ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • Σκορπιός 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μια ακόμα εξαιρετική χρονιά δείχνει να είναι το 2019 για τους Σκορπιούς. Οι πολλοί που εκμεταλλευτήκατε την ανάπτυξη που σας προσέφερε το 2018, ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο έχετε αρχίσει να βλέπετε τα αποτελέσματα των θετικών σας ανοιγμάτων και σε οικονομικό επίπεδο και σε ότι αφορά την προσωπική σας προβολή.

  Ακόμα όμως και εσείς που δεν κάνατε κάτι ιδιαίτερο, δεν προσπαθήσατε για κάτι, δεν είπατε ναι σε καμία σημαντική πρόταση το 2018, η νέα χρονιάς σας δίνει τρόπους και λύσεις ώστε να έχετε αυτά που χρειάζεστε για να καλύπτετε όχι μόνο τις ανάγκες σας αλλά και κάτι περισσότερους.

  Οι πιο μεθοδικοί, εργατικοί Σκορπιοί είναι μπροστά σε μια χρονιά που δεν τους αποκλείει ακόμα και την πιθανότητα να έχουν στην διάρκεια της ένα σημαντικό υλικό απόκτημα. Από τον Μάρτιο και μετά που ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο, θα επαναφέρει διασπαστικές τάσεις ή αιτίες αναταραχής, από αυτές που ήδη έχετε πάρει κάποια γεύση από πέρσι εσείς των πρώτων ημερών.

  Πράγματι οι από 23 έως και 28/10 γεννημένοι, στην διάρκεια του 2019 θα έχετε αιτίες αλλαγών και ανατροπών που θα έχουν τον χαρακτήρα του ξαφνικού και του απρόσμενου και θα μπορούσαν να αφορούν πολλούς τομείς της ζωής σας και συντροφικούς και οικογενειακούς και σε ότι αφορά την καριέρα σας.

  Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η παρουσία του Κρόνου μα και του Πλούτωνα στον χώρο του Αιγόκερω, δίνει τις δυσκολίες του σε ότι αφορά και θέματα μετακινήσεων, και θέματα διαφωνιών με άτομα του δευτέρου συγγενικού σας χώρου και μια καθόλου διπλωματική λειτουργία από την μεριά σας όταν κάτι δεν τρέχει όπως το θέλετε, δεν γίνετε όπως το περιμένετε.

  Ακόμα τα θέματα των μετακινήσεων σας, πρέπει να είναι πιο προσεκτικά στην διάρκεια του 2019. Οι 7 έως 10/11 γεννημένοι θα έχετε μια πολύ θετική χρονιά που μπορείτε να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα εξαιρετικά φιλόδοξο σας σχέδιο ή να σας δημιουργήσει εμπνεύσεις που να μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

  Συναισθηματικά η χρονιά δείχνει αρκετά καλή για τους Σκορπιούς και αν πρέπει να διακρίνουμε περιόδους που δείχνουν πιο ευνοϊκές για εσάς είτε για να αναθερμάνετε σχέσεις είτε για να δημιουργήσετε εάν τύχει κάποιοι και δεν έχετε, είτε γενικά για να έρθετε κοντά σε ότι αγαπάτε, είναι η περίοδος της άνοιξης, Μάρτης – Απρίλης, Ο Ιούλιος, και ο Οκτώβριος. Οικονομικά που όπως είπαμε γενικά ευνοήστε, ακόμα καλύτερα για σας μπορούν να είναι τα πράγματα τον Απρίλιο και τον Μάιο, τον Ιούλιο μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, αλλά και τον Νοέμβριο.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Φέτος, αγαπητά σκορπιδάκια, θα είναι η αρχή για κάτι καινούριο. Θα έχετε ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη γενική πορεία της ζωής σας. Πολλές αλλαγές θα έρθουν και θα φύγουν αυτή τη χρονιά. Μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε αυτές τις επιλογές, να εκφράσετε τις απόψεις σας και ν’ αλλάξετε το μέλλον σας.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται
  Το 2019 προβλέπεται ότι θα είναι μια χρονιά επιλογών για σας. Πώς θα αποφασίσετε να κινηθείτε, ποιες ευκαιρίες θα αξιοποιήσετε ή θα προσπεράσετε, εξαρτάται από σας. Οι προβλέψεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε κάποιους δρόμους, αλλά εσείς θα επιλέξετε την πορεία σας. Απολαύστε τα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους, κάντε τις σωστές επιλογές, χαλαρώστε λιγάκι.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού αν έχετε γεννηθεί από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου. Ο Σκορπιός είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού και το σύμβολό του είναι ένας σκορπιός. Στα θετικά χαρακτηριστικά του ζωδίου υπολογίζονται η εφυϊα, η ειλικρίνεια και η αυτοπεποίθηση. Στα αρνητικά τους χρεώνονται η μυστικοπάθεια, ο εγωισμός και οι μηχανορραφίες.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Αυτή η χρονιά μπορεί να είναι γεμάτη ρομαντικές δυνατότητες ή όχι. Όπως και οι άλλοι τομείς της ζωής σας για φέτος, η ερωτική σας ζωή εξαρτάται άμεσα από τις δικές σας κινήσεις. Είναι πιο πιθανό να προκύψει μια ρομαντική ευκαιρία την άνοιξη – το τι θα κάνετε, είπαμε ότι εξαρτάται από σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο παθιασμένα και φλογερά. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανη.

  Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν διαφωνίες στη σχέση σας, αν είστε ερωτευμένοι. Κι αυτό μπορεί είτε να φτιάξει, είτε να διαλύσει τη σχέση. Είναι, επίσης, σημαντικό να είστε κοντά με τους φίλους και την οικογένεια, φέτος. Είναι μια εξαιρετική χρονιά για την ενίσχυση των δεσμών μ’ αυτούς τους ανθρώπους της ζωής σας. Αποφύγετε τις πλατωνικές σχέσεις φέτος, αν δεν θέλετε να καταλήξουν σε χάος.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Όσον αφορά την καριέρα σας το 2019, πρόκειται για μια χρονιά με δραματικές επιλογές, επίσης. Από σας εξαρτάται να αναδείξετε τα φυσικά σας ταλέντα και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με ομότιμους και ανώτερους. Το σίγουρο είναι ότι αν δουλέψετε σκληρά, θα ανταμειφθείτε ανάλογα. Από την άλλη μεριά, μπορεί να επιλέξετε μια αλλαγή αντικειμένου, να κάνετε κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό.  Το 2019 προβλέπεται μια καλή χρονιά κι αν ψάχνετε για μια καινούρια δουλειά. Απλά να βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε εξασφαλίσει την καινούρια δουλειά, πριν αφήσετε αυτήν που ήδη έχετε. Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που θα πάρετε σε επαγγελματικό επίπεδο, το εισόδημά σας θα είναι σχετικά σταθερό.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Ο τρόπος που θα αποφασίσετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας θα καθορίσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό, στο τέλος της χρονιάς. Μπορεί να επιλέξετε να εξοφλήσετε τα χρέη σας ή να αποταμιεύσετε ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο – όπως ειπώθηκε και παραπάνω, φέτος όλα είναι θέμα των δικών σας επιλογών.

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Είναι άσκοπο να διαλέξετε τον εύκολο δρόμο για να συναντήσετε το πεπρωμένο σας. Μέσα από πειθαρχία και βαθιά σκέψη, θα έχετε κάθε ευκαιρία να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter