ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αυτή είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για όλους σας. Η ταυτόχρονη παρουσία ΚΡΌΝΟΥ – Δία στο ζώδιό σας, δίνει ένα διάστημα αλλαγών , σοβαρών αποφάσεων και ίσως ευκαιριών για όσους μπορούν να διακρίνουν τις ευκαιρίες. Τον μηνα αυτόν εσείς του 1ου 10ημέρου μπορείτε να δείτε μία προοπτική μέσα από ένα άνοιγμα – πρόταση που εάν τελικά αποδεχθείτε πρέπει με σοβαρότητα να ακολουθήσετε καθώς μετά τον Δία ο Κρόνος κρίνει τις επιλογές σας, σταθεροποιεί τα σοβαρά και γκρεμίζει τα πρόχειρα. Παρ ότι το γύρω περιβάλλον δεν είναι θετικό και τα μηνύματα της εποχής μόνο ανησυχίες προκαλούν, ο μήνας βοηθά τους περισσότερο συνετούς να ξεκινήσουν την χρονιά με κάποιες καλές προοπτικές.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το ζώδιο του Υδροχόου θα δεχτεί μεγάλη βοήθεια από τις θετικές όψεις του Δία και του Κρόνου, για να έχει έναν ευχάριστο μήνα. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα σας βάλουν στη διαδικασία να κάνετε κάποιες αλλαγές στη χαρακτήρα σας, μέσα από βαθιά σκέψη. Επίσης, με την παρουσία του Δία και του Κρόνου θα γίνετε πιο αξιόπιστοι. Όσον αφορά στο οικογενειακό μέτωπο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις, που όμως μπορούν να επιλυθούν με συζητήσεις και λεπτότητα. Η αρχή του μήνα είναι ενθαρρυντική για την ερωτική σας ζωή.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου προβλέπει ότι οι ερωτικές σας σχέσεις θα είναι τόσο συναισθηματικές, όσο και παθιασμένες την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Στη συνέχεια, ενδέχεται αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και θα πρέπει να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε με το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, η πρώτη και η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκά διαστήματα για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, το οποίο μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Απολαύστε αυτό το νέο ξεκίνημα και μη βιάζεστε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όσον αφορά στην επαγγελματική σας ζωή, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Θα υπάρξουν εξαιρετικές σχέσεις με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σας κι αυτό θα διευκολύνει πολύ την ολοκλήρωση των στόχων σας. Με τη στάση σας θα κερδίσετε την υποστήριξη της διοίκησης, γεγονός που μπορεί να καταλήξει σε οικονομικά οφέλη. Αν υπάρχουν ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς, θα είναι κερδοφόρα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Ο Ιανουάριος προβλέπεται υπέροχος για τα οικονομικά σας. Υπάρχει περίπτωση να πάρετε χρήματα από κληρονομιά ή από κάποιες απρόσμενες πηγές. Οι επενδύσεις και οι συναλλαγές θα ενισχύσουν σημαντικά τα έσοδά σας. Ο μήνας είναι ευνοϊκός για το ξεκίνημα νέων στόχων και μακροπρόθεσμων επενδύσεων.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter