ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Θεωρείστε από τα πολύ ευνοημένα ζώδια του δεύτερου μήνα της Άνοιξης τόσο σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά σας όσο και σε θέματα που αφορούν τα φιλόδοξα σχέδια σας και την προσωπική σας προβολή. Αυτό τον καιρό μπορείτε και να αναθερμάνετε σχέσεις και να δημιουργήσετε σχέσεις αν είστε μόνοι και να βρείτε τρόπο ουσιαστικής επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας αλλά και να έχετε την ευκαιρία να προβάλετε δημιουργίες σας αλλά και να προβληθείτε και οι ίδιοι. Όμως και ο επαγγελματικός χώρος δείχνει ότι μπορεί να πάει πολύ καλά αυτό τον καιρό και μόνο ίσως οι γεννημένοι 25-26 Οκτωβρίου θα μπορούσατε να βρεθείτε απέναντι σε διασπαστικές καταστάσεις ή σε ανατροπές που να σημαίνουν αλλαγές σε καίριους τομείς της ζωής σας. Ο Άρης από την αρχή του μήνα θα είναι πολύ ισχυρός για εσάς μέσα από τους Διδύμους αυξάνοντας και το πάθος σας και τον ερωτισμό σας και την κατακτητική σας δύναμη. Αυτό τον καιρό οι περισσότεροι θα καταφέρετε αυτά που θέλετε ακόμα και αν κάποιοι χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και πλάγιους τρόπους.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τον Απρίλιο το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από το Δία και τον Άρη, γεγονός που θα φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή σας.

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα, θα συγκεντρωθείτε για να βελτιώσετε τόσο τη συναισθηματική σας κατάσταση, όσο και την ευημερία της οικογένειάς σας.  Θα ενισχύσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα λάβετε υπόψη σας τα συμφέροντα των άλλων, γιατί θέλετε να τους βοηθήσετε. Επομένως, θα πρέπει να βάλετε λίγο στην άκρη την δική σας επαγγελματική εξέλιξη και την προσωπική σας επιτυχία.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα θα έχετε μια υπέροχη ερωτική ζωή και η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα είναι τόσο συναρπαστική, όσο και η κοινωνική σας ζωή. Θα ξεκινήσετε νέες σχέσεις στο χώρο της δουλειάς και θα δείτε τον κύκλο των φίλων σας να μεγαλώνει. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή, λόγω της καλής σχέσης που έχετε με το ταίρι σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι προβλέψεις για την επαγγελματική σας ζωή δείχνουν ότι θα έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα σ’ αυτό τον τομέα: ευνοείστε με μεγάλη ικανότητα συγκέντρωσης, σ’ αυτή τη φάση – επομένως, είστε σε θέση να κάνετε σημαντικά βήματα στην εξέλιξη της καριέρας σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το μήνα αυτό είστε ιδιαίτερα εφευρετικοί και θα εμπλακείτε σε διάφορους στόχους, με εξαιρετική επιτυχία. Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι πολύ πιο σταθερή – κι αυτό σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter