ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όσο ο Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό θα βοηθά να σκεπτόσαστε πλατιά και να είσαστε λιγότερο από ότι συνήθως απόλυτοι. Ωστόσο όσο ο Ερμής ταξιδεύει στον Κριό έχετε λόγο να προσέχετε την ορμή των λόγων σου που συχνά θα μπορούσαν να σας κάνουν να χάνετε το δίκιο σας. Οι μεγάλοι κερδισμένοι αυτό τον Παρόλη έχουν γεννηθεί 16 και 17 Αύγουστου που μέχρι να τελειώσει ο μήνας θα βρεθούν απέναντι σε μια πρόταση ή ευκαιρία η οποία επανέρχεται και πρέπει να την δείτε επειδή ίσως αυτή αποτελεί την λύση που ζητάτε. Το τρίτο δεκαήμερο προσφέρει ευκαιρίες προβολής, συναισθηματικών ικανοποιήσεων αλλά και επιτυχιών στους Λέοντες που έχουν γεννηθεί τις πρώτες 11 μέρες του ζωδίου. Όμως ο μήνας θα φέρει ανατροπές σε σχέσεις, συνεργασίες, ή στον οικογενειακό τομέα των γεννημένων στις 25/7. Αν εξαιρέσουμε τις δύσκολες 13 και 23 του μήνα, το υπόλοιπο διάστημα βοηθά τόσο τις φανερές όσο και τις παρασκηνιακές σας ενέργειες και γενικά τους σκοπούς σας. Τις λίγες δύσκολες μέρες του μήνα εύκολα μπορεί να κορυφωθεί μια δυσλειτουργία που παρουσιάζει ένας τομέας του επαγγελματικού σας χώρου. Αυτό τον καιρό θα κάνετε παρορμητικές φιλίες αλλά και θα βρεθείτε με άτομα που μπορούν να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον στο να ψαχτείτε πάνω σε τομείς που μέχρι χθες είτε αγνοούσατε είτε σας ήταν αδιάφοροι.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το ζώδιο του Λέοντα θα αντιμετωπίσει κάποια επαγγελματικά προβλήματα.

  Οι προβλέψεις του Απριλίου δείχνουν ότι η ζωή σας αυτό το μήνα θα περιστρέφεται γύρω από τη βελτίωση του εαυτού σας, της επαγγελματικής και κοινωνικής σας κατάστασης. Επίσης, θα ευνοηθούν οι πνευματικές αναζητήσεις.  Αυτό με τη σειρά του θα ενισχύσει τις ελπίδες σας, για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα άστρα σας χαρίζουν την εύνοιά τους, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να κάνετε σημαντικές βελτιώσεις στη ζωή σας.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές στην αισθηματική σας ζωή, γιατί έχετε την τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας.  Δύσκολες στιγμές, επίσης, και στο φιλικό σας περιβάλλον γιατί ασχολείστε πολύ με την προσωπική σας ανάπτυξη.  Σε γενικές γραμμές είναι μάλλον απίθανο να πετύχετε σ’ αυτό τον τομέα, γιατί η σχέση σας θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Στην επαγγελματική σας ζωή θα ζήσετε μεγάλες στιγμές, αυτό το μήνα – με σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές σας θα πετύχετε όλους τους στόχους που έχετε βάλει. Η αναγνώριση που θα πάρετε θα σας δώσει ικανοποίηση και θα σας ανεβάσει το ηθικό.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι η οικονομική σας κατάσταση, σ’ αυτή τη φάση, θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και οι επενδύσεις σας θα είναι κερδοφόρες – αυτό θα ωφελήσει τόσο εσάς, όσο και την οικογένειά σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε ρίσκα, γιατί θα έχετε πολύ καλές αποδόσεις.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter