ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτες 8 μέρες του μηνά, δείχνουν εξαιρετικές σε ότι άφορα επαγγελματικές και οικονομικές επιδιώξεις σας. Το από τις 10 Ιουλίου πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο της Παρθένου, θα βοηθήσει να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες στον χώρο που ζείτε, είτε μέσα από μια ανανέωση, είτε λήγω της θετικής παρουσίας ενός ατόμου που έρχεται στον χώρο σας. Ακόμα, αυτός ο Ιούλιος θα σας φέρει πιο κοντά, θα ζεστάνει δηλαδή την σχέση σας, με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου. Η πρώτη έκλειψη του μηνά στις 13 Ιουλίου, θα σας τονίσει ένα οικονομικό η κληρονομικό ζήτημα, που πρέπει να λύσετε με μεγάλη προσοχή. Από τις 24 Ιουλίου και μετά, που θα περάσει ο Ερμής σε στάση, μα και στην μετέπειτα αναδρομή πορεία του, θα καταφέρει να αλλάξει προγραμματισμένα σχεδία. Το δύσκολο διάστημα από τις 24 μέχρι 27 Ιουλίου η αρνητικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, του Ήλιου με τον Ουρανό, μα και η έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο, θα φέρουν μεγάλη νευρικότητα στις επικοινωνίες, δυσκολίες απρόβλεπτες στις μετακινήσεις σας, άλλα και συναισθηματικά μπερδέματα σε ορισμένους από σας.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Ιούλιος αναμένεται ένας καλός μήνας για το ζώδιο των Διδύμων, σε θέματα υγείας, οικονομικών και οικογενειακών σχέσεων. Η καριέρα σας βρίσκεται πολύ πιο πίσω.

  Αυτό το μήνα κυριαρχούν τα οικογενειακά θέματα και η συναισθηματική δύναμη. Εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού, οι επαγγελματικοί στόχοι και οι προσωπικές επιθυμίες θα μπουν στην αναμονή. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, βρίσκεται σε ορθή πορεία για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και τα προσωπικά σας συμφέροντα υπερισχύουν έναντι των συμφερόντων των άλλων. Ωστόσο, είναι πάντα πιο συνετό να ζητάτε την υποστήριξη των άλλων για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η γρήγορη κίνηση του Ερμή λειτουργεί σαν ερέθισμα και σας χαρίζει ελκυστικότητα και σιγουριά. Η ανάπτυξή σας είναι εκπληκτική και εντυπωσιάζει ιδιαίτερα.  Έχοντας, όμως, υπόψη ότι το 50% των πλανητών κινείται ανάδρομα θα πρέπει να μετριάσετε το δυναμισμό σας, διαφορετικά θα οδηγηθείτε σε αναποφασιστικότητα, αναβολές και αδιέξοδα. Επίσης, θα πρέπει να είστε ανεκτικοί με τους άλλους, γιατί η πρόοδός σας εξαρτάται απ’ αυτό.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική ζωή βρίσκεται, σχεδόν, στο περιθώριο αυτό το μήνα, εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Κρόνου. Αυτό το διάστημα μπορείτε να οραματιστείτε το επαγγελματικό σας μέλλον και να κάνετε σχέδια που μπορούν να πραγματοποιηθούν αργότερα, όταν οι πλανητικές θέσεις θα είναι πιο ευνοϊκές. Μπορείτε, επίσης, να καλλιεργήσετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες των άλλων, στη διάρκεια αυτού του μήνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τον Ιούλιο θα ασχοληθείτε πολύ με επικερδείς επιχειρήσεις και θα επικεντρωθείτε στην αγορά ακινήτων. Ο οίκος των οικονομικών έχει μεγάλη ενέργεια και κυριαρχεί, όλο το μήνα. Οι πλανητικές θέσεις σας διευκολύνουν να κερδίσετε χρήματα με διάφορους τρόπους. Το οικονομικό σας ένστικτο είναι δραστήριο και είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να παρακινήσετε κι άλλους να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση. Η οικονομική ευημερία βρίσκεται σε έξαρση, εξαιτίας της προσωπικής σας γοητείας και της αντίληψης που έχετε για το χρήμα. Επιπλέον, έχετε την υποστήριξη των φίλων και των γνωστών σε όποιο οικονομικό άνοιγμα θέλετε να κάνετε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη δημιουργία ερωτικών σχέσεων, αυτό το μήνα. Ωστόσο, είστε αρκετά επιφυλακτικοί και δεν έχετε καμία διάθεση να δεσμευτείτε. Αν είστε σε σχέση, στην αρχή του μήνα έχετε την τάση να επιβάλλεστε στο σύντροφο ή το σύζυγό σας. Με το πέρασμα των ημερών θα γίνουν κάποιοι αμοιβαίοι συμβιβασμοί που θα επαναφέρουν την αρμονία ανάμεσά σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις, όπως ένα γάμο ή ένα διαζύγιο, στη διάρκεια του Ιουλίου.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter