ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Είστε πιθανά το περισσότερο ευνοημένο ζώδιο αυτής της δύσκολης νέας χρονιάς. Τα πρώτα σημάδια αυτής της εύνοιας θα τα έχετε εσείς του πρώτου 10ημέρου μέχρι το τέλος του μήνα που σημαίνει ότι μπορείτε να βρεθείτε απέναντι σε ανοίγματα προτάσεις θετικές εξελίξεις η μία ευκαιρία τύχης που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Συναισθηματικά θα υπάρχουν αρκετά μπερδέματα και μία ροπή σε δύσκολες θαμπές καταστάσεις όπως και αυξημένη κτητικότητα – ζήλια. Αν κάτι πρέπει να προσέξετε είναι τον άδικα επιθετικό σας λόγο.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου προβλέπει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, λόγω των κινήσεων του Κρόνου και του Δία. Η περίοδος μέχρι τις 19 του μήνα είναι ευνοϊκή για να σκεφτείτε τους στόχους σας και, γενικότερα, τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Μετά απ’ αυτό η επιρροή του Ήλιου θα σας προσφέρει ευκαιρίες, κυρίως σε ό, τι αφορά υλικά αγαθά. Ο κυβερνήτης σας-ο Ερμής θα σας βάλει σε κατάσταση ενδοσκόπησης μέχρι τις 8 του μήνα. Ο υπόλοιπος μήνας θα βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνείτε στις ερωτικές σας σχέσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, ο Ποσειδώνας θα σας χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεστε για την εξέλιξη της καριέρας σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή αναμένεται αρκετά έντονη. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα σας ευνοήσουν με υψηλή δόση μαγνητισμού και ερωτική ενέργεια, με αποτέλεσμα εύκολα να μπορείτε να αποπλανήσετε το ταίρι σας. Καθώς ο μήνας εξελίσσεται ο έρωτας γίνεται πιο αισθησιακός και υπάρχει περίπτωση να σκεφτείτε να κάνετε παιδί. Αν είστε σε σταθερή σχέση, θα απολαύσετε μια περίοδο γεμάτη ρομαντισμό, στις αρχές του μήνα. Καθώς ο μήνας προχωρά η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο παθιασμένη.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όσον αφορά στην επαγγελματική σας κατάσταση, τα άστρα υπόσχονται μια εξαιρετική παραγωγική περίοδο. Η ατμόσφαιρα στη δουλειά θα είναι πολύ ευχάριστη. Θα έχετε την υποστήριξη τόσο των συναδέλφων, όσο και της διοίκησης, όποτε την χρειαστείτε. Όλοι σας οι στόχοι μπορούν να ολοκληρωθούν έγκαιρα και με επιτυχία. Επίσης, θα υπάρξουν ευκαιρίες να ασχοληθείτε με πνευματικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς – κι αυτό θα είναι σημαντικό όφελος για τη συναισθηματική σας κατάσταση.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας αυτό το μήνα δεν προβλέπονται ιδιαίτερα θετικά, καθώς δεν ευνοούνται από τις πλανητικές όψεις. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση ή αν ασχολείστε με δημιουργικές δραστηριότητες θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τα συνηθισμένα σας έξοδα. Ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για επέκταση ή ξεκίνημα νέων έργων. Οι συναλλαγές με επίσημους φορείς θα είναι δύσκολες και δεν θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter