ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το καλό πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη μπορεί να σας αναγεννήσει ψυχολογικά, βοηθά τις εσωτερικές σας αναζητήσεις και την ενδοσκόπηση που ούτως η άλλως κάνετε πάντα όταν ο Ήλιος τρέχει στον χώρο του Ζυγού. Πιθανές έρευνες σας δεν επιβεβαιώνουν ανησυχίες σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάψετε να ανησυχείτε για διάφορα.

  Παραλληλία η από νωρίς παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο του Τοξότη διασφαλίζει ένα αρκετά ευνοϊκό, τουλάχιστον για τα οικονομικά θέματα, μήνα για τους Σκορπιούς στην διάρκεια του οποίου κάποιοι μπορείτε να έχετε και ένα μικρό η περισσότερο σημαντικό απόκτημα.

  Και όλα αυτά καλά μέχρι και τις 16 του μήνα γιατί από τις 17 έως και τις 22 κάποιες εξαιρετικά αρνητικές όψεις, η στάση του Ερμή και η πολύ κακή Πανσέληνος μπορούν να δώσουν λόγους να ανατραπεί αυτό το ήρεμο σκηνικό. Αιτίες εσωτερικής αναστάτωσης, αρνητικές εξελίξεις και ειδήσεις, σπασμωδικές κινήσεις και αντιδράσεις που όλα αυτά στοχεύουν και τελικά επηρεάζουν και την εσωτερική σας ισορροπία και την δράση σας. Γι’ αυτό τον λόγο από τις 17 ως τις 22 περιοριστείτε στα αναγκαία , και αυτά με πολύ μεγάλη προσοχή, και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να βγάλει ένταση η έχει αυξημένο βαθμό επικινδυνότητας.

  Από τις 23 όλα πάλι αλλάζουν προς το καλύτερο. Ο Ηλιός περνά στο δικό σας ζώδιο και ο ορθόδρομος πλέον Ερμή βοηθά όλα να πάρουν την σειρά και τον δρόμο τους. Γι’ αυτό και όσοι έχετε αποφύγει χωρίς να χάσετε και χωρίς λάθη το δύσκολο διάστημα που αναφέραμε, θα μπείτε σε μια περίοδο ουσιαστικής ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.

  Για τους 30/10 γεννημένους ο Οκτώβρης είναι ένας δύσκολος μήνας από την αρχή μέχρι το τέλος. Οικογενειακά ή αλλά θέματα θα σας προβληματίσουν πολύ έντονα και θα πρέπει πολύ ρεαλιστικά να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter