ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους περισσότερους το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα δείχνει να είναι εξαιρετικά δραστήριο και να βοηθά την πραγμάτωση των στόχων σας. Με εξαίρεση τους γεννημένους την δεύτερη μέρα του ζωδίου που θα έχουν αυξημένες ευθύνες, και τους 27-28 Απριλίου γεννημένους που είναι μπροστά σε ένα μήνα ανατρεπτικών καταστάσεων, για τους πολλούς ο Μάιος έχει αποδόσεις, ουσιαστικότερη επικοινωνία με τους ανθρώπους της καρδιάς σας και την δυνατότητα να πλησιάσετε περισσότερο κοντά σε ένα σας επαγγελματικό ή συναισθηματικό στόχο. Όμως και στα οικονομικά σας ο Μάιος δείχνει να λειτουργεί θετικά για εσάς. Παρ’ όλο που κατά τις 13 του μήνα αναδρομή κίνηση της Αφροδίτης θα μπορούσε να φέρει μια καθυστέρηση εσόδων ή ένα λάθος διαχείρισης. Μεγάλοι κερδισμένοι στο τελείωμα της άνοιξης οι 17 και 18 Μαΐου καθώς πριν τελειώσει ο μήνας θα σας έχει φέρει μία σημαντική ευκαιρία , πρόταση , κέρδος ή κάτι άλλο πολύ σημαντικό που πρέπει και να δείτε και να εκμεταλλευτείτε.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το μήνα αυτό η οικογένεια και η συναισθηματική σας υγεία θα έχουν τον πρώτο λόγο.  Η καριέρα θα έρθει επίσης στο προσκήνιο, αλλά δεν θα επισκιάσει τις οικογενειακές και προσωπικές σας υποθέσεις.  Είστε τρυφεροί και γοητευτικοί κι οι άνθρωποι αγαπούν να συνδέονται μαζί σας, σε όλα τα επίπεδα – αλλά συχνά μπορεί να είστε κακόκεφοι κι αυτό οδηγεί σε διαμάχες και συγκρούσεις.

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του μήνα, είστε αισιόδοξοι και φαντάζεστε το καλύτερο για το μέλλον σας, γιατί με την αποφασιστικότητά σας μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε θελήσετε, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις,

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το πλανητικό σκηνικό βοηθά να υπάρξει μια βελτίωση στην αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της οικογένειας – θα υπάρξει μια αύρα αγάπης και ειρήνης που θα περιβάλλει την οικογένειά σας. Από σας εξαρτάται να διασφαλίσετε ότι αυτή η ατμόσφαιρα θα κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.  Οι οικογενειακές διαμάχες συνήθως τελειώνουν άσχημα κι αυτό είναι κάτι που σας στεναχωρεί – γι’ αυτό και έχετε δεσμευτεί να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τα πράγματα.

  Αν είστε μόνοι, θα μπορέσετε εύκολα να ξεκινήσετε μια σχέση που μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά.  Από την άλλη μεριά, υπάρχουν λίγες πιθανότητες εγκυμοσύνης αυτό το μήνα, καθώς τα ζευγάρια δεν είναι έτοιμα για κάτι τόσο σημαντικό.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Δεν υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στην επαγγελματική σας ζωή, αφού αυτό το μήνα εστιάζετε σε άλλα θέματα που είναι πιο σημαντικά για σας.  Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραμελείτε τελείως την καριέρα σας,  γιατί θα προκαλέσετε προβλήματα στη συνέχεια.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση θα βρεθεί σε ανοδική πορεία, αν καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποια οικονομικά ζητήματα. Στο παρελθόν κάνατε επενδύσεις που δεν χρειάζονταν να γίνουν, αλλά σταδιακά τακτοποιείτε τις εκκρεμότητές σας και επιστρέφετε σε μια καλύτερη κατάσταση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter