ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ό Ιανουάριος από άποψη όψεων , είναι ένας εξαιρετικά σκληρός μήνας για όλα τα ζώδια.. Οι αρνητικές του όψεις , έξω από γεγονότα που ακόμα και αν δεν αφορούν την δική μας ζωή, έχουν δύναμη να μας επηρεάσουν και να μας  προβληματίσουν, δίνουν σε εσάς  αλλαγές που αναγκαστικά θα ακολουθήσετε ,  καθώς σε ένα θέμα πιθανά επαγγελματικό , άλλοι αποφασίζουν και εσείς γίνεστε αποδέκτες των αποφάσεών τους. Οι εδώ και καιρό αυξανόμενες δυσκολίες που υπάρχουν σε κάποιες σχέσεις , ενεργοποιούν μηχανισμούς άμυνας που σας επιτρέπουν να ψάχνετε και τελικά να βρίσκετε οι πιο πολλοί λύσεις  για την επόμενη μέρα,  έτσι ώστε να μπορείτε να πάτε παραπέρα αν μία κατάσταση, σχέση ή συνεργασία δεν μπορεί να σας αποδώσει πια, ούτε συναίσθημα, ούτε ασφάλεια.  Παρ όλα τα δύσκολα του όμως ο μήνας και με δεδομένο ότι οι διελεύσεις τόσο του Ήλιου, όσο και της Αφροδίτης στον φιλικό προς το ζώδιό σας Αιγόκερω  δίνει καλές οικονομικές αποδόσεις σε όσους στρωθούν στην δουλειά.   Με λίγη προσοχή στην τάση σας να κοντράρετε με άτομα που δεν πρέπει , ακόμα και όταν νοιώθετε να σας πνίγει το δίκαιο σας,  οικονομικά  ο μήνας θα είναι απρόσμενα ευχάριστος καθώς βασικοί τομείς της ζωής σας , όπως τα προσωπικά σας,  θα κινηθούν ανέλπιστα καλά.  Το σίγουρο είναι ότι θα παραμελήσετε οικογενειακές ή και κοινωνικές υποχρεώσεις,  προκειμένου να αντεπεξέλθετε σε ένα πιεσμένο πρόγραμμα.  Στις πολλές δύσκολες μέρες του μήνα προσέξτε τα νεύρα που θα δημιουργήσουν οι αναβολές  και η ασυνεννοησία του μήνα. Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η καριέρα και η πνευματικότητα θα κυριαρχήσουν στην ζωή σας αυτό το μήνα.

  Αγαπητοί Ταύροι, οι επαγγελματικές δραστηριότητες κυριαρχούν αυτό το μήνα. Σ’ αυτή την προσπάθεια θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειας, καθώς η επιτυχία σας έχει επίδραση στην συνολική ευημερία. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε σημασία τόσο στην κοινωνική σας ζωή, όσο και στην ανεξαρτησία σας. Σιγά-σιγά η έμφαση θα μεταφερθεί στην προσωπική σας ζωή, στη διάρκεια του επόμενου μήνα. Αυτή τη στιγμή, οι κοινωνικές σας δεξιότητες είναι εξίσου σημαντικές με την ελεύθερη βούληση. Μια άλλη πλευρά που θα υποστεί σημαντικές αλλαγές αυτό το μήνα, θα είναι η πνευματική σας ζωή – ίσως δεχτείτε μια πίεση για να ισορροπήσετε την πνευματικότητά σας με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε ενεργά με φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Ίσως, ακόμη, να αμφισβητήσετε τις θρησκευτικές και πνευματικές σας πεποιθήσεις. Πρόκειται για μια περίοδο αυτογνωσίας και έχετε την ανάγκη να ανακαλύψετε τα μυστήρια που κρύβονται μέσα σας και να εξελιχθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Εάν σπουδάζετε, μπορεί να βιώσετε κάποια αναστάτωση με αλλαγές στα μαθήματα ή κάτι παρόμοιο.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όσο επικεντρωμένοι κι αν είστε στην καριέρα σας, τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι αυτά που περιμένετε και θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Ακολουθήστε το δρόμο σας με υπευθυνότητα και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Το σημαντικό σημείο σ’ αυτή τη φάση είναι ότι θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειας, όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη δουλειά σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Ο Ιανουάριος δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για τα οικονομικά σας. Επομένως, καλό θα είναι να κινείστε με προσοχή όσον αφορά τα κέρδη και τις επενδύσεις.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι πολύ ευχάριστο και είναι πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ των μελών. Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, όταν αντιμετωπίζετε τέτοια θέματα. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλη αυτή την αρνητικότητα και να βρείτε λύσεις που θα διορθώσουν τα προβλήματα. Εάν βρίσκεστε σε γάμο ή σε σταθερή σχέση, ο στόχος σας θα πρέπει να είναι να την κρατήσετε ζωντανή, παρά τις διαφορές που υπάρχουν.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter