ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους γεννημένους 21 και 22 Ιανουαρίου, αίτιες που δημιούργησαν άγχη και ανησυχίες στην ζωή σας, στα τέλη του Ιουνίου και στις αρχές του Ιουλίου, δείχνουν να επανέρχονται και μαζί με αυτές μια δικαιολογημένη νευρικότητα και μια αβεβαιότητα για την εξέλιξη μιας σημαντικής κατάστασης που δεν δείχνει να πηγαίνει όπως θα το επιθυμούσατε.

  Στο μεγαλύτερο διάστημα του μήνα, δείχνετε κλεισμένοι στον εαυτό σας, στις σκέψεις και τις ανησυχίες σας και μόνο εσείς της τελευταίας εβδομάδας του ζωδίου, έχετε εξαιρετικά συναισθηματικά ή άλλα ανοίγματα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

  Σε ό,τι αφορά όμως τα οικονομικά σας ο μήνας δείχνει να σας βοηθά και δύσκολα ή εύκολα, σας δίνει αυτό που χρειάζεται για να κάνετε πράγματα που επιθυμείτε και κάποιες στιγμές ίσως και μικρές σπατάλες.

  Για όσους εργάζονται, ο επαγγελματικός χώρος δείχνει περισσότερο στρωτός στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, παρόλο που αυτό το διάστημα θα μπορούσε να δώσει και αίτιες, ειδήσεις ή εξελίξεις που θα αναστατώσουν τον ευαίσθητο ψυχισμό σας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Σεπτέμβριος αναμένεται εξαιρετικός για την υγεία και τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Οι ερωτικές σχέσεις και τα οικονομικά θα περάσουν, μάλλον, λίγο δύσκολες στιγμές.

  Λόγω της θέσης των πλανητών η έμφαση αυτό το μήνα θα δοθεί στην καριέρα και την εξωτερική επιτυχία. Τα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα θα μπουν στο περιθώριο και το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην ευημερία των άλλων. Τα άστρα σας ευνοούν με αυξημένη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, για να πετύχετε τους στόχους σας όπως εσείς θέλετε. Οι άλλοι δεν σας επηρεάζουν καθόλου – η κυριαρχία σας είναι αδιαμφισβήτητη. Ωστόσο, οι πράξεις σας θα πρέπει να αναλυθούν σωστά και καλό θα είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε σε πολλούς στόχους ταυτόχρονα, γιατί ο Ουρανός, ο ένας από τους δυο κυβερνήτες σας, είναι σε ανάδρομη πορεία. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, κυρίως, το Σεπτέμβριο είναι η θρησκεία, η φιλοσοφία, οι κοινωνικές δραστηριότητες, τα ταξίδια στο εξωτερικό, ο έρωτας και το πάθος. Επίσης, έχετε την ανάγκη και την επιθυμία να απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν.

   

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Επαγγελματικά, με τη βοήθεια του Πλούτωνα, θα έχετε θεαματική άνοδο. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και να απομακρύνετε τα παλιά εμπόδια. Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας και είναι εξίσου σημαντικό να διατηρήσετε αρμονικές σχέσεις με τους μεγαλύτερους.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Η οικονομική σας κατάσταση βασανίζεται από αδράνεια και καθυστερήσεις. Τα έσοδά σας θα είναι αρκετά, αν αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα. Ωστόσο, ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας βρίσκεται σε καλύτερη οικονομική κατάσταση. Σε γενικές γραμμές, τα οικονομικά της οικογένειας επηρεάζονται από την ανάδρομη πορεία των πλανητών και ίσως χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στον προϋπολογισμό σας. Καλό θα είναι να προσέχετε πριν ξεκινήσετε ένα νέο στόχο ή μια νέα επένδυση.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Ο έρωτας δεν είναι τόσο σημαντικός αυτό το μήνα. Οι πλανητικές επιρροές είναι ουδέτερες και σας δίνουν το χρόνο να πάρετε τις αποφάσεις σας χωρίς βιασύνη. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να συναντήσετε κάτι που σας ενδιαφέρει, σε ασυνήθιστους χώρους. Μέσα σε ένα θρησκευτικό ή ακαδημαϊκό περιβάλλον μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούρια, αισθηματική σχέση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter