ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Συνδυαστικά η δράση του Ερμή με τον Ήλιο και την  Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας θέλει με καλή διάθεση  και με καλές προθέσεις  ώστε να υπάρχει ουσιαστική συνεννόηση με τους γύρω σας, θετικές συμφωνίες,  αποδοτικές συναντήσεις και προτάσεις που μπορεί να εμπεριέχουν κάποια προοπτική για εσάς. Η Αφροδίτη απ τον Αιγόκερω  σας φέρνει σε επαφή με άτομα που σας πάνε και θα τα πάτε μαζί τους. Παρ όλες όμως τις καλές δικές σας προθέσεις, αστάθμητοι παράγοντες ,  όπως και η αρνητική στάση κάποιων ατόμων θα δυσκολέψουν αρκετά τους στόχους σας και θα δυναμιτίζουν τις καλές σας προθέσεις σε μέρες όπως η  8 η 9 η 13,14,24 και 28 του μήνα. Η ελεύθερη έκφραση και η ανεξάρτητη αυτόν τον καιρό φύση σας,  πιθανά θα προβληματίσει τις δύσκολες μέρες του μήνα τις προσωπικές σας σχέσεις. Αυξημένες τάσεις φυγής θα οδηγήσουν πολλούς σε σκέψεις για μακρινές αποδράσεις ενώ κάποιοι νεώτεροι σκέφτεστε όλο και περισσότερο τις προοπτικές που ανοίγει μία μετοίκηση ακόμα και σε ένα άλλο κράτος. Οι πολλές δύσκολες μέρες του μήνα όπως η 8 η 9 η 13,14,24 και 28 δεν επιτρέπουν παληκαρισμούς και θα πρέπει στην διάρκειά τους να αποφεύγετε κάθε παρακινδυνευμένη κίνηση ή ακόμα και ριψοκίνδυνο σπορ και φυσικά να προσέχετε τις δύσκολες αυτές μέρες και  τις μετακινήσεις σας.  Ο Άρης που σχεδόν όλον τον μήνα θα συνεχίσει το πέρασμά του από δικό σας ζώδιο, σας δίνει το θάρρος την αποφασιστικότητα μα και την επιθετικότητα αν νοιώσετε ότι χρειάζεστε για να επιβληθείτε στους γύρω σας. Οι πιο τυχεροί Σκορπιοί του Ιανουαρίου έχουν γεννηθεί 9,10,11,12,και 13 Νοεμβρίου. Η τύχη θα εμφανιστεί στην ζωή σας, είτε με την μορφή μίας πρότασης , είτε μέσα από μία σημαντική γνωριμία , είτε μέσα από ένα απρόσμενο κέρδος ή μία θετική εξέλιξη – ευκαιρία προβολής κλπ  Οι ίδιοι  θα έχετε μέσα στον Ιανουάριο , ιδιαίτερα αν  εργάζεστε μακριά ή έχετε συμφέροντα από μακριά, μεγάλες αποδόσεις . Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Ιανουάριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας τόσο για τα οικονομικά σας, όσο και για τις σχέσεις και την υγεία σας.

  Οι πλανητικές όψεις του μήνα δεν ευνοούν την προώθηση επαγγελματικών θεμάτων. Ωστόσο, αγαπητοί Σκορπιοί, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να συγκεντρωθείτε και να πάρετε αποφάσεις που θα καθοδηγήσουν τη ζωή σας, με τον τρόπο που θέλετε.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Στην επαγγελματική σας ζωή δεν συμβαίνουν και πολλά στη διάρκεια αυτού του μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας προοπτικές. Αυτή η διαδικασία θα σας είναι χρήσιμη στο μέλλον, όταν οι επαγγελματικοί σας στόχοι γίνουν πιο σημαντικοί. Εάν ψάχνετε για δουλειά, θα τα καταφέρετε την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, ο Ιανουάριος είναι ευνοϊκός για να κάνετε κάποια νέα πρόσληψη.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα προβλέπουν ότι η οικονομική σας κατάσταση είναι υγιής και συναρπαστική – αναμένονται ξαφνικά και γρήγορα κέρδη. Ο Δίας και ο Ουρανός επηρεάζουν τον οικονομικό τομέα, αυτό το μήνα και σας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρετε κάποιες πολυτέλειες στον εαυτό σας. Τα έσοδά σας, λοιπόν, αυξάνονται και οι όποιες τολμηρές σας επενδύσεις, θα αποδώσουν. Τα μέλη της οικογένειας θα σας υποστηρίξουν στις οικονομικές κινήσεις που θα κάνετε, μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Μπορεί, ακόμα, να ξεκινήσετε ένα καινούριο στόχο με τη βοήθεια των κοινωνικών σας επαφών – η γοητεία σας θα είναι πολύ βοηθητική.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Οι σχέσεις με το ταίρι σας και τα μέλη της οικογένειας θα είναι υπέροχες, ενώ τα παιδιά μπορεί να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα με τη συμπεριφορά τους. Επιπλέον, θα ασχοληθείτε και θα βελτιώσετε την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Εάν είστε μόνοι και ψάχνετε το ιδανικό ταίρι, μπορεί να απογοητευθείτε αν δεν συναντήσετε το σωστό άτομο. Ίσως πρέπει να τροποποιήσετε λίγο τις προσδοκίες σας. Εάν είστε σε σχέση, μπορεί να αντιμετωπίσετε μικροπροβλήματα, εξαιτίας κάποιων γεγονότων που συμβαίνουν στην κοινωνική σας ζωή.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter