ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους 25-26/7 γεννημένους ο Δεκέμβριος είναι ένας ακόμα μήνας ο οποίος τους βάζει απέναντι σε ανατρεπτικές αλλαγές που ξεκίνησαν την άνοιξη και μπαίνουν τώρα στην φάση της ολοκλήρωσης τους. Οι πολλοί μετά το ευνοϊκό πέρασμα του Δια στον χώρο του Τοξότη θα νιώσετε από τις μέρες του Δεκέμβρη και μετά ότι ήρθε ο καιρός να επιχειρήσετε μια αλλαγή και ένα άνοιγμα στον επαγγελματικό σας χώρο που δείχνει ότι απαιτεί να αλλάξουν πολλά για να περάσετε ξανά σε μια περίοδο αποδόσεων.

  Η σταθερή σας φύση όμως δεν αγαπά τις αλλαγές, και αυτά που οι καιροί σας αναγκάζουν να κάνετε θα μπορούσαν να σας πιέζουν ψυχολογικά γι’ αυτό άλλωστε και η έκλειψη στα τέλη του μήνα δίνει σε πολλούς την συνειδητοποίηση ότι ένας παλαιοτέρα ισχυρός κύκλος κλείνει και πως θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε καινούρια και πιο σύγχρονα δεδομένα.

  Ενώ συναισθηματικά ο μήνας δείχνει να σας στηρίζει, συχνές θα είναι οι αιτίες έντασης στους οικογενειακούς σας χώρους. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο το τρίτο δεκαήμερο θα βοηθήσει να είστε πιο διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι και όσο συντροφικοί χρειάζεται για να ζεστάνετε τις σχέσεις με τους γύρω σας και τους συντρόφους σας.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου για το ζώδιο του Λέοντα αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα το ενδιαφέρον σας θα δοθεί σε συναισθηματικά και οικογενειακά θέματα. Το παρελθόν συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί κι έτσι δεν θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στο μέλλον σας. Η προσωπικότητα του Λέοντα θα χρειαστεί να ενδιαφερθεί περισσότερο για τους άλλους – κι όχι τόσο για την δική του ανεξαρτησία. Οι κοινωνικές σας ικανότητες θα αναπτυχθούν για να διευκολύνουν όλους όσοι βρίσκονται γύρω σας. Και με τη σειρά τους, αυτοί οι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σε θέματα που εσείς θεωρείτε σημαντικά.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο έρωτας, οι σχέσεις και μια πιθανή εγκυμοσύνη ευνοούνται ιδιαίτερα, αυτό το μήνα. Είστε κοινωνικοί κι έχετε καλή διάθεση, συνδυασμός που σίγουρα θα ενισχύσει τους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα σε σας και τους αγαπημένους σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα άστρα λένε ότι οι προοπτικές της επαγγελματικής σας εξέλιξης δεν είναι ενθαρρυντικές, αυτό το μήνα, αλλά εσείς δεν είστε απ’ αυτούς που τα παρατάνε εύκολα – επομένως, θα πιεστείτε και θα δουλέψετε εκατό φορές πιο σκληρά για να κατακτήσετε την επιτυχία που αξίζετε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Έτσι όπως η επαγγελματική σας εξέλιξη δεν φαίνεται καλά, το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σας. Αν περιμένατε κάποια κέρδη από επενδύσεις θα απογοητευτείτε, γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα θέλατε – προς το τέλος του μήνα, τα άστρα θα σας ευνοήσουν και τα οικονομικά σας θ’ αρχίσουν να βελτιώνονται.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter