ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Περνάμε λοιπόν στο τέλος μιας χρονιάς που όσοι την εκμεταλλεύτηκαν σωστά έχουν να μετρήσουν μόνο κέρδη από το πέρασμα της. Αυτό τον Δεκέμβρη θα είστε αρκετά εγωκεντρικοί και θα προσπαθήσετε να επιβάλετε στους άλλους, ακόμα και με αυταρχικό αν χρειάζεται τρόπο, τα δικά σας προγράμματα. Ο μήνας ευνοεί επαγγελματικές πρωτοβουλίες και στο μεγάλο του μέρος εξακολουθεί να δίνει καλές οικονομικές αποδόσεις.

  Το πέρασμα του Δια στον Αιγόκερω θα κάνει για κάποιο λόγο πιο συχνές μικρές μετακινήσεις και θα ανοίξει ένα κύκλο επαφών που ακόμα και αν δεν σας είναι πάντοτε ευχάριστος θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά σε μια συμφωνία ή διευθέτηση μέσα από την οποία μπορείτε να περιμένετε ένα όφελος.

  Στα σίγουρα ο Δίας από τον Αιγόκερω θα κάνει πιο ευέλικτο το λόγο σας και εσάς πιο συνεννοήσιμους. Από τις 11-14 του μήνα να είστε γενικά προσεκτικοί γιατί μπορεί μια κακιά στιγμή ή μια απρόσεκτη κίνηση να χαλάσει μια στρωμένη κατάσταση.

  Η παρουσία της Αφροδίτης στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα στον χώρο του Υδροχόου θα ζεστάνει τον οικογενειακό σας χώρο και είστε από τα ζώδια που θα δεχτείτε πολλές και ευχάριστες επισκέψεις την εορταστική περίοδο.

  Τις μέρες των γιορτών και κυρίως τα Χριστούγεννα δείτε τα σαν ευκαιρία στο να έρθετε πιο κοντά με συγγενείς με τους οποίους πρέπει να έρθετε σε μια καλή συνεννόηση για να επιλυθεί ένα θέμα που χρονίζει.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2019! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα οικογενειακά θέματα θα αποτελέσουν τη μεγαλύτερη προτεραιότητά σας, αυτό το μήνα. Είστε υπερήφανοι για τις πρόσφατες επιτυχίες σας και οι κοντινοί σας άνθρωποι σας ενθαρρύνουν να πετύχετε περισσότερα. Η καριέρα θα πρέπει να υποχωρήσει στο παρασκήνιο, μέχρι τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω. Το ζώδιο του Σκορπιού δεν εξαρτάται από τους άλλους, αυτό το μήνα, επομένως μπορείτε να πετύχετε όλα όσα θέλετε μόνο με τις δικές σας δυνάμεις. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες δεν είναι ιδιαίτερα έντονες, αλλά αυτό δεν έχει σημασία από τη στιγμή που καταφέρνετε τόσα πολλά μόνοι σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο Δεκέμβριος είναι ένας γεμάτος μήνας, όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή. Αγάπη υπάρχει, σίγουρα, αλλά για να απολαύσετε αυτές τις στιγμές  με το ταίρι σας θα πρέπει να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί τότε, ίσως καταφέρετε να προγραμματίσετε και μια εγκυμοσύνη. Αν είστε μόνοι, θα σας είναι δύσκολο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο τώρα, γιατί δεν έχετε καμιά διάθεση να δεσμευτείτε – το μόνο που θέλετε είναι να περνάτε καλά.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή κυλάνε καλά, αυτό το μήνα. Αλλά για να προχωρήσετε περισσότερο ίσως να χρειάζεται να κάνετε κάποια μαθήματα που θα βελτιώσουν τις ικανότητές σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι τα έσοδά σας θα αυξηθούν. Κάποια πρόσωπα κύρους στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας ενθαρρύνουν να ξεκινήσετε δραστηριότητες, που θα καταλήξουν σε περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες για σας. Θα είστε σε θέση να ξοδέψετε χρήματα σε προσωπικές πολυτέλειες, χωρίς καμιά ανησυχία.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter