ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Επιθετικοί θα είστε, στην προσπάθεια σας να κερδίσετε έδαφος και να ξεπεράσετε αντιξοότητες κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα αυτόν τον μήνα. Αποφεύγοντας τις υπερβολές και ελέγχοντας τον καυστικό σας λόγο, μπορείτε να τα πάτε αρκετά καλά. Τόσο οι φίλοι όσο και γενικά κόσμος που σας πάει, θα μπορούσε να σας στηρίξει σε πολλά θέματα, για αυτό μην ντραπείτε να ζητήσετε την συνδρομή ή την διαμεσολάβηση τρίτων, όταν βρίσκεστε απέναντι σε κάτι που δεν μπορείτε μόνοι να ξεπεράσετε. Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα, που είναι και η πιο δύσκολη (7 ως 13), θα σας δώσει αιτίες έντασης που πρέπει να ελέγξετε για να μην χαλάσετε σε μία κακή στιγμή ότι χτίζετε. Το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο δεν είναι εύκολο για το ζώδιό σας, αλλά σε αυτήν την φάση θα ενοχλήσει μόνο τους γεννημένους την πρώτη μέρα του ζωδίου, καθώς θα φέρει ανατροπές που αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής τους αυτήν την Άνοιξη. Οι πολλοί δεν πρέπει να ανησυχούν τώρα για αυτό. Για όλους το 3ο 10ήμερο του μήνα δείχνει πιο καλό, το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους, μα κυρίως αυτό της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα καταφέρουν να σας χαρίσουν και καλές στιγμές και αιτίες που θα ηρεμήσουν άγχη και ανησυχίες σας. Σε κάποιους μάλιστα η Αφροδίτη θα φέρει από τον Καρκίνο μία ελπίδα ή μία κρυφή αιτία χαράς.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Μάιος για το ζώδιο του Λέοντα προβλέπεται υπέροχος τόσο για τα οικονομικά, όσο και για την καριέρα. Τα θέματα υγείας και σχέσεων θα απαιτήσουν προσεκτικούς χειρισμούς.

  Η ανεξαρτησία και η ελεύθερη βούληση γίνονται πιο ισχυρά αυτό το μήνα, με αποτέλεσμα  να μπορείτε να ελέγχετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις προς όφελός σας. Οι κοινωνικές δεξιότητες θα είναι λιγότερο σημαντικές, αλλά θα πρέπει να δώσετε την ίδια προσοχή στα συμφέροντά σας και στις απαιτήσεις των άλλων. Οι καταστάσεις, αργά και σταθερά, εξελίσσονται ευνοϊκά για σας. Οι κύριοι τομείς ενδιαφέροντος για το ζώδιο του Λέοντα το Μάιο θα είναι η καριέρα, η οικογενειακή ευημερία, η πνευματικότητα, τα παιδιά και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

   

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας εξέλιξη θα είναι αισθητή, στη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου το μήνα – η ανάδρομη κίνηση του Δία δεν επηρεάζει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Είστε γοητευτικοί και ελκυστικοί και θα έχετε την υποστήριξη των μεγαλύτερων μελών της οικογένειας, καθώς και των φίλων σας. Ολοκληρώνετε τις δουλειές σας χωρίς προσπάθεια και η καριέρα σας θα δεχτεί μεγάλη ώθηση. Να θυμάστε ότι η επαγγελματική σας πρόοδος θα πρέπει να βασίζεται σε πνευματικές αξίες. Ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για επαγγελματικά ταξίδια που θα ενισχύσουν τις επιχειρηματικές σας προοπτικές.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι εξαιρετική, όλη τη διάρκεια του μήνα. Οι πλανητικές όψεις είναι θετικές για οικονομική ανάπτυξη, τα δυο πρώτα δεκαήμερα του μήνα. Μετά από αυτό, υπάρχει περίπτωση αύξησης του μισθού ή κάποιο χρηματικό μπόνους. Οι ανώτεροί σας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επιμέλειά σας και σας ανταμείβουν πολύ καλά. Το οικονομικό σας κριτήριο είναι ισχυρό, τις δυο πρώτες εβδομάδες του μήνα και αν κάνετε επενδύσεις το πιθανότερο είναι να αποδειχθούν κερδοφόρες.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα περάσει κάποιες δοκιμασίες. Ο σύντροφός σας αναζητά προσωπική ελευθερία και μπορεί να κάνει πράγματα που δεν θα σας ευχαριστήσουν. Καλό θα είναι να δείξετε κάποια ανοχή, αν θέλετε να επαναφέρετε την αρμονία στη σχέση σας.

  Αν είστε μόνοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες (το διαδίκτυο συμπεριλαμβάνεται) να ξεκινήσετε μια νέα αισθηματική σχέση. Βεβαίως, δεν μιλάμε για σχέσεις με μεγάλη δέσμευση. Ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός για γάμο ή χωρισμό. Τα παιδιά θα σημειώσουν πρόοδο στους τομείς που τα ενδιαφέρουν.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter