ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου δίνει κάποια συναισθηματική χαρά σε εσάς του 2ου 10ημέρου Τα πράγματα στριμώχνουν επικίνδυνα τους γεννημένους τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου. Δύσκολες και απαιτητικές συνεργασίες και συνεργάτες , διλλήματα μα και για κάποιους 30/7ου γεννημένους ο τρίτος και τελευταίος κύκλος μίας περιόδου αλλαγών που πλέον είναι αναμενόμενος και αναπόφευκτος. Κατά τα άλλα η Αφροδίτη θα βοηθήσει επαγγελματικο οικονομικά από τις 8 του μηνα να είναι πιο βατά τα πράγματα.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου δείχνουν ότι η επαγγελματική ζωή θα είναι στο επίκεντρο λόγω των επιρροών του Ήλιου και του Ερμή, στη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθήμερου. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα ευνοήσουν τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Αν είστε μόνοι, οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα γνωριμία. Όσοι είστε σε σχέση γάμου θα απολαύσετε μια καλή περίοδο, γεμάτη κατανόηση. Οι πεποιθήσεις σας επηρεάζονται από τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα προβλέπουν παθιασμένο έρωτα για τα παντρεμένα ζευγάρια, λόγω της επιρροής της Αφροδίτης και του Άρη, καθώς και μια πιθανότητα εγκυμοσύνης στις αρχές του μήνα. Στη συνέχεια, θα υπάρξει περισσότερη αφοσίωση και καθόλου άγχος. Αν είστε μόνοι, ο  Ήλιος και ο Ερμής θα διευκολύνουν το ξεκίνημα  νέων σχέσεων μέχρι τις 20 του μήνα – θα βρείτε τον έρωτα στο χώρο της δουλειάς, με την προϋπόθεση ότι θα είστε ανοιχτοί.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όσον αφορά στην επαγγελματική ζωή και τις υποχρεώσεις σας εκεί, θα δεχτείτε τη θετική επίδραση του Ήλιου, του Άρη και της Αφροδίτης. Θα έχετε καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σας και θα είστε σε θέση να προχωρήσετε αποτελεσματικά για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Το περιβάλλον στη δουλειά σας θα είναι ευχάριστο και θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε. Εάν ενδιαφέρεστε, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με πνευματικές ή φιλανθρωπικές δραστηριότητες για να νιώσετε ακόμα καλύτερα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το πλανητικό σκηνικό του μήνα προβλέπει μια ενοχλητική περίοδο για τα οικονομικά επιχειρηματιών και εμπόρων. Δεν θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε χρήματα για νέα έργα, ούτε να κάνετε κάποιου είδους επένδυση. Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες το πιθανότερο είναι ότι δεν θα επιλυθούν τώρα. Θα πρέπει να βασιστείτε σε χρήματα που έχετε αποταμιεύσει (αν αυτό είναι δυνατόν), για να προχωρήσετε και να ξεπεράσετε αυτό το διάστημα.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter