ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τον μήνα των γενεθλίων σας, όλα δείχνουν ότι η καινούργια αστρολογική χρονιά που ξεκινάει για σας τώρα, έχει αυτά που χρειάζεται για να πετύχετε πολλά πράγματα το δωδεκάμηνο που θα τρέξει. Αυτός ο καιρός προσκαλεί και προκαλεί τους Σκορπιούς να κινήσουν τα φιλόδοξα σχέδια τους και το μετά από δώδεκα χρονιά πέρασμα του Δια στον Τοξότη, υπόσχεται σε αυτούς που προσπαθούν την καλύτερη σε οικονομική απόδοση χρονιά της τελευταίας δωδεκαετίας στην ζωή τους.

  Από τα μισά του μήνα και μετά, τα σημάδια της βελτίωσης θα είναι έντονα και η ευκαιρία που πάντα ζητούσατε για να μπορέσετε να δυναμώσετε και να αποκτήσετε κάτι που θεωρούσατε τόσο σημαντικό για σας, δείχνει τώρα να μην είναι άπιαστο όνειρο και αυτό είναι σημαντικό.

  Ψυχολογικά, η οπισθόδρομη Αφροδίτη φροντίζει όλο τον μήνα να έχετε εσωτερική χαρά και γαλήνη, ενώ ο Άρης στο πέρασμα του από τα μισά του μήνα και μετά στους Ιχθείς, σας κάνει εύστοχους στις διεκδικήσεις σας, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Τέλος σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα καλά, φεύγοντας ο Ουρανός  από τον Ταύρο, ηρεμεί από αυτό τον Νοέμβρη την ένταση που ζούσαν σε διάφορους τομείς τους τελευταίους μήνες, οι γεννημένοι τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου αποφύγετε παροδικές αλλά έντονες εντάσεις οικογενειακού χαρακτήρα, αλλά και εσείς των δυο τελευταίων ημερών του ζωδίου, εκμεταλλευτείτε την μεγάλη ευκαιρία που σας χαρίζει μέσα από μια πρόταση, ένα άνοιγμα ή ένα κέρδος, ο Δίας πριν εγκαταλείψει το ζώδιο σας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Νοέμβριος προβλέπεται ένας ευτυχισμένος μήνας, με όλους τους τομείς της ζωής να προχωρούν καλά.

  Τα οικογενειακά θέματα και η συναισθηματική ευεξία θα έχουν προτεραιότητα σε σχέση με την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας, αυτό το μήνα. Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει έντονα κυριαρχικούς και είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, παίρνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες. Δεν υπάρχει ανάγκη για συναίνεση ή συνεργασία για το ζώδιο του Σκορπιού το Νοέμβριο. Αν οι άλλοι δεν συνεργάζονται, έχετε τη δυνατότητα να τους αναγκάσετε.

  Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν μέσα από το ζώδιό σας αυτό το μήνα κι αυτό θα φέρει καλή διάθεση κι ευτυχία σε διάφορους τομείς της ζωής, όπως η καριέρα, η υγεία και η αγάπη. Θα έχετε κάθε διευκόλυνση που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας γρήγορα κι έτσι όπως θέλετε.

  Οι βασικοί τομείς που σας ενδιαφέρουν το Νοέμβριο είναι η οικονομική ευημερία, η πνευματικότητα και η θρησκεία, οι ανθρωπιστικές δραστηριότητες, η προσωπική απόλαυση και η βελτίωση των ταλέντων σας.


  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα η καριέρα σας θα εξελιχθεί αισθητά, παρά το γεγονός ότι είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε συναισθηματικούς παράγοντες. Η κατάσταση στη δουλειά σας θα βελτιωθεί και θα συνοδεύεται από οικονομικά οφέλη. Στις επαγγελματικές σας προοπτικές ψάχνετε για συναισθηματική ευτυχία.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας ανάπτυξη είναι θεαματική, το Νοέμβριο. Και σ’ αυτό, θα έχετε τη βοήθεια του συζύγου ή του συντρόφου σας, της οικογένειας και των φίλων σας. Οι πλανητικές συγκυρίες σας ενθαρρύνουν, επίσης, να υλοποιήσετε τις οικονομικές σας φιλοδοξίες. Το πείσμα, η αποφασιστικότητα και η συγκέντρωσή σας είναι καθοριστικά στοιχεία για την οικονομική σας επιτυχία. Οι στόχοι σας είναι μεγάλοι και είναι σίγουρο ότι θα τους πετύχετε.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι θα βρείτε το ταίρι σας, ενώ κυνηγάτε τους οικονομικούς σας στόχους – το ταίρι σας μπορεί να σχετίζεται με το περιβάλλον της δουλειάς σας. Αν είστε σε σχέση, θα είναι ευτυχισμένη και ευχάριστη και το ταίρι σας θα κάνει ό, τι μπορεί για να είστε ευτυχισμένοι.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter