ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μπορεί το πέρασμα του Δια στον χώρο του Αιγόκερω να ανοίγει επαγγελματικές προοπτικές και να βοηθά κάποιους Λέοντες να έρχονται πιο κοντά σε αυτό που θέλουν επαγγελματικά να πετύχουν, όμως ο μήνας μέχρι τα μισά του δίνει διαφόρων αιτιών κολλήματα και αυξημένο άγχος το οποίο θα μπορούσε και να καθυστερεί τα σχέδια σας και να προβληματίσει με ένα θέμα υγείας, είτε δικό σας, είτε τρίτου.  Εξαιρετικά ανατρεπτικός παραμένει ο μηνάς για τους γεννημένους 26/7 ενώ όλοι θα πρέπει τουλάχιστο αυτό το διάστημα να αντιλήφθητε ότι είναι απαραίτητο να συνεργάζεστε αρμονικά με ανθρώπους που χρειάζεστε και που μπορούν να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς σας.  Το πιο θετικό απ’ όλα είναι το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη που θα σας δώσει και το πείσμα και την αποφασιστικότητα και μια κατακτητική δύναμη, κυρίως σε ότι αφορά συναισθηματικούς-προσωπικούς σας στόχους.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα του Ιανουαρίου προβλέπουν ότι ζωή θα κινηθεί με πιο γρήγορο ρυθμό, μετά τις 20 του μήνα. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε σε μερικά σημαντικά ζητήματα – έτσι, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε την ενέργειά σας στο έπακρο και ν’ αφήστε προς το παρόν στην άκρη τα πιο ασήμαντα θέματα. Η κοινωνική δικτύωση θα παίξει ένα κεντρικό ρόλο στην επιτυχία σας – θα υπάρξει ανάγκη συνεργασίας, γιατί η προσωπικότητα του Λέοντα, αυτό το μήνα, δεν μπορεί να επηρεάσει (όπως συνήθως κάνει) τους άλλους.

  Τα επαγγελματικά θέματα και οι εξωτερικοί στόχοι παίρνουν το προβάδισμα, έναντι πνευματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Αν και εξακολουθούν να είναι σημαντικοί, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει η καριέρα σας. Η πρώτη και η τελευταία εβδομάδα είναι κατάλληλες για το ξεκίνημα νέων στόχων, ενώ τις υπόλοιπες μπορείτε να κλείσετε τις εκκρεμότητες σε προηγούμενους στόχους. Οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος, αυτό το μήνα,  είναι η καριέρα, η ευημερία και οι σχέσεις.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γοητεύσετε το άλλο φύλο μέχρι τις 14 του μήνα – έχετε την εύνοια του Άρη και θα είστε σε θέση να κάνετε εξαιρετικές επαφές με την, κάπως, επιθετική σας εμφάνιση. Οι φίλοι κι οι γνωστοί πιθανά να παίξουν βασικό ρόλο – μπορεί να γνωρίσετε άτομα στο διαδίκτυο ή μέσα στον κύκλο των φίλων σας.

  Η ερωτική συμβατότητα στα ζευγάρια είναι αρμονική, λόγω της βοήθειας του Άρη. Τα παντρεμένα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τον έρωτά τους. Μέχρι τις 13/1 οι σχέσεις θα είναι έντονες αλλά μετά θα ηρεμήσουν τα πράγματα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Ο Ιανουάριος δεν θεωρείται ιδιαίτερα επικερδής μήνας, εξαιτίας των αρνητικών δονήσεων των πλανητών. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους αλλά και με τους προϊστάμενους θα είναι ταραγμένες – κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Τα ταξίδια για επαγγελματικό σκοπό δεν θα αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Να κάνετε λίγο υπομονή και να περιμένετε για καλύτερες μέρες!

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας θα είναι θαυμάσια μετά τις 10 του μήνα, με τη βοήθεια του κοινωνικού σας κύκλου – κι αυτό μπορεί να συμβεί ξαφνικά και χωρίς να το ξέρετε. Ωστόσο, καλό θα είναι να μη ρισκάρετε, χωρίς να έχετε κάνει την έρευνά σας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter