ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Στις πρώτες 8 μέρες του μηνά, που είναι γενικά για όλους καλές, εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μια καλή στιγμή προσωπικής, συναισθηματικής η κοινωνικής και επαγγελματικής επιβεβαίωσης, που θα ανεβάσει την διάθεση και θα αναπτερώσει τα φιλόδοξα σχεδία σας. Όλος ο μηνάς δείχνει γεμάτος ένταση που μπορεί να προκαλέσει ένα ανατρεπτικό γεγονός για τους γεννημένους 25 Ιουλίου που πρέπει γενικά να είναι προσεκτικοί αυτό το διάστημα. Μπορεί η Αφροδίτη στο πέρασμα της από τις 10 Ιουλίου στην Παρθένο, να βρίσκει για σας λύσεις και να δίνει οικονομικές ανάσες, όμως στις δύσκολες 12 και 13 Ιουλίου, τόσο η έκλειψη όσο και η αρνητική αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα έχουν την δύναμη να φέρουν μια αίτια που να ρίξει την ψυχολογία σας και κάποιους να καταθλίψει, καθώς τους δείχνει ότι μια τους προσδοκία είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Ο Ήλιος στις 23 περνά στο ζώδιο σας και σας βγάζει από μια περίοδο ενδοσκόπησης και απολογισμών που σας προβλημάτισε ιδιαιτέρα. Το δύσκολο διάστημα μεταξύ 24 και 27 του μηνά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και στις οικονομικές σας δοσοληψίες, γιατί είναι εύκολο να χάσετε, άλλα και στις υπερβολικές αντιδράσεις σας, όταν τα πράγματα δεν τρέχουν όπως ακριβώς τα θέλετε. Η στάση από τις 24 και η αναδρομή, από τις 26 Ιουλίου, κίνηση του Ερμή, θα σας κάνει να θελήσετε, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, να ενεργοποιήσετε ξανά μεθόδους του χτες, καθώς τα καινούργια σας προγράμματα δείχνουν να είναι λιγότερα σαν απόδοση από τις προσδοκίες σας. Η δεύτερη έκλειψη του μηνά στις 27 Ιουλίου, επηρεάζει βαθύτατα ψυχολογικά τους γεννημένους τις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου που γνωρίζουν τώρα καθαρά, ότι είναι απέναντι σε μια περίοδο που έχει την δύναμη να αλλάξει πολλά και σημαντικά στην ζωή τους.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα προβλέπουν έναν προοδευτικό μήνα για τις ερωτικές σχέσεις, την υγεία και τα οικονομικά. Η επαγγελματική ζωή θα υποστεί κάποια πίεση.

  Τα επαγγελματικά θέματα και οι προσωπικές επιθυμίες δίνουν τη θέση τους στην οικογενειακή ευτυχία και τη συναισθηματική δύναμη, εξαιτίας της θέσης των πλανητών. Έχετε περισσότερη διάθεση να χαρείτε και να διασκεδάσετε, έτσι οι επαγγελματικοί στόχοι μένουν στην άκρη για την ώρα. Τα συμφέροντά σας βρίσκονται σε ισορροπία με την ευημερία των άλλων. Δεν είστε ιδιαίτερα ανεξάρτητοι ή σίγουροι – πετυχαίνετε αυτά που θέλετε με την κοινωνική σας γοητεία και είστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Δεν εξαρτάστε ούτε από τους άλλους, ούτε από τις πρωτοβουλίες σας. Το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει την εύνοιά του για να ξεπεράσετε εύκολα οποιοδήποτε εμπόδιο έρθει στο δρόμο σας. Παρά το γεγονός, ότι το μεγαλύτερο μέρος των πλανητών κινείται ανάδρομα, η πρόοδός σας δεν επηρεάζεται καθόλου. Εάν υπάρξουν αδιέξοδα και αδράνεια κάποιες φορές, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ηρεμία και γαλήνη.

  Οι πνευματικές σας αναζητήσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Θέλετε να επανορθώσετε για τα πνευματικά σας λάθη κι αναζητάτε θεία παρέμβαση. Τα όνειρα και το υποσυνείδητο θα παίξουν μεγάλο ρόλο σ’ αυτό. Η προσευχή κι ο διαλογισμός θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας σταθερότητα – οι ανθρωπιστικές δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις ενοχές σας.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Θα υπάρξουν επαγγελματικές αλλαγές, καθώς η ηλιακή έκλειψη του μήνα επηρεάζει τον κυβερνήτη της καριέρας σας, τον Ήλιο. Το περιβάλλον στο χώρο της δουλειάς σας θα υποστεί τροποποιήσεις. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το προσωπικό σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οικονομικά, ο μήνας προβλέπεται ιδιαίτερα ανθηρός. Οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή επιφυλάσσουν αξιόλογες οικονομικές προοπτικές, μαζί με κάποια απροσδόκητα κέρδη. Εάν ασχολείστε με επενδύσεις θα σταθείτε τυχεροί. Το χρήμα έρχεται εύκολα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια κι έχετε κάθε διάθεση να το ξοδέψτε σε προσωπικές πολυτέλειες. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή θ’ αλλάξει μετά τις 25 του μήνα: θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο που ξοδεύετε, καθώς και να εξετάζετε καλά τις συναλλαγές σας. Στη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή θα χρειαστεί να ισορροπήσετε τα έσοδα και τα έξοδα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή είναι θαυμάσια αυτό το μήνα και θα γίνει ακόμα καλύτερη μετά τις 21, που ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας. Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα είναι ευχάριστη και απολαυστική. Αν είστε μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε σχέσεις, με τη γοητεία και το μαγνητισμό σας. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ουρανός σας προειδοποιεί να προσέχετε πριν ξεκινήσετε κάτι καινούριο και να σκεφτείτε καλά τις προοπτικές που υπάρχουν.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter