ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όλα δείχνουν ότι ο Σεπτέμβριος έχει την δύναμη να βάλει σε τάξη πολλούς τομείς της ζωής σας. Τις μέρες του θα έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τις ανάγκες είτε του χώρου σας είτε των ανθρώπων που θεωρείτε τελείως δικούς σας.

  Ακόμα όσοι στην διάρκεια του καλοκαιριού ξεκινήσατε μία νέα σχέση ή καταφέρατε να αναθερμάνετε μία σχέση, ο μήνας αυτός θα βοηθήσει να διατηρήσετε σε καλό επίπεδο, το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις σας.

  Ο Δίας εξακολουθώντας την κίνηση του μέσα στον Σκορπιό και ενισχυμένος από την παρουσία της Αφροδίτης στον ίδιο χώρο από τις 9 του μηνά και μετά, κάνει πιο καλό και τον επαγγελματικό σας χώρο της και δίνει αίτιες να νιώθετε πιο άνετοι και πιο χαρούμενοι στους επαγγελματικούς σας χώρους. Αν κάποιοι πρέπει να προσέχουν θέματα κυρίως που αφορούν τις αποφάσεις τους είναι οι γεννημένοι στις 5 και 6 του Ιουνίου που εύκολα μπορούν να μπερδευτούν και να οδηγηθούν σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το Σεπτέμβριο προβλέπονται θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή και τα οικονομικά σας, βοηθώντας τους άλλους. Οι ερωτικές σχέσεις και κάποια θέματα υγείας θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή.

  Οι οικογενειακές υποθέσεις και η συναισθηματική υγεία θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτό το μήνα. Δεν είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και εξαρτάστε σε μεγάλο βαθμό από τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Επίσης, οι άλλοι και η ευημερία τους θα είναι πιο σημαντικοί από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε καταστάσεις και άτομα, αν θέλετε να έχετε επιτυχία στους στόχους σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι χαμηλή και θα ήταν συνετό να αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Το Σεπτέμβριο το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας θα δοθεί στο σπίτι, την οικογένεια, τα παιδιά, την ερωτική ζωή, τη διασκέδαση και τις δημιουργικές αναζητήσεις.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Το Σεπτέμβριο θα πρέπει να υποστηρίξετε την καριέρα των άλλων, καθώς η δική σας δεν έχει ιδιαίτερες προοπτικές. Ωστόσο, θα πάρετε την ανταμοιβή σας στο μέλλον όταν θα χρειαστείτε βοήθεια για να προωθήσετε τους δικούς σας επαγγελματικούς στόχους.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα λένε ότι είστε κάπως απερίσκεπτοι όσον αφορά τα οικονομικά σας. Μπορεί να ασχοληθείτε με επενδύσεις που έχουν ρίσκο. Όμως, θα έχετε υποστήριξη από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, που θα σας δώσει νέα ανοίγματα για να κερδίσετε χρήματα. Θα διαθέσετε χρήματα για να αναβαθμίσετε τις οικονομικές σας μεθόδους, με τη χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή σταδιακά βελτιώνεται και στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα θα είναι σε ικανοποιητική κατάσταση. Αν είστε μόνοι και σε αναζήτηση σχέσης, θα έχετε ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Το θέμα είναι ότι εσείς θέλετε απλά να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, ενώ οι υποψήφιοι σύντροφοι ψάχνουν για δέσμευση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter