ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο πρώτος μήνας της χρονιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  Ιδανικός  για να ανασυγκροτήσετε σκέψεις αλλά και τις δυνάμεις σας, αν δεν είχε τόσες πολλές αρνητικές όψεις,  που μέρες όπως η 8,9,13,14,24 κάνουν πολύ δύσκολη την ηρεμία. Παρ όλα αυτά εσείς προσεγγίστε χώρους και άτομα που σας ηρεμούν, χώρους προστατευμένους ίσως οικογενειακούς,  χωρίς εξάρσεις , μετριάστε τα περιττά έξοδα  και αποφύγετε πάρε – δώσε με νευρικά και απαιτητικά άτομα ή παρέες. Είναι ανάγκη να παραμερίσετε ακόμα και υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με εσάς και μόνο με εσάς, με ότι σας ευχαριστεί και ότι σας ξεκουράζει , προκειμένου να ανακτήσετε δυνάμεις και να μην επιτρέψετε στις κακές όψεις του Ήλιου της Αφροδίτης και Ερμή  με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό , να χτυπήσουν την υγεία σας και κυρίως την ψυχολογία σας ,που είναι εδώ και καιρό από ευαίσθητη ως και εύθραυστη. Μην μπείτε σε ανταγωνιστικές κόντρες με κανέναν και μην προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν και για τίποτα τώρα.  Στις τελευταίες  10 μέρες του ο Ιανουάριος  σας επιφυλάσσει μία έκπληξη από το πουθενά. Το κλίμα αλλάζει υπέρ σας. το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο δίνει τέλος στην εσωστρέφεια και τους φόβους. Γίνεστε ξανά αισιόδοξοι  και αντιμετωπίζετε με ένα πιο φιλοσοφημένο τρόπο , ακόμα και τα όποια αρνητικά συμβαίνουν στην ζωή σας ή γύρω σας. Το 3ο 10ήμερο είναι και για τα προσωπικά σας το πιο καλό καθώς η Αφροδίτη αυξάνει την ελκτική σας δύναμη και τραβάει τα βλέμματα πάνω σας , κάτι που θα βοηθήσει ή να αναθερμάνετε σχέσεις ή αν είστε μόνοι να ξεκινήσετε κάτι ιδιαίτερα εσείς του Ιανουαρίου. Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Αυτό το μήνα οι οικονομικές προοπτικές σας προοπτικές είναι εξαιρετικές, αλλά τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας θέματα μπορεί να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα.

  Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι σημαντικό να αναλάβετε δράση για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας και να φτάσετε εκεί που θέλετε, ενώ οι εμπειρίες που αποκομίσατε από το παρελθόν θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Προς το τέλος του μήνα, η έμφαση θα δοθεί σε οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα. Στο μεγαλύτερο όμως μέρος του μήνα θα κυριαρχήσουν οι προσωπικές σας φιλοδοξίες. Το καλό είναι ότι δεν εξαρτάστε από τους άλλους για να πετύχετε τους στόχους σας και μπορείτε, αν χρειαστεί, να αλλάξετε μια κατάσταση προς όφελός σας. Η ορμητικότητά σας ξεπερνά όλα τα εμπόδια κι έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε μόνοι σας τη μοίρα σας. Ένα άλλο σημείο, εξίσου σημαντικό αυτό το μήνα, αφορά την πνευματικότητά σας – έχετε μεγάλο ενδιαφέρον για πνευματικά και θρησκευτικά θέματα, καθώς και τη διάθεση να μάθετε περισσότερα. Υπάρχει πιθανότητα κάποιες από τις ιδέες που είχατε μέχρι τώρα, να αναθεωρηθούν και να μπουν κάτω από άλλη οπτική.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον αυτό το μήνα. Έτσι, προς το τέλος του μήνα θα καταφέρετε να πετύχετε μια αισθητή βελτίωση, που θα σας αποφέρει την ανάλογη ανταμοιβή.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας αναμένονται εξαιρετικά αυτό το μήνα. Θα κερδίσετε χρήματα από κάπου που δεν το περιμένετε. Οι επενδύσεις που θα κάνετε θα είναι κερδοφόρες και, ίσως, μπορέσετε να ξεκινήσετε κάποιο καινούριο στόχο. Ο Δίας είναι ευνοϊκός για σας και υπόσχεται τύχη και αύξηση των εσόδων σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η σχέση με το σύντροφό σας θα αρκετά σκαμπανεβάσματα, τον Ιανουάριο, λόγω του πλανητικού σκηνικού. Οι θετικές όψεις του Δία, όμως, θα ευνοήσουν τη σφαίρα της οικογένειας με πολλές, ευχάριστες στιγμές. Εάν είστε μόνοι, είναι πιθανόν να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση, τώρα, που θα σας χαρίσει την αγάπη και την ασφάλεια που χρειάζεστε.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter