ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYΛIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν καταφέρετε όλο τον μήνα να αποφύγετε τους πολλούς λόγους έντασης, εσείς οι γεννημένοι 3-4-5 και 6 Αυγούστου, για τους πολλούς αυτός ο δύσκολος Ιούλιος έχει να δώσει και χάρες και επιβεβαιώσεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας δίνει σε πολλούς καλές στιγμές και ευκαιρίες να ξαναμπούν δυναμικά στο παιγνίδι είτε αυτό αφορά συναισθηματικά είτε αυτό αφορά φιλόδοξες επιδιώξεις.

  Ο κυβερνήτης σας Ήλιος μέχρι τις 21 στον χώρο του Καρκίνου θα σας δώσει χρόνους για να κάνετε μεγάλους απολογισμούς αλλά στις κακές 18 και 25 υπάρχουν λόγοι που μπορούν να κάνουνε ζημίες και στην ψυχολογία και στην οικονομία και στις συνεργασίες σας. Αυτές λοιπόν τις μέρες να είστε πιο προσεκτικοί.

  Γενικά πάντως ο Ιούλιος δείχνει ότι οι Λέοντες είστε από τα ζώδια που μπορείτε ίσως να περιμένετε και πιο καλά πράγματα από ότι οι υπόλοιποι. Η Αφροδίτη από τις 22 του μήνα δείχνει να μπορεί να βοηθήσει λίγο καλύτερα στο κλείσιμο του μήνα τα οικονομικά σας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter