ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όλο αυτό το καλοκαίρι δείχνουν να γίνονται για εσάς. Δεν είναι μόνο ο Ήλιος που κάθε χρόνο τέτοια εποχή ούτως ή άλλως βρίσκετε στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τον Ήλιο και η Αφροδίτη και ο Άρης μα και ο Ερμής από τις 12 του μήνα και μετά, κινούνται στον δικό σας χώρο ενεργοποιώντας όλους τους τομείς της ζωής σας, δίνοντας σας και την δυνατότητα να φανείτε, να κάνει αίσθηση η παρουσία σας όπου και αν βρίσκεστε, αλλά και την δυνατότητα να επιβεβαιωθείτε είτε συναισθηματικά είτε για άλλους λόγους, όχι μόνο στο περιβάλλον σας αλλά και ευρύτερα. Αυτός ο μήνας θα δώσει και μια ιδιαίτερη τύχη, μια ευκαιρία μεγάλων διαστάσεων ή πρόταση στους γεννημένους στις 7 Αυγούστου που είστε και οι πιο τυχεροί Λέοντες του καλοκαιριού.

  Αιτίες άγχους μπορεί να γεννήσουν είτε πρόσφατες είτε ανατροπές που θα προκύψουν, κάθε μορφής, μέσα στον μήνα, θα έχουν οι 29/7 γεννημένοι. Εσείς να είστε και προσεκτικοί και ρεαλιστές. Το νέο φεγγάρι στο δικό σας το ζώδιο σημαίνει για πολλούς Λέοντες μια περίοδο για νέα ξεκινήματα πάνω σε υγιείς βάσεις αλλά και μια περίοδο που σας βοηθά να αλλάξετε στρατηγική και τρόπους ώστε να πετυχαίνετε πιο εύκολα τους σκοπούς σας.

  Το τρίτο δεκαήμερο δραστηριοποιεί επαγγελματικά και ευνοεί οικονομικά τους Λέοντες γι’ αυτό είναι καλό να φροντίσετε να σας βρει στις επαγγελματικές επάλξεις και όχι ξάπλα στις παραλίες. Έτσι θα προετοιμάσετε σωστά το έδαφος για ένα απαιτητικό αλλά και εξαιρετικά αποδοτικό ξεκίνημα φθινοπωρινής σεζόν.

  Οι μόνες και οι μόνοι, μα και όσοι έχουν διάθεση για παιγνίδια, θα έχουν αυτό τον μήνα και τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις, ενώ η κατακτητική σας δύναμη θα σας βοηθά να κερδίζετε και γρήγορα και εύκολα τους συναισθηματικούς-ερωτικούς σας στόχους.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο στην καριέρα σας και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς. Είστε ανεξάρτητοι από τη φύση σας, επομένως θα μπορέσετε να πετύχετε τους περισσότερους στόχους σας, χωρίς βοήθεια. Βασίζεστε, ωστόσο, πολύ στις καλές οικογενειακές σας σχέσεις. Μπορεί να προκύψουν διάφορες ανασφάλειες στη διάρκεια του μήνα, αλλά καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Οι πλανητικές συγκυρίες αποκαλύπτουν ότι αν είστε μόνοι δεν θα ξεκινήσετε κάτι καινούριο τώρα, πολύ απλά γιατί δεν ενδιαφέρεστε. Αν είστε σε σταθερή σχέση, προκύπτουν αρκετές διαφωνίες μεταξύ σας, αλλά προς το τέλος του μήνα όλα θα επανέλθουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς κι η αρμονία θα επιστρέψει και πάλι στη σχέση σας. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανη, αλλά θα πρέπει να προγραμματιστεί προσεκτικά. Οι σχέσεις με τα παιδιά ευνοούνται ιδιαίτερα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Στις αρχές του μήνα προκύπτουν κάποιες δυσκολίες στο επαγγελματικό περιβάλλον, λόγω αλλαγής διεύθυνσης. Ωστόσο, καθώς ο μήνας κυλά, θα τα πάτε μια χαρά και το καινούριο αφεντικό θα είναι ικανοποιημένο από την αποφασιστικότητα και τη δέσμευσή σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας δεν ευνοούνται και πολύ αυτό το μήνα. Όμως, θα έχετε βοήθεια από φίλους και μέλη της οικογένειας για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter