ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Από τα τέλη του Σεπτέμβρη αλλά και στην μεγάλη διάρκεια του μήνα έχει ξεκινήσει και συνεχίζετε μια περίοδος που σας επιτρέπει να βλέπετε πιο πλατιά και να φιλοσοφείτε γύρω από όλα τα ζητήματα. Αυτό βοηθά τους περισσότερους να είναι και ευέλικτοι και να μπορούν να βλέπουν φως ακόμα και στην άκρη του πιο σκοτεινού τούνελ.

  Οι δύσκολες όψεις του μήνα, κυρίως μέχρι τις 15/10, έχουν την δύναμη, είτε λόγω γεγονότων είτε λόγω ειδήσεων, να ταράξουν τον ούτως ή άλλως ευαίσθητα ψυχισμό σας. Οι γεννημένοι 24-25 Ιανουαρίου, ίσως περισσότερο από τους άλλους, μπορούν να βρεθούν απέναντι σε αναγκαστικές αλλαγές που έχουν δώσει το στίγμα τους τον περασμένο Ιούνη και επανέρχονται αυτό το διάστημα πιεστικά στην ζωή τους.

  Όμως αυτό το δύσκολο μήνα έχετε δυο μεγάλα συν. Το πρώτο αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά/κοινωνικά της ζωής σας ζητήματα και ο μήνας γενικά βοηθά σε αυτούς τους τομείς και τις φιλοδοξίες των όποιων φιλόδοξων. Το θέμα σας με λίγα λόγια δεν μπορεί να είναι οικονομικό αλλά ακόμα και αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα θα βρεθεί τρόπος να λυθεί. Το δεύτερο σημαντικό είναι ότι η ανάμεσα στους φίλους σας υπάρχουν πολύ θετικά άτομα τα οποία μπορούν να μεσολαβήσουν υπέρ σας και να σας στηρίζουν ψυχολογικά αυτό το διάστημα. Από την μεριά σας είναι καλό να μην αντιμετωπίζετε καχύποπτα τους πάντες.

  Μέχρι και τις 7 του μήνα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχετε μια στιγμή που μπορεί να σας δώσει μια χαρά, ένα κέρδος, ή ακόμα και μια γνωριμία που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο μήνας αυτός αφορά σχεδόν αποκλειστικά την καριέρα σας. Τα οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα θα μπουν στο περιθώριο, για την ώρα. Υπάρχουν περιπτώσεις που θα πρέπει να βάλετε την καριέρα πάνω από την οικογενειακή και κοινωνική σας ζωή. Το ζώδιο του Υδροχόου είναι επιθετικό αυτό το διάστημα κι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που θα προκύψει. Είστε ανεξάρτητοι, αλλά θα χρειαστείτε και κάποια βοήθεια από τους άλλους για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Επίσης, θα βοηθήσετε κι εσείς άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη, αν χρειαστεί. Οι σπουδές σας θα πάνε καλά αυτό το μήνα και θα ταξιδέψετε αρκετά για επαγγελματικούς σκοπούς.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Σε ό, τι αφορά στις σχέσεις σας, θα είναι λίγο κουραστικές αυτό το μήνα, εξαιτίας της αφοσίωσης που δείχνετε στην καριέρα και την προσωπική σας ανάπτυξη. Αν είστε παντρεμένοι, να περιμένετε αρκετούς καυγάδες γι’ αυτό το λόγο. Αν είστε μόνοι, απ’ την άλλη μεριά, πιθανά να ξεκινήσετε κάποιο ειδύλλιο με ένα άτομο διαφορετικής εθνικότητας και κουλτούρας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όπως ειπώθηκε και στην αρχή, η καριέρα σας είναι το μόνο που σκέφτεστε αυτό το μήνα. Υπάρχουν άτομα που έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να σας βοηθήσουν να φτάσετε το στόχο σας. Επίσης, τα μέλη της οικογένειας θα σας στηρίξουν όποτε το χρειαστείτε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, προσπαθείτε πολύ για να ανταποκριθείτε στα έξοδά σας και η κατάσταση αυτή θα βελτιωθεί μόνο προς το τέλος του μήνα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter