ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι κακές όψεις των πρώτων δεκατριών ημερών του Αυγούστου θα βρουν τρόπο να χαλάσουν την ψυχολογία σας είτε μέσα από διαφωνίες με τους δικούς σας είτε μέσα από γεγονότα, ειδήσεις, είτε μέσα από ένα πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει ένα κοντινό σας άτομο. 

  Για τους 30 Ιανουαρίου ο μήνας όμως θα είναι εξαιρετικά αρνητικός. Ξαφνικά και απρόβλεπτα, όποιας μορφής, μπορεί να τινάξουν το πρόγραμμα σας στον αέρα και να σας αποσυντονίσουν σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι τις 14 του μήνα, από την μεριά σας προσέχετε τις κινήσεις σας, μην ανοίγετε δύσκολες συζητήσεις, ενώ από τις 14 του μήνα και μετά, και ως τις 29, έχετε και εσείς, όπως και όλοι, ένα πολύ περισσότερο ήρεμο διάστημα για να πάρετε μια ευχάριστη γεύση από αυτό το τόσο περίεργο καλοκαίρι.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Αυγούστου λένε ότι αυτό το μήνα θα δουλέψετε, κυρίως, με τον εαυτό σας. Στο παρελθόν, πολλοί έχουν παραπονεθεί ότι είστε ανυπόφοροι κι εγωιστές. Τώρα, είστε σε θέση να δείξετε ποιοι είστε και ν’ αλλάξετε προς το καλύτερο. Στο παρελθόν υπήρξατε αγενείς κι αλαζόνες, στοιχεία που δυσκόλεψαν τις σχέσεις σας, ειδικά στο χώρο της δουλειάς. Αυτό το μήνα, αναμένεται να ζητήσετε συγνώμη εκεί που χρειάζεται και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σας που είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα θετικά σας και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι, αυτό το διάστημα, θα υπάρξει αρκετή ένταση στις ερωτικές σας σχέσεις. Για κάποιο λόγο θεωρείτε ότι εσείς δεν κάνετε λάθη κι αρνείστε να δεχτείτε τις απόψεις του συντρόφου σας. Προς τα τέλη του μήνα, θα χρειαστεί να αλλάξετε συμπεριφορά, διαφορετικά ρισκάρετε ένα χωρισμό. Αν σκέφτεστε να κάνετε παιδί, θα έχετε την εύνοια των άστρων. Αν είστε μόνοι, δεν θα είναι εύκολο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο τώρα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Αυτό το διάστημα η καριέρα σας βρίσκεται σε δύσκολη φάση, λόγω της αδιαφορίας και της υπεροψίας σας. Το θετικό είναι ότι έχετε εντοπίσει τα αρνητικά σας και προσπαθείτε να τα αλλάξετε. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με τους στόχους σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα, αυτό το μήνα, αφού μπαίνουν στο λογαριασμό σας από πολλούς και διάφορους δρόμους. Επίσης, αν κάνετε επενδύσεις, θα έχουν αποδόσεις με υψηλά κέρδη.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter