ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρ’ ότι το θετικό πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο της Παρθένου δίνει αισιόδοξα οικονομικά μηνύματα σε πολλούς από εσάς, και κάποιες στιγμές μέσα στον μήνα την δυνατότητα είτε να αποκτήσετε κάτι είτε να πάρετε ένα στήριγμα που χρειάζεστε, ο δύσκολος αυτός μήνας και οι κακές του όψεις σας συστήνουν να είστε ευέλικτοι και χαμηλότονοι γιατί η διάθεση των γύρω σας δεν θα είναι καλή και οι πολλές κακές στιγμές του Οκτώβρη μπορών να δημιουργήσουν και επαγγελματικά και συγγενικά προβλήματα αλλά και να χαλάσουν, μέσα από ένα πείσμα, μια σχεδόν έτοιμη επωφελή συμφωνία.

  Γενικά αποφύγετε τις βιασύνες και ό,τι καθυστερήσει σαν εξέλιξη ο ανάδρομος Ερμής αντιμετωπίστε το ρεαλιστικά και με την σκέψη ότι ό,τι καθυστερεί και αναβάλετε δεν σημαίνει ότι τελικά ματαιώνετε.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα του Οκτωβρίου αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα θα εστιάσετε, κυρίως, στον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Επαγγελματικές ανησυχίες εμφανίζονται σε μεταγενέστερη φάση, όταν έχετε τακτοποιήσει όλα τα προσωπικά και οικογενειακά σας ζητήματα. Το ζώδιο του Λέοντα θα είναι κοινωνικό, θα κάνει νέες γνωριμίες και θα δημιουργήσει καλές σχέσεις που θα είναι σημαντικές τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους ανθρώπους που θα συναντήσει. Είστε, κατά βάση, ανεξάρτητα άτομα αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, επομένως έχετε ανάγκη τους άλλους, να σας βοηθήσουν να σηκωθείτε όταν πέσετε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο Οκτώβριος είναι ένας, μάλλον, δύσκολος μήνας σε σχέση με την οικογένεια. Διαφωνίες και καυγάδες ξεπετάγονται δεξιά κι αριστερά κι αυτό θα σας αποσταθεροποιήσει συναισθηματικά. Όλα τα θέματα που είχατε θάψει στο παρελθόν έρχονται τώρα στην επιφάνεια – κι αυτό μόνο καλό δεν είναι. Τα παιδιά με το ζώδιο του Λέοντα θα είναι αμυντικά στην προσέγγισή τους σε όλα και πιθανά να κάνουν την επανάστασή τους προς τους γονείς τους. Η ειρήνη θα έρθει στην οικογενειακή σας ζωή προς το τέλος του μήνα, όταν όλα έχουν ηρεμήσει και τα μέλη της οικογένειας θελήσουν να μιλήσουν ουσιαστικά και να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσά τους. Αν είστε μόνοι, δύσκολα θα ξεκινήσετε κάτι τώρα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα θα ξοδέψετε αρκετό χρόνο κι ενέργεια για να βοηθήσετε κάποιους άλλους να εξελιχθούν στην καριέρα τους. Νιώθετε ότι έχετε βάλει τα πράγματα σε μια σειρά στη δική σας εξέλιξη και θέλετε να βοηθήσετε κι άλλους να αποκτήσουν τη συναισθηματική ασφάλεια, όπως εσείς.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι επενδύσεις που κάνετε, αυτό το μήνα, θα καθορίσουν την οικονομική σας ευημερία. Επομένως, φροντίστε να επενδύσετε σε αξιόπιστα άτομα ή εταιρείες, που είναι βέβαιο ότι θα έχουν αξιοπρεπή κέρδη στο τέλος.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter