ΚΡΙΟΣ

 • Κριός 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν κάτι πρέπει να προσέχουν οι Κριοί το 2021 είναι οι μεγάλες αλλαγές που μπορεί να παρουσιάσει ο τομέας που λέγετε εισόδημα. Υπάρχουν πλανητικοί λόγοι που σημαίνουν ότι η μέχρι χτες όποια οικονομική σταθερότητα εύκολα θα μπορούσε να διαταραχτεί με συνέπεια να σας διέπει ένα αίσθημα αβεβαιότητας που αφορά κυρίως εισοδηματικά στην ζωή σας θέματα. Ένα δεύτερο σημαντικό είναι ότι θα διανύσετε μια χρονιά που θα αλλάξει κατά πολύ τις κοινωνικές επαφές και τις φιλίες σας. Θα υπάρξουν λόγοι που θα σας απομακρύνουν από κύκλους ανθρώπων που αποτελούσαν για εσάς μέχρι χτες τον κοινωνικό ή φιλικό σας ιστό, αντικαθιστώντας αυτό τον κύκλο με νέα άτομα πιο λίγα αριθμητικά, με τελείως διαφορετικές όμως αντιλήψεις, τέτοιες που να συμβαδίζουν στις δικές σας πνευματικές αναζητήσεις και ιδέες.

  Αν κάποιοι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί σε σχέση με τις αντιδράσεις και τις αποφάσεις τους φέτος είναι οι γεννημένοι 14, 15 και 16 Απριλίου, αφού διανύουν μια χρονιά που μπορεί να κλείσει ένα σημαντικός μέχρι χτες κύκλος στην ζωή τους, συναισθηματικός ή άλλος.

  Η περίοδος των γενεθλίων σας, το διάστημα από τέλη Ιουνίου μέχρι σχεδόν τέλη Αυγούστου, και το διάστημα από τις 7/10 μέχρι 20/12 θεωρούνται τα πιο ευνοϊκά διαστήματα της χρονιάς για τους Κριούς.

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter