ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σε όλη την διάρκεια του Ιανουαρίου θα είστε ακραία επιθετικοί στις διεκδικήσεις σας και σκληροί όταν προασπίζεστε συμφέροντα σας. Τόσο η έκλειψη όσο και οι δύσκολες όψεις του δευτέρου δεκαημέρου σας δείχνουν ότι αυτό το διάστημα είναι απαραίτητο να βρείτε τρόπο να γίνετε πιο ευέλικτοι ενώ παράλληλα το ίδιο διάστημα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και στις μετακινήσεις σας και στις αντιδράσεις σας. Όλο τον μήνα οι 26/10 θα βρεθείτε απέναντι σε αναγκαστικές ανατρεπτικές αλλαγές που έχουν εδώ και καιρό δώσει το σχήμα τους και τώρα βρίσκονται στην τελική τους φάση. Για όλους ο Ιανουάριος αποκτά θετικό ενδιαφέρον από τα μέσα του και μετά καθώς περνώντας η Αφροδίτη στον χώρο των Ιχθύων θα δώσει αιτίες συναισθηματικής χαράς, ευκαιρίες προβολής, γνωριμίες εάν το επιθυμείτε, αλλά και την δυνατότητα να έρθετε πιο ουσιαστικά κοντά με τους ανθρώπους της καρδιάς σας.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2019! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου υποδηλώνει ότι ο μήνας θα κυλήσει γρήγορα, κυρίως λόγω της επιρροής του Άρη. Θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, μόνο μετά τις 20 του μήνα. Υπάρχουν πολλά εμπόδια και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με υπομονή.

  Η προσωπικότητα του Σκορπιού δέχεται πίεση για να επικεντρωθεί σε θέματα σπιτιού και σε συναισθηματικές πτυχές της ζωής. Τα συναισθήματα θα είναι απρόβλεπτα κι ακανόνιστα – η επιτυχία σας εξαρτάται από το πώς πολεμάτε αυτά τα συναισθήματα. Τα άστρα σας αναγκάζουν να συνεργαστείτε με άλλους και να κάνετε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να πετύχετε τους στόχους σας. Από την άλλη μεριά, ο Άρης σας πιέζει να είστε επιθετικοί. Οπότε, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μια σοβαρή σύγκρουση μεταξύ των πλανητών, που σας αφήνει αβοήθητους και σε σύγχυση. Θα ήταν καλύτερα να εστιάσετε στη χαλάρωση και την ευημερία, για την ώρα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή θα είναι υπέροχη μέχρι τις 14 του μήνα, λόγω των όψεων που σχηματίζει η Αφροδίτη. Αν είστε σε σχέση γάμου θα ζήσετε τόσο ρομαντικές, όσο και παθιασμένες στιγμές. Ετοιμαστείτε για κάποια απροσδόκητα γεγονότα!

  Αν είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση, αλλά κάτι θα σας απογοητεύσει. Αν είστε σε σταθερή σχέση, πιθανά να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι επαγγελματικές σας προοπτικές δεν είναι και πολύ αισιόδοξες τον Ιανουάριο. Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στη δουλειά από κάποια άτομα κύρους – θα υπάρξει μια αίσθηση απογοήτευσης και άγχους που θα επηρεάσουν την απόδοσή σας. Τα επαγγελματικά ταξίδια δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Σε ό, τι αφορά τα οικονομικά σας, υπάρχει μια θεαματική αύξηση μετά τις 20 του μήνα. Κάποιο αξιόπιστο άτομο και η οικογένεια θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Επίσης, προκύπτουν χρήματα από απρόσμενες πηγές που θα ενισχύσουν το εισόδημά σας. Ο μήνας, συνολικά, είναι κατάλληλος για το ξεκίνημα νέων στόχων.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter