ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τα πράγματα με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς ζορίζουν για τους γεννημένους τις 5 πρώτες ημέρες του ζωδίου. Ένα οικογενειακό ή άλλο θέμα θα σας απασχολήσει αρκετά και κάποιους θα σας στεναχωρήσει μία εξέλιξη. Η ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά με άτομα του κοντινού ή συγγενικού περιβάλλοντος θα είναι μεγαλύτερη αλλά και κάποιες συνθήκες θα ευνοούν την σύσφιξη συγγενικών σχέσεων. Διασπαστικές τάσεις σε σχέσεις , γάμους συνεργασίες θα έχουν οι 30 /10ου όλον τον μήνα. Πιθανά πιο ευνοημένοι σε όλους τους τομείς θα είναι οι 11/11ου γεννημένοι.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου δείχνουν κατανόηση και ζεστασιά στις ερωτικές σας σχέσεις και θα έχετε υποστήριξη από τον Ερμή και τον Ήλιο, μέχρι τις 19 του μήνα. Οι κινήσεις σας είναι δυναμικές λόγω της επιρροής του Άρη, ωστόσο, περιορίζονται κάπως από τις όψεις της Αφροδίτης. Οι σχέσεις ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια θα αντιμετωπίσουν κάποια αναστάτωση στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Οι οικογενειακές σχέσεις θα εμφανίσουν κάποια εμπόδια και πιθανά να υπάρξουν πολλές αλλαγές στην οικογενειακή δομή. Να θυμάστε, ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα με ηρεμία.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Με την υποστήριξη του Άρη και της Αφροδίτης η ερωτική σας ζωή θα είναι τόσο τρυφερή, όσο και αισθησιακή. Να αποφεύγετε να είστε αυταρχικοί και να επιτρέπετε στο σύζυγο ή το σύντροφό σας να εκφράζεται ελεύθερα. Επίσης, μην αφήνετε οικογενειακά θέματα να παρεμβαίνουν και να καταστρέφουν την αρμονία στη σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, έχετε καλές πιθανότητες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, λόγω των θετικών όψεων του Ήλιου, του Άρη και της Αφροδίτης.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι προβλέψεις για την επαγγελματική σας ζωή δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές, ειδικά αν έχετε τη δική σας επιχείρηση. Η σκληρή δουλειά δεν θα έχει τα ανάλογα οικονομικά αποτελέσματα. Το περιβάλλον στο χώρο της δουλειάς θα είναι, επίσης, γεμάτο άγχος. Καλό θα είναι, αυτό το διάστημα, να βρίσκετε τρόπους για να χαλαρώσετε και να παραμείνετε ήρεμοι. Να κάνετε υπομονή και να περιμένετε τις παλιές, καλές μέρες!

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Όσον αφορά στα οικονομικά σας, δεν προβλέπονται ιδιαίτερα θετικά αυτό το μήνα. Οι στόχοι που τρέχουν ήδη θα προχωρούν με αργούς ρυθμούς, ενώ τα νέα έργα ξεκινούν δύσκολα. Όπως είναι φανερό, δεν έχει νόημα να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στη διάρκεια αυτού του μήνα. Είναι, μάλλον, απίθανο να δεχτείτε οικονομική βοήθεια για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Ωστόσο, με τον κατάλληλο προϋπολογισμό θα καταφέρετε να ελαχιστοποιήσετε τα οικονομικά σας προβλήματα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter