ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Δεύτερος μήνας της χρονιάς σας βρίσκει σε μία αρκετά καλή φάση, που είναι συνέπεια μίας θετικής για το ζώδιό σας συγκυρίας, η οποία έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες και έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας στην ζωή των περισσοτέρων είτε γιατί μετά από καιρό τα συναισθηματικά σας θέματα έχουν πάει καλύτερα ή γιατί η μακριά παραμονή του Δία στον Τοξότη σας έχει δώσει σε προσωπικά θέματα αιτίες να νοιώθετε δικαιωμένοι και επιβεβαιωμένοι από τις εξελίξεις και μπορείτε να είστε περισσότερο αισιόδοξοι και για τα  επαγγελματικά σας τον τελευταίο καιρό καθώς για πολλούς έχουν  αρχίσει να διαφαίνονται κάποιες διόλου αρνητικές προοπτικές.

  Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που είστε από τα λιγότερο απαισιόδοξα άτομα τον δύσκολο αυτόν μήνα. Μάλιστα όλα είναι έτσι που μπορείτε να είστε ακόμα και ευέλικτοι απέναντι στις όποιες δύσκολες σχέσεις, συνεργασίες ή συμβάσεις σας (γάμους) κλπ.

  Όμως ο μήνας έχει αρκετές αρνητικές όψεις που κατά κύριο λόγο θα σας προβληματίσουν σε θέματα επαγγελματικής  επικοινωνίας και συνεννόησης και σε λίγες περιπτώσεις σε θέματα υγείας όσων έχουν από πιο παλιά ευαισθησίες στον τομέα αυτόν.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Στις αρχές του μήνα το ζώδιο του Λέοντα μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια οικογενειακά προβλήματα που, όμως, θα επηρεάσουν κι άλλους τομείς. Σε κάθε περίπτωση, συνεχίστε να προσπαθείτε  και μην παραιτείστε.

  Οι προβλέψεις για το Φεβρουάριο λένε ότι αυτό το μήνα θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας – θα αφιερώσετε χρόνο για να εστιάσετε σ’ αυτά που είναι σημαντικά για σας. Ασχολείστε με πράγματα που θα σας επιτρέψουν να αναδείξετε τις ικανότητες και τη μοναδικότητά σας. Τώρα, θα πρέπει να κάνετε μόνο αυτά που θέλετε, χωρίς να επηρεάζεστε από τον κύκλο των φίλων και της οικογένειας. Υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας και δεν θα πρέπει να διστάσετε να τις αρπάξετε και με τα δυο σας χέρια.

   

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Τα άστρα λένε ότι στη σχέση με το σύντροφό σας επικρατεί η ειρήνη και η αρμονία. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με προσοχή και αποτελεσματικότητα οποιαδήποτε διαφωνία παρουσιαστεί. Αν υπάρχουν παιδιά, θα χαρούν να δουν τους γονείς τους ενωμένους και ευτυχισμένους.

  Είναι γνωστό ότι έχετε ιδιαίτερες κοινωνικές ικανότητες κι αυτό θα σας βοηθήσει να διευρύνετε περισσότερο τον κύκλο των επαφών σας, αυτό το μήνα. Αν είστε μόνοι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια σχέση με το αντίθετο φύλο.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Η επαγγελματική ανάπτυξη θα είναι εύκολη για ορισμένους από σας. Είστε αποφασισμένοι και αισιόδοξοι ότι στην πορεία θα βρείτε τον τρόπο να πετύχετε αυτό που θέλετε να πετύχετε, από τότε που ξεκινήσατε την καριέρα σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Το μήνα αυτό το ζώδιο του Λέοντα ευνοείται με οικονομικές δεξιότητες που ενισχύουν το εισόδημά του. Το Φεβρουάριο είστε σε μια φάση επαγγελματικής ανάπτυξης που θα δώσει ισχυρή ώθηση στα οικονομικά σας – γι’ αυτό θα χρειαστείτε την υποστήριξη των φίλων και της οικογένειας που θα σας βοηθήσουν στη διαχείριση  των χρημάτων που έρχονται.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter