ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Συναισθηματικά και όσο η Αφροδίτη θα βρίσκετε στους Διδύμους, μπορεί και δίνει χαρές, ευκαιρίες μα και συγκινήσεις σε εσάς. Όλοι λίγο πολύ θα έχετε καλές συναισθηματικά στιγμές τις μέρες του Μάη και μία αιτία να αισιοδοξείτε ή και να περιμένετε με χαρά κάτι να έρθει ή να ολοκληρωθεί. Όμως από 7 ως και 16 του μήνα θα υπάρξουν στιγμές που σκέψεις, εξελίξεις ή μία είδηση μπορεί να σας αναστατώσει ψυχολογικά. Μετά ο μήνας είναι πιο βατός και εύκολος για εσάς. Από τα μισά του και μετά, ο Άρης περνά στο δικό σας ζώδιο. Σε πρώτη φάση δίνει στους γεννημένους των πρώτων 5 ημερών, όση τόλμη και αποφασιστικότητα χρειάζονται για να κάνουν τα λόγια πράξεις και για να επιβάλουν με το καλό ή ακόμα και με πολεμικό τρόπο τα θέλω τους στους γύρω από αυτούς. Στα οικονομικά μαγικά, άλλον ένα μήνα κάτι πάντα θα γίνετε, ώστε να μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε ακόμα και στο πάρα πέντε. Το πιο σημαντικό του μήνα, είναι αναμφισβήτητα το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ουρανού στον Ταύρο. Όποιος πει ότι αυτό το πέρασμα είναι θετικό για τους Υδροχόους, προφανώς χαϊδεύει αυτιά. Ο ανατρεπτικός Ουρανός στα 7 χρόνια που θα διαρκέσει το πέρασμά του από τον Ταύρο θα φέρει στον κάθε ένα μία μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα δεδομένα και εσάς τους ίδιους όταν ολοκληρωθεί. Σε πρώτη φάση και οι πρώτοι που θα δεχθούν ανατρεπτικό γεγονός ή και το προειδοποιητικό μήνυμα του Ουρανού είναι και μόνο όσοι γεννήθηκαν την πρώτη μέρα του ζωδίου. Οι υπόλοιποι δεν έχετε λόγο προς το παρόν να ανησυχήσετε για αυτό. Για αυτό απολαύστε έναν μήνα με πολλές προσκλήσεις αιτίες για ευχάριστες μετακινήσεις, καλές συναντήσεις και καλή επικοινωνία με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και ντυθείτε στα χρώματα της Άνοιξης που δείχνει να σας χαμογελά.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι σημαντικοί τομείς της ζωής σας, το Μάιο, δηλαδή οι σχέσεις, τα οικονομικά και η καριέρα,  θα κινηθούν σε ένα μέτριο και συνηθισμένο  επίπεδο.

  Το μήνα αυτό το σπίτι και η οικογένεια θα είναι πιο σημαντικά από την καριέρα και τις προσωπικές φιλοδοξίες. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ονειρευτείτε τη μελλοντική σας καριέρα και να φτιάξετε ένα πλάνο για να πετύχετε. Τα προσωπικά σας συμφέροντα θα κυριαρχήσουν, σε σχέση με τα συμφέροντα των άλλων. Η γοητεία και η προσαρμοστικότητά σας θα είναι σημαντικά στοιχεία για την επίτευξη των στόχων σας – μπορείτε να χαλαρώσετε και να βλέπετε τα πράγματα να εξελίσσονται ομαλά. Υπεύθυνοι για την πρόοδό σας, το Μάιο, είναι οι άλλοι.

  Εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού, είναι πιθανόν να βρεθείτε αντιμέτωποι με αδιέξοδα και περιορισμούς και να αισθανθείτε αβοήθητοι. Καλό, όμως, θα είναι να είστε ανεκτικοί και να περιμένετε να βελτιωθούν τα πράγματα.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Η επαγγελματική ζωή δεν θα είναι στο επίκεντρο, αυτό το μήνα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε την πρόοδο που έχει γίνει μέχρι τώρα και να άνετε διορθωτικές κινήσεις για να προωθήσετε τη δουλειά σας στο μέλλον.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Τα οικονομικά σας θα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση τις πρώτες, τρεις εβδομάδες του μήνα. Μετά, θα πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια. Μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα την τελευταία εβδομάδα του μήνα και θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να τα καταφέρετε. Τα οικονομικά του συντρόφου σας θα είναι, επίσης, δύσκολα.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Ενδιαφέρεστε για πράγματα που θα σας διασκεδάσουν και θα σας ευχαριστήσουν, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ωστόσο, οι εμπειρίες αυτές θα σας αφήσουν μια πικρή γεύση και θα διστάσετε να τις επαναλάβετε. Οι αισθηματικές σχέσεις δεν προχωρούν και θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή: αν δεν σας ικανοποιούν, ίσως να πρέπει να τις διακόψετε – στην αντίθετη περίπτωση συνεχίστε, χωρίς δισταγμό. Η σχέση με το σύντροφό σας θα είναι ευχάριστη και θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε όμορφες στιγμές μαζί – μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter