ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το πρώτο ζώδιο που θα πρέπει να στρώσει κόκκινο χαλί για να περάσει ο Νοέμβρης στην ζωή του είστε εσείς. Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας σε διάφορους τομείς της ζωής σας, από τις 9 του μήνα και μετά, ο ισχυρός Δίας στην καλύτερη που θα μπορούσε να πάρει για σας θέση, έρχεται να σας δώσει τρόπους, ευκαιρίες, εναλλακτικούς δρόμους σε βασικούς τομείς της ζωής σας, ώστε να ξαναπάρει ουσιαστική προσωπική στο καταρχάς και στο κατόπιν επαγγελματική ανάπτυξη. Ο Δίας είναι τύχη και πρόταση και αυτό το μήνα, αν όχι όλοι, εσείς των πρώτων πέντε ημερών του ζωδίου, θα νιώσετε αυτήν την ευεργετική επιρροή που έχει την δύναμη να τα αλλάξει όλα προς το καλύτερο.

  Όμως και για τους υπόλοιπους Λέοντες ο Νοέμβρης δείχνει θετικός. Εσείς του πρώτου δεκαπενθήμερου, θα τα πείτε και θα τα βρείτε με τους ανθρώπους της καρδίας σας τελικά και ουσιαστικά, ενώ η οπισθόδρομη Αφροδίτη από τον Ζυγό, θα δώσει όση ευελιξία χρειάζεται ο λόγος σας, ώστε να είναι αποδοτικός και πειστικός. Πολλές ευχάριστες μετακινήσεις που μπορούν να συνδυάζουν και δουλειά και χαρά έχει ο μήνας, αλλά και για κάποιους μεγαλύτερους Λέοντες ικανοποίηση από εξελίξεις που αφορούν στην ζωή των παιδιών και των αγαπημένων τους. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, και κυρίως εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα μπορούσατε να έχετε κάποιες στιγμές έντασης στις συνεργασίες σας που εύκολα όμως τελικά μπορείτε να ξεπεράσετε. Ο χώρος της δουλειάς, εξακολουθεί ό,τι και αν κάνετε, να θέλει προσπάθεια και θα χρειαστεί ένας ολόκληρος χρόνος ακόμα για να φέρετε τα πράγματα εκεί που επιθυμείτε.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Νοέμβριος προβλέπεται θετικός όσον αφορά τις επαγγελματικές και αισθηματικές σχέσεις. Η υγεία και τα οικονομικά θα βελτιωθούν με κάποια προσπάθεια.

  Το σπίτι και η οικογένεια θα μπουν σε προτεραιότητα, πάνω από την καριέρα και την επαγγελματική ασφάλεια. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε επιδιορθώσεις που εκκρεμούν στο σπίτι, καθώς και κάποιες ανακαινίσεις. Το επαγγελματικό σας συμφέρον περιλαμβάνει την ενθάρρυνση της δουλειάς των άλλων. Όπως είναι φανερό, οι άλλοι και τα θέματά τους θα βρεθούν στο επίκεντρο και οι προσωπικές σας ανησυχίες θα υποχωρήσουν στο παρασκήνιο. Η αυτοπεποίθηση και η ελεύθερη βούληση θα δώσουν τη θέση τους στη συνεργασία και τη συναίνεση. Αυτό το μήνα, η θέση σας καθοδηγείται από τους άλλους και τις καταστάσεις. Η προσαρμοστικότητα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την επίτευξη των στόχων σας.

   

  Οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος για το ζώδιο του Λέοντα το Νοέμβριο είναι η οικογένεια και τα παιδιά, η διασκέδαση και οι πνευματικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η καριέρα σας θα προωθηθεί αυτό το μήνα και θα καταφέρετε αρκετά πράγματα τις τρεις πρώτες εβδομάδες. Στη συνέχεια θα προχωρήσετε με την επιμέλεια και την εντιμότητά σας, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους προϊσταμένους σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, αν προσπαθήσετε να προωθήσετε τις πωλήσεις σας και θα έχετε και τη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων γι’ αυτό. Κάποια θέματα σχετικά με ακίνητη περιουσία θα αυξήσουν τα κέρδη σας. Οι επενδύσεις που εμπεριέχουν ρίσκο θα πάνε καλά, αλλά θα πρέπει να είστε συντηρητικοί πριν πάρετε τις σχετικές αποφάσεις. Τα χρήματα έρχονται στο δρόμο σας αβίαστα και με ευχάριστους τρόπους.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα προβλέπουν μια ευχάριστη περίοδο για την αισθηματική σας ζωή. Αν είστε μόνοι, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και να περάσετε καλά, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα είναι ζωντανή και εγκάρδια.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter