Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για το τριήμερο Παρασκευή 21, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό 

  Γενικά

  Η Σελήνη, σε γέμιση, στην 12η μέρα του κύκλου της θα κινηθεί στον Υδροχόο ως τις 15:27 το μεσημέρι του Σαββάτου που θα περάσει στον χώρο των Ιχθύων. Αυτό το τριήμερο οι όψεις τις Σελήνης γενικά είναι ανούσιες και μόνο το βράδυ της Κυριακής στην σύνοδό της με τον Ποσειδώνα μπορεί να μπερδέψει προγραμματισμένα μας ή και να διαψεύσει κάποιες προσδοκίες. Τα σημαντικά όμως των ημερών είναι εκτός από το πέρασμα τόσο του Ερμή στις 06:39 το πρωί του Σαββάτου όσο και αυτό του Ήλιου στις 04:54, τα ξημερώματα της Κυριακής στο ζώδιο του Ζυγού και οι δύο όψεις του Ερμή (μία σύνοδος με τον Ήλιο στις 04:52 της Παρασκευής λίγο πριν εγκαταλείψει την Παρθένο μα και το τετράγωνό του με τον Κρόνο στις 19:46 από την νέα του θέση στον Ζυγό).

  Ο μήνας του Ζυγού λοιπόν ξεκινά και οι περισσότερο ευνοημένοι από αυτά τα περάσματα δείχνουν να είναι οι Δίδυμοι που θα έχουν μπροστά τους 30 καλές ημέρες για να προωθήσουν τα σχέδιά τους και να έχουν εύνοια τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές τους υποθέσεις.

  Οι Ζυγοί θα βγουν από μία περίοδο εσωστρέφειας και απολογισμών και θα γίνουν τώρα περισσότερο δραστήριοι βρίσκοντας και πάλι τον γνώριμο εαυτό τους, ενώ οι Υδροχόοι ελέγχοντας τον σκληρό λόγο που θα τους χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα θα καταφέρουν να μάθουν πολλά και να μην χάνουν λόγο επιθετικού χειρισμού του λόγου τους το δίκιο τους.

  Η Παρασκευή και το πρωινό του Σαββάτου ευνοούν την διάθεση και δίνουν αιτίες να νοιώθουν καλά τα αέρινα ζώδια. Από το μεσημέρι του Σαββάτου οι μέρες δείχνουν πιο γλυκές και φιλικές για τα ζώδια του υγρού στοιχείου (Σκορπιούς , Ιχθείς και Καρκίνους )

  Κάποια άτομα θα είναι ευνοημένα – τυχερά σε πολλούς τομείς αυτό το τριήμερο, ανεξάρτητα με την χρονιά της γέννησής τους και είναι γεννημένα στις 26 και 27 Φεβρουαρίου, στις 10 και 11 Μαρτίου, στις 18, 19, 20 και 21 Μαΐου, στις 29 και 30 Ιουνίου, στις 13 Ιουλίου, στις 30 και 31 Οκτωβρίου και στις 12 Νοεμβρίου.

  Όλοι εσείς μπορείτε να περιμένετε χαρές, επιβεβαίωση και κέρδη, τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά, μία καλή συνάντηση, μία πρόταση ή ακόμα και μία γνωριμία τις μέρες αυτές.

  Όμως, οι ημέρες δίνουν και δυσκολίες κάθε μορφής και ζητούν να έχουν προσεκτική κίνηση σε ότι κάνουν μα και όταν οδηγούν, αλλά και να προσέχουν τα λόγια τους από τους γεννημένους: τον  12ο του 1970, τον 1ο, 2ο, 9ο, 10ο , 11ο και 12ο του 1971, τον 1ο ως και 10ο του 1972, τον 4ο ως και 8ο του 1973, τον 10ο, 11ο  και στις αρχές του 12ου του 1984, τον 4ο, στα τέλη του 9ου και στις αρχές του 10ου του 1985.

  Ακόμα μία από τις μέρες μέσα στο τριήμερο θα δώσει συναισθηματικές λύπες, καχυποψία, οικονομικές πιέσεις ή  κακή διάθεση με αιτία σε γεννημένους τον 1ο, 2ο, στα τέλη του 10ου και τον 11ο του 1986, τον 5ο, 6ο, 8ο και 9ο του 1987.

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΙΧΘΥΣ

 • Ιχθύς σήμερα 22-09-2018

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #κερδίστε_την_εμπιστοσύνη_των_άλλων

  Φροντίστε, να είστε συνεπείς σε οτιδήποτε πρόκειται να αναλάβετε, έτσι ώστε να μην εκτεθείτε και χάσετε την φήμη του φερέγγυου ατόμου. Όλο αυτό το διάστημα, έχετε δώσει καλά δείγματα και όλοι δείχνουν να σας εμπιστεύονται τυφλά. Συνεχίστε να συμπεριφέρεστε με τον ίδιο τρόπο, για να τους βγάλετε ασπροπρόσωπους.

  Ερωτικά

  Καλό θα ήταν, να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματά σας και να ασχοληθείτε με αυτά των συντρόφων σας, ή των ατόμων που εκτιμάτε. Με αυτό τον τρόπο θα τους δείξετε ότι τους στηρίζετε και θα έρθετε πιο κοντά τους.

  Επαγγελματικά

  Αρχίζει να μπαίνει μια σειρά στα οικονομικά σας και δεν αποκλείεται, να υπάρξει κάποια αύξηση στα έσοδά σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter