ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν και τα γεγονότα δεν είναι πάντα ευχάριστα μπορούν και σας  απελευθερώνουν από κάποια βάρη ενώ από τις Αρχές του μήνα νοιώθετε ότι είστε πιο κοντά σε ένα ξεκίνημα που από πέρσι το καλοκαίρι είχατε αρχίσει να σχεδιάζετε. Τα βασικά εμπόδια έχουν υποχωρήσει και αυτά που μένουν δεν δείχνουν ικανά να ανακόψουν τα προγράμματά σας. Προβολή και καταξίωση δίνει στους όσους μεθοδικούς Ταύρους ο Φεβρουάριος και ευνοϊκό για εσάς και τα θέματα που σας καίνε (τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά) δείχνει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερο, καθώς πολλοί θα νιώσετε δικαιωμένοι από τα εξελίξεις αλλά και σε σχέση με τις απόψεις που κατά το πρόσφατο παρελθόν είχατε εκφράσει και κάποιοι αμφισβήτησαν.

  Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βάζετε με άτομα που έχουν την δύναμη να μπλοκάρουν τον δρόμο και την εξέλιξή σας για αυτό κρατήστε χαμηλής έντασης στάση. Γενικά τις δύσκολες μέρες του μήνα προσπαθήστε να αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε συνέχεια σε μία διαφωνία που θα υπάρξει  σε μια σχέση ή συνεργασία σας. Το διάστημα βοηθά να σκεφτείτε επόμενες κινήσεις και να γεννήσετε ιδέες που μπορούν να πραγματοποιηθούν και να αποδώσουν.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Φεβρουάριος θα αποτελέσει ορόσημο για πολλούς από σας – γι’ αυτό είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε από τη ζωή σας.

  Οι προβλέψεις του μήνα αναφέρουν ότι ο Φεβρουάριος είναι ένας εύκολος μήνας για σας, καθώς όλα συμβαίνουν με το δικό τους ρυθμό, χωρίς να πιεστείτε καθόλου. Εσείς, απλά, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι συνεχίζετε να δουλεύετε πάνω στους στόχους που είχατε βάλει, για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Το σύμβολο του ζωδίου σας είναι ο ταύρος κι αυτό σας δίνει δύναμη κι αποφασιστικότητα – το ζώδιο του Ταύρου θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του στη ζωή.

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι μπορεί να τεμπελιάζετε ανά περιόδους, αλλά αυτό είναι σπάνιο γιατί το σύνθημά σας είναι η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητα, χωρίς να αφήνετε περιθώρια για να τα παρατήσετε.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Το μήνα αυτό, οι κοινωνικές δραστηριότητες βρίσκονται σε πολύ υψηλό σημείο. Η συναναστροφή με ανθρώπους θα σας δώσει τη δυνατότητα να τους γνωρίσετε περισσότερο και να ισχυροποιήσετε τους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσά σας. Καινούριες γνωριμίες σας περιμένουν όπου κι αν βρεθείτε.

  Η Αφροδίτη, αυτό το μήνα, θα ενισχύσει την ερωτική σας ζωή. Οι κοινωνικές επαφές μπορεί να είναι σημαντικές, αλλά η ερωτική σας ζωή είναι σημαντικότερη. Τα άστρα λένε ότι θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το σύζυγο ή το σύντροφό σας κι αυτό, με τη σειρά του, είναι πιθανό να οδηγήσει σε μια εγκυμοσύνη.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Οι προβλέψεις για την επαγγελματική σας ζωή λένε ότι θα καταφέρετε να εξελιχθείτε με τη βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας, δηλαδή της οικογένειας και των φίλων σας. Θα αποδεχτείτε οποιαδήποτε πρόκληση συναντήσετε στη δουλειά σας, γιατί δεν είστε απ’ αυτούς που το βάζουν κάτω εύκολα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Οι οικονομικές προοπτικές για το ζώδιο του Ταύρου είναι εξαιρετικές, γι’ αυτό το μήνα. Θα καταφέρετε να αποταμιεύσετε χρήματα και με τη βοήθεια της οικογένειάς σας θα πετύχετε πολλά, σ’ αυτό τον τομέα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter