ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Με τόση κινητικότητα που παρουσιάζει το ζώδιο του Λέοντα και οι πλανήτες στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, το πρώτο εικοσαήμερο του Αυγούστου βοηθά κυρίως θέματα που αφορούν τις φιλοδοξίες και την κοινωνική σας προβολή. Έτσι την εποχή που οι περισσότεροι θα κάνουν διακοπές οι όποιοι φιλόδοξοι Σκορπιοί μπορούν να κάνουν σημαντικά βήματα επαγγελματικής, κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης. Ο μήνας ως τις 20 βοηθά και τα οικονομικά του Σκορπιού και δίνει σε όσους κυνηγούν ευκαιρίες για ένα σημαντικό κέρδος ή και για ένα απόκτημα σε κάποιους.
  Οι γεννημένοι 29 και 30/10 είστε εσείς που θα έχετε εντάσεις και ανατροπές. Διανύετε ένα διάστημα που μπορεί εύκολα να σπάσει κουρασμένες από τον χρόνο σχέσεις και συνεργασίες κάθε μορφής.

  Αλλά εσείς αποτελείτε εξαίρεση σε ένα μήνα πού σε γενικές γραμμές βοηθά τα επεκτατικά και φιλόδοξα σχέδια των Σκορπιών. Σε αντίθεση με τους πολλούς, για εσάς το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αυτό που σας δίνει περισσότερη εύνοια μα και χρόνο να ασχοληθείτε με φίλους, σχέσεις, ταξίδια, κοινωνικότητα, διακοπές και ίσως αυτό θα ήταν το καλύτερο διάστημα για να επιλέξετε για ξεκούραση και διασκέδαση. Άλλωστε εκεί δεν θα λείψουν ούτε οι προτάσεις ενώ οι συνθήκες δείχνουν να βοηθούν να έχετε περισσότερο χρόνο για αυτά που θέλετε χωρίς να σας πιέζουν έννοιες κοινωνικές και άλλης μορφής υποχρεώσεις.

  Οι 7 και 8 του μήνα είναι μέρες που θα μπορούσαν να αποδώσουν ένα σημαντικό κέρδος στους ανθρώπους του Σκορπιού, γι΄ αυτό τις μέρες αυτές να έχετε τα ματιά σας ανοιχτά στην ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί στην ζωή σας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2019! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η επαγγελματική σας ανάπτυξη θα είναι θεαματική αυτό το μήνα. Βέβαια, λόγω της θέσης των άστρων τα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα έχουν σημαντική θέση, αλλά, η ανάδρομη πορεία κάποιων πλανητών δίνει προτεραιότητα στην καριέρα σας – η οποία καριέρα σας ενθαρρύνεται από όλους: οικογένεια, φίλους και κοινωνικές ομάδες. Τίποτα σημαντικό δεν συμβαίνει στο πεδίο της οικογένειας και μπορείτε να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στα επαγγελματικά σας. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει μεγαλύτερη δύναμη και σας κάνει εγωκεντρικούς – το ζώδιο του Σκορπιού αποφασίζει την πορεία των πραγμάτων και επιβάλλεται σε πρόσωπα και καταστάσεις.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όσοι είστε μόνοι θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσετε ένα νέο ειδύλλιο, ενώ κυνηγάτε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας στο περιβάλλον της δουλειάς και, ενδεχομένως, με άτομο υψηλότερα στην ιεραρχία. Αυτό το μήνα, συναναστρέφεστε με σημαντικά άτομα κι αυτό θα ωφελήσει την αισθηματική σας ζωή. Αν πρόκειται να προγραμματίσετε κάποια εγκυμοσύνη, καλύτερα να το σκεφτείτε πολύ καλά πρώτα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όπως ειπώθηκε και παραπάνω η καριέρα θα βρεθεί στο επίκεντρο, αυτό το μήνα. Στο επαγγελματικό περιβάλλον είστε σε θέση να επιβάλλετε τους όρους σας – οι άνθρωποι θα σας ακολουθήσουν με προθυμία. Μπορείτε, λοιπόν, να επεκταθείτε εντυπωσιακά, ολοκληρώνοντας τους στόχους σας με προσοχή.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Λόγω της θέσης των πλανητών, η οικονομική ευημερία θα είναι θαυμάσια, αυτό το μήνα. Το οικονομικό σας ένστικτο είναι καλό και θα μπορέσετε να κάνετε σωστές εκτιμήσεις. Επιπλέον έχετε την υποστήριξη της οικογένειας και των συναδέλφων, σε ό, τι κι αν αποφασίσετε. Θα σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει και όλες οι οικονομικές συναλλαγές που είχαν παγώσει, τώρα θα τακτοποιηθούν.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter