ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Με τόση κίνηση που δημιουργούν οι πολλές διελεύσεις στον 7ο φυσικό σας οίκο, στον χώρο του Λέοντα, αυτός ο Αύγουστος στο μεγάλο του μέρος δείχνει εξαιρετικά ευχάριστος και έντονα συντροφικός για τους ανθρώπους του Υδροχόου. Έχει την δύναμη να ζεστάνει σχέσεις, να σας φέρει πιο κοντά με τους ανθρώπους σας που η απαιτητική καθημερινότητα σας έχει απομακρύνει στην διάρκεια του χειμώνα. Σε αυτό θα παίξει ρόλο και η πολύ θετική παρουσία φίλων που μπορούν να δίνουν ενδιαφέρον στις μέρες του Αυγούστου, ένα δραστήριο πρόγραμμα και καλές στιγμές. Τόσο λοιπόν οι γύρω φίλοι γνωστοί μα και παρέες – νέες φιλίες που γεννούν οι διακοπές , θα δημιουργήσουν μία όμορφη ατμόσφαιρα που θα σας ξεκουράσει και θα δώσει ευχάριστο χρώμα στις μέρες και τις νύχτες του Αυγούστου.

  Αν εξαιρέσουμε τις εντάσεις που προκαλούν ανατρεπτικά γεγονότα κάθε μορφής στην ζωή των γεννημένων 26 Ιανουαρίου, για τους πολλούς το μεγάλο διάστημα του μήνα μπορεί και εξισορροπεί καταστάσεις και σας βοηθά να ξεφεύγετε από άγχη και προβληματισμούς.

  Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα χωρίς να έχει αρνητικές όψεις και λόγους μπορεί να σας βάλει σε προβληματισμούς ίσως επειδή αυτό το φθινόπωρο θα έχετε να αντιμετωπίσετε πράγματα τα οποία έχουν λόγο να σας προβληματίζουν και να σας ανησυχούν. Αυτός είναι και ο λόγος που θα υπάρχουν στιγμές, στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, είτε να σκέπτεστε πράγματα δύσκολα είτε να μελαγχολείτε.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Αυγούστου λένε ότι αυτό το μήνα θα δουλέψετε, κυρίως, με τον εαυτό σας. Στο παρελθόν, πολλοί έχουν παραπονεθεί ότι είστε ανυπόφοροι κι εγωιστές. Τώρα, είστε σε θέση να δείξετε ποιοι είστε και ν’ αλλάξετε προς το καλύτερο. Στο παρελθόν υπήρξατε αγενείς κι αλαζόνες, στοιχεία που δυσκόλεψαν τις σχέσεις σας, ειδικά στο χώρο της δουλειάς. Αυτό το μήνα, αναμένεται να ζητήσετε συγνώμη εκεί που χρειάζεται και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σας που είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα θετικά σας και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι, αυτό το διάστημα, θα υπάρξει αρκετή ένταση στις ερωτικές σας σχέσεις. Για κάποιο λόγο θεωρείτε ότι εσείς δεν κάνετε λάθη κι αρνείστε να δεχτείτε τις απόψεις του συντρόφου σας. Προς τα τέλη του μήνα, θα χρειαστεί να αλλάξετε συμπεριφορά, διαφορετικά ρισκάρετε ένα χωρισμό. Αν σκέφτεστε να κάνετε παιδί, θα έχετε την εύνοια των άστρων. Αν είστε μόνοι, δεν θα είναι εύκολο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο τώρα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το διάστημα η καριέρα σας βρίσκεται σε δύσκολη φάση, λόγω της αδιαφορίας και της υπεροψίας σας. Το θετικό είναι ότι έχετε εντοπίσει τα αρνητικά σας και προσπαθείτε να τα αλλάξετε. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με τους στόχους σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα, αυτό το μήνα, αφού μπαίνουν στο λογαριασμό σας από πολλούς και διάφορους δρόμους. Επίσης, αν κάνετε επενδύσεις, θα έχουν αποδόσεις με υψηλά κέρδη.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter