ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Έχουμε πει πολλές φορές ότι όσο ο Πλούτωνας και ο Κρόνος βρίσκονται στον Αιγόκερω, το πιο εύκολο είναι να ταράζεστε ψυχολογικά. Ο μήνας είναι γεμάτος με όψεις που δίνουν αιτίες, γεγονότα, ειδήσεις ικανές να ταράξουν την ευαίσθητη ψυχική σας ισορροπία ενώ οι 29-30 Ιανουαρίου θα βρεθείτε και πάλι σε μια περίοδο που δείχνει ότι σας οδηγεί σε ανατρεπτικές αλλαγές που μπορούν να αφορούν όχι μόνο σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και τον χώρο που λέγετε σπίτι, οικογένεια, Ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να χρειαστεί, με ένα αναγκαστικό κατά μια έννοια τρόπο, να μετακομίσετε αυτό τον καιρό.

  Το μόνο θετικό του Οκτωβρίου είναι πως δείχνει ένας μήνας που μπορεί να σας μάθει πράγματα, να σας δείξει αλήθειες και να σας κάνει να σκέπτεστε λίγο διαφορετικότερα απ’ ότι μέχρι χθες. Ένα ακόμα θετικό, στις τρεις τελευταίες του μέρες είναι η εξαιρετικά καλή παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό που μπορεί να δώσει μια ειδική αιτία χαράς και ανεβάσματος αλλά μόνο σε εσάς των πρώτων τεσσάρων ημερών του ζωδίου προς το παρών.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο μήνας αυτός αφορά σχεδόν αποκλειστικά την καριέρα σας. Τα οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα θα μπουν στο περιθώριο, για την ώρα. Υπάρχουν περιπτώσεις που θα πρέπει να βάλετε την καριέρα πάνω από την οικογενειακή και κοινωνική σας ζωή. Το ζώδιο του Υδροχόου είναι επιθετικό αυτό το διάστημα κι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που θα προκύψει. Είστε ανεξάρτητοι, αλλά θα χρειαστείτε και κάποια βοήθεια από τους άλλους για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Επίσης, θα βοηθήσετε κι εσείς άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη, αν χρειαστεί. Οι σπουδές σας θα πάνε καλά αυτό το μήνα και θα ταξιδέψετε αρκετά για επαγγελματικούς σκοπούς.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Σε ό, τι αφορά στις σχέσεις σας, θα είναι λίγο κουραστικές αυτό το μήνα, εξαιτίας της αφοσίωσης που δείχνετε στην καριέρα και την προσωπική σας ανάπτυξη. Αν είστε παντρεμένοι, να περιμένετε αρκετούς καυγάδες γι’ αυτό το λόγο. Αν είστε μόνοι, απ’ την άλλη μεριά, πιθανά να ξεκινήσετε κάποιο ειδύλλιο με ένα άτομο διαφορετικής εθνικότητας και κουλτούρας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όπως ειπώθηκε και στην αρχή, η καριέρα σας είναι το μόνο που σκέφτεστε αυτό το μήνα. Υπάρχουν άτομα που έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να σας βοηθήσουν να φτάσετε το στόχο σας. Επίσης, τα μέλη της οικογένειας θα σας στηρίξουν όποτε το χρειαστείτε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, προσπαθείτε πολύ για να ανταποκριθείτε στα έξοδά σας και η κατάσταση αυτή θα βελτιωθεί μόνο προς το τέλος του μήνα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter