ΚΡΙΟΣ

 • Κριός 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ένα χρόνο τώρα που ο απειλητικός ουρανός έχει περάσει στον χώρο των οικονομικών σας δίνει αιτίες που δικαιολογημένα σας κάνουν ανήσυχους σε σχέση με τις οικονομικές εξελίξεις. Βέβαια στην διάρκεια του 2019 οι ευνοϊκή για εσάς παρουσία του Δια στον Τοξότη δεν άφησε να εκδηλωθούν ακραίες αλλαγές στα οικονομικά σας. Φέτος είναι μια χρονιά που πρέπει να βρείτε τρόπο είτε να θωρακίσετε την οικονομία σας ανακαλύπτοντας νέες πηγές εσόδων είτε να εκμεταλλευτείτε την γνώση που αποκομίσατε πέρσι ώστε να έχει πρακτικές οικονομικές αποδόσεις.

  Απ’ όλους τους Κριούς η χρονιά δείχνει να είναι περισσότερο πιεστική για τους γεννημένους 13 και 14 Απριλίου. Εσείς είσαστε μπροστά σε μια περίοδο που δεν σηκώνει λάθη και δίνει καταστάσεις που μπορεί να λειτουργήσουν ανατρεπτικά για καίριους τομείς της ζωής σας. Οι πολλοί όμως μπορείτε να πάρετε από την μακρόχρονη παρουσία του Άρη στο δικό σας το ζώδιο την αποφασιστικότητα και την ορμή που χρειάζεστε ώστε να είσαστε και καλοί μαχητές και τελικά νικητές στις διεκδικήσεις σας.

  Με δεδομένο ότι το 2020 είναι μια αρκετά δύσκολη χρονιά για όλα τα ζώδια θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μικρά καλά διαστήματα που μπορούν και έχουν να σας δώσουν κάτι θετικό και στα προσωπικά και γενικά στην ζωή σας.

  Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος, όπως και ο Δεκέμβριος δείχνουν να είναι τα καλύτερα διαστήματα της χρονιάς αυτής για εσάς φέτος.

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Τα άστρα για το 2020 λένε ότι όλα εξαρτώνται από σας, όσον αφορά το πώς θα ζήσετε τη ζωή σας. Όσο περισσότερα καινούρια πράγματα δοκιμάζετε κι όσο περισσότερους καινούριους ανθρώπους γνωρίζετε, τόσο καλύτερη θα είναι η χρονιά. Οπότε, βγείτε έξω και κάντε ότι χρειάζεται για να είστε ευχαριστημένοι.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Κριοί, το 2020 αναμένεται αρκετά ήρεμο. Για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς τα πράγματα θα είναι σταθερά. Μπορεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές, αλλά μόνο αν τις κάνετε εσείς – οι μικρές αλλαγές θα γίνουν από μόνες τους. Θα χρειαστεί ν’ αναλάβετε δράση,  αν θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα πιο συναρπαστικό.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Κριού αν έχετε γεννηθεί από  τις 21 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού είναι τολμηροί κι ενθουσιώδεις. Στα κριαράκια αρέσει να αγαπούν και κάνουν, επίσης, σπουδαίες πλατωνικές σχέσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε ποτέ μ’ έναν Κριό – κι ότι το 2020 μόνο βαρετό δεν είναι για τους Κριούς.

  Έρωτας και σχέσεις

  Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, επίσης θα σταθεροποιηθεί φέτος. Τα προηγούμενα χρόνια η αισθηματική σας ζωή μπορεί να ήταν άστατη ή τραυματική, αλλά αυτή τη χρονιά τα πράγματα θα βελτιωθούν για σας και το σύντροφό σας. Μπορείτε να διευκολύνετε τις σχέσεις σας, ρομαντικές ή μη, αν θυμάστε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Ενεργώντας παρορμητικά, απλά θα προκαλέσετε προβλήματα. Οπότε, σιγουρευτείτε ότι σκέφτεστε προσεκτικά όλα όσα κάνετε, ειδικά στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

  Αν είστε μόνοι μπορεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βγαίνετε με κάποιο φίλο σας – ο έρωτας μπορεί να βρεθεί σε περίεργα μέρη. Θα είστε πιο χαρούμενοι αν συναντήσετε κάποιον, με τον οποίο έχετε πολλά κοινά. Όταν είστε με την οικογένειά σας θα πρέπει, επίσης, να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας. Θα πρέπει ν’ ακούτε τι χρειάζεται  η οικογένεια από σας και, με τη σειρά της, η οικογένεια θα ακούσει τι χρειάζεστε εσείς απ’ αυτούς. Είναι μια χρονιά δούναι και λαβείν: αυτό που δίνετε, αυτό θα πάρετε.

  Καριέρα

  Και η επαγγελματική σας ζωή θα είναι πιο σταθερή το 2020. Μπορείτε ν’ ανεβείτε σιγά-σιγά τη σκάλα της ιεραρχίας, αλλά θα χρειαστεί πολύ σκληρή δουλειά. Μόλις ξεκινήσει η χρονιά, θ’ αρχίσετε να νιώθετε πιο παραγωγικοί στη δουλειά κι αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερα πράγματα. Αυτή η αίσθηση θα κρατήσει αρκετά, τουλάχιστον ως το φθινόπωρο.

  Μπορεί να βαρεθείτε και να θελήσετε ν’ αλλάξετε δουλειά φέτος. Μπορεί να είναι μια περίοδος για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα καλλιτεχνικά σας χόμπι, αφού είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν ακόμα και σε μια δουλειά, αν το ψάξετε αρκετά καλά. Αναμένονται αλλαγές στην καριέρα σας, αυτή τη χρονιά, κι εξαρτάται από σας τι αποτέλεσμα θα έχουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλές σχέσεις με το αφεντικό σας, ανεξάρτητα από το πού δουλεύετε – θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

  Οικονομικά

  Θα έχετε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς και τα βασικά σας έξοδα, το 2020. Και θα έχετε και λίγο περισσότερα: προσπαθήστε να ξοδέψετε ένα μέρος απ’ αυτά σε πράγματα που θα σας φέρουν χρήματα ή βάλτε τα στην άκρη για μια δύσκολη στιγμή.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter