ΚΡΙΟΣ

 • Κριός 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μέχρι τις πρώτες μέρες του Μάρτη που ο Ουρανός θα φύγει από το ζώδιο σας, θα έχει καταφέρει να δώσει τις ανατρεπτικές αλλαγές σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών των γεννημένων τις δυο τελευταίες μέρες του ζωδίου. Αυτή η χρονιά σε γενικές γραμμές θεωρείτε ευνοϊκή για τους Κριούς. Έχει την δύναμη να τους δίνει προτάσεις, ανοίγματα, περισσότερη γνώση, ενώ τους κάνει πιο εύκολα τόσο τα ταξίδια τους όσο και τις νομικές τους διεκδικήσεις. Ο καλός Κρόνος από τον Αιγόκερω θα βάλει σε δημιουργικές ευθύνες τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και μόνο οι γεννημένοι 13, 14 και 15 Απριλίου έχετε μια ουσιαστικά δύσκολη χρονιά που δεν σας επιτρέπει λάθη από την άποψη ότι τα λάθη σας, είτε στην συμπεριφορά είτε στις αποφάσεις σας, θα έχουν ψηλό κόστος, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, στην διάρκεια αυτής της χρονιάς.

  Απειλητικός ο Ουρανός από τον Μάρτη και μετά στον χώρο του Ταύρου έχει την δύναμη να ανατρέψει τα στοιχεία της μέχρι χτες οικονομίας σας, γι’ αυτό και οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι εξαιρετικά συντηρητικές και να μην εμπεριέχουν στοιχεία ρίσκου.

  Ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις, το μυαλό σας δείχνει καθαρό και όσο εφευρετικό χρειάζεται για να βρίσκετε τρόπους και διεξόδους όταν νιώθετε ότι η οικονομία σας κινδυνεύει. Συναισθηματικά, με τις εξαιρέσεις που αναφέραμε, η χρονιά δεν δείχνει αρνητική για τους Κριούς. Διαστήματα εύνοιας, όπως ο Ιανουάριος, η άνοιξη, ο Ιούλιος και μέχρι τα μέσα Αυγούστου, ευνοούν συναισθηματικά σας θέματα και μάλιστα φέτος είναι πολλοί οι Κριοί οι οποίοι μπορεί να δεχτούν μια σοβαρή και ουσιαστική πρόταση.

  Επαγγελματικά όμως η χρονική στιγμή που μπορεί να προσφέρει ένα άνοιγμα σε εσάς θα μπορούσε να είναι από τα τέλη της χρονιάς ενώ μέχρι τότε ευνοημένοι θα είστε όσοι τυχαίνει να έχετε, εκτός από τον Ήλιο, και τον Ερμή στον χώρο του Κριού.

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το 2019 πρόκειται να είναι μια σπουδαία χρονιά για το ζώδιο του Κριού. Φέτος, είναι πιο πιθανό να είστε σε αρμονία με το περιβάλλον σας, καθώς και με το ποιος είστε σαν άνθρωπος. Αυτή η ευκολία θα σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε για να κάνετε τις σημαντικές αλλαγές που θα χρειαστεί η ζωή σας, για τα επόμενα πέντε χρόνια!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Το 2019 δεν έχετε καμία διάθεση να μείνετε μόνοι. Μη φοβάστε να δουλέψετε σε ομάδες ή με ένα-δυο άτομα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μερικές αλλαγές, αλλά αυτό είναι απολύτως εντάξει.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Κριού αν έχετε γεννηθεί από τις 21 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού θέλουν να ξεκινούν καινούρια πράγματα και έχουν την ενέργεια να το κάνουν. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να εμποδίσουν την πορεία ενός Κριού. Τα κριαράκια είναι γρήγορα, ανυπόμονα, ανταγωνιστικά και δυναμικά. Ίσως γι’ αυτό έχουν τόσο μεγάλο ταλέντο στο να ξεκινούν νέα πράγματα. Είναι, επίσης, εξαιρετικά στο να κάνουν σχέδια για τα πάντα – από πάρτι μέχρι σχολικές εργασίες!

  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Τα άστρα προβλέπουν ότι θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ειδύλλια, αυτή τη χρονιά. Θα χρειαστεί να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας για να καταλάβετε τι θέλετε από μια σχέση, φέτος. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, βεβαιωθείτε ότι έχετε μιλήσει στο σύντροφό σας για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας κι ότι έχετε ακούσει τις δικές του. Θα έχετε περισσότερο χώρο για να κάνετε μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν με το ταίρι σας και θα βελτιώσουν τη σχέση σας.

  Η χρονιά είναι εξαιρετική για τους Κριούς (άντρες και γυναίκες), με πολλές δυνατότητες για να εστιάσουν στις σχέσεις τους – είτε είναι φιλικές, είτε ερωτικές. Είναι μια χρονιά που θα είναι καλό να έχετε στενές επαφές με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας και, επίσης, να προγραμματίσετε μια εγκυμοσύνη.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού λένε ότι αν ξεκινήσετε οποιοδήποτε καινούριο έργο θα τα πάτε περίφημα, επειδή η δημιουργικότητά σας είναι πολύ μεγάλη φέτος. Νιώστε απόλυτα ελεύθεροι να εκφραστείτε μέσα από τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Θα τα πάτε πολύ καλύτερα,  αν δουλέψετε ομαδικά ή με ένα-δυο άτομα. Γενικότερα, το να δουλεύετε μόνοι δεν είναι το καλύτερό σας!

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  ΤΟ 2019 είναι, επίσης, ιδανικό για να αναλάβετε τον έλεγχο της οικονομικής σας κατάστασης. Η χρονιά θα είναι αρκετά γεμάτη, αλλά αν μπορείτε να  βρείτε το χρόνο, μπορεί να μην είναι κακή ιδέα να αποφασίσετε ποιες αγορές είναι συμφέρουσες για να γίνουν και ποιες μπορούν να περιμένουν για μια καλύτερη στιγμή. Αν πρόκειται  να πάρετε ένα δάνειο για μια σημαντική αγορά που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα στο μέλλον, να το κάνετε. Αν έχετε αμφιβολίες, καλύτερα να το αναβάλλετε.

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Να σέβεστε τη διάθεσή σας, να διαχειρίζεστε το άγχος σας, να μη βιάζεστε κι όλα θα πάνε καλά!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter