ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Άρης σε όλη την διάρκεια του μήνα θα είναι στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η θέση σας δίνει και ορμή και αποφασιστικότητα. Στο χέρι σας είναι να την κάνετε δημιουργική ορμή και όχι επιθετικότητα. Ο μήνας μέχρι τα μισά του δείχνει να βοηθά αρκετά πολύ θέματα που έχουν να κάνουν με δουλειά, προώθηση φιλόδοξων σχεδίων αλλά και ζητήματα προσωπικής προβολής. Ταυτόχρονα είναι ένας πολύ κοινωνικός μήνας αφού στο καταρχάς ο Ήλιος και στο κατόπιν και ο κυβερνήτης σας Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον φιλικό σας Κριό. Οι γεννημένοι στις 8 και 9 Ιουνίου έχετε λόγους να είσαστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί σε ότι και αν κάνετε ή αποφασίζετε αφού εύκολα η διαίσθηση σας μπορεί να σας μπερδέψει αυτό τον καιρό. Ακόμα κοντά στα μέσα του μήνα δεν αποκλείετε ένα οικονομικό κυρίως θέμα να γίνει αιτία διαφωνίας με ένα κοντινό σας άτομο. Είστε στον δεύτερο μήνα που ο Ουρανός ταξιδεύει στον τόσο ευαίσθητο για σας χώρο του Ταύρου από όπου το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα δώσει ένα γεγονός ή μια είδηση που έχει την δύναμη, όπως όλα δείχνουν, να σας αναστατώσει ψυχικά. Όμως αυτό τον Παρόλη οι περισσότεροι Δίδυμοι είναι δύσκολο να νιώσετε μόνοι και μάλιστα η κοινωνικότητα σας θα είναι τέτοια που στο τέλος του μήνα θα σας κουράσει και θα έχετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο από τον πολύ κόσμο.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Απρίλιος σχηματίζει ένα πλανητικό σκηνικό που ευνοεί τον καθορισμό νέων προτεραιοτήτων.

  Το μήνα αυτό θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι στην καριέρα σας και στην επίτευξη προσωπικών στόχων. Η αυτοεκτίμησή σας είναι ισχυρή κι αυτό θα σας διευκολύνει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας – η πνευματικότητά σας θα αυξηθεί και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Στην αισθηματική σας ζωή θα υπάρξει λίγη σύγχυση και πολλές διαφωνίες ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Υπάρχει πιθανότητα να παραμελήσετε το ταίρι σας, λόγω της μεγάλης προσοχής που δίνετε στην καριέρα σας. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι πιθανή, αυτό το μήνα, γιατί δεν μένει χρόνος για να αφιερώσετε στο σύντροφό σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα άστρα προβλέπουν ότι μεθοδικά θα φτάσετε στην επιτυχία – επομένως μην επαναπαύεστε σε καμιά περίπτωση. Συνεχίστε να λειτουργείτε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οικονομικά θα είστε σε μια, μάλλον, δύσκολη κατάσταση αυτό το μήνα – δεν θα είναι όλες οι κινήσεις σας κερδοφόρες.  Το πλανητικό σκηνικό αποκαλύπτει ότι η οικονομική κατάσταση της οικογένειας θα επηρεαστεί, επίσης, από τα έξοδα του μήνα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter