ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Άγχη φέρνει ο Μάρτης στους γεννημένους στις 20, 24, 25 Ιανουαρίου. Για εσάς ο μήνας κάποια στιγμή θα βγάλει ένα αρκετά πιεστικό πρόβλημα ή γενικά μια αιτία ανατροπής. Ακόμα είναι ένας μήνας που για διάφορους λόγους, εξελίξεις, νέα, ακόμα και αν δεν σας αφορούν άμεσα έχουν την δύναμη να σας αναστατώνουν, γι’ αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ένας ήρεμος για την ψυχολογία σας μήνας. Και μάλιστα είτε από κάποια γεγονότα είτε από κάποιες σκέψεις θα μπορούσε να είχατε πιο ανήσυχο και δύσκολο ύπνο τον πρώτο μήνα της Άνοιξης.

  Οικονομικά δεν δείχνει να αλλάζει κάτι. Όπως τα ξέρετε, δύσκολα ή εύκολα, εκεί μπορεί να τα καταφέρνετε.

  Καλή είναι η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο. Μπορεί να δώσει λόγους να ζεστάνουν οι σχέσεις σας με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους αλλά και μέσα στην διάρκεια του μήνα, να υπάρξουν αιτίες για θετικές οικογενειακές συναθροίσεις, μαζέματα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μια τέτοια θέση θα μπορούσε να φέρει και μια αιτία που να σας κάνει να περνάτε πιο καλά στον χώρο του σπιτιού σας. Και αυτή η αιτία θα μπορούσε να είναι ακόμα και ένα άτομο.

  Ακόμα αυτό τον μήνα γενικά θα έχετε την τάση να κάνετε μικρές ανανεωτικές αλλαγές στους χώρους που ζείτε. Ενώ από το τρίτο του δεκαήμερο ο Μάρτης δείχνει γενικότερα πιο κοινωνικός και ευνοεί συναντήσεις και μετακινήσεις.

  Σε συναισθηματικό επίπεδο γενικά θα είστε κτητικοί. Κάποιες στιγμές αυτό θα μπορούσε να κουράζει τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι μεγαλύτεροι θα έχετε την τάση να λειτουργείτε ελεγκτικά στις ζωές των παιδιών σας και αυτό μπορεί να φέρει γκρίνιες.

  22-23-24 του Μάρτη θα προσέχετε και τις μετακινήσεις σας και τα λόγια σας Είναι οι μέρες ου μπορούν να κάνουν τις μεγαλύτερες ζημιές. Το άγγιγμα που θα κάνει ο Κρόνος στο ζώδιο σας άφορα κυρίως εσάς της πρώτης μέρας του ζωδίου. Δείχνει να φωτογραφίζει μια ρεαλιστική συνειδητοποίηση που ακόμα και αν δεν είναι ευχάριστη σας τοποθετεί απέναντι σε ένα πρόβλημα και σας δίνει την αποφασιστικότητα να το αντιμετωπίσετε.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ό, τι αφορά την επαγγελματική ζωή και την υγεία σας θα εξελιχθεί υπέροχα, το Μάρτιο. Οι αισθηματικές σχέσεις και οι οικονομικές προοπτικές δεν είναι τόσο συναρπαστικές.

  Η επαγγελματική ζωή, η προσωπική σας ανάπτυξη και η δημιουργία ιδανικών φιλικών σχέσεων θα κυριαρχήσουν στη ζωή σας. Αυτό το μήνα θα επικεντρωθείτε στις συναισθηματικές ελλείψεις και τις οικογενειακές υποχρεώσεις – η συναισθηματική σταθερότητα θα βοηθήσει τις επαγγελματικές σας προοπτικές και, συνεπώς, την επιτυχία σας. Αυτό το διάστημα είστε περισσότερο ανεξάρτητοι και επιθετικοί από ό, τι συνήθως. Δεν εξαρτάστε καθόλου ούτε από κοινωνικές δεξιότητες, ούτε από αν προσαρμόζεστε στις επιθυμίες των άλλων και τις καταστάσεις. Κάνετε αυτό που θέλετε και οι άλλοι θα πρέπει να ακολουθήσουν την πορεία σας. Ο Ουρανός και ο Δίας είναι ευνοϊκοί για όσους βρίσκονται σε εκπαιδευτική διαδικασία ή απασχολούνται σε δημιουργικούς τομείς.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η σχέση με το σύντροφό σας είναι λίγο αδιάφορη αυτό το διάστημα – υπάρχει ανάγκη για περισσότερο ρομαντισμό και πάθος στην ερωτική σας ζωή. Ειδικά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι ιδανικές. Αυτό, όμως, μπορεί να διορθωθεί αν κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση και κάποιους αμοιβαίους συμβιβασμούς. Στη συνέχεια, η κατάσταση θα βελτιωθεί και θα μοιραστείτε με το ταίρι σας όμορφες και χαλαρές στιγμές. Αν είστε μόνοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να μπείτε σε σχέση μετά το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου. Ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά σας, πιθανά μέσα στον κύκλο των φίλων και των γνωστών σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες  για πάρτι και εξόδους, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι επαγγελματικοί σας στόχοι μπορούν να επιτευχθούν με το να είστε συναισθηματικά σταθεροί, εφόσον έχετε την εύνοια του πλανητικού σκηνικού.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση θα βρεθεί κάτω από το μικροσκόπιο, αυτό το μήνα. Τα κέρδη σας μπορούν να αυξηθούν μόνο με προσεκτική και υγιή διαχείριση. Οι συνεργάτες σας είναι απασχολημένοι με προσωπικά προβλήματα και δεν μπορούν να σας υποστηρίξουν σ’ αυτή τη φάση. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλές οικονομικές ευκαιρίες, από διάφορες πηγές – μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούρια δουλειά ή συνεργασία. Τα έσοδά σας μπορούν να αυξηθούν μέσα από μια προαγωγή ή μια κληρονομιά.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter