ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτες 8 μέρες του μηνά, όπως για όλους έτσι και για σας, δείχνουν εξαιρετικά θετικές και βοηθούν να έχετε εύκολα ή πιο δύσκολα, αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε και για να αποκτάτε πράγματα, μικρά η μεγάλα, που επιθυμείτε. Ακόμα ο χώρος των συντρόφων σας θα εξακολουθήσει να σας στηρίζει και στις περισσότερες περιπτώσεις οι γύρω σας να είναι θετικοί και έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες, τα θέλω, ή ακόμα και τις παραξενιές σας. Περνώντας η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 10 του μηνά και μετά, θα σας δώσει μια περίοδο που θα σας γέννα την ανάγκη να ασχολείστε πολύ με θέματα οικογενειακά, κοντινών τρίτων, άλλα και γενικά θα σας απασχολούν παρασκηνιακά ζητήματα. Στις δύσκολες 12 και 13 θα μπορούσε ένα θέμα να σας ταράξει ψυχολογικά τόσο που να επηρεάσει πρόσκαιρα ακόμα και την υγεία σας.  Η παρουσία του Ήλιου στον Λέοντα από τις 23 του μηνά και μετά, σας τονίζει την ανάγκη να διατηρήσετε σημαντικές για σας σχέσεις και συνεργασίες που στηρίζουν την ζωή σας, όμως το αρνητικό διάστημα 24 μέχρι 28 Ιουλίου, όπως και η έκλειψη, μπορούν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση, κυρίως στους γεννημένους 21, 22, 23 Ιανουαρίου που ούτως ή άλλως περνούν ένα διάστημα μεγάλων και ανατρεπτικών καταστάσεων που μπορούν να αλλάξουν και να μεταβάλουν σημαντικά ένα σημαντικό μέχρι σήμερα τομέα της ζωής τους.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τον Ιούλιο προβλέπεται μια άριστη υγεία, μια έντονη ερωτική ζωή, προοδευτικές επαγγελματικές προοπτικές κι ένα παθητικό οικονομικό περιβάλλον.

  Τα συναισθηματικά θέματα και οι οικογενειακές υποθέσεις θα αντικατασταθούν από την επαγγελματική ανάπτυξη και τις προσωπικές επιθυμίες, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας και την ικανότητά σας να συνεργάζεστε, για να πετύχετε τους στόχους σας αυτό το διάστημα. Πρόσωπα και καταστάσεις ελέγχουν την πρόοδό σας. Οι κύριοι τομείς ενδιαφέροντος τον Ιούλιο είναι  η επαγγελματική ζωή και η ανάπτυξή της, οι κοινωνικές δραστηριότητες, τα παιδιά, η τεχνολογία και οι καινοτομίες.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Η επαγγελματική εξέλιξη σας περιμένει και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τη δεχτείτε. Θα πρέπει να βάλετε τους στόχους σας και να έχετε ένα σχέδιο δράσης για να τους πετύχετε. Το επαγγελματικό περιβάλλον είναι προκλητικό, αλλά ευχάριστο για σας. Θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Το μήνα αυτό θα υπάρξει ένα μικρό αδιέξοδο στα οικονομικά σας. Εάν προσπαθήσετε συστηματικά και με επιμέλεια είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Επίσης, θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σας.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Η αισθηματική σας ζωή είναι ζωντανή και γρήγορη, αυτό το μήνα. Αν είστε μόνοι, θα μπορέσετε να προσελκύσετε ένα ενδιαφέρον άτομο με την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό του ζωδίου σας. Οι πιθανότητες για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση είναι περισσότερες την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί στο επαγγελματικό περιβάλλον, με τη βοήθεια συναδέλφων. Αν είστε ήδη σε σχέση, είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter