ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους 22-23/4 γεννημένους ο πρώτος μηνάς της χρονιάς είναι το ίδιο ανατρεπτικός, γεμάτος εντάσεις και απρόοπτα, γι’ αυτό θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε ό,τι και αν κάνουν. Αντίθετα οι 26/4-3/5 γεννημένοι μπορείτε να περιμένετε, και τελικά να έχετε, μια ενδιαφέρουσα πρόταση, μια ουσιαστική στήριξη, είτε υλική είτε άλλης μορφής, γι’ αυτό και χαρακτηρίζεστε οι περισσότερο τυχεροί Ταύροι του Ιανουαρίου.  Όλοι μέχρι τα μέσα του μήνα να αποφεύγετε τις κόντρες με άτομα που για κάποιο λόγο είναι πιο δυνατά από εσάς και μπορούν να κλείσουν τους δρόμους και τις προοπτικές σας αν έρθετε σε ρήξεις μαζί τους.  Ο Ιανουάριος, με εξαίρεση το δεύτερο δεκαήμερο του, μπορεί να είναι αποδοτικός για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, ενώ το πέρασμα που κάνει από τα μέσα και μετά η Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, στον χώρο των Ιχθύων θα φέρει καλύτερες επαφές, περισσότερη κοινωνικότητα αλλά ίσως και μια αναγνώριση σε κάτι που επαγγελματικά προσπαθείτε.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

   

  Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου για το ζώδιο του Ταύρου υποδηλώνουν ότι δεν θα πρέπει να βιαστείτε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, αυτό το μήνα. Αν και η ορμή των πλανητών σα αναγκάζει να προχωρήσετε μπροστά, εσείς θα πρέπει να κόψετε ταχύτητα μέχρι τις 18 του μήνα. Το ζώδιο του Ταύρου έχει την ελευθερία να κινηθεί όπως θέλει, να καθορίσει τα πράγματα και να πετύχει ό, τι θέλει. Δεν υπάρχει ανάγκη να συμβουλευτείτε τους άλλους ή να συμφωνήσετε με τις απόψεις τους. Ο Ουρανός θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις, όταν τολμάτε κάτι καινούριο. Οι καινοτομίες και η επιμονή θα είναι το σήμα κατατεθέν της επιτυχίας σας. Οι επαγγελματικοί στόχοι μαζί με τις κοινωνικές σας δραστηριότητες θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα. Υπάρχει μια τάση προς πνευματικές και ανθρωπιστικές δραστηριότητες. Επίσης, θα υπάρξουν οικονομικές διεργασίες που θα κυριαρχήσουν.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι, πιθανά να βιαστείτε να μπείτε μέσα σε μια σχέση που μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη. Αν είστε, ήδη, σε σταθερή σχέση μην είστε παρορμητικοί και μη βιαστείτε να χορέψετε το χορό του Ησαΐα – το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό. Η επιρροή του Άρη μπορεί να σας κάνει πολύ παθιασμένους, ενώ η Αφροδίτη μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό να μπείτε σε εξωσυζυγική σχέση, αυτό το μήνα. Ωστόσο, η αρμονία με το σύντροφό σας απαιτεί να είστε ευχάριστοι στη σχέση σας – δεν υπάρχει χώρος για διπλωματίες ή ηρωισμούς.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι επαγγελματικές σας προοπτικές είναι, μάλλον, καταθλιπτικές τον Ιανουάριο. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους θα είναι εύθραυστες και δεν θα υπάρχει συνεργασία. Ένα πιθανό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους δεν θα έχει τα αποτελέσματα που θα θέλατε.

   

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Σε ό, τι αφορά στην οικονομική σας κατάσταση τα άστρα λένε ότι το εισόδημά σας θα είναι ικανοποιητικό, απλά θα προκύψουν κάποιες δυσκολίες στις αρχές του μήνα. Θα πρέπει να προγραμματίσετε προσεκτικά τα έξοδά σας και να ρυθμίσετε όλες σας τις οικονομικές υποχρεώσεις. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σταδιακά, καθώς περνούν οι μέρες.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter