ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι 28-29 Ιανουάριου γεννημένοι θα έχετε ένα μήνα αρκετά ανατρεπτικό. Καταστάσεις που δεν ελέγχετε μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σας και να σας κάνουν να νιώσετε μετέωροι και ακάλυπτοι. Αντίθετα παρόλες τις δυσκολίες του, ο μήνας δίνει στους από 30/1 μέχρι 4/2 μια θετική στιγμή προσωπικής επιβεβαίωσης ή δίνει ειδική αιτία χαράς που μπορεί να προέρχεται ακόμα και από αγαπημένα σας άτομα. Γενικά ο μήνας δείχνει πιο καλός για τους Υδροχόους του Φεβρουαρίου. 

  Στα οικονομικά σας οι κακές όψεις του Άρη στο πρώτο ουσιαστικά δεκαπενθήμερο του μήνα θα πρέπει να σας κάνουν αρκετά προσεκτικούς για να αποφύγετε λάθη που στοιχίζουν. Αυτό τον καιρό θα λειτουργείτε αρκετά σπασμωδικά στα οικονομικά σας ζητήματα, άλλοτε θα είστε σπάταλοι και άλλοτε εξαιρετικά κτητικοί. 

  Τόσο η πρώτη όσο και η δεύτερη έκλειψη του μήνα δείχνουν να συνδέονται με θέματα υγείας που πιθανά δεν αφορούν εσάς αλλά άτομα που γνωρίζετε και θα ασχοληθείτε αρκετά μαζί τους. Η κακή σύνοδος του Δια με τον Πλούτωνα στο τέλος του μήνα θα μπορούσε να φέρει μια ύφεση ή ένα αρνητικό γεγονός που να σας ρίξει αρκετά ψυχολογικά για καιρό.

  Η από τις 18 και μετά ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα βοηθήσει να καλύψετε κενά και να κάνετε διορθώσεις σε ό,τι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Παράλληλα αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση. Γενικά όμως, κυρίως για εσάς του Φεβρουάριου, ο δύσκολος Ιούνιος είναι ένας αποδοτικός για εσάς μήνας.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα του Ιουνίου για το ζώδιο του Υδροχόου προβλέπουν ότι οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα είναι εξαιρετικά ισχυρές, στη διάρκεια του μήνα. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής θα λειτουργήσει σίγουρα ως εμπόδιο. Όλες οι σημαντικές  επικοινωνίες θα πρέπει να γίνουν τις πρώτες ή τις τελευταίες μέρες του μήνα.  Η σχέση με το σύντροφό σας θα είναι υπό πίεση, λόγω της ηλιακής έκλειψης της 21ης Ιουνίου.  Η έκλειψη αυτή θα έχει αντίκτυπο στις επαγγελματικές σας προοπτικές, καθώς και σε θέματα υγείας. Η κοινωνική σας ζωή αναμένεται, ωστόσο, να βελτιωθεί.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Εξαιτίας της επιρροής του Άρη, η αισθηματική σας ζωή θα είναι γεμάτη πάθος. Η οικογενειακή ευτυχία μπορεί να ενισχυθεί, αν αποφύγετε τους οικογενειακούς καυγάδες. Όσοι είστε μόνοι, είναι πιθανό να βρείτε το ταίρι σας σε πνευματικές συγκεντρώσεις – η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Αν είστε σε σταθερή σχέση θα υπάρξουν κάποιες αναταραχές, αλλά θα ξεπεραστούν όταν έρθει η ώρα. Αν υπάρχουν σοβαρές διαφορές, κάποιες σχέσεις μπορεί να διαλυθούν στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Ο μήνας δεν προβλέπεται ιδιαίτερα καλός για τα επαγγελματικά σας. Δεν θα έχετε υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Η σκληρή δουλειά δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τη διοίκηση θα είναι εύθραυστες. Τα ταξίδια, επίσης, για επαγγελματικό σκοπό δεν θα είναι αποδοτικά.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας  κατάσταση, ωστόσο, θα είναι θετική. Οι αναδρομές των πλανητών δεν θα σας επηρεάσουν σε οικονομικό επίπεδο. Το οξυμένο οικονομικό σας κριτήριο και οι καινοτόμες κινήσεις σας θα ενισχύσουν τα έσοδά σας. Αν έχετε κάνει κάποια επένδυση, θα τη δείτε να αποδίδει. Όποιο εμπόδιο κι αν προκύψει, μπορεί να γυρίσει προς όφελός σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter