ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους 5 και 6 Νοεμβρίου γεννημένους, αυτός ο μηνάς θα μπορούσε να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη και να δώσει ένα άνοιγμα τύχης, που εφόσον και εάν το αποδεχτείτε ότι και αν αυτό αφορά, να μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα και ουσιαστικά την ζωή σας. Οι εξαιρετικές 8 πρώτες μέρες του Ιουλίου θα μπορούσαν να είναι οι περισσότερο αποδοτικές σε όλους τους τομείς και για εσάς τους πιο τυχερούς άλλα και για όλους τους Σκορπιούς. Στις 10 του μηνά η Αφροδίτη θα περάσει στον χώρο της Παρθένου και θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, άλλα θα μπορούσε και να γεννήσει, μέσα από νέους κύκλους, νέες φίλιες που να μπορούν να σας ανεβάζουν ψυχολογικά, άλλα και να αυξάνουν την αυτοπεποίθηση σας. Τις πρώτες πολύ δύσκολες 12 και 13 Ιουλίου, από την μεριά σας προσέξτε πολύ μετακινήσεις και μην προσπαθείτε να πείσετε κανένα και για τίποτα, γιατί είναι μέρες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλα ρήγματα σε σχέσεις, ακόμα και με κοντινά σας άτομα. Μέχρι τις 23 Ιουλίου που ο Ήλιος θα κινείτε στον χώρο του Καρκίνου, θα ευνοεί και ταξίδια και σπουδές και θέματα που αφορούν επαφές σας με άτομα του εξωτερικού. Ο Ήλιος από τις 23 Ιουλίου στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, θα σας δώσει περισσότερο την τάση να προβάλλεστε και γι αυτό ίσως το τελευταίο δεκαήμερο του μηνά είναι κάλο να αποφύγετε τις υπερβολές. Η στάση του Ερμή μα και η αναδρομή κίνηση του από τις 26 του μηνά και μετά, δείχνει να καθυστερεί και να μπλοκάρει, ίσως και λόγω καλοκαιριού, επεκτατικά, επαγγελματικά σας σχεδία. Η δεύτερη έκλειψη του μηνά στις 27 επηρεάζει περισσότερο τους 24, 25, 26 Οκτωβρίου που ούτως ή άλλως, διανύουν ένα διάστημα μεγάλης έντασης και ανατροπών, που τους εξαιρεί από τον κανόνα που θέλει τόσο αποδοτικό για τους περισσότερους Σκορπιούς τον δεύτερο μηνά του καλοκαιριού.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει

  η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Ιούλιος προβλέπεται υπέροχος μήνας, τόσο για την υγεία και τον έρωτα, όσο και για τα οικονομικά σας. Ικανοποιητική πρόοδος θα υπάρξει στην καριέρα σας, την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

  Το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο σας συμβουλεύει να εστιάσετε στους τομείς εκείνους, που είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε τους στόχους σας. Θα προκύψουν αδιέξοδα κι αναβολές στο δρόμο σας προς την επιτυχία, αλλά δεν θα πρέπει να αποθαρρυνθείτε από τα εμπόδια, αντίθετα θα πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας. Ο μήνας θα εξελιχθεί πολύ καλά για σας.

  Η ηλιακή έκλειψη θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αν σπουδάζετε – ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε τόπο ή αντικείμενο σπουδών. Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις σας μπορεί, επίσης, ν’ αλλάξουν και να σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια, αυτό το μήνα.


  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Οι εξελίξεις στην επαγγελματική ζωή θα συμβούν προς το τέλος του μήνα και θα είναι θαυμάσιες. Αναμένεται βελτίωση της θέσης σας που συνοδεύεται κι από οικονομική ανταμοιβή. Ίσως υπάρξουν διαδικαστικές καθυστερήσεις, αλλά να είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, μέσω εξειδικευμένης εκπαίδευσης. Η ηλιακή έκλειψη θα οδηγήσει σε σημαντικές τροποποιήσεις στην οργανωτική δομή της εταιρείας σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Η οικονομική ανάπτυξη θα είναι εξαιρετική, μετά τις 23 του μήνα. Η ανάδρομη πορεία του Δία-που κυβερνά τα χρήματα δεν εμποδίζει την οικονομική σας επιτυχία. Θα πρέπει, όμως, να είστε προσεκτικοί πριν δεσμευτείτε σε νέα οικονομικά σχέδια ή πριν βάλετε χρήματα σε νέες επενδύσεις. Θα υπάρξουν διαφορές απόψεων ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας ή το συνεργάτη σας σχετικά με την οικονομική στρατηγική, στις αρχές του μήνα.  Οι διαφορές αυτές θα διευθετηθούν, όμως, και το αποτέλεσμα θα είναι προς όφελός σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Η κίνηση της Αφροδίτης, αυτό το μήνα, θα ενισχύσει τις κοινωνικές σας δεξιότητες κι αν είστε μόνοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να προσελκύσετε έναν καινούριο έρωτα. Αν είστε ήδη σε σχέση, ένας γάμος ή μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανο να συμβούν.

  Όσοι είστε μόνοι, δεν είστε και πολύ ξεκάθαροι σ’ αυτά που θέλετε, αυτό το μήνα: Τις πρώτες μέρες του Ιουλίου  αυτό που ζητάτε από το ταίρι σας είναι διασκέδαση κι όμορφες στιγμές. Μετά, θέλετε από το σύντροφό σας να είναι εκλεπτυσμένος και να ενδιαφέρεται για την τέχνη. Ψάχνετε για ένα πρόσωπο που να μπορεί να σας συνοδεύσει σε εκδρομές και σε ταξίδια. Επιπλέον, αναζητάτε από το πρόσωπο αυτό να γίνει ο μέντοράς σας και να μπορεί να υποστηρίξει τους επαγγελματικούς σας στόχους.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter