ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους πολλούς το καλό κομμάτι του Ιουνίου μέχρι τις 18 είναι εξαιρετικά κοινωνικό και ευχάριστο αφού τα πράγματα σε βασικούς τομείς της ζωής σας έχουν πάει καλά και αυτό το διάστημα οι πολύ τυχεροί γεννημένοι 10-11-12-13 Αυγούστου μπορείτε να δείτε ακόμα και ευκαιρίες που σε πρώτη φάση δεν αποδεχτήκατε, κακώς, να επιστρέφουν ή οι ίδιοι να μπορείτε να επαναδιαπραγματευθείτε προς το συμφέρον σας συμβάσεις, σχέσεις για να τις φέρετε στα δικά σας τα μέτρα. Είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να σας γνωρίσει κόσμο που να έρχεται για να μείνει στην ζωή σας και ένας μήνας που θα βοηθήσει πολλούς Λέοντες να καταλάβουν ποιους μπορούν να μετράνε για πραγματικούς φίλους τους. Το τρίτο όμως δεκαήμερο του μήνα λειτουργεί αρκετά σκληρά για εσάς, για την ψυχολογία σας. Δημιουργεί εντάσεις που θα μπορούσαν να θίξουν ακόμα και ευαίσθητα από το παρελθόν κομμάτια της υγείας σας. Ο επαγγελματικός χώρος γίνετε για κάποιο λόγο πολύ δύσκολος και το παρασκήνιο δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Τον ίδιο αυτό καιρό, στο τρίτο δεκαήμερο του μήνας, έχετε λόγο να μην εμπιστεύεστε παχιά μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Όμως όλος αυτός ο μήνας, από την αρχή του μέχρι το τέλος, θα μπορούσε να δημιουργήσει, μέσα από μια ανατροπή που σίγουρα δεν περιμένετε, ένα σοκ στην ζωή των γεννημένων 27 και 28 Ιουλίου. Μια αιτία η οποία μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια σας και να κάνει τα θεμέλια των μέχρι τώρα επιτευγμάτων σας να τρίξουν, Οι ίδιοι, 27-28/7, προσπαθήστε να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ό,τι και αν κάνετε και αρκετά ρεαλιστές και ήρεμοι αν αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις. Όπως και να’ χει το τέλος του μήνα δείχνει να αναστατώνει την ψυχολογία των Λεόντων.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ιουνίου ο μήνας αυτός θα έχει αρκετό άγχος και δυναμικές δραστηριότητες. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις στη ζωή σας και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί, σε μεγάλο βαθμό.  Κυρίως θα δοκιμαστείτε στο κατά πόσο μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε δύσκολες καταστάσεις και συνθήκες. Το καλό είναι ότι είστε αποφασιστικοί, πράγμα που θα σας επιτρέψει να αντέξετε όλες τις προκλήσεις, αλλά μέχρι να τα καταφέρετε θα ιδρώσετε. Ωστόσο, καθώς κυλά ο μήνας, τα πράγματα σιγά-σιγά θ’ αρχίσουν να βελτιώνονται για το ζώδιο του Λέοντα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το μήνα αυτό η ερωτική σας ζωή δεν θα παίξει σπουδαίο ρόλο, επειδή προσπαθείτε πολύ να εξασφαλίσετε κάποιες κοινωνικές σχέσεις που θα επηρεάσουν την καριέρα σας. Ο έρωτας θα κάνει αισθητή την παρουσία του αργότερα, αφού θα έχετε πετύχει τους κοινωνικούς σας στόχους. Οι φίλοι είναι  επίσης πολύ σημαντικοί για το ζώδιο του Λέοντα, εφόσον βέβαια δεν θέλετε να αποκτήσετε παιδιά σ’ αυτή τη φάση. Επομένως, μια εγκυμοσύνη δύσκολα θα προκύψει αυτό το διάστημα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας ζωή θα εξελιχθεί, αυτό το μήνα, μέσα από διάφορες δυσκολίες. Ο Δίας σας χαρίζει την εύνοιά του για να αξιοποιήσετε τις δυνάμεις σας στο έπακρο.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και στα οικονομικά σας, λόγω κακού προγραμματισμού.  Τους προηγούμενους μήνες κάνατε κάποιες επενδύσεις που αποδείχθηκαν κακές κι αποτυχημένες. Θα πρέπει, λοιπόν, ν’ ασχοληθείτε και να μάθετε πώς να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις όταν πρόκειται για οικονομικά.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter