ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρότι ο μήνας έχει λίγες αρνητικές όψεις δείχνει αρκετά ιδιόρρυθμος για τους Λέοντες. Κυρίως εσείς γεννημένοι μέχρι 28/7 μπορείτε στην διάρκεια του να έχετε αιτίες προβληματισμών ή να αντιλαμβάνεστε κάτι ανατρεπτικό το οποίο μπορεί να σας αλλάξει τα δεδομένα και δεν έχετε τρόπο να αντιδράσετε σε αυτό.

  Ο κυβερνήτης σας Ήλιος στον δύσκολο χώρο των Ιχθύων μέχρι τις 19 θα σας κάνει δικαιολογημένα κλεισμένους στον εαυτό σας και την σκέψη σας, καχύποπτους απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ ο χώρος της δουλειάς θα έχει ένταση, ανταγωνισμούς και κάποιες στιγμές μπορεί να παρουσιάσει ακραίες κόντρες που να σας ζημιώσου και που θα πρέπει να αποφύγετε.

  Από την άλλη η Αφροδίτη είναι απαιτητική σε όλη την διάρκεια του μήνα και σας ζητάει να φανείτε περισσότερο και να κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού που σε πολλές περιπτώσεις στοιχίζουν. Τα οποία κέρδη του αυτός ο μήνας σας τα φυλάει για το τρίτο του δεκαήμερο, τότε που ο κυβερνήτης σας Ήλιος θα είναι πια στον Κριό και δυο δυνατές όψεις τριγώνου της Αφροδίτης και με τον Δια και με τον Πλούτωνα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προδιαγραφές κέρδους.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Θέματα σχετικά με τον έρωτα, τα οικονομικά και την καριέρα μεγεθύνονται αυτό το μήνα.

  Οι επαγγελματικοί στόχοι και η προσωπική επιτυχία βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ τα οικογενειακά θέματα είναι σε δεύτερη μοίρα. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι σημαντικοί για σας και θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας, με τη βοήθειά τους. Υπάρχει μια ανάγκη να προσαρμοστείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις, γεγονός που είναι κόντρα στη φύση σας, αλλά μακροπρόθεσμα θα σας ωφελήσει.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο έρωτας είναι στο επίκεντρο αυτό το μήνα και θα σας χαρίσει ευτυχία και ικανοποίηση. Οι σχέσεις σας θα είναι γεμάτες ρομαντισμό, πάθος και θα διαρκέσουν. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης θα δείτε τις αισθηματικές και φιλικές σας σχέσεις να εξελίσσονται. Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί ανάμεσα σε συναδέλφους μεγαλύτερης ηλικίας και ανώτερους στην ιεραρχία.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι επαγγελματικές σας προοπτικές είναι εξαιρετικές αυτό το μήνα και θα πρέπει να είστε ευγνώμονες για τους συνεργάτες σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη θέση σας και θα δεχτείτε την ανάλογη οικονομική ανταμοιβή.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η κίνηση του Ερμή θα έχει θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σας, αυτό το μήνα. Η εξυπνάδα και το οικονομικό σας κριτήριο είναι εξαιρετικά και θα καταφέρετε να πάρετε σωστές οικονομικές αποφάσεις. Κάποιοι στόχοι που είχατε σε εκκρεμότητα θα δρομολογηθούν και θα πραγματοποιηθούν – κι αυτό γίνεται με την βοήθεια των άλλων και ελάχιστη προσπάθεια από τη μεριά σας. Επομένως, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε καλές κοινωνικές επαφές που θα βοηθήσουν τις οικονομικές σας προσδοκίες. Έκτατα έσοδα θα έρθουν στα χέρια σας και θα κλείσετε αρκετές εκκρεμότητες.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter