ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι εντάσεις, οι πιέσεις αλλά και οι διασπαστικές τάσεις κυρίως αφορούν τους γεννημένους 24-25, 30-31/10 γεννημένους. Για τους πολλούς όμως ο Μάιος είναι ένας μήνας θετικών εξελίξεων που μπορεί να δέσει πολύτιμες συνεργασίες, να σοβαρέψει σχέσεις και να ανοίξει προοπτικές. Εσείς από την μεριά σας. Στο μεγάλο μέρος του μήνα, θα είστε περισσότερο ομαδικοί, λιγότερο αυταρχικοί και συνεργάσιμοι όσο χρειάζεται για να πετυχαίνετε  όσα μαζί με άλλους, λίγους ή πολλούς, προσπαθείτε.

  Το δεύτερο μισό του μήνα θα μπορούσε κάποιους να τους μπερδέψει συναισθηματικά. Η καχυποψία και η κτητικότατα δεν είναι καλοί σύμβουλοι για ζητήματα σχέσεων. Ωστόσο οι πιο έμπειροι μπορούν να ξεφύγουν από αυτά. Το πέρασμα που θα κάνει ο Άρης στους Ιχθύες θα μπορούσε να δώσει σε πολλούς μια περισσότερη δυναμική για να διεκδικήσουν πιο επιθετικά προσωπικούς ή συναισθηματικούς τους στόχους. Η ίδια θέση φέρνει εντάσεις αλλά και περισσότερο πάθος στην ερωτική σας ζωή.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2019! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Μαΐου, θα πρέπει να κάνετε επιλογές που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε θετικά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι περισσότερες από αυτές τις επιλογές να γίνουν στη διάρκεια αυτού του μήνα, εξαιτίας της εύνοιας που σας δείχνουν τα άστρα σε σχέση με κάποια πράγματα που επιθυμείτε να απολαύσετε.  Το ζώδιο του Σκορπιού έχει από τη φύση του τα χαρακτηριστικά της αγριόγατας και δεν υποχωρεί εύκολα.  Η αποφασιστικότητα και η δέσμευση είναι το σύνθημά σας. Έχετε μια γοητευτική προσωπικότητα που προσελκύει τους ανθρώπους με τους πιο ασυνήθιστους τρόπους που μπορείτε να φανταστείτε.  Αυτή την περίοδο θα είστε σε θέση να κάνετε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους και να εκπληρώσετε κάθε σας ανάγκη.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα τα αισθηματικά σας θα είναι ακριβώς όπως τα θέλετε.  Είστε από τη φύση σας τρυφεροί κι αυτή η τρυφερότητα επεκτείνεται και στη σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας.  Η ερωτική σας ζωή θα είναι ήρεμη και πολλοί άνθρωποι θα σας ζηλέψουν.  Υπάρχει μια πιθανότητα εγκυμοσύνης αυτό το διάστημα, αφού έχετε βαθιά αγάπη για τα παιδιά.  Ο σύντροφός σας θα συμφωνήσει εύκολα με όλα όσα λέτε, εφόσον σας είναι απόλυτα αφοσιωμένος.  Όσοι είστε μόνοι και ψάχνετε για σχέση, είναι πιθανό να ξεκινήσετε κάτι στο κοινωνικό ή εργασιακό σας περιβάλλον.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα άστρα λένε ότι θα κάνετε καθοριστικές αλλαγές στη δουλειά, που θα σας οδηγήσουν είτε σε επιτυχία,  είτε σε πτώση.  Δεν θέλετε να μείνετε στο ίδιο μέρος όλη σας τη ζωή, επομένως είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε κι άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες.  Απλά, να είστε προσεκτικοί στις επιλογές που κάνετε, γιατί μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που θα μετανιώσετε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το θέμα με τα οικονομικά σας είναι ότι δεν ξέρετε πώς να κάνετε οικονομία.  Έτσι, θα ξοδέψετε χρήματα για πράγματα που δεν χρειάζεστε, στις αρχές του μήνα.  Ωστόσο, προς το τέλος του μήνα θα καταφέρετε να κάνετε καλύτερη διαχείριση – με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter