ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο μήνας μπορεί και σας στηρίζει οικονομικά και σας βοηθά να καλύπτετε τις καταναλωτικές σας ανάγκες που θα είναι αυξημένες. Βοηθά τις μετακινήσεις, τις επικοινωνίες και τις συναντήσεις σας, σας κάνει έντονα διεκδικητικούς και ορμητικούς σε ότι αφορά τα ερωτικά ζητήματα της ζωής σας. Κάποιοι ελεύθεροι αυτό τον καιρό θα δεχτείτε την προσέγγιση ενός πολύ επιθετικού, επίμονου ατόμου που πιθανά δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Αυτό τον μήνα δεν θα νιώσετε μόνοι ούτε στιγμή και θα έχετε πάντα κοντά σας άτομα για να μοιράζεστε μαζί τους τα πάντα. Όμως η δύσκολες 12 και 13 του μήνα θα μπορούσαν να σας δώσουν αιτίες να αναστατωθείτε εσωτερικά είτε μέσα από ειδήσεις είτε μέσα από γεγονότα. Ακόμα στα τέλη του μήνα θα πρέπει να προσέχετε την διαχείριση του χρήματος αλλά και τις αγορές σας γιατί εύκολα μπορείτε να κάνετε λάθη. Γενικά για τους περισσότερους Υδροχόους ο Απρίλης είναι ένας πολύ καλός μήνας. Αυτό όμως καθόλου δεν αφορά τους γεννημένους 21 και 22 Ιανουαρίου που τις μέρες που ακολουθούν έχετε να περάσετε δύσκολες αλλαγές και ανατροπές που θα μπορούσαν να αλλάξουν πολλά από τα μέχρι χθες δεδομένα της ζωής σας και που θα μπορούσαν γενικά να αποτελέσουν αιτίες για πολύ μεγάλες αλλαγές που θα σας επηρεάσουν ακόμα και σαν προσωπικότητες. Σε κάθε περίπτωση εσείς προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές απέναντι σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να ορίσετε.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Απρίλιος θα είναι πολύ δυναμικός μήνας, για όλους τους Υδροχόους.

  Οι προβλέψεις του Απριλίου αποκαλύπτουν ότι θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα συμφέροντά σας, όπως επίσης και στην καριέρα σας – γεγονός που με τη σειρά του θα σας κάνει εφευρετικούς και ταυτόχρονα καινοτόμους. Η επιθετικότητά σας είναι έντονη καθώς επικεντρώνεστε στην αλλαγή και θα καταφέρετε να εκπληρώσετε απόλυτα τους στόχους σας.

  Ένα άλλο πράγμα που θα συμβεί, αυτό το μήνα, είναι ότι θα ασχοληθείτε με πολλά εκπαιδευτικά γεγονότα, ανοίγοντας το μυαλό σας και προετοιμάζοντας το μέλλον σας.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Σε σχέση με την αισθηματική σας ζωή, το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι αναζητάτε ένα σύντροφο με τον οποίο θα ταιριάζετε σε μεγάλο βαθμό.  Αυτό το διάστημα είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση και να ερωτευτείτε δυνατά. Μια εγκυμοσύνη είναι μάλλον απίθανη, αφού δεν έχετε καμία διάθεση να δεσμευτείτε.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Το πλανητικό σκηνικό του Απριλίου προβλέπει ότι θα υπάρξουν διάφορες αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή.  Είναι δύσκολο να μείνετε σε ένα σταθερό, επαγγελματικό περιβάλλον γιατί κινείστε διαρκώς και σκέφτεστε ακόμα να αλλάξετε και την επαγγελματική σας κατεύθυνση.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι παραπάνω από ικανοποιητική και θα σας δώσει τη δυνατότητα να καλύψετε τις υλικές σας ανάγκες (και επιθυμίες!), χωρίς κανένα πρόβλημα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter