ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μεγάλες ψυχολογικές πιέσεις αλλά και άλλης μορφής προβλήματα που θα μπορούσαν, εκτός από την ψυχολογία σας, να ενοχλήσουν και τα ευαίσθητα κομμάτια της ψυχής μας με αρνητικές όψεις τις πρώτες 13 μέρες του Αυγούστου. Αυτό το διάστημα όλοι, μα περισσότερο οι γεννημένοι στις 3/8 θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί και στις αντιδράσεις σας και σε ό,τι κάνετε. 

  Οι υπόλοιποι μην προσπαθείτε να τρέξετε πράγματα στις αρχές του μήνα γιατί ούτε οι συνθήκες ευνοούν ούτε οι γύρω σας είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τα θέλω και τους ρυθμούς σας.

  Ωστόσο από τις 14 και μετά και μέχρι τις 29 του ο Αύγουστος δίνει ένα καλό διάστημα που μπορεί να ηρεμήσει αρκετά τα άγχη και τις ανησυχίες σας. Είναι σίγουρα καλύτερο αυτό το διάστημα να επιλέξετε ήσυχους χώρους για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε πραγματικά.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο στην καριέρα σας και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς. Είστε ανεξάρτητοι από τη φύση σας, επομένως θα μπορέσετε να πετύχετε τους περισσότερους στόχους σας, χωρίς βοήθεια. Βασίζεστε, ωστόσο, πολύ στις καλές οικογενειακές σας σχέσεις. Μπορεί να προκύψουν διάφορες ανασφάλειες στη διάρκεια του μήνα, αλλά καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Οι πλανητικές συγκυρίες αποκαλύπτουν ότι αν είστε μόνοι δεν θα ξεκινήσετε κάτι καινούριο τώρα, πολύ απλά γιατί δεν ενδιαφέρεστε. Αν είστε σε σταθερή σχέση, προκύπτουν αρκετές διαφωνίες μεταξύ σας, αλλά προς το τέλος του μήνα όλα θα επανέλθουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς κι η αρμονία θα επιστρέψει και πάλι στη σχέση σας. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανη, αλλά θα πρέπει να προγραμματιστεί προσεκτικά. Οι σχέσεις με τα παιδιά ευνοούνται ιδιαίτερα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Στις αρχές του μήνα προκύπτουν κάποιες δυσκολίες στο επαγγελματικό περιβάλλον, πιθανότατα λόγω αλλαγής διεύθυνσης. Ωστόσο, καθώς ο μήνας κυλά, θα τα πάτε μια χαρά και το καινούριο αφεντικό θα είναι ικανοποιημένο από την αποφασιστικότητα και τη δέσμευσή σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας δεν ευνοούνται και πολύ αυτό το μήνα. Όμως, θα έχετε βοήθεια από φίλους και μέλη της οικογένειας για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter