Κέλτικο Ωροσκόπιο

celtic

Το κέλτικο ωροσκόπιο βασίζεται στις φυσικές δυνάμεις και στις μυστικιστικές ιδιότητες της φύσης. Οι κέλτες ιερείς, οι Δρυΐδες ,παρατήρησαν ότι οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που είχαν γεννηθεί σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είχαν ομοιότητες και κοινά με εκείνα των πνευμάτων που ζούσαν στα  δέντρα, ώστε τελικά να δημιουργηθούν 13 ζώδια, λόγω της κατανομής του έτους σε ισάριθμους σεληνιακούς μήνες των 28 ημερών έκαστος. Βρείτε λοιπόν την ιδιοσυγκρασία σας!

 

Σκλήθρα: Ο πρωτοπόρος (18 Μαρτίου – 14 Απριλίου)

Είσαι καινοτόμος, ριζοσπαστικός, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ακολουθείς τον δρόμο σου με αυτοπεποίθηση, ενώ το πρωτοποριακό πνεύμα σου άλλα και το χάρισμα σου στην

Διαβάστε περισσότερα...

συναναστροφή με κάθε τύπο ανθρώπου σε καθιστούν πόλο έλξης. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι ο Κραταιός, η βελανίδια και η Σημύδα.

 

Ιτιά: O παρατηρητής (15 Απριλίου – 12 Μαΐου)

Το χάρισμα σου  να γνωρίζεις τον κατάλληλο χρόνο για το κάθε πράγμα, οφείλεται στην  έντονη επίδραση  της σελήνης πάνω σου, ώστε ενστικτωδώς να διαθέτεις την ικανότητα αντιμετώπισης των περιστάσεων. Διακρίνεσαι από υπομονή και υψηλή νοημοσυνη. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Σημύδα και ο Κισσός.

 

Κράταιγος: Ο θαυματοποιός (13 Μαΐου – 9 Ιουνίου)
Εξωτερικά φαίνεσαι φιλήσυχος, εσωτερικά όμως διέπεσαι από πάθη και δημιουργικότητα. Έχεις ορθή κρίση και είσαι από όλους αγαπητός, επειδή διαθέτεις το χάρισμα της προσαρμοστικότητας, χιούμορ και το αυτί της κατανόησης στα προβλήματα των άλλων. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Φλαμουριά και η Σερβία.

 

Βελανιδιά: Ο σταθεροποιητής (10 Ιουνίου -7 Ιουλίου)
Έχεις την  ψυχική δύναμη να υπερασπίζεσαι του αδύναμους και τους αδικημένους, ώστε τίποτα να μη σε σταματά. Η αισιοδοξία για την ζωή που αποπνέεις και η στοργή είναι τα χαρίσματα που αναζητούν οι άλλοι σε σένα. Και εσύ όμως έχεις ανάγκη αυτών και για αυτό παλεύεις. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Φλαμουριά Καλάμια και ο Κισσός.

 

Αρκουδοπούρναρο: Ο ηγέτης (8 Ιουλίου – 4 Αύγουστου)
Λόγω της αποφασιστικότητας και του δυναμισμού σου, υπερνικας τα εμπόδια και τις δυσκολίες, ώστε να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να γίνεσαι ηγέτης. Διαθέτεις επίσης το χάρισμα της γενναιοδωρίας και ευστροφίας. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Σημύδα και η Φλαμουριά.

 

Φουντουκιά: Ο γνώστης (5 Αύγουστου – 1 Σεπτεμβρίου)
Διαθέτεις οργανωτικό, μεθοδικό και αναλυτικό νου, ώστε να διαπρεπείς στις επιστήμες. Το χάρισμα σου να διαλογίζεσαι σε βάθος και να κατέχεις όλες τις λεπτομέρειες, σε οδηγούν στην επιτυχή λύση και τρόπο δράσης. Προσοχή όμως μη τυχόν η έμφαση στην λεπτομέρεια γίνει μανια! Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι  ο Κραταιός και η Σερβία.

 

Αμπέλι: Ο εναρμονιστής (2 Σεπτεμβρίου – 29 Σεπτεμβρίου)
Η Προδιάθεση προς την καλαισθησία και το εκλεπτυσμένο, από την τεχνη, την μουσική έως τα πιο άπλα πραγματα, σου προδίδουν μια φυσική γοητεία. Εντούτοις η γέννηση σου γύρω από την φθινοπωρινή ισημερία (22 Σεπτεμβρίου) σε καθιστά αντιφατικό και αναποφάσιστο όχι λόγο αδυναμίας άλλα του χαρίσματος σου να αντιλαμβάνεσαι τα ζητήματα από όλες τις πτυχές. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Ιτιά και η Φουντουκιά.

 

Κισσός: Ο ακαταπόνητος (30 Σεπτεμβρίου – 27 Οκτώβριου)
Διαθέτεις απίστευτη αντοχή στις αντιξοότητες, ενώ υπερνικάς τα εμπόδια με  ευρηματικότητα, υπομονή και πνευματικότητα δίχως να καταβάλλεσαι από αυτά. Το χάρισμα της ζωτικότητας και της κοινωνικής άνεσης που έχεις, ασκεί  γοητεία  σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Βελανίδια και η Φλαμουριά.

 

Καλάμια: Ο ερευνητής (28 Οκτώβριου – 24 Νοέμβριου)
Το σημαντικότερο πράγμα για σένα είναι η  ουσία της αληθείας πίσω από τις ενέργειες, τις καταστάσεις και τους χαρακτήρες των ανθρώπων. Το χάρισμα σου να διεισδύεις στον πυρήνα των πραγμάτων. Αν και έχεις την τάση να τους χειραγωγεις, εντουτοις παραμένεις ειλικρινής. Ως ιστορικός , αρχαιολόγος, ντεντέκτιβ κτλ θα διέπρεπες! Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι το ζώδιο Σούλη Φλαμούρια και η Βελανίδια.

 

Κουφοξυλιά: Ο αεικίνητος(25 Νοέμβριου – 23 Δεκεμβρίου)
Σε χαρακτηρίζει ο αγώνας δρόμου για να προλάβεις να αποκτήσεις όσες το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις. Γεννημένος στο χειμερινό ηλιοστασίο παλεύεις να χωρέσεις τα πάντα στην μικρή διάρκεια της ημέρας! Αν και εξωστρεφής με τάση βοήθειας προς τους γύρω έχεις το χάρισμα της βαθιάς φιλοσοφικής φύσης. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Σκλήθρα και το Αρκουδοπούρναρο.

 

Σημύδα: Ο δυναμικός(24 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)
Γεννημένος την εποχή του έτους, οπού κυριαρχεί το σκοτάδι και το κρύο, εσύ  παίρνεις δύναμη από αυτό και αποτελείς πηγή έμπνευσης για όλους τους άλλους. Γεννημένος αρχηγός με μεγάλη αντοχή και ανοχή, θέλγεις  με το δυναμισμό σου και με τον μεταδοτικό ενθουσιασμό σου. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι το Αμπέλι και η Ιτιά.

 

Σορβία:  Ο στοχαστής (21 Ιανουαρίου – 17 Φεβρουαρίου)
Η έννοια της φιλοσοφίας είσαι εσύ, αφού οι υψηλότεροι διαλογισμοί και ιδέες εκπορεύονται από σένα, ώστε αυτό να αποτελεί και την κινητήριο σου δύναμη. Ωστόσο λόγο των πολύ προχωρημένων διανοημάτων, ο φόβος μήπως δεν σε αντιληφτούν οι γύρω σου, σε καθιστά απόμακρο. Όμως η παρουσία σου και μόνο αρκεί, ώστε να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι ο Κισσός και ο Κραταιός.

 

Φλαμουριά: (18 Φεβρουαρίου – 17 Μαρτίου)
Διέπεσαι από καλλιτεχνική φύση, ελεύθερη σκέψη, αγάπη για την τέχνη, ποίηση και την επιστήμη. Δεν ενδιαφέρεσαι για την άποψη του κόσμου, άλλα καταδύεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο για ανανέωση και αναζήτηση πνευματικών προβληματισμών. Το γεγονός αυτό σου προσδίδει τόση γοητεια, ωστε οι γύρω σου να έλκονται από εσενα. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Ιτιά και η Καλαμιά.

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter