ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αυτός ο Νοέμβρης βοηθά τους Υδροχόους να τα καταφέρουν πολύ καλά. Ο Ήλιος το μεγάλο διάστημα του μήνα από τον Σκορπιό, δείχνει και να στηρίζει την οικονομία τους και να τους επιτρέπει να αποκτούν πράγματα που επιθυμούν ή να κάνουν πράγματα που τους ανεβάζουν την διάθεση και κοστίζουν. Οι πιο πολλοί αισθηματικά τα πήγατε αρκετά καλά αυτήν την χρονιά και τώρα, η ανάδρομη Αφροδίτη που επιστρέφει στον φιλικό σας Ζυγό δίνει σε όλους μα πιο πολύ στους Υδροχόους των πέντε τελευταίων ημερών αισθηματικές ευκαιρίες, επιστροφές ατόμων του χθες, αναθέρμανση σχέσεων αλλά και γενικά πετυχημένα ανοίγματα και επιλογές. Αλλά το πιο σημαντικό κομμάτι και ίσως το σημαντικότερο δώρο που φέρνει ο Νοέμβριος στην ζωή σας, είναι το πέρασμα που κάνει ο Δίας στον Τοξότη, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα της κοινωνικότητας, δίνοντας σας την ευκαιρία να περάσετε σε κύκλους μέσα στους οποίους να γνωρίσετε ιδιαίτερους ανθρώπους, να αποκτήσετε ή να εδραιώσετε σημαντικές για την πορεία και την εξέλιξη σας φιλίες, να μην νιώθετε μόνοι και φυσικά να μην πλήττετε. Η αυξημένη σας κοινωνικότητα θα έχει θετικό αντίκτυπο και στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας ενώ όλο αυτό τον μήνα θα είστε διεκδικητικοί και μαχητικοί όσο χρειάζεται για να προασπίζεστε και την θέση και τα συμφέροντα σας. Ένα ακόμα σημαντικό είναι ότι φεύγοντας ο Ουρανός από τον Ταύρο, δείχνει μια περίοδο ηρεμίας στους γεννημένους τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου, που ταλαιπωρήθηκαν πολύ τους τελευταίους μήνες είτε από ένα ανατρεπτικό γεγονός, είτε από την απειλή μιας εξέλιξης που θα μπορούσε να τους αλλάξει δεδομένα ή ακόμα και να τους ξεσπιτώσει. Ακόμα και εσείς θα έχετε τώρα ένα πολύμηνο διάστημα που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε.

  Πείτε ναι λοιπόν στις προσκλήσεις, γνωρίστε και  επικοινωνήστε με κόσμο, και να θυμάστε αυτό που εσείς θεωρείτε ότι είναι το πιο δυσεπίλυτο πρόβλημα στην ζωή σας μπορεί για κάποιο που πιθανά γνωρίσετε αυτό το διάστημα που ο Δίας θα τρέχει μέσα στον χώρο του Τοξότη θα είναι αστεία εύκολο να σας το λύσει και να σας απαλλάξει από αυτό.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Νοέμβριος προβλέπεται ένας εξαιρετικός μήνας, όσον αφορά την καριέρα και την υγεία σας. Οι ερωτικές σχέσεις και τα οικονομικά δείχνουν σταδιακή βελτίωση,  καθώς κυλά ο μήνας.

  Λόγω του πλανητικού σκηνικού, οι επαγγελματικές φιλοδοξίες είναι πιο σημαντικές από τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Η συναισθηματική ασφάλεια έχει πάει λίγο στην άκρη, καθώς είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην καριέρα σας. Έχετε την ελευθερία να φτιάξετε μόνοι σας τη μοίρα σας και δεν εξαρτάστε από καταστάσεις ή από άλλα άτομα – δεν υπάρχει ανάγκη συναίνεσης ή συνεργασίας για το ζώδιο του Υδροχόου το Νοέμβριο. Έχετε την ενέργεια και τη δύναμη να πετύχετε τους στόχους σας. Τα προσωπικά σας συμφέροντα είναι πιο σημαντικά από τα συμφέροντα των άλλων.

  Οι κύριοι τομείς ενδιαφέροντος, το Νοέμβριο, είναι η καριέρα, οι σχέσεις και οι κοινωνικές δραστηριότητες, η πνευματική εκπαίδευση και οι ακαδημαϊκές επιδιώξεις – και  τα μακρινά ταξίδια.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η καριέρα σας θα απογειωθεί, αυτό το μήνα – τα άστρα σας ευνοούν κι αυτό θα έχει μακροπρόθεσμη επίδραση στην καριέρα σας. Η επαγγελματική σας ζωή θα εξελιχθεί ιδιαίτερα ικανοποιητικά κι αυτές οι εξελίξεις θα επηρεάσουν θετικά και την κοινωνική σας θέση. Συγχρόνως, ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας έχει καλές επαγγελματικές προοπτικές και θα σας υποστηρίξει όπου χρειαστεί.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Λόγω της θέσης των άστρων υπάρχει βελτίωση στα κέρδη σας – το οικονομικό σας κριτήριο είναι εξαιρετικό και θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις πάνω σε οικονομικά θέματα.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η κοινωνική σας ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο, μετά τις 23 του μήνα. Οι φίλοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας και θα μοιραστείτε μαζί τους ομαδικές δραστηριότητες και όμορφες στιγμές. Επιπλέον, θα έχετε την υποστήριξή τους για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάνοντας νέες γνωριμίες. Ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να πάρει το πάνω χέρι, μέχρι τις 23 του μήνα. Μετά απ’ αυτό, η κατάσταση αλλάζει και παίρνετε από κοινού τις σημαντικές αποφάσεις. Να θυμάστε ότι όλες οι διαφωνίες λύνονται, αν δοθεί έμφαση στην αγάπη. Να είστε προσεκτικοί στη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter