ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • Σκορπιός 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Από όλους τους Σκορπιούς οι 9-10-11-12/11 γεννημένοι είστε εσείς που δεν θα σας λείψει ούτε η έμπνευση ούτε η δημιουργική φαντασία σε ό,τι κάνετε.

  Το 2020 θα δώσει αιτίες που θα μπορούσαν να ανατρέψουν μόνιμες σχέσεις, συνεργασίες ή ακόμα και γάμους στην ζωή των γεννημένων από 26/10 ως 3/11. Οι ίδιοι θα μπορούσατε να έχετε στην διάρκεια της χρονιάς και άλλων μορφών ξαφνικές ανατροπές.

  Στα οικονομικά σας, με δεδομένο ότι το 2020 δεν είναι χρονιά που ευνοεί την ανάπτυξη και τα ανοίγματα, είναι καλό να διατηρήσετε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει και παρά την τάση σας για καινούρια ανοίγματα και συμφωνίες θα πρέπει να θυμόμαστε ότι σπάνια πετυχαίνουν οι συμφωνίες που θα κλειστούν στην διάρκεια αυτού του χρόνου.

  Τέλος Μόρτη αρχές Απρίλη, τέλος  Ιουνίου και μέσα Νοέμβριου είναι τα πιο επικίνδυνα για τα οικονομικά σας διαστήματα αυτής της χρονιάς. Τα ίδια διαστήματα να προσέχετε τον λόγο σας και τις μετακινήσεις σας.

  Από το καλοκαίρι και μετά θα είστε περισσότερο επιρρεπής σε μολύνσεις, ιώσεις κλπ και γενικά θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας.

  Συναισθηματικά η χρονιά είναι αρκετά έντονη, δίνει ένα μεγάλο διάστημα από τις αρχές του Απρίλη μέχρι τις αρχές Αυγούστου που οι σχέσεις σας θα παρουσιάζουν μεγάλη κτητικότατα, καχυποψία και προβλήματα που προκύπτουν μέσα από αυτά τα συναισθήματα, ενώ αντίθετα ο Ιανουάριος, ο Αύγουστος, τα τέλη του Νοέμβρη ως τα μέσα του Δεκεμβρίου είναι τα διαστήματα που ευνοούν περισσότερο και τον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας και γενικά τις φιλοδοξίες σας.

  Πολλοί αυτή την χρονιά θα χρειαστεί να έρθετε σε μια όχι πάντα εύκολη συναλλαγή με άτομα του συγγενικού σας χώρου για ένα ιδιοκτησιακό θέμα.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Το 2020 έχει τη δυνατότητα να είναι χρονιά θετικών αλλαγών – θα πρέπει, όμως, να τις κάνετε εσείς. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε με προσοχή, κάθε απόφαση που θα πάρετε. Αλλά αν κάνετε τις σωστές επιλογές, η χρονιά σας θα είναι υπέροχη!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Σκορπιοί, τα άστρα λένε ότι φέτος θα νιώθετε σαν να έχετε απελευθερωθεί από το παρελθόν – είστε ελεύθεροι να πάρετε τις δικές αποφάσεις, τώρα. Το 2020 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και να κάνετε και πάλι όλα τα πράγματα που αγαπάτε. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα είστε πιο ευτυχισμένοι, σε γενικές γραμμές, φέτος, επομένως φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 24 Οκτωβρίου και τις 22 Νοεμβρίου. Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου είναι φιλόδοξοι, αποφασιστικοί, συναισθηματικοί, παθιασμένοι, συναρπαστικοί, ζηλιάρηδες, παρορμητικοί, μυστικοπαθείς και διαισθητικοί – αυτά τα χαρακτηριστικά διαμορφώνουν την προσωπικότητα του Σκορπιού κι αυτά τα χαρακτηριστικά θα διαμορφώσουν, επίσης και την φετινή χρονιά.

  Έρωτας και σχέσεις

  Η αισθηματική σας ζωή θα κυλήσει στο ίδιο πνεύμα, όπως και πέρυσι. Θα υπάρξει όμως μια μικρή αλλαγή, καθώς το 2020 αναμένεται ιδιαίτερα παθιασμένη χρονιά. Αν είστε, ήδη, σε σχέση θα υπάρξουν πολλά, ρομαντικά ραντεβού και παθιασμένο σεξ. Αν είστε μόνοι, θα έχετε τέτοιου είδους ευκαιρίες επίσης, αλλά θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα για να πάρετε αυτό που θέλετε. Ωστόσο, είτε είστε σε σχέση είτε όχι, θα σας είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Επομένως, θα πρέπει να δώσετε τον έλεγχο στο σύντροφό σας και να δείτε πώς θα πάει. Φέτος, γενικά, κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς. Οπότε, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για να περάσετε με το ταίρι σας, τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας αλλά είναι σημαντικό να προσπαθείτε! Προσπαθήστε να χαλαρώνετε με τους φίλους σας κι αν χρειαστεί να κάνετε κάτι σοβαρό, να σκέφτεστε πάντα τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι πράξεις σας.

  Καριέρα

  Το 2020 δεν είναι πολύ παραγωγική χρονιά για το ζώδιο του Σκορπιού. Είναι πιθανό να βαρεθείτε στη δουλειά σας – κι αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε αλλαγή σταδιοδρομίας! Όμως, πρόκειται για μια σοβαρή απόφαση και θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά, πριν κάνετε την επιλογή σας. Προσπαθήστε να βρείτε μια δουλειά που να ταιριάζει τόσο στις ικανότητές σας, όσο και στα πράγματα που αγαπάτε. Δεν υπάρχει λόγος να φύγετε από μια βαρετή δουλειά, για μια άλλη εξίσου βαρετή. Βρείτε την κλίση σας κι ακολουθήστε την!

  Οικονομικά

  Αυτή η χρονιά θα πρέπει να είναι αρκετά χαλαρή,  όσον αφορά στην οικονομική σας κατάσταση. Αν έχετε ερωτήσεις και χρειάζεστε οποιαδήποτε οικονομική συμβουλή, καλό θα είναι να μιλήσετε με κάποιον ειδικό. Βεβαιωθείτε ότι θα εξοφλήσετε όλα τα χρέη σας και προσπαθήστε να πάρετε χρήματα πίσω από οποιονδήποτε σας χρωστάει. Θα διαπιστώσετε ότι είστε πολύ πειστικοί, ακόμα και στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter