ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σε όλη την διάρκεια του Οκτώβρη τα βάρη δείχνουν να πέφτουν πάνω στις πλάτες των γεννημένων στις 30 Ιουλίου. Δύσκολες σχέσεις, απαιτητικές συνεργασίες θα κάνουν την ζωή σας αρκετά δύσκολη και σε κάποιες περιπτώσεις πιο αδύνατο και το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Γι’ αυτό το λόγο μην εξαντλείστε.

  Αυτός ο μήνας δίνει μια σειρά από θετικές όψεις μέχρι και τις 15 του που για τους πολλούς σημαίνει μια περίοδο θετικής ανάπτυξης ενώ μέχρι εκεί και ο ανάδρομος Ερμής, και παρ’ όλες τις μικροκαθυστερήσεις του, μπορεί και βοηθά τις συμφωνίες και τους προγραμματισμούς σας.

  Δώρο αποτελεί για το ζώδιο σας το θετικό πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο του Τοξότη που από τις 7 του μήνα και μετα σταδιακά θα μπορούσε να δώσει στον καθένα ξεχωριστά μια ευκαιρία επιβεβαίωσης, μια αιτία συναισθηματικής χαράς, ή την δυνατότητα να ανοίξει μια πόρτα που να σας οδηγήσει πιο κοντά σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας.

  Η σκοτεινή παρένθεση του Οκτώβρη από τις 17 έως και τις 22, θα πρέπει να σας κάνει εξαιρετικά προσεκτικούς και στα λόγια και στις μετακινήσεις και στις αντιδράσεις σας. Και αυτό το διάστημα των λίγων αλλά επικίνδυνων ημέρων ασχοληθείτε, και πάντα πολύ προσεκτικά, με τα άκρως απαραίτητα και αυτά που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

  Ο μήνας τελειώνοντας μπορεί και επαναφέρει τα πράγματα σε όλους τους τομείς σε μια θετική ροή.

  Οι 5-6 Αυγούστου γεννημένοι εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter