ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • Σκορπιός 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Όλα έχουν αρχίσει να παίρνουν μία πιο αισιόδοξη νότα στην ζωή των Σκορπιών από τον περασμένο Οκτώβριο που πέρασε ο Δίας στον χώρο σας.  Μέχρι τα τέλη του 2017 ένοιωσαν το επεκτατικό και ευεργετικό άγγιγμά του , κυρίως οι Σκορπιοί  των πρώτων 12 ημερών του ζωδίου. Ότι ευκαιρία και άνοιγμα είχε να δώσει  Ο Δίας σε εσάς , το έδωσε  και όσοι το είδατε και το εκμεταλλευτήκατε σωστά, βρίσκεστε πλέον σε καλύτερη τροχιά από αυτήν των περασμένων χρόνων.. Για τους από 6 Νοεμβρίου όμως και μετά υπάρχει, συνέχεια και πολύ θετικές εξελίξεις όλη  την νέα αυτή χρονιά. Η χρονιά αυτή, είναι μαγική για εσάς, καθώς μπορείτε στην διάρκειά της να αγγίξετε ένα στόχο σας , να καταφέρετε κάτι τέλειο!! Το 2018 φέρνει  μία απρόσμενα καλή τροπή , καθώς ο δυνατός Δίας θα  ανοίγει προοπτικές και θα σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά ή ακόμα και να κατακτήσετε ένα σας όνειρο.  !!

  Η επεκτατική του δράση θα κάνει ακόμα πολλούς αδέσμευτους,  να αποφασίσουν μία δέσμευση. Άλλωστε οι προτάσεις και δεν θα λείψουν και σοβαρές θα είναι .  Ερωτικά η χρονιά δείχνει να ευνοεί γενικά το ζώδιό σας και κάνει εύκολο το ζέσταμα , την αναζωογόνηση των σχέσεών σας , φέρνει ευκαιρίες  στους μόνους αλλά και την περίοδο της μεγάλης αναδρομής της Αφροδίτης,  Σεπτέμβριο και Οκτώβριο  φέρνει και όλο το παρελθόν ξανά στα πόδια σας …  Διαστήματα όπως ο Φεβρουάριος, ο Μάιος και ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος,  ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο στα κόκκινα και αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε  είτε για να ζεστάνετε την σχέση σας είτε για να βρείτε οι ελεύθεροι κάτι καλό,  είτε για να παίξετε πονηρά οι άταχτοι …  Αυτό που επιδοτεί περισσότερο όλων αυτή η χρονιά όμως, αφορά τις φιλοδοξίες σας.. Οι ευκαιρίες προβολής , αν κάτι τέτοιο ζητάτε θα είναι πολλές η λίγες μα ουσιαστικές , αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε σωστά και να πάρετε όση λάμψη επιδιώκετε. Αυτήν την χρονιά θα έχετε πιο λίγες μετακινήσεις και πιθανά πολλά να κάνετε ώστε να είναι λίγος ο χρόνος σας για εκδρομές και ψυχαγωγικά ταξιδάκια  Στα τέλη της η χρονιά θα αρχίζει να αποδίδει εκτός από τα εύσημα και σημαντικές οικονομικές αποδόσεις στους πολλούς Σκορπιούς που φέτος θα δουλέψουν με σύστημα.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Πλούτωνας που, σύμφωνα με την μυθολογία,  ήταν ο θεός του κάτω κόσμου.

  Διαθέτετε μεγάλες κρυμμένες δυνάμεις που σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση. Οι αντιξοότητες διεγείρουν τη δημιουργικότητά σας – ξέρετε, καλύτερα από τον καθένα, τον καλύτερο τρόπο για να διευθετήσετε και τις πιο ευαίσθητες συγκρούσεις, χάρη στη φυσική σας γοητεία και τις εξαιρετικά  πειστικές σας  ικανότητες. Δεν επηρεάζεστε από τις εξωτερικές πιέσεις και αγωνίζεστε ακούραστα ακόμα και ενάντια στον εαυτό σας, προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας.

  Τα πάθη θα βρεθούν στο προσκήνιο φέτος, με πολλούς τρόπους. Εσείς είστε που καθορίζετε  τις επιθυμίες και τις αλήθειες σας και μέσα στο2018 αναμένονται μερικές πολύ σημαντικές αποκαλύψεις, καθώς επίσης και κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

  Τα χρήματα από συνεργασίες, κοινά οικονομικά και σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τους άλλους. Η πειθαρχία και ο αυτοέλεγχος απαιτούνται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και το να ξέρετε ποιο δρόμο να πάρετε είναι εύκολο… απλά, ακολουθήστε τους κανόνες.

  Οι εκλείψεις της χρονιάς αυτής θα προσθέσουν νόημα στη ζωή σας: συναισθηματικές δυνατότητες και γεγονότα στην προσωπική σας ζωή, ταξίδια γνώσης και κατανόησης που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και πολλά καινούρια ξεκινήματα σας περιμένουν. Όπως βλέπετε υπάρχουν πολλοί λόγοι για να δώσετε προσοχή στις αλήθειες, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και πώς να τις διαχειριστείτε για να πετύχετε.


  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Με μια τόσο λαμπρή εστίαση στα πάθη, τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες, σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη ρομαντισμού και συντροφικότητας, την επόμενη χρονιά. Ο αισθησιασμός σας γίνεται ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σας και οι σχέσεις που προσελκύετε θα είναι έντονες… και πιθανά περιπετειώδεις.

  Συναισθηματικά μιλώντας, δεν πρόκειται για μια ήρεμη και βαρετή χρονιά. Θα μπορέσετε να ασχοληθείτε και να απελευθερώσετε θέματα ασφάλειας, φόβους και πληγές που εμπόδιζαν την ερωτική σας ευτυχία. Ψάξτε για την αλήθεια, τη δική σας αλήθεια… και θα έχετε όλη τη βοήθεια που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε σοβαρές σχέσεις και ισχυρές συνεργασίες.


  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Αυτός ο τομέας επίσης επηρεάζεται από την ίδια ενέργεια που επιδρά και στις ερωτικές σας σχέσεις. Υπάρχουν άτομα κύρους, με περιουσιακά στοιχεία και πλούτο που θα παίξουν κεντρικό ρόλο σε σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής σας, τους επόμενους μήνες. Θα έρθετε σε επαφή με ισχυρούς συνεργάτες, εργοδότες και συντρόφους. Θα υπάρξουν καινούρια πράγματα που θα έρθουν στην ζωή σας και το θέμα είναι πώς θα τα διαχειριστείτε. Με παρόμοιο τρόπο θα υπάρξουν περίοδοι που το μόνο που χρειάζεται για να πετύχετε οικονομικά, θα είναι οι δικές σας προσπάθειες. Κάθε φορά που προκύπτει μια κρίση, προκύπτει αντίστοιχα και μια ευκαιρία. Είναι ένα θαυμάσιο διάστημα για να μάθετε και να αποδεχτείτε το γεγονός ότι χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter