ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Με εξαίρεση τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του Αυγούστου 1,2,3 και 4 /8ου που θα αντιμετωπίσουν απαιτητικούς συντρόφους ή συνεργάτες, δυσκολίες και αγχωτικές καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να βλάψουν ακόμα και την υγειά τους, ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας ο οποίος βοηθά, έστω και μετ’ εμποδίων, τις δράσεις και τα αιτήματα  των περισσοτέρων Λεόντων , τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα.

  Ωστόσο και με δεδομένο ότι είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος μήνας, οι δύσκολες στιγμές του θα είναι πολλές και αν δεν ελέγξετε την ορμή αλλά και τον αυταρχισμό σας μέσα σε αυτές θα μπορούσατε να χαλάσετε και ό,τι δημιουργικό χτίζετε και σημαντικές σχέσεις. Να θυμόσαστε ότι οι γύρω σας δεν είναι υπάλληλοι σας να τους διατάζετε, ούτε μπορούν πάντα να είναι εκεί που εσείς θέλετε.

  Οι περισσότεροι είσαστε στα μισά του δρόμου που οδηγεί στην επιτυχία που επιδιώκετε γι’ αυτό μην αφήσετε το κακό κομμάτι του εαυτού σας να σας χαλάσει τις πολλές κακές στιγμές του μήνα την ανοδική σας πορεία.

  Ο Δεκέμβρης το μόνο που σας ζητάει είναι να μην τραβάτε στα άκρα τα σκοινιά και να μην ρίχνετε λάδι σε καμία φωτιά. Δείχνει όμως το σκληρό του πρόσωπο στους γεννημένους το 1980,1981 και 1982

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter