ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Πρώτα απ’ όλα πρέπει να αναφέρουμε τους 11-16/8 γεννημένους γιατί είστε εσείς από όλους τους Λέοντες που μπορείτε να έχετε και να περιμένετε ως τα τέλη του μήνα ένα άνοιγμα, μια πρόταση, μια ευκαιρία, ένα κέρδος όποιας μορφής που να βάλει την ζωή σας σε καλύτερη τροχιά, γι΄ αυτό άλλωστε και αποτελείτε τους πιο τυχερούς Λέοντες του Οκτώβρη.

  Οι πολλοί όμως θα έχετε ένα αρκετά δύσκολο μήνα. Τόσο οι συνεργασίες όσο και οι συνεννοήσεις σας θα είναι δύσκολες. Ο επαγγελματικός τομέας θα γέννα συχνά ή θα ξαναφέρνει στο φως άλυτα προβλήματα και πολλές φορές θα νιώθετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο και τα όποια σχέδια ή οι οποίες προσπάθειες σας δεν μπορούν να αποδώσουν. Οι γεννημένοι 28-29 Ιουλίου θα βρεθείτε μπροστά, άλλη μια φορά, σε ανατρεπτικές καταστάσεις που ζήσατε έντονα και τον περασμένο Ιούνιο και που μπορεί να αφορούν τόσο οικογενειακά όσο και θέματα καριέρας.

  Αν εξαιρέσουμε εσάς, οι υπόλοιποι καλό θα είναι να μεταλλευτείτε την παρουσία Ερμή και Αφροδίτης στον χώρο του Σκορπιού για να έρθετε περισσότερο κοντά στην οικογένεια και σε δικούς σας ανθρώπους οι οποίοι μπορούν και να σας στηρίζουν και να αποτελούν πηγή μέσα από την οποία να αντλείτε δύναμη αυτό τον καιρό.

  Ακόμα γενικά αυτό τον μήνα προσέξτε την εκρηκτικότητα του λόγου σας και την νευρικότητα σας που θα μπορούσε να προβληματίσει τις μετακινήσεις σας.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα του Οκτωβρίου αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα θα εστιάσετε, κυρίως, στον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Επαγγελματικές ανησυχίες εμφανίζονται σε μεταγενέστερη φάση, όταν έχετε τακτοποιήσει όλα τα προσωπικά και οικογενειακά σας ζητήματα. Το ζώδιο του Λέοντα θα είναι κοινωνικό, θα κάνει νέες γνωριμίες και θα δημιουργήσει καλές σχέσεις που θα είναι σημαντικές τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους ανθρώπους που θα συναντήσει. Είστε, κατά βάση, ανεξάρτητα άτομα αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, επομένως έχετε ανάγκη τους άλλους, να σας βοηθήσουν να σηκωθείτε όταν πέσετε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο Οκτώβριος είναι ένας, μάλλον, δύσκολος μήνας σε σχέση με την οικογένεια. Διαφωνίες και καυγάδες ξεπετάγονται δεξιά κι αριστερά κι αυτό θα σας αποσταθεροποιήσει συναισθηματικά. Όλα τα θέματα που είχατε θάψει στο παρελθόν έρχονται τώρα στην επιφάνεια – κι αυτό μόνο καλό δεν είναι. Τα παιδιά με το ζώδιο του Λέοντα θα είναι αμυντικά στην προσέγγισή τους σε όλα και πιθανά να κάνουν την επανάστασή τους προς τους γονείς τους. Η ειρήνη θα έρθει στην οικογενειακή σας ζωή προς το τέλος του μήνα, όταν όλα έχουν ηρεμήσει και τα μέλη της οικογένειας θελήσουν να μιλήσουν ουσιαστικά και να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσά τους. Αν είστε μόνοι, δύσκολα θα ξεκινήσετε κάτι τώρα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα θα ξοδέψετε αρκετό χρόνο κι ενέργεια για να βοηθήσετε κάποιους άλλους να εξελιχθούν στην καριέρα τους. Νιώθετε ότι έχετε βάλει τα πράγματα σε μια σειρά στη δική σας εξέλιξη και θέλετε να βοηθήσετε κι άλλους να αποκτήσουν τη συναισθηματική ασφάλεια, όπως εσείς.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι επενδύσεις που κάνετε, αυτό το μήνα, θα καθορίσουν την οικονομική σας ευημερία. Επομένως, φροντίστε να επενδύσετε σε αξιόπιστα άτομα ή εταιρείες, που είναι βέβαιο ότι θα έχουν αξιοπρεπή κέρδη στο τέλος.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter