ΚΡΙΟΣ

 • Κριός 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Αυτή η χρονιά βρίσκει τον Κρόνο στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη. Είναι χρονιά δημιουργικής ευθύνης για τους περισσότερους,  που θα επιχειρήσουν να δέσουν τις όποιες κτήσεις έχουν καταφέρει μέχρι τώρα,  ώστε να μην κινδυνεύουν από ανατροπές . Η ανάγκη της σταθερότητας και της σιγουριάς , είναι το πρώτο σας ζητούμενο και με αυτό το σκεπτικό θα καθορίζετε κινήσεις και αποφάσεις σας . Αυτήν την χρονιά, οι παρορμητική  σας φύση δείχνει να μπαίνει στο συρτάρι,  προκειμένου να περιχαρακώσετε κεκτημένα και μόνο οι  γεννημένοι την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου,  θα έχετε τις πιο έντονες αλλαγές, ανατροπές, χωρισμούς και γενικά διασπαστικές καταστάσεις από αυτές που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή σας.   Η ανάγκη να δείτε αλλιώς την ζωή και να συγχρονίσετε τα βήματά σας στους ρυθμούς του σήμερα είναι έντονη. Μπορεί η νέα χρονιά να μην υπόσχεται πλούτη.

  Όμως δίνει στηρίγματα που τελικά δεν σας αφήνουν ακάλυπτους. Το διάστημα αυτό δείχνει ιδανικό για να διευθετήσετε κληρονομικά θέματα  υπέρ σας , αλλά και όλα δείχνουν ότι η οικονομία των περισσότερων θα στηριχθεί από πηγές που δεν αφορούν την εργασία και την κύρια πηγή εσόδων σας αλλά είτε από την αύξηση των εσόδων του – της συντρόφου είτε από άλλες πηγές.   Η δουλειά; Δεν δείχνει να μπορεί να δώσει κάτι  ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Αυτό στους χρόνους που διανύουμε πιθανά είναι καλό νέο. Άλλωστε όποιος έχει δουλειά σήμερα πρέπει να αισθάνεται τυχερός. Αυτό που μπορείτε να περιμένετε εκεί είναι αυξημένες ευθύνες ( χωρίς αυτές να συνεπάγονται  και οικονομικές αυξήσεις)  Η χρονιά αλλάζει το τοπίο της ζωής των Κριών του Μαρτίου στα τέλη της καθώς το πέρασμα του Δία στον φιλικό σας τοξότη τον Νοέμβριο θα φέρει μαγικές εξελίξεις στην ζωή ακόμα και των πιο απαισιόδοξων , βάζοντάς τους μετά από καιρό σε μία περίοδο ψυχολογικής, συναισθηματικής και οικονομικής άνοιξης.

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Άρης, ο κυρίαρχος πλανήτης σας, είναι το σύμβολο της δράσης και σύμφωνα με τη μυθολογία, ο θεός του πολέμου.
  Είστε ενεργητικοί και θαρραλέοι και οι αντιδράσεις σας ακολουθούν το φυσικό σας πνεύμα. Ζείτε την κάθε στιγμή στον υπέρτατο βαθμό, συχνά αδιαφορείτε για το αύριο κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μερικές εκπλήξεις. Δεν σας αρέσει να συμβιβάζεστε και απολαμβάνετε τις αντιπαραθέσεις, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική ζωή. Αγαπάτε τις προκλήσεις κι έχετε μεγάλη αντοχή.

  Θα βρεθείτε στο προσκήνιο με δυναμικούς τρόπους, το μεγαλύτερο μέρος του 2018. Το να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, να κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας και να εφαρμόσετε όσα μάθατε τα τελευταία δυο χρόνια, δεν είναι επιλογές αλλά απαιτήσεις γι’ αυτή τη χρονιά.

  Με τρεις ηλιακές εκλείψεις που φέρνουν σημαντικές, συναισθηματικές αλληλεπιδράσεις στην επικοινωνία και τις οικογενειακές σας σχέσεις, επικέντρωση σε θέματα σπιτιού και δυνατά πάθη, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, καμιά πιθανότητα να χάσετε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται και κανένας κίνδυνος πλήξης.

  Το Δεκέμβριο του 2018, ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανό. Συνολικά είναι μια εκλεκτή και συναρπαστική χρονιά – η καλύτερη που ζήσατε εδώ και αρκετά χρόνια.

  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο έρωτας συνδέεται με περιπέτειες, το χρόνο που έρχεται. Σημαντικά πράγματα συμβαίνουν όταν ο Δίας κινείται στον οίκο της αγάπης, του έρωτα και της φαντασίας – και μετά πάλι όταν η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό και υπόσχεται δυνατά πάθη. Δεν είναι απίθανο ένα έντονο ερωτικό πάθος να προκύψει το καλοκαίρι και σιγά-σιγά να μετατραπεί σε μόνιμη και σταθερή σχέση. Θα μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας, θα κατανοήσετε τι έχει πραγματικά νόημα για σας και θα βρείτε νέους τρόπους να εκφραστείτε – αυτά είναι τα πιο σπουδαία μαθήματα που θα πάρετε.

  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Η καριέρα θα είναι λιγότερο έντονη για τους περισσότερους μήνες, αυτού του χρόνου. Ενώ σημαντικές αλληλεπιδράσεις σας φέρνουν νέα συνειδητοποίηση και, ίσως, νέους επαγγελματικούς στόχους, το επίκεντρο είναι η ανταλλαγή ευθυνών και η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το ένα πράγμα συνδέεται με το άλλο. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες στη ζωή σας, είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε κάποιο συμβιβασμό.
  Μια από τις σεληνιακές εκλείψεις, φέτος, επισημαίνει το ρόλο που παίζουν οι εξωτερικοί οικονομικοί παράγοντες, στην αίσθηση της ασφάλειας και της οικονομικής σας σταθερότητας. Προς το τέλος του καλοκαιριού καλό θα είναι να δείτε πιο σοβαρά τα ταλέντα σας, καθώς οι ικανότητές σας μπορεί να είναι πηγή πρόσθετου εισοδήματος ή νέων επαγγελματικών δυνατοτήτων.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter