ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους 1-2/11 το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δίνει μεγάλες κόντρες που θα μπορούσαν ακόμα και να σπάσουν σχέσεις ή να ζήσουν αιτίες είτε οικογενειακών είτε επαγγελματικών ανατροπών. Σε όλη την διάρκεια αυτού του δύσκολου Οκτώβρη, πρέπει να ρίξετε πολύ τους τόνους και να κάνετε πολύ προσεκτικές και τις αντιδράσεις και τα λόγια και κυρίως τις μετακινήσεις σας.

  Γεγονότα που μπορεί να μην αφορούν δικές σας κινήσεις δείχνουν να έχουν την δύναμη να καθυστερήσουν τα σχέδια και τις δράσεις σας και οι πολλές κακές όψεις του Οκτώβρη μπορεί να δώσουν ατυχήματα κάθε μορφής. Ο πιο ευνοημένος τομέας για εσάς είναι αυτός που αφορά το φιλικό σας περιβάλλον.

  Ο μήνας μπορεί να σας φέρει κοντά σε θετικούς ανθρώπους και κάποιοι ίσως ξεκινήσετε μια ισχυρή φιλία αυτό τον καιρό. Ένα άτομο που μπορεί και να σας ηρεμεί και να νιώθετε ότι μπορείτε να το εμπιστευτείτε εσωτερικά, ψυχικά και συναισθηματικά.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2019! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Οκτωβρίου αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας. Συμβαίνουν πολλά πράγματα που αφορούν τις συναισθηματικές σας πτυχές και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Πρόκειται για ένα μήνα που θα σας διευκολύνει να προχωρήσετε αρκετά με τους στόχους σας. Θα είστε ανεξάρτητοι, με την έννοια ότι θέλετε να κάνετε τις δουλειές σας μόνοι σας, χωρίς τη βοήθεια κανενός – η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας θα πρέπει, επίσης, να προστεθούν στη λίστα με τα χαρακτηριστικά σας.  Το ζώδιο του Σκορπιού διαθέτει όλη την ενέργεια που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων του. Αυτό το μήνα, εύκολα θα φτάσετε στην επιτυχία, με ό, τι κι αν ασχολείστε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Μπορεί να εστιάζετε στον εαυτό σας, αυτό το μήνα, αλλά θα απολαύσετε και μια υπέροχη ερωτική ζωή. Ο σύντροφος ή ο σύζυγός σας είναι απόλυτα γοητευμένος από τη χάρη σας κι επομένως θα θελήσει να κάνει τα πάντα για σας. Για τα παντρεμένα ζευγάρια υπάρχουν καλές πιθανότητες εγκυμοσύνης, αυτό το διάστημα. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να προσελκύσετε κάποιο άτομο που μαζί του θα δημιουργήσετε μακρόχρονη και σταθερή σχέση.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα άστρα λένε ότι θα πετύχετε εξαιρετικά πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή. Προσπαθείτε πολύ και δεν είναι απίθανο να δεχτείτε αναγνώριση, μαζί με μια προαγωγή. Τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα για να σας ευνοήσουν και στο τέλος του μήνα θα είστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιτυχίες σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα χρήματα έρχονται εύκολα στο δρόμο σας, αυτό το μήνα. Δεν υπάρχουν έντονες δραστηριότητες, αλλά στο τέλος εσείς θα βγείτε κερδισμένοι. Το οικονομικό σας κριτήριο είναι οξυμένο και θα σας βοηθήσει να ρισκάρετε, με επιτυχία. Κι αφού χρήματα υπάρχουν, είναι πιθανό να κάνετε κάποια (αρκετά!) έξοδα για την προσωπική σας απόλαυση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter