ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το τρίτο στην σειρά ζώδιο του αέρινου στοιχείου που παραδοσιακά τον Ιούνιο περνά αρκετά καλά αφού η παρουσία και του Ήλιου αλλάξει και της Αφροδίτης από νωρίς στον φιλικό για εσάς χώρο των Διδύμων μπορεί και σας δίνει ό,τι χρειάζεται για να ανέβει η διάθεση σας, η αυτοπεποίθηση σας. Μπορεί να σας δώσει χαρές από τους ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και ευκαιρίες γνωριμιών στους μόνους και στις μόνες του ζωδίου. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις πολλές θετικές όψεις του μήνα μέχρι και τις 18 βοηθούν να ξεκινήσετε πολύ αισιόδοξα το καλοκαίρι σας. Αν εξαιρέσουμε τους γεννημένους 25-26 Ιανουαρίου που στην διάρκεια του Ιουνίου έχουν λόγους για να αναστατωθεί η ζωή τους, για να αλλάξουν δεδομένα τους, κάθε μορφής λόγους και όχι ευχάριστους, οι υπόλοιποι μπορείτε να απολαύσετε τα δώρα που φέρνει στην ζωή σας, από τους φιλικούς Διδύμους, αυτό τον Ιούνιο. Ωστόσο από τις 19 του μήνα και μετά το σκηνικό αλλάζει. Οι σκληρές όψεις στις 19 και 20 του μήνα, μπορεί να δώσουν ό,τι χρειάζεται για να τινάξουν την ψυχολογία σας στον αέρα, να ενοχλήσουν την υγεία να δημιουργήσουν μια έκρυθμη κατάσταση που ακόμα και αν δεν σας αφορά εσάς προσωπικά να μπορεί να σας ταρακουνήσει.

  Κάποιους ίσως σας ανησυχήσει μια αρνητική εξέλιξη στην ζωή ενός κοντινού σας ατόμου. Κάποιους μια αρνητική είδηση. Αλλά όλοι γενικά, από το απόγευμα της 18ης Ιουνίου, έχετε λόγο να προσέχετε και λόγια και μετακινήσεις μα και ό,τι και αν κάνετε. Το ίδιο διάστημα, στα τέλη του μήνα, να προσέχετε και τα οικονομικά σας. Εύκολα μπορείτε να χάσετε είτε από δικά σας λάθη είτε ακόμα και από πονηρές ή κακόβουλες ενέργειες τρίτων.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Αυτό το μήνα θα εστιάσετε στην ιδέα της ανάπτυξης των επαγγελματικών σας προοπτικών και στην ολοκλήρωση νέων στόχων, που θα προστεθούν στα όσα ήδη έχετε καταφέρει.

  Το ζώδιο του Υδροχόου διαθέτει εξαιρετική ανεξαρτησία που το βοηθά στο να πετυχαίνει τους στόχους του κι αυτές οι επιτυχίες σας κάνουν να ξεχωρίζετε μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο. Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στο αποκορύφωμά της αυτό το μήνα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι, πολλοί από σας θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση, μέσα στο μήνα. Και το άτομο αυτό θα σας πλησιάσει, γιατί έχει γοητευτεί από το μυαλό και τις ιδέες σας. Προς το τέλος του μήνα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εγκυμοσύνης για τα παντρεμένα ζευγάρια, γιατί αυτές οι σχέσεις βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Στην καριέρα σας παρουσιάζονται  ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν κα κάνετε σημαντικά βήματα. Τα επαγγελματικά ταξίδια που θα κάνετε αυτό το μήνα θα είναι επιτυχημένα, καθώς θα συναντήσετε καινούριους ανθρώπους, θα ανταλλάξετε μαζί τους ιδέες και θα ενισχύσετε την επαγγελματική σας ανάπτυξη.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα δεν ευνοούν ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, σ’ αυτή τη φάση. Θα πρέπει να κάνετε έγκαιρες προβλέψεις και να προετοιμαστειτε, αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις. Επιβάλλεται να αποφύγετε τυχόν νέες επενδύσεις ή επιχειρήσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να αποδειχθούν λανθασμένες.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter