ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους 24 και 25/10 γεννημένους ο Σεπτέμβριος μόνο ήρεμος μηνάς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Διασπαστικές τάσεις και ανατροπές που έκαναν πρώτη φορά την εμφάνιση τους στα τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου δείχνουν να επανέρχονται ακόμα πιο ισχυρές και να δημιουργούν σε πολλούς την τάση να διακόψουν με ένα απότομο τρόπο δύσκολες σχέσεις και συνεργασίες.

  Από την άλλη, είναι πολλοί οι Σκορπιοί που μέσα στον μηνά θα ακουμπήσουν μια ευκαιρία που μπορεί να είναι πρόταση, γνωριμία, κέρδος, ευκαιρία προβολής ή κάτι άλλο πολλά υποσχόμενο, που πρέπει να το δουν και να το εκμεταλλευτούν. Μέχρι τις 22 του μηνά όλοι θα είστε εξαιρετικά κοινωνικοί και η δημοφιλία σας μπορεί να αποδώσει τουλάχιστον ένα καλό και πιστό φίλο. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 9 του μηνά στο δικό σας ζώδιο, αυξάνει την ελκτική σας δύναμη όπως και τις συναισθηματικές επιλογές των Σκόρπιων του πρώτου δεκαημέρου.

  Γενικά, ο μηνάς θεωρείται κάλος για τους περισσότερους Σκορπιούς και προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης, μα και προβολής αν κάτι τέτοιο επιδιώκετε.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Σεπτέμβριος αναμένεται εξαιρετικός όσον αφορά τις σχέσεις και τη ζωτικότητά σας. Η καριέρα και τα οικονομικά απαιτούν περισσότερη προσπάθεια.

  Το μήνα αυτό δίνεται έμφαση στα οικογενειακά θέματα και τη συναισθηματική ασφάλεια. Το ζώδιο του Σκορπιού έχει την πολυτέλεια να μην ανησυχεί για θέματα καριέρας, σ’ αυτή τη φάση, καθώς έχει πετύχει πολλά το προηγούμενο διάστημα. Λόγω του πλανητικού σκηνικού είστε περισσότερο κυριαρχικοί και επιθετικοί. Εσείς είστε που καθορίζετε την πρόοδο στη ζωής σας και δεν ενοχλείστε καθόλου αν οι άλλοι δεν είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ευελιξία – οι άλλοι συμβαδίζουν μαζί σας σε κάθε περίπτωση. Η επιρροή του Άρη αυτό το διάστημα ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δύναμη, που έτσι κι αλλιώς διαθέτετε. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πληγώνετε τους άλλους με την υπερβολική σας επιθετικότητα και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί κι ευγενικοί μαζί τους – καλό θα είναι, επίσης, να περιορίσετε την τάση σας να αμφισβητείτε (ξέρετε εσείς!). Οι κύριοι τομείς του ενδιαφέροντός σας το Σεπτέμβριο είναι οι ανθρωπιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, οι σχέσεις, η πνευματικότητα και τα οικονομικά.

   


  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η συμμετοχή σας σε ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενισχύσει τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Η συνεργασία με κοινωνικές επαφές και επαγγελματικές ομάδες θα βοηθήσει πολύ την καριέρα σας.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν σταδιακή βελτίωση και σ’ αυτό έχετε τη βοήθεια του Δία. Η αύξηση των εσόδων σας θα είναι πιο δύσκολη προς το τέλος του μήνα και θα απαιτήσει περισσότερη προσπάθεια. Καθώς όμως είστε ευλογημένοι με υπερβολική ενέργεια, αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Η οικονομική ευημερία θα ενισχυθεί από τη διαίσθησή σας και από πνευματική καθοδήγηση.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο έρωτας θα είναι ευχάριστος και βολικός τις δυο πρώτες εβδομάδες του μήνα. Έχετε εξαιρετική συνεννόηση με το σύντροφό σας, αλλά λείπει το πάθος. Οι σχέσεις γίνονται πιο πλατωνικές, στη συνέχεια. Αν είστε σε σχέση γάμου, υπάρχουν πολλές απαιτήσεις του ενός από τον άλλον και ο καθένας θέλει να εκπληρώνονται οι επιθυμίες του από τον άλλον. Αν είστε μόνοι, αναζητάτε την τελειότητα κι αυτό είναι εύκολο να σκοτώσει το ρομαντισμό σε μια πιθανή σχέση. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε για να δέχεστε το ταίρι σας όπως είναι, αν θέλετε μια πραγματική σχέση, με ρεαλιστικές προοπτικές.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter