ΛΕΟΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτες μέρες του μήνα μεταφέρουν ευχάριστα μηνύματα και δημιουργούν νέα κανάλια – τρόπους   επικοινωνίας και ουσιαστικής συνεννόησης με άτομα που αγαπάτε. Οι ίδιοι μπορείτε να έχετε και ένα ευχάριστο επαγγελματικό νέο στο ξεκίνημα της χρονιάς. Όμως ο πρώτος μήνας της χρονιάς είναι γεμάτος αρνητικές όψεις που από τις 8 μέχρι και τις 24 δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο και όσον αφορά εσάς δημιουργούν ένα κλίμα δύσκολων αλλαγών στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και άγχη από διάφορες αιτίες που μπορούν να κάνουν τον Ιανουάριο  πιο ευαίσθητη ακόμα και την υγεία σας.   Ο Ιανουάριος θα σας θυμίζει κάθε στιγμή με πόσα έχετε να ασχοληθείτε και πόσες εκκρεμείς υποθέσεις χρειάζονται  τακτοποίηση καθώς η  χρονιά που πέρασε σας είχε κάνει να αποφεύγετε η να μεταθέσετε στον χρόνο προβλήματα και  ότι νιώθατε βάρος στους ώμους σας. Ο χρόνος όμως να τα βρείτε ξανά μπροστά σας έφτασε μαζί και ο  Κρόνος που πέρασε από τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου στον ευαίσθητο 6ο φυσικό σας οίκο στον Αιγόκερω. Στον χώρο αυτόν που θα παραμείνει για 2 και μισό χρόνια και θα σας αναγκάσει να χτίσετε από την αρχή σαν να μη είχατε χθες στον επαγγελματικό τομέα , κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου καθώς είναι βέβαιο  ένα εργασιακό πρόβλημα που θα προκύψει και που  θέλει πολύ προσεχτικό χειρισμό στην αντιμετώπισή του. Ακόμα με προσοχή και σοβαρότητα πια κυρίως οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να αντιμετωπίζετε θέματα υγείας , να τηρείτε τα όσα πρέπει , χωρίς εξαιρέσεις, για να έχετε προβλήματα πίεσης , ζαχάρου κλπ σε πλήρη έλεγχο. Ακόμα  η υπερκινητικότητα σε συνδυασμό με την αυξημένη σας νευρικότητα, είναι εύκολο να προκαλέσουν ευαισθησία στην υγεία ορισμένων από εσάς που θα εξαντλήστε και θα ξεπερνάτε πολλές φορές τα όρια της αντοχής σας. Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η ερωτική σας ζωή και η υγεία σας είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το μήνα – περιορίστε την επιθετικότητά σας και χρησιμοποιήστε τις κοινωνικές σας δεξιότητες για να πετύχετε.

  Το κλειδί για να πετύχετε τους στόχους σας αυτό το μήνα είναι οι κοινωνικές σας δεξιότητες και η προσαρμοστικότητά σας. Τα άστρα σας ενθαρρύνουν να εξετάσετε τα ελαττώματα του χαρακτήρα σας που εμποδίζουν τις σχέσεις σας με τους άλλους και να προσπαθήσετε να τα διορθώσετε. Η επιθετικότητά σας δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας. Η ευεργετική επίδραση του Δία θα γίνει αισθητή την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Εάν υπάρχουν νομικές διαμάχες, θα διευθετηθούν προς όφελός σας και, επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ευχάριστου ταξιδιού. Τα εκπαιδευτικά θέματα προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι επαγγελματικές προοπτικές επηρεάζονται από την αρνητική επίδραση του Άρη, αυτό το μήνα. Τα πράγματα κινούνται σε αργούς ρυθμούς και θα πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να περιμένετε να βελτιωθεί η κατάσταση. Το κλίμα στη δουλειά ενδέχεται να μην είναι και πολύ ευχάριστο. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική σας πραγματικότητα

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική κατάσταση για το ζώδιό σας, αγαπητοί Λέοντες, προβλέπεται αρκετά ευνοϊκή, τον Ιανουάριο. Επίσης, μπορεί να βγείτε κερδισμένοι από μια τολμηρή κίνηση, μέχρι την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Μετά από αυτό, ο Ερμής δεν θα βοηθήσει με τα οικονομικά σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο τομέας της αισθηματικής σας ζωής θα είναι ιδιαίτερα ισχυρός. Έχετε την τάση να κυριαρχήσετε στη σχέση με το ταίρι σας κι αυτό θα πρέπει να το προσέξετε. Εάν είστε σε γάμο ή σε σταθερή σχέση θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε μια εγκυμοσύνη. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Εάν ψάχνετε για μια καινούρια σχέση, ετοιμαστείτε για ξαφνικές και σοβαρές δυνατότητες – οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter