ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν εξαιρέσουμε τις εντάσεις που είναι δύσκολο να αποφύγουν αυτό τον μήνα οι γεννημένοι στις 26 Απριλίου και που μπορούν να τις γεννούν διαφόρων μορφών ξαφνικές εξελίξεις και ανατροπές. Στους πολλούς Ταύρους ο μήνας έχει μόνο καλά να φέρει. Το πρώτο εικοσαήμερο βοηθά να έρθετε περισσότερο κοντά στις ρίζες σας ενώ οι συχνές ευχάριστες συγκεντρώσεις, είτε στα πατρικά σας είτε στα εξοχικά σας, θα χαρακτηρίζουν το διάστημα.

  Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αυτό που σας ευνοεί περισσότερο αφού εκεί μπορείτε και να έχετε συναισθηματικά κέρδη και χαρές από τα παιδιά σας οι μεγαλύτεροι – και από εξελίξεις στην ζωή τους – και οι γεννημένοι ως τα μέσα του ζωδίου ευκαιρίες είτε αναθέρμανσης, είτε δημιουργίας νέων σχέσεων. Ο καλός αυτός Αύγουστος λίγους θα αφήσει παραπονεμένους. Οι θετικές του όψεις βοηθούν, ακόμα και να διευθετήσετε οικονομικά-κληρονομικά στοιχεία αλλά και να πάρετε μια απρόσμενη αλλά ουσιαστική στήριξη από δικούς σας ανθρώπους που σε αυτή τη φάση θα είναι περισσότερο και ουσιαστικότερα κοντά σε εσάς, στις ανάγκες και στα αιτήματα σας.

  Έτσι και σε θέματα οικονομικά ο μήνας δείχνει να ξεμπλοκάρει κολλημένες υποθέσεις και να σας δίνει είτε ένα κέρδος είτε ένα μικρό ή μεγάλο περιουσιακό στοιχείο.

  Στις 21 του μήνα που ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη περνά στον φιλικό χώρο της Παρθένου θα ξεκινήσει για όλους ένα περισσότερο αισιόδοξο διάστημα και πριν ακόμα μυρίσει φθινόπωρο πολλοί θα νιώσετε ότι με το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη κάτι τελματωμένο θα ξεκινήσει ευχάριστα στην ζωή σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες 12 μέρες του ζωδίου αν ψάχνετε για μια καλύτερη δουλειά που να ανταποκρίνεται στα θέλω σας θα έχετε την ευκαιρία να την βρείτε.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα δείχνουν ότι καθώς ο μήνας κυλά, θα δώσετε προτεραιότητα στο σπίτι και την οικογένεια. Επίσης, μπαίνουν στο επίκεντρο κάποια συναισθηματικά θέματα, τα οποία θα πρέπει να φροντίσετε. Η καριέρα και οι προσωπικές επιτυχίες είναι πολύ σημαντικά θέματα για σας, αλλά αυτό το μήνα δεν θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτούς τους τομείς. Αυτό το μήνα θα χρειαστείτε μεγάλη υποστήριξη από άλλους ανθρώπους, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι, αυτό το διάστημα το μόνο που θέλετε είναι να διασκεδάσετε στις σχέσεις σας με το άλλο φίλο. Υπάρχει μια έλλειψη δέσμευσης γενικότερα, επομένως και λιγότερες πιθανότητες να συζητηθεί θέμα εγκυμοσύνης. Από την άλλη μεριά, αν έχετε ήδη παιδιά θα ασχοληθείτε μαζί τους πολύ περισσότερο από το προηγούμενο διάστημα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι πλανητικές συγκυρίες υποδηλώνουν ότι αυτό το μήνα θα πετύχετε σημαντικούς στόχους στο επαγγελματικό περιβάλλον, βοηθώντας άτομα που χρειάζονται την βοήθειά σας – σε επαγγελματικό, πάντα, επίπεδο.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι οικονομικές προβλέψεις του Αυγούστου λένε ότι θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα από οποιοδήποτε άλλο μήνα της χρονιάς. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας όσον αφορά το πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα στη δουλειά σας. Θα πρέπει, επίσης, να είστε προσεκτικοί και στα έξοδα του σπιτιού. Επιπλέον, οποιαδήποτε ιδέα σας φαίνεται κάπως ριψοκίνδυνη θα πρέπει να μπει σε αναμονή – έτσι ώστε να μη χάσετε χρήματα από απερισκεψία.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter