ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα νεανίσει συχνά την διάθεση και την ψυχολογία σας. Δίνει καλές στιγμές με φίλους, προσκλήσεις και αιτίες να νιώθετε και σημαντικοί και ευχάριστα, δίνει και δύσκολες στιγμές ψυχολογικής πίεσης από τις 11 ως τις 14 του μήνα είτε λόγω γεγονότων, είτε λόγω ειδήσεων είτε λόγω σκέψεων.

  Μπορεί να είναι ένας μήνας εξαιρετικά ανατρεπτικός για τους 22-23 Ιανουαρίου γεννημένους αφού από τις μέρες του ξεκινά ο τελειωτικός κύκλος των ανατροπών πού έχουν δώσει το στίγμα τους από την άνοιξη του 2019 και μπαίνουν στην φάση της ολοκλήρωσης τους μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020. Οι περισσότεροι όμως θα δείτε, κυρίως στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, τα πράγματα να γίνονται καλύτερα για εσάς. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα σας δώσει χαρές και λόγους να νιώσετε επιβεβαιωμένοι σε όλους τους τομείς, ενώ παράλληλα το τέλος της χρονιάς δίνει και συναισθηματικές χαρές και ευκαιρίες καλυτέρευσης είτε δημιουργίας σχέσεων και μικρά αλλά σημαντικά για την ψυχολογία σας αποκτήματα-δώρα.

  Ο Δίας από τον χώρο του Αιγόκερω θα αρχίζει σιγά και συστηματικά να χτίζει μετά από πολύ καιρό πιο ισχυρές εσωτερικές άμυνες και θα σας κάνει να φιλοσοφείτε περισσότερο ώστε να μην αφήνετε τις ανασφάλειες είτε και αυτά τα οποία δεν μπορείτε τελικά να ανατρέψετε να γκρεμίζουν τόσο εύκολα την ψυχολογία σας.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα συναισθηματικά θέματα και οι οικογενειακές υποθέσεις θα είναι η κορυφαία σας ανησυχία, αυτό το μήνα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Δεκεμβρίου. Το παρελθόν θα επισκιάσει τα σχέδιά σας για το μέλλον. Θα πρέπει να ξεχάσετε το παρελθόν και να το αφήσετε μια για πάντα πίσω σας, έτσι ώστε να εστιάσετε σ’ αυτά που σας επιφυλάσσει το μέλλον.  Είστε από τη φύση σας αρκετά εγωιστές, αλλά αυτό το μήνα θα πρέπει να εστιάσετε και στους άλλους, εκτός από τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όλα τα συναισθηματικά θέματα που σας ταλαιπωρούν – θα σας ενθαρρύνουν να σταματήσετε να αναλύετε το παρελθόν. Οι άνθρωποι του κοινωνικού σας κύκλου θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας – εσείς, επομένως, θα πρέπει να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο Δεκέμβριος είναι ένας καλό μήνας για τον έρωτα και τις σχέσεις. Αν είστε σε σταθερή σχέση και σκέφτεστε για μια εγκυμοσύνη, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να την προγραμματίσετε. Τα παντρεμένα ζευγάρια θα έχουν κάποιες διαφωνίες, στην αρχή του μήνα, αλλά καθώς περνούν οι μέρες η αρμονία θα επιστρέψει και θα μοιραστείτε ιδιαίτερα όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα θα σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε άλλους ανθρώπους στο χώρο της δουλειάς. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να συνεργαστείτε ικανοποιητικά με τους άλλους,  για να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν ψάχνετε για δουλειά, θα τα καταφέρετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει, μετά τις 23 του μήνα – όταν τα άστρα θα είναι πιο ευνοϊκά απέναντί σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας  ευημερία θα είναι εξαιρετική. Κάποιες επενδύσεις που είχατε κάνει στο παρελθόν θα αρχίσουν να αποδίδουν τα κέρδη τους. Θα ασχοληθείτε, επίσης και με άλλες δουλειές που θα σας φέρουν χρήματα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter