ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Με εξαίρεση τα οικονομικά σας που για τους περισσότερους είναι σε καλή πορεία, ο δύσκολος Φεβρουάριος  αποχτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον μόνο από το τρίτο δεκαήμερο του και μετά που ο Ήλιος θα κινηθεί στον φιλικό για εσάς χώρο των Ιχθύων φέρνοντας ξανά τύχη και ανοίγματα στην ζωή σας.

  Στις δύσκολες μέρες του μήνα που στα γενικά αναφέρουμε να προσέξετε τις μετακινήσεις σας και να μην ανοίγετε δύσκολες συζητήσεις, γιατί τα αποτελέσματά τους δεν θα σας αρέσουν, καθώς ο Φεβρουάριος βγάζει δυσκολίες σε θέματα συνεννόησης μετακινήσεων και συμφωνιών.

  Μάθετε να διακρίνετε πότε είναι κατάλληλη και ποτέ ακατάλληλη στιγμή για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή για να λύσετε διαφωνίες γιατί όλα δείχνουν ότι μέσα τον μήνα πολλοί σε λάθος στιγμές θα κάνουν λάθη που μπορεί να τους προβληματίσουν για καιρό μετά από άποψη αποτελέσματος.

  Παρ’όλα αυτά ο Ερμής από τους Ιχθείς δείχνει αρκετά καλός για εσάς από τις 16 και μετά και σας βοηθά να ενεργοποιήσετε σχέδια, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Από τις 16 και μετά πιο καλά θα είναι και τα προσωπικά σας.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Ο Φεβρουάριος είναι ένας γεμάτος μήνας, με διάφορους τύπους αλλαγών για το ζώδιο του Σκορπιού. Λόγω του πλανητικού σκηνικού αναμένονται και κάποιες εκπλήξεις, το  πιθανότερο ευχάριστες.

  Ο μήνας αυτός είναι για σας γεμάτος επιλογές. Θα χρειαστεί να κάνετε επιλογές που θα προωθήσουν – μεταξύ άλλων – την οικογενειακή σας ζωή, την καριέρα και την εκπαίδευσή σας. Το ζώδιο του Σκορπιού δεν το βάζει κάτω εύκολα. Ως εκ τούτου, προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να εξασφαλίσει ότι όλα όσα θέλει είναι εφικτά.

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι χρειάζεται να επιλέξετε εκείνα τα πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και να είστε ευτυχισμένοι. Κανένας δεν θα πρέπει να υπαγορεύει τις επιλογές σας, αφού είστε ανεξάρτητοι και τα καταφέρνετε μια χαρά. Αυτό το μήνα η τύχη είναι με το μέρος σας και είναι σκόπιμο να κινείστε με ηρεμία για να μην προκαλέσετε προβλήματα στους κύκλους των επαφών σας.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Το μήνα αυτό η ερωτική σας ζωή θα είναι συναρπαστική εξαιτίας της επιρροής του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης. Ο σύντροφός σας απολαμβάνει τη δοτική σας φύση και την αγάπη που μοιράζεστε ο ένας με τον άλλον. Υπάρχει μια πιθανότητα για εγκυμοσύνη αυτό το μήνα, αφού η σχέση σας είναι σε τόσο καλό σημείο. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να βρείτε τον έρωτα σε χώρους δουλειάς ή σε κοινωνικές συγκεντρώσεις.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του μήνα, θα πετύχετε αισθητή πρόοδο στην καριέρα σας, κάνοντας αυτό που κάνετε καλύτερα και προσθέτοντας το φυσικό σας ταλέντο στην εμπειρία σας. Οι άνθρωποι μπορεί να σας ζηλέψουν, αλλά για σας τα πάντα είναι θέμα σωστών επιλογών. Οι επιλογές που κάνετε θα σας επιτρέψουν να αναπτυχθείτε και να επεκτείνετε την εξέλιξη της καριέρας σας σε ένα άλλο επίπεδο.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για σας, αυτό το μήνα. Η καριέρα σας εξελίσσεται εξαιρετικά. Δεν υπάρχουν προβλήματα μέσα στην οικογένεια και είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι – επομένως, τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να χάσετε χρήματα, αντίθετα θα κερδίσετε πολλά.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter