ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Σκορπιός λόγω φύσης είναι ένα ζώδιο που και του αρέσουν τα δύσκολα και αναπτύσσετε σε δύσκολες περιόδους. Ο Οκτώβρης έρχετε να επιβεβαιώσει αυτό τον κανόνα αφού είναι ένας μήνας με πολλές δύσκολες όψεις, αλλά που στην διάρκεια του Ερμής και Αφροδίτη περνούν στο δικό σας ζώδιο, δίνοντας σας την δυνατο9τητα να κερδίζετε πρόσωπα και καταστάσεις, να ασκείτε μια γοητεία στους γύρω σας, που μπορεί να σας ανοίξει πόρτες αλλά και να σας αποφέρει κέρδη τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα.

  Με δεδομένο ότι μέχρι τις 22 του μήνα θα έχετε την τάση να κάνετε απολογισμούς και με δεδομένο ότι τόσο η παρουσία του Άρη στον χώρο του Ζυγού όσο και η πολύ δύσκολη πανσέληνος στις 14/10 θα δημιουργούν γεγονότα και αιτίες εσωτερικής αναστάτωσης, ο μήνας σας ζητά να έχετε προσεκτικές και μετρημένες αντιδράσεις, να προσέχετε τον καυστικό σας λόγο που πολλές φορές θα πληγώνει ακόμη και άτομα που δεν φταίνε, και φυσικά να προσέχετε τις μετακινήσεις σας.

  Οι 28-29/10 γεννημένοι θα είστε πάλι απέναντι σε μια διασπαστική περίοδο που μπορεί να ανατρέψει για διάφορου λογούς σταθερά οικογενειακά είτε συντροφικά είτε επαγγελματικά δεδομένα σας. Γενικά οι εντάσεις του Ιουνίου που πέρασε επανέρχονται για εσάς αυτό τον μήνα και χρειάζονται ρεαλιστική αντιμετώπιση.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2019! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Οκτωβρίου αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας. Συμβαίνουν πολλά πράγματα που αφορούν τις συναισθηματικές σας πτυχές και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Πρόκειται για ένα μήνα που θα σας διευκολύνει να προχωρήσετε αρκετά με τους στόχους σας. Θα είστε ανεξάρτητοι, με την έννοια ότι θέλετε να κάνετε τις δουλειές σας μόνοι σας, χωρίς τη βοήθεια κανενός – η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας θα πρέπει, επίσης, να προστεθούν στη λίστα με τα χαρακτηριστικά σας. Το ζώδιο του Σκορπιού διαθέτει όλη την ενέργεια που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων του. Αυτό το μήνα, εύκολα θα φτάσετε στην επιτυχία, με ό, τι κι αν ασχολείστε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Μπορεί να εστιάζετε στον εαυτό σας, αυτό το μήνα, αλλά θα απολαύσετε και μια υπέροχη ερωτική ζωή. Ο σύντροφος ή ο σύζυγός σας είναι απόλυτα γοητευμένος από τη χάρη σας κι επομένως θα θελήσει να κάνει τα πάντα για σας. Για τα παντρεμένα ζευγάρια υπάρχουν καλές πιθανότητες εγκυμοσύνης, αυτό το διάστημα. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να προσελκύσετε κάποιο άτομο που μαζί του θα δημιουργήσετε μακρόχρονη και σταθερή σχέση.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα άστρα λένε ότι θα πετύχετε εξαιρετικά πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή. Προσπαθείτε πολύ και δεν είναι απίθανο να δεχτείτε αναγνώριση, μαζί με μια προαγωγή. Τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα για να σας ευνοήσουν και στο τέλος του μήνα θα είστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιτυχίες σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα χρήματα έρχονται εύκολα στο δρόμο σας, αυτό το μήνα. Δεν υπάρχουν έντονες δραστηριότητες, αλλά στο τέλος εσείς θα βγείτε κερδισμένοι. Το οικονομικό σας κριτήριο είναι οξυμένο και θα σας βοηθήσει να ρισκάρετε, με επιτυχία. Κι αφού χρήματα υπάρχουν, είναι πιθανό να κάνετε κάποια (αρκετά!) έξοδα για την προσωπική σας απόλαυση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter