ΚΡΙΟΣ

 • Κριός 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μέχρι τις πρώτες μέρες του Μάρτη που ο Ουρανός θα φύγει από το ζώδιο σας, θα έχει καταφέρει να δώσει τις ανατρεπτικές αλλαγές σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών των γεννημένων τις δυο τελευταίες μέρες του ζωδίου. Αυτή η χρονιά σε γενικές γραμμές θεωρείτε ευνοϊκή για τους Κριούς. Έχει την δύναμη να τους δίνει προτάσεις, ανοίγματα, περισσότερη γνώση, ενώ τους κάνει πιο εύκολα τόσο τα ταξίδια τους όσο και τις νομικές τους διεκδικήσεις. Ο καλός Κρόνος από τον Αιγόκερω θα βάλει σε δημιουργικές ευθύνες τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και μόνο οι γεννημένοι 13, 14 και 15 Απριλίου έχετε μια ουσιαστικά δύσκολη χρονιά που δεν σας επιτρέπει λάθη από την άποψη ότι τα λάθη σας, είτε στην συμπεριφορά είτε στις αποφάσεις σας, θα έχουν ψηλό κόστος, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, στην διάρκεια αυτής της χρονιάς.

  Απειλητικός ο Ουρανός από τον Μάρτη και μετά στον χώρο του Ταύρου έχει την δύναμη να ανατρέψει τα στοιχεία της μέχρι χτες οικονομίας σας, γι’ αυτό και οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι εξαιρετικά συντηρητικές και να μην εμπεριέχουν στοιχεία ρίσκου.

  Ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις, το μυαλό σας δείχνει καθαρό και όσο εφευρετικό χρειάζεται για να βρίσκετε τρόπους και διεξόδους όταν νιώθετε ότι η οικονομία σας κινδυνεύει. Συναισθηματικά, με τις εξαιρέσεις που αναφέραμε, η χρονιά δεν δείχνει αρνητική για τους Κριούς. Διαστήματα εύνοιας, όπως ο Ιανουάριος, η άνοιξη, ο Ιούλιος και μέχρι τα μέσα Αυγούστου, ευνοούν συναισθηματικά σας θέματα και μάλιστα φέτος είναι πολλοί οι Κριοί οι οποίοι μπορεί να δεχτούν μια σοβαρή και ουσιαστική πρόταση.

  Επαγγελματικά όμως η χρονική στιγμή που μπορεί να προσφέρει ένα άνοιγμα σε εσάς θα μπορούσε να είναι από τα τέλη της χρονιάς ενώ μέχρι τότε ευνοημένοι θα είστε όσοι τυχαίνει να έχετε, εκτός από τον Ήλιο, και τον Ερμή στον χώρο του Κριού.

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Τα άστρα για το 2020 λένε ότι όλα εξαρτώνται από σας, όσον αφορά το πώς θα ζήσετε τη ζωή σας. Όσο περισσότερα καινούρια πράγματα δοκιμάζετε κι όσο περισσότερους καινούριους ανθρώπους γνωρίζετε, τόσο καλύτερη θα είναι η χρονιά. Οπότε, βγείτε έξω και κάντε ότι χρειάζεται για να είστε ευχαριστημένοι.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Κριοί, το 2020 αναμένεται αρκετά ήρεμο. Για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς τα πράγματα θα είναι σταθερά. Μπορεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές, αλλά μόνο αν τις κάνετε εσείς – οι μικρές αλλαγές θα γίνουν από μόνες τους. Θα χρειαστεί ν’ αναλάβετε δράση,  αν θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα πιο συναρπαστικό.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Κριού αν έχετε γεννηθεί από  τις 21 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού είναι τολμηροί κι ενθουσιώδεις. Στα κριαράκια αρέσει να αγαπούν και κάνουν, επίσης, σπουδαίες πλατωνικές σχέσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε ποτέ μ’ έναν Κριό – κι ότι το 2020 μόνο βαρετό δεν είναι για τους Κριούς.

  Έρωτας και σχέσεις

  Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, επίσης θα σταθεροποιηθεί φέτος. Τα προηγούμενα χρόνια η αισθηματική σας ζωή μπορεί να ήταν άστατη ή τραυματική, αλλά αυτή τη χρονιά τα πράγματα θα βελτιωθούν για σας και το σύντροφό σας. Μπορείτε να διευκολύνετε τις σχέσεις σας, ρομαντικές ή μη, αν θυμάστε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Ενεργώντας παρορμητικά, απλά θα προκαλέσετε προβλήματα. Οπότε, σιγουρευτείτε ότι σκέφτεστε προσεκτικά όλα όσα κάνετε, ειδικά στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

  Αν είστε μόνοι μπορεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βγαίνετε με κάποιο φίλο σας – ο έρωτας μπορεί να βρεθεί σε περίεργα μέρη. Θα είστε πιο χαρούμενοι αν συναντήσετε κάποιον, με τον οποίο έχετε πολλά κοινά. Όταν είστε με την οικογένειά σας θα πρέπει, επίσης, να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας. Θα πρέπει ν’ ακούτε τι χρειάζεται  η οικογένεια από σας και, με τη σειρά της, η οικογένεια θα ακούσει τι χρειάζεστε εσείς απ’ αυτούς. Είναι μια χρονιά δούναι και λαβείν: αυτό που δίνετε, αυτό θα πάρετε.

  Καριέρα

  Και η επαγγελματική σας ζωή θα είναι πιο σταθερή το 2020. Μπορείτε ν’ ανεβείτε σιγά-σιγά τη σκάλα της ιεραρχίας, αλλά θα χρειαστεί πολύ σκληρή δουλειά. Μόλις ξεκινήσει η χρονιά, θ’ αρχίσετε να νιώθετε πιο παραγωγικοί στη δουλειά κι αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερα πράγματα. Αυτή η αίσθηση θα κρατήσει αρκετά, τουλάχιστον ως το φθινόπωρο.

  Μπορεί να βαρεθείτε και να θελήσετε ν’ αλλάξετε δουλειά φέτος. Μπορεί να είναι μια περίοδος για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα καλλιτεχνικά σας χόμπι, αφού είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν ακόμα και σε μια δουλειά, αν το ψάξετε αρκετά καλά. Αναμένονται αλλαγές στην καριέρα σας, αυτή τη χρονιά, κι εξαρτάται από σας τι αποτέλεσμα θα έχουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλές σχέσεις με το αφεντικό σας, ανεξάρτητα από το πού δουλεύετε – θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

  Οικονομικά

  Θα έχετε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς και τα βασικά σας έξοδα, το 2020. Και θα έχετε και λίγο περισσότερα: προσπαθήστε να ξοδέψετε ένα μέρος απ’ αυτά σε πράγματα που θα σας φέρουν χρήματα ή βάλτε τα στην άκρη για μια δύσκολη στιγμή.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter