ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι περισσότεροι περιμένετε πολλά από αυτό τον Σεπτέμβρη. Πράγματι, η παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στην Παρθένο θα βοηθήσει να ενεργοποιήσετε εκ νέου τις πηγές των εσόδων σας και να προσπαθήσετε να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί στο απαιτητικό και δύσκολο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείστε.

  Όμως για τις 25/7 οι μέρες του Σεπτεμβρίου είναι δύσκολες. Οι γνώστες εντάσεις που δημιουργήθηκαν στα τέλη του Ιουνίου και αρχές του Ιουλίου επανέρχονται στην ζωή σας για να σας αποπροσανατολίσουν. Ακόμα, η δύσκολη παρουσία του Άρη από τις 11 και μετά στον χώρο του Υδροχόου θα φέρει σε εσάς των πρώτων ημερών του ζωδίου αρκετές εντάσεις στις συντροφικές και συνεργασιακές σας σχέσεις.

  Οι πολλοί όμως Λεοντές μπορούν να τα καταφέρουν αρκετά καλά αυτό τον μηνά τόσο στα οικονομικά όσο και στα άλλα θέματα που τους απασχολούν. Ο οικογενειακός χώρος δείχνει πρόθυμος να σας στηρίξει και ίσως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ξαναζεστάνετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους του συγγενικού σας περιβάλλοντος που τελικά είναι και οι μόνοι που δεν σφυρίζουν αδιάφορα στα δύσκολα.

  Ο τομέας των συναισθηματικών είναι εξαιρετικά ουδέτερος αυτό τον μηνά. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει στην ζωή σας συνεχίζει να υπάρχει και αν δεν υπάρχει κάτι δεν έχετε να περιμένετε κάτι σημαντικό και αξιόλογο να εξελίχθη μέσα στον Σεπτέμβριο. Φροντίστε λοιπόν τα πρακτικά μέρη της ζωής σας, επαγγελματικά και οικονομικά, που δείχνουν ότι είναι οι τομείς που μπορεί να έχουν καλύτερες αποδόσεις.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για το Σεπτέμβριο μιλάνε για μια καλή περίοδο, όσον αφορά την υγεία και τα οικονομικά. Οι σχέσεις και η επαγγελματική ζωή δεν υπόσχονται και πολλά.

  Οι οικογενειακές και συναισθηματικές πτυχές της ζωής έχουν προτεραιότητα έναντι των επαγγελματικών θεμάτων και της εξωτερικής επιτυχίας, λόγω της θέσης των πλανητών. Οτιδήποτε αφορά το σπίτι, όπως οι επισκευές ή οι ανακαινίσεις,  θα αρχίσει να εξελίσσεται πιο γρήγορα.

  Οι άλλοι έχουν σημαντική θέση στη ζωή σας και η επιτυχία σας εξαρτάται από την υποστήριξή τους. Θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε στις συνθήκες που συνεχώς αλλάζουν. Αυτό, φυσικά, είναι ενάντια στη φύση σας αλλά τα επιτεύγματά σας εξαρτώνται απ’ αυτόν τον παράγοντα. Μέσα από αυτή τη ζόρικη για σας κατάσταση, θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ισχύ σας και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση. Οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος το Σεπτέμβριο θα είναι τα οικονομικά, η διασκέδαση, οι εκπαιδευτικές επιδιώξεις και οι δημιουργικές αναζητήσεις.

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Θα έχετε την υποστήριξη των μελών της οικογένειας για την ανάπτυξη της καριέρας σας. Καθώς η καριέρα σας περνάει μια φάση αδράνειας, μπορείτε να βοηθήσετε άλλους να προωθήσουν τη δική τους. Σε αντάλλαγμα, θα σας υποστηρίξουν όταν θα χρειαστείτε κι εσείς βοήθεια. Αν ψάχνετε για δουλειά, είναι πολύ πιθανό να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτό το μήνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας ευημερία θα είναι ικανοποιητική, για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για μεγάλες αγορές και επενδύσεις. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, όσον αφορά τις οικονομικές σας αποφάσεις και τα έσοδά σας. Ωστόσο, αυτές οι αντιξοότητες θα σας δώσουν αρκετό χρόνο για να αναλύσετε την οικονομική σας στρατηγική και να επεξεργαστείτε πιο βιώσιμες λύσεις για το οικονομικό σας μέλλον.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή δεν είναι πολύ ζωηρή αυτό το μήνα. Προς το τέλος του μήνα θα υπάρχουν αρκετές διαφωνίες στη σχέση με το σύντροφό σας. Είναι σημαντικό και οι δυο να χειριστείτε τα θέματά σας με κατανόηση, για να ξαναφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι θα είναι λίγο δύσκολο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο αυτό το μήνα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλες τις κοινωνικές σας δεξιότητες για να καταφέρετε να βρείτε κάτι – κι αυτό (αν γίνει) προς το τέλος του μήνα. Σημαντικές αποφάσεις όπως ένας γάμος, ένα διαζύγιο ή μια εγκυμοσύνη δεν ευνοούνται στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter