ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • Σκορπιός 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το 2020 έδειξε σημάδια ανατροπής κυρίως στην ζωή των γεννημένων μέχρι και τις 2/11. Το 2021 δείχνει ότι για εσάς μέχρι τον Μάιο θα ολοκληρωθεί ένα κύμα ανατρεπτικών αλλαγών και πιέσεων στην ζωή σας ενώ από εκεί και μετά οι εντάσεις αφορούν κυρίως τους γεννημένους 3-4-5/11. Είναι αλήθεια ότι οι Σκορπιοί των 13 πρώτων ημερών δεν θα έχουν εύκολη χρονιά. Οικογενειακά κυρίως θέματα, όποιας μορφής, θα σας προβληματίσουν αργά ή γρήγορα μέσα σε αυτή την χρονιά, εξαίρεση ίσως αποτελούν οι γεννημένοι τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου που φαίνετε ότι από τον Μάη και μετά ξεγλιστράμε από τις δυσκολίες και θα έχουν μια ειδική εύνοια που τους κάνει να είναι και οι περισσότερο τυχεροί Σκορπιοί αυτής της χρονιάς.

  Ο οικογενειακός τομέας θα σας απασχολήσει πολύ έντονα. Υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε πολύ με αυτόν και κάποιοι να βρεθείτε απέναντι σε δυσάρεστες καταστάσεις τις όποιες λίγο πολύ κάποια στιγμή όλοι στην ζωή τους αντιμετωπίζουν. Κάθε αρνητικό όμως έχει και τα θετικά του σημεία. Στα σίγουρα τόσο ο οικογενειακός χώρος όσο και ο χώρος που ζείτε γενικά θα παρουσιάσει αλλαγές.

  Οι ίδιοι, εσείς των πρώτων δεκατριών ημερών, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ανατρεπτικές τάσεις που θα μπορούσαν να αφορούν και άλλους τομείς της ζωής σας, μόνιμες σχέσεις, συνεργασίες, γάμους, που γενικά θα υπάρχει ένα εύφλεκτο κλίμα το οποίο μπορεί να μυρίζει ανατροπή και διάλυση. Ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι η πιο καλή στιγμή της χρονιάς για εσάς των δυο πρώτων ημερών που δείχνετε να έχετε ξεφύγει από τα δύσκολα και μάλιστα μπορείτε να δεχτείτε ένα άγγιγμα της τύχης μέσα από ένα κέρδος, μια πρόταση, ένα άνοιγμα.

  Οι υπόλοιποι, κυρίως εσείς του δεύτερου δεκαπενθημέρου, θα διανύσετε μια χρονιά που δεν έχει να παρουσιάσει κάτι ειδικό εκτός φυσικά και αν έχετε πλανήτες εσωτερικούς ή πλανήτες στις πρώτες μοίρες του ζωδίου σας.

  Ίσως κάποιοι γεννημένοι στις 11-12/11 μπορείτε αυτή την χρονιά να έχετε μια έμπνευση, ένα κάτι που να αναπτερώνει τα φιλόδοξα προσωπικά ή επαγγελματικά σας αιτήματα και να θεωρείστε και εσείς από τους ευνοημένους αυτής της χρονιάς.

  Λίγο καλύτερα τα πράγματα για όλους από τις 18/2 μέχρι 20/3, από τις 2/6-21/7 και από τις 11/9 μέχρι 6/10.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter