όλη αυτή η χρονιά είναι χρονιά αλλαγών για σας – κι αυτό, ειδικά, το διάστημα θα εξερευνήσετε κι άλλες επαγγελματικές επιλογές, εκτός απ’ αυτό που κάνετε τώρα. Έχετε πολλά ταλέντα που ακόμα δεν τα ξέρετε κι αυτό το μήνα θα τα μάθετε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Δύσκολα θα πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους αυτό το μήνα, γιατί παρόλο που η καριέρα σας πάει καλά, σε οικονομικό επίπεδο υπάρχουν μόνο υποσχέσεις.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter