Ινδιάνικο Ωροσκόπιο

indianiki

Το ινδιάνικο ωροσκόπιο βασίζεται εξ ορισμού στην βαθειά σχέση  και συνύπαρξη, την αγάπη και τον σεβασμό των ινδιάνων προς την φύση. Κατά την ινδιάνικη πεποίθηση κάθε έμβιο ον ενσάρκωνε και ένα πνεύμα, το όποιο ονομαζόταν «ΤΟΤΕΜ». Αυτό λοιπόν το πνεύμα ήταν ο δια βίου πνευματικός σύνοδος του κάθε ανθρωπου. Αντιστοιχα ωστόσο και η γέννηση κάθε ανθρώπου συσχετιζόταν με ένα «ΤΟΤΕΜ» σε τέτοιο βαθμό ,ώστε να διέπεται η ιδιοσυγκρασια,οι κλίσεις και εξέλιξη του από αυτό. Το ινδιάνικο ωροσκόπιο αποτελεί μέρος του πολιτισμού των ινδιάνων, με διδάγματα και εμπειρίες από την δημιουργό φύση. Τα 12 γνωστότερα και ισχυρότερα «ΤΟΤΕΜ» αντιστοιχούν σε 12 περιόδους του έτους. Το έτος με την σειρά του αντιστοιχουσε,συμφωνα με την παράδοση των επιφανέστερων ινδιάνικων φυλών, σε 12 φεγγάρια δηλαδή σε 12 σεληνιακούς μήνες. Αυτά τα 12 φεγγάρια

Διαβάστε περισσότερα...


έχουν εντούτοις πολλά κοινά στοιχειά προς τους αστερισμούς-ζωδια,τα όποια συναντάμε και στους περισσότερους πολιτισμούς.

 

Βρείτε παρακάτω το ζώδιο σας στο ινδιάνικο ωροσκόπιο                                                                                                                                 

21-3 ΕΩΣ 20-4:ΓΕΡΑΚΙ

Διακρίνεστε από δυναμισμό, αποφασιστικότητα και πρωτοπορία. Δεν φοβάστε τίποτα, ενώ οι προκλήσεις και οι περιπέτειες σημαίνουν για σας ζωή και ελευθερία. Από την φύση σας είστε φιλόδοξος/ες και γνωρίζετε πάντα τι θέλετε να κατακτήσετε, ενώ παράλληλα διαθέτετε, όπως το γερακιών ικανότητα να το επιτυγχάνετε, ώστε για τους άλλους να αποτελείτε τον φυσικό ηγέτη. Αλληλοσυμπλήρωση με Σολομό και Κουκουβάγια.

 

21-4 ΕΩΣ 20-5: ΚΑΣΤΟΡΑΣ
Η ασφάλεια έχει για εσάς προτεραιότητα και για αυτό συσσωρεύετε όλα εκείνα που σας εγγυώνται ευημερία, άνεση και γαλήνη, όπως ο κάστορας, όταν χτίζουν την φώλια του. Διακρίνεστε από αγάπη για την οικογένεια, επιδιώκετε σταθερότητα τόσο στην δουλεία όσο και στις σχέσεις σας με τους φίλους άλλα και γενικότερα σε όλους τους τομείς, ενώ επιθυμείτε να ζείτε με γνώμονα τις γήινες απολαύσεις. Αλληλοσυμπλήρωση με Αρκούδα και Χήνα.

 

21-5 ΕΩΣ 21-6: ΕΛΑΦΙ
Διαθέτετε ταχύ και ευέλικτο νου και είστε ιδιαίτερα κοινωνικός/η και επικοινωνιακός/η. Έχετε το χάρισμα, όπως το ελαφίνα ελίσσεστε προς κάθε κατεύθυνση με άνεση και χάρη άλλα και να διαλογίζεστε σε πολυεπιπεδες διαστάσεις, ώστε πολλές φόρες οι γύρω σας να αδυνατούν να σας παρακολουθήσουν και εσείς οι ίδιοι/ες να χάνεστε σε πάμπολλες και διάσπαρτες σκέψεις. Αλληλοσυμπλήρωση με Κοράκι και Ενυδρίδα.

 

22-6 ΕΩΣ 22-7: ΔΡΥΟΚΟΛΑΠΤΗΣ
Διακατέχεστε από εξαιρετική ευαισθησια,συναισθηματισμο και φιλαλληλια,ωστε η διάθεση σας να εξαρτάται από την ανταπόκριση των άλλων στον ανάλογο βαθμό. Πολύ στοργικοί/ες ως γονείς και σύντροφοι είναι η οικογένεια για εσάς ο φυσικός σας χώρος, που όμως θα πρέπει για την ευτυχία σας να διαπνέεται από ασφάλεια και γαλήνη . Αγαπάτε κατ΄επέκταση την ομαδικότητα και τις φιλανθρωπίες .Αλληλοσυμπλήρωση με Φίδι και Λύκο.

 

23-7 ΕΩΣ 22-8: ΟΞΥΡΡΥΓΧΟΣ-ΣΟΛΟΜΟΣ
Είστε καλόκαρδοι/ες, ενεργητικοί/ες  και αποτελεσματικοί/ες στα δύσκολα, ενώ  συγχρόνως έχετε την ανάγκη να είστε στο επίκεντρο. Διαθέτετε επίσης, πέρα των διοικητικών προσόντων, τέτοιες ικανότητες, ώστε να εκμεταλλεύεσθε τις περιστάσεις προς όφελος σας. Το γεγονός ότι δίνετε επίσης μεγάλη έμφαση στην  προσωπική σας επιτυχία και προβολη,τονιζει τι είστε από την φύση σας.Αλληλοσυμπληρωση με Γεράκι και Κουκουβάγια.

 

23-8 ΕΩΣ 23-9: ΑΡΚΟΥΔΑ
Απίστευτα αναλυτικοί/ες και επιτήδειος/ες σε λεπτά ζητήματα και θέματα τάξης. Αντιπροσωπεύετε την οργάνωση, την μέθοδο και την λογική. Είστε πολύτιμοι/ες ως φιλοι/ες η συνεργάτες, εφόσον διαθέτετε την αίσθηση της ακριβείας και της ισορροπίας. Επίσης λόγο του διεισδυτικού σας νου και της ικανότητας έλεγχου των αδυναμιών, μεριμνείτε έτσι ώστε να αποφεύγετε τις αντιξοότητες και τα λάθη. Αλληλοσυμπλήρωση με Κάστορα και Χήνα.

 

24-9 ΕΩΣ 22-10: ΚΟΡΑΚΙ
Σας χαρακτηρίζει η ευγένεια και η διακριτικότητα, επιδιώκετε την ισορροπία και το δίκαιο, ενώ η αρμόνια και η καλαισθησία είναι στοιχειά της φύσης σας. Εντούτοις δίνετε την εντύπωση ότι είστε αναποφάσιστοι/ες και ο λόγος είναι ότι στα πάντα έχετε το χάρισμα να διακρίνετε τόσο το κάλο όσο και το κακό από κάθε άποψη. Γι΄αυτό απεχθάνεστε τις έριδες, τους ανταγωνισμούς και τις υπό πίεση αποφάσεις. Αλληλοσυμπλήρωση με Ελάφι και Ενυδρίδα.

 

23-10 ΕΩΣ 22-11: ΦΙΔΙ
Διαθέτετε αποφασιστικότητα, βαθιά συναισθήματα, το χάρισμα της εύκολης ανανέωσης και τέτοιες ικανότητες, ώστε στις αντίξοες συνθήκες να τα καταφέρνετε με τον καλύτερο τρόπο. Αντιπροσωπεύετε επίσης τις μυστικές και κρυφές δυνάμεις που όμως είναι δυνατό να καταλήξουν είτε σε δημιουργικότητα και αφοσίωση σε κάτι είτε σε αυτοκαταστροφή και ακραίες συμπεριφορές. Αλληλοσυμπλήρωση με Λύκο και Δρυοκολάπτη.

 

23-11 ΕΩΣ 21-12:ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ
Είστε προσαρμοστικοί/ες, επινοητικοί/ες και λατρεύετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Εκπέμπετε ενεργεία και η διαχυτική παρουσία σας μεταδίδει ενθουσιασμό και αισιοδοξια,ωστε να γίνεστε προσφιλείς. Επιδιώκετε συνεχώς νέες εμπειρίες, καταστάσεις, προκλήσεις και περιπέτειες, επειδή κατά αυτόν τον τρόπο εκπληρώνεται η φύση σας. Εντούτοις αυτή η τάση σας διακατέχεται ενίοτε από ανυπομονησία. Αλληλοσυμπλήρωση με Γεράκι και Οξύρρυγχο.

 

22-12 ΕΩΣ 20-1:  ΧΗΝΑ
Διέπεστε από πρακτικότητα ,φιλοδοξία και υπομονή. Από την φύση σας είστε εργατικοί/ες και υπεύθυνοι/ες ενώ η καθιέρωση στα πλαίσια της κοινότητας με κατοχή εξουσίας και κοινωνικού κυρούς είναι για εσάς αυτοσκοπός. Σε όλες σας τις ενέργειες οι κινήσεις είστε προσεκτικοί/ες και επιφυλακτικοί/ες,ωστε να μην αφήνεστε πλήρως στην απόλαυση καταστάσεων και τέλος να χαρακτηρίζεστε ως ψυχρός/η. Αλληλοσυμπλήρωση με Αρκούδα και Κάστορα.

 

 21-1 ΕΩΣ 19-2: ΕΝΥΔΡΙΔΑ
Διέπεστε αφενός από ανεξάντλητη επιθυμία για γνώση, αφετέρου λατρεύετε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις. Γι΄αυτο απεχθάνεστε οτιδήποτε στάσιμο και ανασταλτικό. Σας χαροποίει να βοηθάτε τους συνανθρώπους, να τους κάνετε, ώστε να νιώθουν καλά, ενώ παράλληλα σέβεστε τις ιδέες των άλλων. Αν και επικοινωνιακοί/ες, παρατηρητικοί/ες και με ευρύ πνεύμα, εντούτοις πολλές φόρες το πείσμα σας οδηγεί. Αλληλοσυμπλήρωση με Ελάφι και Κοράκι.                                                                                                                                                              

20-2 ΕΩΣ 20-3: ΛΥΚΟΣ
Έχετε τέτοιες διαισθητικές ικανοτητες,ωστε να αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις των άλλων, αλλά και το χάρισμα της αφοσίωσης σε ότι αγαπάτε. Είστε επίσης δημιουργικοί/ες με έντονες καλλιτεχνικές, αντιληπτικές και στοχαστικές ικανότητες άλλα παράλληλα εξαιρετικά ευάλωτοι/ες και ευαίσθητοι/ες, ώστε αφενός να φαίνεστε εσωστρεφείς και απόμακροι/ες, αφετέρου να είστε συμπονετικοί/ες και πολύ συναισθηματικοί/ες. Αλληλοσυμπλήρωση με Αρκούδα και Φίδι.

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter