ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μετά τις πρώτες τέσσερις μέρες που θα μπορούσαν να δώσουν εμπόδια σε ό,τι επιχειρείτε, ο μήνας για τους περισσότερους στο μεγάλο του μέρος γίνετε πολύ δημιουργικός και αποδοτικός κυρίως σε θέματα που αφορούν την προβολή σας, τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Ωστόσο σε όλη την διάρκεια του μήνα οι 24 και 25 Ιουλίου γεννημένοι θα νιώσουν πίεση μέσα από απαιτητικές σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ οι 30-31 Ιουλίου γεννημένοι θα έχουν την αγωνία μιας ανατρεπτικής εξέλιξης που θα μπορούσε να τους βγάλει από τα μέχρι χτες σίγουρα και να τους αυξήσει την ανασφάλεια. Όλος ο μήνας δείχνει εξαιρετικά κοινωνικός, ενώ στην διάρκεια του κάποιοι γεννημένοι από τις 7 ως 14 Αυγούστου μπορεί να έρθουν κοντά ή  τελικά και να κλείσουν μια καλή συμφωνία.

  Ο Άρης από τις 13 και μετά και από τον χώρο των Ιχθύων κάνει τους περισσότερους να χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Όμως όπως για όλους έτσι και για εσάς αυτός θα είναι ένας αποδοτικός και θετικός μήνας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Υπάρχει πιθανότητα αυτό το μήνα να νιώθετε πιο ανεξάρτητοι και να μη χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων για να τα καταφέρετε. Θέλετε να κινείστε ελεύθερα και ειδικά στα θέματα που είναι πιο σημαντικά για σας.  Η αλληλεπίδραση με τους άλλους δεν είναι σημαντική, σ’ αυτή τη φάση και οι κοινωνικές σας δεξιότητες δεν είναι στα καλύτερά τους. Με υπομονή και προσεκτικά βήματα θα καταφέρετε αυτά που θέλετε.  Η οικογένεια και τα παιδιά είναι, επίσης, μέσα στις προτεραιότητές σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας δεν θα είναι τόσο καλή, αφού προκύπτουν διαφωνίες και διαφορές απόψεων ανάμεσά σας.  Δεν θέλετε τα ίδια πράγματα κι αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα χάσμα στη σχέση σας.  Αν σας ενδιαφέρει η σχέση αυτή, θα πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να το δείξετε – διαφορετικά, όλο αυτό μπορεί να καταλήξει σε χωρισμό.  Αν είστε μόνοι δύσκολα θα ξεκινήσετε κάτι καινούριο τώρα, γιατί βάζετε πάνω απ’ όλα την ανεξαρτησία σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα πράγματα στη ζωή σας κυλάνε αργά, αλλά σταθερά – η καριέρα σας σταδιακά θα εξελιχθεί, με σωστό προγραμματισμό και τη θέληση να πετύχετε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Αν έχετε κάνει επενδύσεις, θα τις δείτε να σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Επομένως, δεν έχετε κανένα πρόβλημα να καλύψετε τα έξοδα της οικογένειας και κάτι παραπάνω.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter