ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Άλλος ένας μήνας που σας θέλει πολύ κοινωνικούς και έτοιμους να ανταποκριθείτε στα καλέσματα αλλά και στις ανάγκες κάποιων φίλων ή συνεργατών σας. Η νευρικότητα όμως που κυριαρχεί γύρω σας αλλά και διάφορα περιστατικά, ειδήσεις, κουβέντες ή συμπεριφορές συχνά θα σας ταράζουν εσωτερικά, καθώς οι βασικές αρνητικές όψεις του μήνα αφορούν τον ευαίσθητο ψυχισμό σας. Ωστόσο, με τον Ήλιο τον Ερμή και τη νέα Σελήνη στον χώρο σας από το ξεκίνημα του μήνα, η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να εκφράσετε φανερά κρυφές ως χθες επιθυμίες σας, θα είναι μεγάλη και οι περισσότεροι θα βρείτε τον τρόπο να καλύψετε συναισθηματικές σας ανάγκες.

  Όμως, θα είστε και κτητικοί και απαιτητικοί από τους γύρω σας. Ο μήνας αν όχι από την αρχή, από τα μέσα του και μετά, βοηθά τα οικονομικά σας και επιτρέπει σε πολλούς να έχουν μικρά αποκτήματα αυτόν τον καιρό.

  Ακόμα, επαγγελματικά είναι εύκολο να ξεκινήσει μία πιο ξεκάθαρη και αισιόδοξη περίοδο που θα σας δίνει λύσεις και θα σας βάλει σε τροχιά ανάπτυξης αρκεί να μην φοβηθείτε ευθύνες που απορρέουν μέσα από αυτές. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεστε μπροστά σε μία περίοδο που σας καλεί και πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις οι οποίες έχουν και ένα κόστος – ρίσκο. ‘Όμως τίποτα στην ζωή δεν γίνετε με μηδενικό ρίσκο.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας. Το διάστημα αυτό θα κάνετε σχέδια και θα βάλετε στόχους που αφορούν το μέλλον σας.

  Αυτό το μήνα, είστε συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας και σε τίποτε άλλο. Όλα τα πράγματα που κάνετε είναι προς όφελός σας, όχι προς όφελος των άλλων. Το διάστημα αυτό μπορεί να γίνεστε εγωιστές σε κάποιο βαθμό, αλλά όχι σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Φέτος, είστε έτοιμοι να κάνετε σοβαρές αλλαγές και να απομακρύνετε κάποια  άτομα που σας εμποδίζουν να αναπτυχθείτε. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα πρέπει να αλλάξει, αν θέλετε να πετύχετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.  Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για βελτίωση και ήρθε η στιγμή να το καταλάβετε και να προχωρήσετε.

   

   

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Η ερωτική σας ζωή θα κάνει μια καινούρια στροφή που ποτέ δεν περιμένατε. Θα γίνετε ένας αφοσιωμένος σύντροφος για το ταίρι σας, κάτι που συνήθως δεν είναι του χαρακτήρα σας. Μια εγκυμοσύνη είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Οι κοινωνικές επαφές που έχετε αυτή τη στιγμή θα πρέπει να αλλάξουν – χρειάζεστε δίπλα σας θετικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά  κι όχι να σας παρασύρουν προς τα κάτω.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Το ζώδιο του Υδροχόου, όπως είναι γνωστό, έχει ιδιαίτερα ανεξάρτητο πνεύμα. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι είστε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές στην καριέρα σας και τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω. Θέλετε να τολμήσετε  καινούρια εγχειρήματα, βάζοντας τα φυσικά σας ταλέντα στα πράγματα που κάνετε. Η οικογένεια και οι φίλοι θα είναι δίπλα σας να σας βοηθήσουν να πετύχετε όλους σας τους στόχους.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Τα άστρα λένε ότι τα οικονομικά σας θα δεχτούν ισχυρή ώθηση από την οικογένεια και τους φίλους, που θέλουν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας, εφόσον είναι το μέσον για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter