ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Από την μια η πρόσφατη παρουσία του Δια στον χώρο του Αιγόκερου σας δίνει ένα περισσότερο φιλοσοφικό τρόπο αντιμετώπισης κάποιων καταστάσεων ή ανατροπών που φαίνεται ότι έρχονται ή θα έρθουν στο κοντινό μέλλον. Από την άλλη η έκλειψη και οι πολύ κακές όψεις του δευτέρου δεκαημέρου του μήνα δίνουν λόγους που δεν μπορούν να σας αφήσουν ασυγκίνητους και να μην επηρεάσουν τον ευαίσθητο ψυχισμό σας. Παρόλα αυτά η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα δείχνει να στηρίζει ψυχολογικά, συναισθηματικά αλλά και να επιβεβαιώνει εσάς του δευτέρου δεκαπενθημέρου του ζωδίου, ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά με την παρουσία της στον χώρο του Ιχθύων να βελτιώνει την ροη των οικονομικών σας.  Στο ξεκίνημα του 2020 οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι έχουν δρομολογηθεί καταστάσεις που θα μπορούσαν να ξεβολέψουν την ζωή σας και αυτό αφορά κυρίως εσάς του Ιανουαρίου. Η μεγάλη μέχρι το τέλος του πρώτου εικοσαημέρου ενδοσκόπηση που επιβάλλει η παρουσία του Ήλιου στον Αιγόκερω θα σας φέρει κάποια στιγμή αντιμέτωπους με τον εαυτό σας και με κάποιες λάθος αποφάσεις του παρελθόντος που έχουν συνέπειες τις όποιες σε αυτή την φάση θα εισπράξουν οι από 22 ως 28 Ιανουαρίου.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα του Ιανουαρίου προβλέπουν ότι η αυτοπειθαρχία κι η αυτονομία θα κυριαρχήσουν, αυτό  το μήνα. Ήρθε η στιγμή να πάρετε τον έλεγχο και να κάνετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο. Το στοίχημα θα πρέπει να είναι να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς όμως να ισοπεδώσετε τους άλλους.

  Λόγω των πλανητικών κινήσεων οι προτεραιότητες αλλάζουν στη διάρκεια του μήνα. Από την καριέρα και τους εξωτερικούς στόχους, η πνευματικότητα και τα οικογενειακά θέματα θα γίνουν πιο σημαντικά μετά τις 20/1. Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες θα μείνουν τώρα στο περιθώριο. Το ζώδιο του Αιγόκερου είναι έξυπνο και με επικοινωνιακές ικανότητες – αυτό θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο αν ασχολείστε με τις πωλήσεις, με το γράψιμο ή με την εκπαίδευση.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή είναι εκφραστική και ρομαντική, μετά τις 20/1. Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ήλιος θα ευνοήσουν την ερωτική σας ζωή. Τα παντρεμένα ζευγάρια θα ζήσουν φανταστικές στιγμές, αλλά με αρκετή ένταση. Αν είστε μόνοι, θα έχετε ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση, μετά τις 20 του μήνα. Ο Ερμής θα ενισχύσει, επίσης, τις λεκτικές σας ικανότητες, γεγονός που θα βοηθήσει το ξεκίνημα νέων σχέσεων.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα πράγματα δεν είναι πολύ αισιόδοξα για θέματα καριέρας, τον Ιανουάριο. Θα υπάρξουν συγκρούσεις με συναδέλφους και οι προσπάθειές σας δεν θα εκτιμηθούν όπως θα έπρεπε. Τα οικονομικά κέρδη δεν είναι άσχημα,  αλλά  νιώθετε αρκετά απογοητευμένοι από την κατάστασή σας. Τα ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς, ωστόσο, δεν θα είναι παραγωγικά.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας είναι αρκετά θετικά αυτό το μήνα. Ίσως, αποφασίσετε να κάνετε κάποια επένδυση – ψάξτε το όμως καλά, πριν προχωρήσετε και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter