ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • Σκορπιός 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μια ακόμα εξαιρετική χρονιά δείχνει να είναι το 2019 για τους Σκορπιούς. Οι πολλοί που εκμεταλλευτήκατε την ανάπτυξη που σας προσέφερε το 2018, ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο έχετε αρχίσει να βλέπετε τα αποτελέσματα των θετικών σας ανοιγμάτων και σε οικονομικό επίπεδο και σε ότι αφορά την προσωπική σας προβολή.

  Ακόμα όμως και εσείς που δεν κάνατε κάτι ιδιαίτερο, δεν προσπαθήσατε για κάτι, δεν είπατε ναι σε καμία σημαντική πρόταση το 2018, η νέα χρονιάς σας δίνει τρόπους και λύσεις ώστε να έχετε αυτά που χρειάζεστε για να καλύπτετε όχι μόνο τις ανάγκες σας αλλά και κάτι περισσότερους.

  Οι πιο μεθοδικοί, εργατικοί Σκορπιοί είναι μπροστά σε μια χρονιά που δεν τους αποκλείει ακόμα και την πιθανότητα να έχουν στην διάρκεια της ένα σημαντικό υλικό απόκτημα. Από τον Μάρτιο και μετά που ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο, θα επαναφέρει διασπαστικές τάσεις ή αιτίες αναταραχής, από αυτές που ήδη έχετε πάρει κάποια γεύση από πέρσι εσείς των πρώτων ημερών.

  Πράγματι οι από 23 έως και 28/10 γεννημένοι, στην διάρκεια του 2019 θα έχετε αιτίες αλλαγών και ανατροπών που θα έχουν τον χαρακτήρα του ξαφνικού και του απρόσμενου και θα μπορούσαν να αφορούν πολλούς τομείς της ζωής σας και συντροφικούς και οικογενειακούς και σε ότι αφορά την καριέρα σας.

  Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η παρουσία του Κρόνου μα και του Πλούτωνα στον χώρο του Αιγόκερω, δίνει τις δυσκολίες του σε ότι αφορά και θέματα μετακινήσεων, και θέματα διαφωνιών με άτομα του δευτέρου συγγενικού σας χώρου και μια καθόλου διπλωματική λειτουργία από την μεριά σας όταν κάτι δεν τρέχει όπως το θέλετε, δεν γίνετε όπως το περιμένετε.

  Ακόμα τα θέματα των μετακινήσεων σας, πρέπει να είναι πιο προσεκτικά στην διάρκεια του 2019. Οι 7 έως 10/11 γεννημένοι θα έχετε μια πολύ θετική χρονιά που μπορείτε να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα εξαιρετικά φιλόδοξο σας σχέδιο ή να σας δημιουργήσει εμπνεύσεις που να μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

  Συναισθηματικά η χρονιά δείχνει αρκετά καλή για τους Σκορπιούς και αν πρέπει να διακρίνουμε περιόδους που δείχνουν πιο ευνοϊκές για εσάς είτε για να αναθερμάνετε σχέσεις είτε για να δημιουργήσετε εάν τύχει κάποιοι και δεν έχετε, είτε γενικά για να έρθετε κοντά σε ότι αγαπάτε, είναι η περίοδος της άνοιξης, Μάρτης – Απρίλης, Ο Ιούλιος, και ο Οκτώβριος. Οικονομικά που όπως είπαμε γενικά ευνοήστε, ακόμα καλύτερα για σας μπορούν να είναι τα πράγματα τον Απρίλιο και τον Μάιο, τον Ιούλιο μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, αλλά και τον Νοέμβριο.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Το 2020 έχει τη δυνατότητα να είναι χρονιά θετικών αλλαγών – θα πρέπει, όμως, να τις κάνετε εσείς. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε με προσοχή, κάθε απόφαση που θα πάρετε. Αλλά αν κάνετε τις σωστές επιλογές, η χρονιά σας θα είναι υπέροχη!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Σκορπιοί, τα άστρα λένε ότι φέτος θα νιώθετε σαν να έχετε απελευθερωθεί από το παρελθόν – είστε ελεύθεροι να πάρετε τις δικές αποφάσεις, τώρα. Το 2020 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και να κάνετε και πάλι όλα τα πράγματα που αγαπάτε. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα είστε πιο ευτυχισμένοι, σε γενικές γραμμές, φέτος, επομένως φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 24 Οκτωβρίου και τις 22 Νοεμβρίου. Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου είναι φιλόδοξοι, αποφασιστικοί, συναισθηματικοί, παθιασμένοι, συναρπαστικοί, ζηλιάρηδες, παρορμητικοί, μυστικοπαθείς και διαισθητικοί – αυτά τα χαρακτηριστικά διαμορφώνουν την προσωπικότητα του Σκορπιού κι αυτά τα χαρακτηριστικά θα διαμορφώσουν, επίσης και την φετινή χρονιά.

  Έρωτας και σχέσεις

  Η αισθηματική σας ζωή θα κυλήσει στο ίδιο πνεύμα, όπως και πέρυσι. Θα υπάρξει όμως μια μικρή αλλαγή, καθώς το 2020 αναμένεται ιδιαίτερα παθιασμένη χρονιά. Αν είστε, ήδη, σε σχέση θα υπάρξουν πολλά, ρομαντικά ραντεβού και παθιασμένο σεξ. Αν είστε μόνοι, θα έχετε τέτοιου είδους ευκαιρίες επίσης, αλλά θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα για να πάρετε αυτό που θέλετε. Ωστόσο, είτε είστε σε σχέση είτε όχι, θα σας είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Επομένως, θα πρέπει να δώσετε τον έλεγχο στο σύντροφό σας και να δείτε πώς θα πάει. Φέτος, γενικά, κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς. Οπότε, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για να περάσετε με το ταίρι σας, τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας αλλά είναι σημαντικό να προσπαθείτε! Προσπαθήστε να χαλαρώνετε με τους φίλους σας κι αν χρειαστεί να κάνετε κάτι σοβαρό, να σκέφτεστε πάντα τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι πράξεις σας.

  Καριέρα

  Το 2020 δεν είναι πολύ παραγωγική χρονιά για το ζώδιο του Σκορπιού. Είναι πιθανό να βαρεθείτε στη δουλειά σας – κι αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε αλλαγή σταδιοδρομίας! Όμως, πρόκειται για μια σοβαρή απόφαση και θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά, πριν κάνετε την επιλογή σας. Προσπαθήστε να βρείτε μια δουλειά που να ταιριάζει τόσο στις ικανότητές σας, όσο και στα πράγματα που αγαπάτε. Δεν υπάρχει λόγος να φύγετε από μια βαρετή δουλειά, για μια άλλη εξίσου βαρετή. Βρείτε την κλίση σας κι ακολουθήστε την!

  Οικονομικά

  Αυτή η χρονιά θα πρέπει να είναι αρκετά χαλαρή,  όσον αφορά στην οικονομική σας κατάσταση. Αν έχετε ερωτήσεις και χρειάζεστε οποιαδήποτε οικονομική συμβουλή, καλό θα είναι να μιλήσετε με κάποιον ειδικό. Βεβαιωθείτε ότι θα εξοφλήσετε όλα τα χρέη σας και προσπαθήστε να πάρετε χρήματα πίσω από οποιονδήποτε σας χρωστάει. Θα διαπιστώσετε ότι είστε πολύ πειστικοί, ακόμα και στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter