ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για όλους τους γεννημένους 24 Απριλίου, ο μηνάς θα είναι και δύσκολος και γεμάτος νευρικότητα και εύκολα θα μπορεί να δώσει, για διαφορές αιτίες, ξαφνικά άλλα και ανατρεπτικά γεγονότα κάθε μορφής. Για τους πολλούς όμως Ταύρους, οι πρώτες 8 μέρες βοηθούν και τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις άλλα και το κλείσιμο συμφωνιών που πιθανά επιδιώκετε. Όμως ότι και αν είναι αυτό που θέλετε να ολοκληρώσετε, πρέπει να το τελειώσετε μέχρι και τις 8 του μηνά. Στις 10 Ιουλίου, η Αφροδίτη περνά στον χώρο της Παρθένου και δίνει μια περίοδο που θα κρατήσει μέχρι τις 7 Αυγούστου, που στην διάρκεια της θα σας απασχολήσουν, πολύ περισσότερο απ ότι τους προηγμένους μήνες, συναισθηματικά και ερωτικά ζητήματα. Μάλιστα αυτό το διάστημα όλοι οι Ταύροι θα έχετε μια καλή στιγμή που θα βοηθήσει είτε να αναθερμάνετε μια σχέση είτε να εμπλακείτε σε κάποια νέα. Η πρώτη έκλειψη στις 13 Ιουλίου καλεί πολλούς από σας να διαχειριστούν ένα δύσκολο θέμα που άφορα πιθανότατα μια συγγενική – οικογενειακή διαφωνία. Η δεύτερη έκλειψη στις 27 Ιουλίου άφορα καθαρά οικογενειακά ζητήματα και επηρεάζει περισσότερο όλων εσάς των πρώτων ήμερων που όπως και στην αρχή είπαμε θα έχετε ένα μηνά με μεγάλες εντάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής την τελευταία εβδομάδα του μηνά θα μπορούσε να ξαναφέρει σαν πρόβλημα ένα θέμα που θεωρούσατε ότι είχε λήξει, άλλα και να σας βγάλει έξοδα που δεν είχατε προγραμματίσει. Αν εξαιρέσουμε λοιπόν το συναισθηματικό τομέα που παρουσιάζει ενδιαφέρον, σε όλους τους υπολοίπους τομείς, με εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα του μηνά, ο Ιούλιος αναπαράγει θέματα που σας απασχολούσαν και κατά την διάρκεια του Ιουνίου.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο μήνας προβλέπεται υπέροχος, όσον αφορά τις σχέσεις, τα οικονομικά και την υγεία σας. Οι επαγγελματικές σας προοπτικές θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα.

  Τόσο η καριέρα όσο και η οικογενειακή ευημερία θα απαιτήσουν την ίδια προσοχή απ’ τη μεριά σας, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού. Επίσης, η ανεξαρτησία και η κοινωνική συμπεριφορά είναι εξίσου σημαντικά θέματα, αυτό το μήνα. Το ενδιαφέρον σας για τους άλλους θα πρέπει να βρίσκεται σε ισορροπία με το ενδιαφέρον για τον εαυτό σας. Θα υπάρξουν φορές που δεν θα χρειάζεται να εξαρτάστε από πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ κάποιες φορές θα πρέπει να προσαρμόζεστε. Εξαιτίας της θέσης των πλανητών, πολλά πράγματα ευνοούνται από τις κοινωνικές σας δεξιότητες και τη συνεργασία σας με τους άλλους – και κάποιοι απ’ αυτούς τους άλλους έχουν ιδιαίτερα σημαντική θέση στη ζωή σας.

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα επαγγελματικά θέματα που αντιμετωπίζετε, χρειάζονται χρόνο για να επιλυθούν. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού δεν βοηθάει την κατάσταση και θα υπάρξει μια σχετική αδράνεια, απέναντι στα προβλήματα. Ένα είδος αναστάτωσης στο χώρο της δουλειάς αναμένεται τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα, αλλά θα είναι προσωρινό.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι προβλέψεις για τον Ιούλιο, λένε, ότι η οικονομική ευημερία είναι πολύ ισχυρή, αυτό το μήνα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας στα οικονομικά, για να ξεπεράσετε διάφορα προβλήματα μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαήμερου. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ και συνειδητά για  να κερδίσετε χρήματα – κι αυτό θα γίνει μέσω πωλήσεων και με τη βοήθεια των φίλων σας, μετά το πρώτο δεκαήμερο. Η οικογένεια, επίσης, θα σας βοηθήσει προς τα τέλη του τρίτου δεκαήμερου. Η ορθή και ορμητική πορεία του Ερμή θα βελτιώσει τις οικονομικές σας ικανότητες και μπορεί να κερδίσετε χρήματα από διάφορες πηγές.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή θα είναι πιο  αρμονική, αυτό το μήνα – παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες διαφωνίες ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, στη διάρκεια του πρώτου δεκαήμερου. Η ηλιακή έκλειψη του μήνα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη ζωή των γονιών, των μελών της οικογένειας, καθώς και σε θέματα εγκυμοσύνης.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter