ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Εξαιρετικός για τους περισσότερους Σκορπιούς δείχνει ο Μάης, αφού μπορεί και σας κάνει συντροφικούς, δεκτικούς απέναντι στους γύρω σας, ομαδικούς όταν και όπου χρειάζεται και  γενικά είναι μήνας που σας επιτρέπει να βγάζετε τον καλύτερο σας εαυτό κερδίζοντας την συμπάθεια και το ενδιαφέρον των γύρω σας. Κάτι ο Ήλιος ως τις 20, κάτι η πολύ καλή και συντροφική νέα Σελήνη από τον φιλικό σας Ταύρο, σας δίνουν ένα γλυκό μήνα και είναι στο χέρι σας να τον εκμεταλλευτείτε σωστά και να κερδίσετε από το πέρασμά του καθώς ο Μάης δείχνει να στεναχωρεί μόνο λίγους Σκορπιούς και περισσότερο τους γεννημένους την πρώτη μέρα του ζωδίου που θα είναι και οι πρώτοι που θα εισπράξουν την ανατρεπτική δύναμη του Ουρανού αμέσως μόλις περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 μα και να δημιουργεί νευρικότητα στους χώρους των γεννημένων ως και τις 26 Οκτωβρίου αλλά στο δεύτερο 15ήμερό του. Από την άλλη μεριά υπάρχουν και οι περισσότερο από όλους ευνοημένοι και γεννημένοι 8, 9, 10 και 11 Νοεμβρίου που τις μέρες του Μάη θα έχουν όλα όσα χρειάζονται σαν ευκαιρία, τύχη, πρόταση κάθε μορφής, για να κάνουν καλύτερη την ζωή τους, για να αποκτήσουν κάτι που επιθυμούν ή για να δουν άλλη μία φορά μία ευκαιρία του Δεκεμβρίου ή του Ιανουαρίου να επιστρέφει και να τους ξαναχτυπά την πόρτα.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει

  η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η επαγγελματική ζωή, τα οικονομικά και οι σχέσεις θα είναι θαυμάσια, στη διάρκεια του Μαΐου. Θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο κάποια θέματα υγείας, που έχετε παραμελήσει.

  Το μήνα αυτό η έμφαση δίνεται στα επαγγελματικά θέματα και την εξωτερική επιτυχία – το σπίτι, η οικογένεια και η συναισθηματική σας κατάσταση θα βρεθούν λίγο πιο πίσω.

  Εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού θα ενδιαφερθείτε ιδιαίτερα για τους άλλους και τα συμφέροντά τους. Στο μεταξύ, καλό θα είναι να αναθεωρήσετε κάποιες από τις προηγούμενες δραστηριότητές σας και να δημιουργήσετε ένα νέο σχέδιο δράσης. Η αναδρομή του Πλούτωνα σας επηρεάζει και σας κάνει λιγότερο σίγουρους για τον εαυτό σας, επομένως είναι πιο συνετό να προωθήσετε τις φιλοδοξίες των άλλων, αυτό το διάστημα. Κύριοι τομείς ενδιαφέροντος το Μάιο, για το ζώδιο του Σκορπιού, είναι η καριέρα, τα οικονομικά, η γυμναστική, οι κοινωνικές δραστηριότητες και η ελκυστική εμφάνιση.


  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Προβλέπεται ότι η επαγγελματική σας ζωή θα είναι πολύ δραστήρια αυτό το μήνα και θα κάνετε εξαιρετική πρόοδο

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Οι ευνοϊκές όψεις του Δία θα έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων σας. Επίσης, αν υπάρχουν επενδύσεις, θα έχουν καλές αποδόσεις. Στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν ασχολείστε με τους άλλους (και τα χρήματά τους) – η επικοινωνία σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Αν είστε μόνοι θα ενδιαφερθείτε για άτομα που μπορούν να προωθήσουν τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες – η κοινωνική και οικονομική καταξίωση του πιθανού συντρόφου είναι πολύ σημαντική για σας. Το διάστημα αυτό η γοητεία σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, ή, αν είστε σε σταθερή σχέση να κάνετε το επόμενο βήμα. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανο ενδεχόμενο.

  Οι κοινωνικές σας επαφές είναι έντονες, ευχάριστες και βοηθούν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Αν είστε σε σχέση, θα βγείτε αρκετά και  θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter