ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους γεννημένους 2 και 3 Φλεβάρη το ανατρεπτικό διάστημα εξακολουθεί να υπάρχει και οι αίτιές που μπορούν να αλλάξουν και να αναστατώσουν την ζωή σας θα σας συνοδεύουν ολόκληρο τον μήνα.

  Παρότι την Παρασκευή 1 του μήνα η διάθεση σας δεν θα είναι καλή, από τις 2 έως και τις 16 ο μήνας σας επιβεβαιώνει για το αντίθετο. Όλο αυτό το διάστημα για εσάς λειτουργούν θετικά και είστε από τα ζώδια που βοηθά πραγματικά και η ανάδρομη του Ερμή κίνηση αφού δίνει βαρύτητα στον λόγο σας, πείσμα και μεθοδικότητα στις διεκδικήσεις σας.

  Μέχρι και τις 16 μπορείτε και να μάθετε πολλά πράγματα και να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και να τα βρείτε ουσιαστικά με ανθρώπους τους οποίους θέλετε να τα έχετε καλά μαζί τους είτε είναι σύντροφοι είτε είναι συνεργάτες. Ακόμα και στους χώρους της δουλειάς, αυτό το διάστημα θα μπορείτε να φανείτε περισσότερο ή να πάρετε κάποιες σημαντικότερες αρμοδιότητες.

  Όλος ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας τύχης για τους γεννημένους στις 11 Φεβρουάριου. Εσείς μπορεί να είστε μπροστά σε ένα άνοιγμα, μια πρόταση ή κάτι άλλο καλό που αρκεί και μόνο να το αποδεχτείτε για να βελτιώσετε ένα σημαντικό τομέα της ζωής σας και να αναπτυχθείτε μέσα από αυτόν. Η θετική παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη βοηθά την κοινωνικότητα σας και σας κάνει αρκετά δημοφιλής στον κύκλο των φίλων και των κοινωνικών σας γνωστών. Κάποιοι μπορεί να αποκτήσετε και νέες φιλίες που να δέσουν, να μείνουν και να μείνουν στην ζωή σας.

  Όμως ο Οκτώβρης από τις 17 έως και τις 22 έχει μια σειρά από αρνητικές όψεις, μια κακή Πανσέληνο και διάφορα αλλά τα οποία θα καταφέρουν να ταρακουνήσουν τον ευαίσθητο ψυχισμό σας, να δημιουργήσουν αναστάτωση είτε λόγω γεγονότων είτε για άλλες αιτίες και αυτό είναι και το διάστημα το οποίο θα πρέπει εσείς από την μεριά σας να κινείστε πολύ προσεκτικά και μόνο σε ό,τι αφορά τα απαραίτητα.

  Από τις 23 του μήνα και μετα, πάλι ο μήνας βρίσκεται τις ισορροπίες του, βοηθώντας ίσως και περισσότερο και τον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας.

  Ωστόσο στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα έχετε λόγο, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, να προσέχετε την ορμή του λόγου σας που θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

  Συναισθηματικά στο μεγάλο του μέρος ο μήνας δείχνει να τα πάει αρκετά καλά με του Υδροχόους αφού είτε οι άνθρωποι που αγαπάτε μπορούν να σας προσφέρουν συγκινήσεις είτε να υπάρχουν λόγοι για να σας κινήσει η παρουσία ενός ατόμου το συναισθηματικό σας ενδιαφέρον.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter