ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι διασπαστικές τάσεις που ωθούν τους γεννημένους 27 και 28/10 να αλλάξουν δεδομένα και μέχρι χτες στάνταρτ της ζωής τους, θα είναι πολύ έντονες αυτό τον καιρό. Όμως οι περισσότεροι Σκορπιοί θα έχετε ένα πολύ δυνατό και αποδοτικό μήνα που μπορεί και να σας κάνει τα χατίρια και να σας ανοίγει προοπτικές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας θέλω, θα κάνει τους ανθρώπους που συναλλάσσονται ή συνεργάζονται ή συντροφεύουν την ζωή σας πολύ θετικούς απέναντι σας και για τους περισσότερους αυτό το διάστημα βοηθά και τις συντροφικές και τις συλλογικές προσπάθειες και δίνει καλές εξελίξεις και αρμονία.

  22, 23 και 24 του μήνα έχετε λόγο, όπως και όλοι, να προσέχετε ότι και αν κάνετε και να αποφεύγετε κάθε μορφής κόντρα ενώ στα τέλη του μήνα μην αγνοήσετε την δυσκολία που θα γεννήσει ένα οικογενειακό ή σπιτίσιο γενικά ζήτημα σας, το άγγιγμα που θα κάνει ο Κρόνος στον Υδροχόο και στην ζωή των γεννημένων την πρώτη μέρα του ζωδίου.

  Οικονομικά ο μήνας, στο μεγάλο του μέρος, βοηθά τις συμφωνίες και κάποιοι Σκορπιοί μπορούν να κλειδώσουν μια πολύ συμφέρουσα συμφωνία στις 28 και 29 του Μόρτη.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2019! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Πρόκειται για ένα μήνα με έντονη κοινωνική ζωή και μεγάλη ενέργεια. Τα οικονομικά σας είναι θαυμάσια, ενώ αναμένονται αλλαγές στην καριέρα.

  Το μήνα αυτό θα δώσετε προτεραιότητα στις οικογενειακές ανησυχίες και τις συναισθηματικές πτυχές της ζωής. Οι επαγγελματικοί στόχοι και η προσωπική επιτυχία θα υποχωρήσουν στο παρασκήνιο. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Η ζωή σας επηρεάζεται πολύ από τους άλλους και η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τις καταστάσεις. Η συνεργασία και η προσαρμοστικότητα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας στην πορεία αυτού του μήνα.

  Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να αναθεωρήσετε την πρόοδο που έχετε κάνει, επάνω σε στόχους που ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα. Με βάση την εκτίμηση που θα κάνετε, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να βελτιώσετε κάποια σημεία του χαρακτήρα σας, μη διστάσετε να το συζητήσετε με έναν έμπιστο φίλο.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο μήνας αυτός έχει πολλές δυνατότητες για να βγείτε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο από ευχάριστες εξόδους και καινούριες γνωριμίες. Αν είστε μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε πολύ και, ίσως, να ξεκινήσετε κάποια σχέση. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να κάνει την επανεμφάνισή του, αλλά δεν θα καταφέρει τίποτα γιατί δεν ενδιαφέρεστε πια. Η οικογένεια θα σας υποστηρίξει σε ό, τι κάνετε.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Στη διάρκεια αυτού του μήνα οι επαγγελματικές σας προοπτικές επηρεάζονται από τον Ουρανό. Θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας και θα βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες. Αν ψάχνετε για μια καλύτερη δουλειά, θα υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες προσφορές.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας θα βρεθούν σε εξαιρετική κατάσταση, για όλη τη διάρκεια του μήνα – η κύρια πηγή εσόδων θα είναι το εισόδημα που έχετε από τη δουλειά σας. Οικονομικές ευκαιρίες αναμένονται από κάποια μέλη της οικογένειας και από συνεργάτες. Μπορείτε, επίσης, να κερδίσετε χρήματα μέσω κερδοσκοπικών επενδύσεων. Κάποια νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν μετά το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter