ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο ανάδρομος Ερμής δεν δείχνει να λειτουργεί αρνητικά για εσάς. Ίσα ίσα μάλιστα προσφέρει μέχρι και τις 15 του μήνα μια δυνατότητα αναδιοργάνωσης επιχειρηματικών σας σχεδίων και μικρές διορθώσεις οι οποίες μπορούν να κάνουν καλύτερα τα πράγματα από τα τέλη του μήνα και μετά.

  Όλο τον Οκτώβρη θα υπάρχουν η θα επανέλθουν λόγοι και αιτίες αναστάτωσης και ανατροπής κάθε μορφής στην ζωή των γεννημένων 4-5 Μαΐου που είστε ουσιαστικά και οι μόνοι βαλλόμενοι Ταύροι αυτής της περιόδου.

  Το πέρασμα της Αφροδίτης, που είναι και κυβερνήτης σας, στον χώρο του Τοξότη, μπορεί να αυξήσει την κτητικότατα που ούτως η άλλως έχετε και ίσως την καχυποψία σας. Αλλά παράλληλα θα μπορούσε να αρχίσει να δίνει μια σας συνεργασία τα πρώτα θετικά οικονομικά της αποτελέσματα.

  Μέχρι και τις 15 ο μήνας δεν έχει να παρουσιάσει κάτι αρνητικό. Από τις 17 όμως έως και τις 23 ο μήνας έχει πολλές παγίδες και απαιτεί προσοχή σε όλους τους τομείς.

  Οι αρνητικές όψεις θα μπορούσαν να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με άτομα με τα οποία δεν πρέπει να κοντράρετε καθώς μπορούν να σταματήσουν επιδιώξεις σας και σχέδια σας αν δυσαρεστηθούν μαζί σας.

  Η τελευταία εβδομάδα του μήνα σαφώς καλύτερη και το πέρασμα του Ήλιου στον χώρο του Σκορπιού δυναμώνει ό,τι αφορά συνεργασίες και σχέσεις στην ζωή σας ενώ ταυτόχρονα η ανεμπόδιστη πλέον πορεία του Ερμή μπορεί και επαν ενεργοποιεί  τα επαγγελματικά σας σχέδια.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter