Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για το τριήμερο: Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό 

  Γενικά

  Είμαστε σε ένα γενικά ήρεμο διάστημα του Ιουλίου μεταξύ δύο εκλείψεων, μία που έγινε και μία που περιμένουμε στις 27 του μήνα, όμως οι μέρες αυτές (πάντα με τις εξαιρέσεις τους) δείχνουν μία τάση να χαλαρώνουν εντάσεις και να βοηθούν στο να υπάρχει ισορροπία και καλό κλίμα. Παρασκευή πρωί και ως νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, η Σελήνη θα κινηθεί στον Σκορπιό. Έντονη παθιάρα Σελήνη βοηθά τα ζώδια του υγρού στοιχείου, αλλά δίνει και τροφή για σχόλια, κουτσομπολιά, καχυποψίες και όλα αυτά τα πικάντικα που ταράζουν όταν χρειάζεται και τελικά ξεβαλτώνουν ότι έχει την τάση να λιμνάσει. Μόνο το πρωινό της Παρασκευής, 8.00 με 10.00, δίνει νεύρα και μετά οι μέρες ως και την Κυριακή κυλούν καλά.

  Μάλιστα την Κυριακή νωρίς το μεσημέρι 12:21 έχουμε και μία όψη εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Δία που αν και ανίσχυρη βοηθά το γενικά καλό κλίμα της Κυριακής και όλους λίγο πολύ ώστε να έχουν καλές παρέες και χαλαρή μέρα.

  Η Κυριακή από το μεσημέρι είναι πιο καλή για γεννημένους τις πρώτες μέρες των ζωδίων της φωτιάς, αλλά γενικά δείχνει ταξιδιάρα και αισιόδοξη μέρα. Αυτό το τριήμερο όλα δείχνουν ότι έχει κάτι καλό να φέρει σε κάποια άτομα που θα είναι ευνοημένα ή ακόμα και τυχερά σε πολλούς τομείς ανεξάρτητα με την χρονιά της γέννησής τους και είναι  οι 2, 3 και 4 Ιανουαρίου, 4, 18, 19 και 20 Μαρτίου, 12 και 13 Απριλίου, 1, 2, 3, 4 και 5 Μαΐου, 5 και 6 Ιουλίου, 4, 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου, 5, 6, 20 και 21  Νοεμβρίου. Εσάς μία από τις μέρες αυτές, μπορεί να σας δώσει τύχη, ανοίγματα, ευχάριστες απαντήσεις, προσκλήσεις, γνωριμίες, προτάσεις, δώρα, κέρδη, μία ξεχωριστή αιτία χαράς κλπ.

  Αντίθετα, το τριήμερο δεν βοηθά κάποιους άλλους, καθώς τους βάζει εμπόδια, δυσκολίες, δίνει αρνητικά μηνύματα, κακή διάθεση, μπορεί να βγάλει προβλήματα – κωλύματα κάθε μορφής και ζητά να έχουν προσεκτική κίνηση σε ότι κάνουν, μα και όταν οδηγούν. Στους γεννημένους 9ο, 10ο, 11ο και 12ο του 1952, 1ο, 2ο, 8ο  του 1953, 4ο, 5ο και 6ο  του 1954, 1ο, 2ο, 3ο και 4ο του 1992, τέλος 7ου, 8ο και αρχές 9ου του 1993. Ακόμα, μέσα στις μέρες αυτές κάποια στιγμή το τριήμερο, μπορεί να δώσει συναισθηματική πίεση, οικονομικές ή και ερωτικές λύπες σε άτομα γεννημένα 11ο και 12ο του 1962, 1ο, 9ο, 10ο, 11ο και 12ο του 1963, 1ο, 2ο, β’ δεκαπενθήμερο 7ου και 8ο του 1964, 4ο , 5ο και 6ο του 1965.

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΙΧΘΥΣ

 • Ιχθύς σήμερα 21-07-2018

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #θετική_στάση_απέναντι_στις_εξελίξεις

  Σήμερα, καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι έχετε κάνει τα πάντα, για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό σας φέρνει σε σημείο να κάνετε απολογισμό και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Φροντίστε, να είστε επιεικής με τον εαυτό σας και να σκέφτεστε θετικά για τα μελλοντικά σας σχέδια. Έτσι θα διατηρήσετε μια καλή ψυχολογία και θα είστε σε θέση να κάνετε λογικές επιλογές στόχων.

  Ερωτικά

  Φαίνεται, πως αποκτάτε συμμάχους για τα σχέδιά σας. Διαπιστώνετε ότι με τον/την σύντροφό σας μοιράζετε τα ίδια όνειρα για τη ζωή και ότι θα σας στηρίξει σε οτιδήποτε και αν κάνετε.

  Επαγγελματικά

  Να περιμένετε μια ευχάριστη είδηση. Όλα δείχνουν ότι σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με θετικές και αναπάντεχες εξελίξεις.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter