ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Στις πρώτες μέρες του μήνα να προσέχετε πολύ τις μετακινήσεις σας και ελέγξτε τόσο την νευρική κίνηση όσο και τις νευρικές αντιδράσεις σας όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Μπορεί από τις 7 και μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στον φιλικό σας Καρκίνο να μεταφέρει πιο αισιόδοξα μηνύματα για τις εξελίξεις αυτού του καλοκαιριού, αλλά μόνο από τις 14 και μετά μπορεί αυτό το καλοκαίρι να γίνει πραγματικά αποδοτικό και να σας δώσει πράγματα αντάξια με τις προσδοκίες που έχετε από αυτό.

  Τόσο συναισθηματικά όσο και γενικά από 14 ως 29 Αυγούστου, οι μέρες θα σας δώσουν λόγους να ανέβετε και ψυχολογικά και συναισθηματικά, Την δύσκολη Κυριακή 30 του μήνα θα προσέχετε τα πάντα για να μην αφήσετε μια αιτία, ένα γεγονός να δώσει πικρή γεύση τελικά στο τέλος αυτού του καλοκαιριού. Οι 3 Νοεμβρίου γενικά θα είστε περισσότερο απ’ ότι συνήθως νευρικοί, διασπαστικές τάσεις και ανατρεπτικές αλλαγές θα χαρακτηρίζουν τον μήνα σας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2019! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η επαγγελματική σας ανάπτυξη θα είναι θεαματική αυτό το μήνα. Βέβαια, λόγω της θέσης των άστρων τα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα έχουν σημαντική θέση, αλλά, η ανάδρομη πορεία κάποιων πλανητών δίνει προτεραιότητα στην καριέρα σας – η οποία καριέρα σας ενθαρρύνεται από όλους: οικογένεια, φίλους και κοινωνικές ομάδες. Τίποτα σημαντικό δεν συμβαίνει στο πεδίο της οικογένειας και μπορείτε να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στα επαγγελματικά σας. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει μεγαλύτερη δύναμη και σας κάνει εγωκεντρικούς – το ζώδιο του Σκορπιού αποφασίζει την πορεία των πραγμάτων και επιβάλλεται σε πρόσωπα και καταστάσεις.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όσοι είστε μόνοι θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσετε ένα νέο ειδύλλιο, ενώ κυνηγάτε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας στο περιβάλλον της δουλειάς και, ενδεχομένως, με άτομο υψηλότερα στην ιεραρχία. Αυτό το μήνα, συναναστρέφεστε με σημαντικά άτομα κι αυτό θα ωφελήσει την αισθηματική σας ζωή. Αν πρόκειται να προγραμματίσετε κάποια εγκυμοσύνη, καλύτερα να το σκεφτείτε πολύ καλά πρώτα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Όπως ειπώθηκε και παραπάνω η καριέρα θα βρεθεί στο επίκεντρο, αυτό το μήνα. Στο επαγγελματικό περιβάλλον είστε σε θέση να επιβάλλετε τους όρους σας – οι άνθρωποι θα σας ακολουθήσουν με προθυμία. Μπορείτε, λοιπόν, να επεκταθείτε εντυπωσιακά, ολοκληρώνοντας τους στόχους σας με προσοχή.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Λόγω της θέσης των πλανητών, η οικονομική ευημερία θα είναι θαυμάσια, αυτό το μήνα. Το οικονομικό σας ένστικτο είναι καλό και θα μπορέσετε να κάνετε σωστές εκτιμήσεις. Επιπλέον έχετε την υποστήριξη της οικογένειας και των συναδέλφων, σε ό, τι κι αν αποφασίσετε. Θα σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει και όλες οι οικονομικές συναλλαγές που είχαν παγώσει, τώρα θα τακτοποιηθούν.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter