ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν εξαιρέσουμε κόντρες που μπορεί να έχετε με ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος που πιθανά μπορεί να σας ενοχλήσει ο τρόπος που θέλουν να διεισδύσουν στα πολύ προσωπικά της ζωής σας θέματα, ο μήνας αυτός, δεν δείχνει αρνητικός για εσάς. Μέχρι τις 7/10 παρέχει την ευκαιρία είτε ενός συναισθηματικού είτε οικονομικού κέρδους στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, Αλλά και γενικά ο μήνας τόσο με την παρουσία του Ήλιου στον χώρο του Ζυγού όσο και με την είσοδο του Άρη στον ίδιο χώρο από τις 4 και μετά, ενεργοποιεί θετικά τον συναισθηματικό σας τομέα και αυτό σημαίνει οι πιο μεγάλοι θα ασχοληθείτε πολύ με θέματα παιδιών και οι υπόλοιποι με θέματα που αφορούν συναισθηματικές σας σχέσεις.

  Οι όποιες αλλαγές ενδέχεται να προκύψουν στους επαγγελματικούς σας χώρους δεν θα πρέπει να σας στενοχωρήσουν επειδή μερικά θα καταφέρουν να βελτιώσουν το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ο επαγγελματικός τομέας μπορεί στην διάρκεια αυτού του μήνα να γεννήσει συμπάθειες ή ακόμα και σχέσεις για πολλούς από εσάς.

  Παράλληλα φαίνεται  ότι είστε από τα ζώδια που μπορούν να θεωρηθούν ευνοημένα οικονομικά στην διάρκεια του για πολλούς άλλους εξαιρετικά δύσκολου Οκτώβρη.

  Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, όπως και στην αρχή αναφέραμε, θα μπορούσε να σας φέρει σε δύσκολη θέση ή γενικά να σας προβληματίσει η κίνηση που μπορεί να κάνει ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος σε θέματα που αφορούν προσωπικά σας ζητήματα. Κάποιοι νεότεροι μπορεί να δείτε ένα μέχρι χτες φίλο ή φίλη να εκφράζει πιο προσωπικά αιτήματα προς εσάς. Γενικά η παρουσία του Άρη στον Ζυγό μπορεί να δείξει την είσοδο ενός έντονα διεκδικητικού και μαχητικού ατόμου στην προσωπική σας ζωή.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι πλανητικές συγκυρίες του Οκτωβρίου λένε ότι αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο απ’ όλα στην καριέρα σας. Ένα πολύ μικρότερο κομμάτι του χρόνου σας θα πάει στην οικογένεια, γιατί θέλετε να είστε κοντά και στο ταίρι σας και στα παιδιά σας. Το διάστημα αυτό θα χρειαστείτε τη βοήθεια των άλλων για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Οι άλλοι θα αποτελέσουν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας, απ’ τη στιγμή που δεν είμαστε ο καθένας μόνος του σ’ ένα νησί και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να ζήσουμε μια ζωή χωρίς άγχος κι εντάσεις. Αυτός ο μήνας θα είναι για σας ένας μήνας ανάπτυξης, γιατί όλα έρχονται όπως τα θέλετε. Η καριέρα σας εξελίσσεται καλά, όπως και οι σπουδές σας (αν σπουδάζετε) και οι σχέσεις σας με την οικογένεια.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα μιλούν για έναν ευλογημένο μήνα, όσον αφορά τα ερωτικά σας. Αν είστε μόνοι θα έχετε ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση και, μάλιστα, με καλές προοπτικές. Σκέψεις και συζητήσεις για μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανές, γιατί το θέλετε – τόσο εσείς, όσο και ο σύντροφός σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις, αυτό το διάστημα, Προς το τέλος, όμως, του μήνα είναι αρκετά πιθανό να δεχτείτε μια προαγωγή.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Παρόλα αυτά, τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση. Παλιότερες επενδύσεις αρχίζουν να αποδίδουν ικανοποιητικά. Από σας εξαρτάται να κάνετε μια καλή διαχείριση και ν’ αντεπεξέλθετε στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες της περιόδου.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter