ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρ’ ότι ο Ιούνιος στις πρώτες 18 του μέρες είναι, τουλάχιστον από πλευράς όψεων εξαιρετικά θετικός μήνας, παραδοσιακά σαν μήνας με τους Σκορπιούς δεν τα πηγαίνει πολύ καλά. Η ενεργοποίηση του χώρου των Διδύμων από την παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης σε αυτόν, δίνει, ακόμα και χωρίς ειδικές αιτίες, κλειστή και καχύποπτη διάθεση στους Σκορπιούς, και αν κάτι θα μπορούσαμε να μετρήσουμε στα θετικά του διαστήματος είναι ότι αυτές τις μέρες μπορείτε να διεκδικείτε και να διευθετείτε σε πολλές περιπτώσεις υπέρ σας, καταστάσεις που διεκδικείτε είτε σε οικονομικό είτε σε άλλο επίπεδο.

  Συνήθως το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, και με δεδομένη την παρουσία του Ήλιου στον φιλικό σας Καρκίνο, ανεβάζει την διάθεση των Σκορπιών. Όμως το τρίτο δεκαήμερο αυτού του Ιουνίου έχει τόσες αρνητικές όψεις που θα πρέπει να κάνει και εσάς πολύ προσεκτικούς σε ό,τι και αν κάνετε, σε ό,τι και αν λέτε. Πάνω από όλα να αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα που για κάποιο λόγο έχουν ισχύ και μπορούν να δυσκολέψουν τα σχέδια σας. Στον οικονομικό τομέα θα μπορούσατε να παρατηρήσετε μια καθυστέρηση εσόδων, κυρίως εσείς που κάνετε ανοίγματα μεγάλων προοπτικών.

  Ωστόσο κάποιοι, οι γεννημένοι 11/11 θα έχετε και εσείς ευκαιρίες και την έμπνευση, την τύχη με το μέρος σας αυτό τον καιρό. Ωστόσο για κάποιο λόγο ο μήνας θα δώσει ανατρεπτικά στοιχεία στους γεννημένους 28-29/10 που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μια έκρυθμη κατάσταση όποιας μορφής η οποία να αναστατώσει γενικά την ζωή τους, το περιβάλλον τους, τις σχέσεις τους, τους γάμους ή τις συνεργασίες τους. Εσείς ίσως είστε και οι Σκορπιοί που πρέπει να προσέχετε σε όλα περισσότερο αυτόν τον Ιούνιο. Στις 18 πρώτες καλές μέρες του μήνα, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα βρείτε τον τρόπο να πάρετε αυτό που θέλετε ή αυτό που διεκδικείτε καθώς θα σας περισσεύει και η αποφασιστικότητα και η τόλμη. Όχι ότι αυτά τα στοιχειά θα σας εγκαταλείψουν το τρίτο δεκαημέρου του μήνα αλλά σε αυτό το διάστημα όλα θα είναι πιο δύσκολα και γι’ αυτό είναι καλό να μην ρισκάρετε καταστάσεις.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2019! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι τον Ιούνιο θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην οικογενειακή ευημερία και την καριέρα σας.  Αυτό το μήνα είστε ιδιαίτερα ανεξάρτητοι κι αυτό θα φανεί σε όλα τα πράγματα με τα οποία θ’ ασχοληθείτε. Η προσωπικότητα του Σκορπιού δεν εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τη βοήθεια των άλλων. Η προτεραιότητά σας είναι η ευημερία σας κι αυτό σας βοηθά να προσαρμόζεστε σε περιόδους που δεν υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας. Ο μήνας αυτός είναι γενναιόδωρος απέναντί σας και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα λειτουργήσουν προς όφελός σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα χρειαστεί να αναλάβετε μια σοβαρή δέσμευση με το σύντροφο ή το σύζυγό σας. Τα αισθήματά σας είναι έντονα κι ο έρωτας βρίσκεται παντού γύρω σας. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία και να κάνετε κάποιες αλλαγές στη σχέση σας, σε ό, τι αφορά τις διαφωνίες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε χωρισμό.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Ο μήνας αυτός θα σας δει να αλλάζετε πορεία πλεύσης και να δοκιμάζετε κάτι που επιθυμούσατε από καιρό. Η καριέρα σας, αυτή τη στιγμή, μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει ακραία οικονομικά προβλήματα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι οικονομικές πλευρές του μήνα περιλαμβάνουν μια μεγάλη διαδικασία – από την υπογραφή συμβάσεων μέχρι την ανάληψη υποχρεώσεων. Ως εκ τούτου, τα χρήματα δεν θα έρθουν εύκολα τώρα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα αποζημιωθείτε τους επόμενους μήνες.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter