ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής και στις αρχές του μήνα θα κινείτε ανάδρομος, μπορεί να σας κάνει να είστε λίγο μουδιασμένοι από τις καθυστερήσεις που μπορεί να παρουσιάζουν τα προγραμματισμένα σας μέχρι ένα σημείο.  Ακόμα μέχρι τις 11 περίπου του μήνα όλοι, μα πιο πολύ οι 9 και 10 Ιουνίου, έχετε λόγο να είστε αρκετά επιφυλακτικοί απέναντι σε προτάσεις, όσο και αν ακούγονται καλές.

  Οι επιθετικές-διεκδικητικές σας κινήσεις, κυρίως σε ότι άφορα οικονομικά, κληρονομικά κλπ θέματα, θα μπορούσαν να παρουσιάζουν αρκετές συγκρούσεις αλλά στο τελικό τους αποτέλεσμα δείχνουν ότι τελικά σας ευνοούν.

  Αιτίες που μπορούν να σας δώσουν μια εσωτερική αναστάτωση εύκολα θα μπορούσατε να έχετε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, αλλά από εκεί και μετά η Αφροδίτη θα λειτουργήσει καλά μέσα στον Ταύρο, θα ηρεμήσει ανησυχίες σας και σε πολλούς μπορεί να δώσει και κάποιες κρυφές αιτίες χαράς και αισιοδοξίας.

  Ο μήνας κάνει επιρρεπείς πολλούς άτακτους Διδύμους στο να εμπλακούν σε μπερδεμένες συναισθηματικές σχέσεις.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο μήνας είναι εξαιρετικός για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Αναστάτωση  αναμένεται στο πεδίο των προσωπικών σχέσεων.

  Το Μάρτιο οι επαγγελματικοί στόχοι και η εξωτερική επιτυχία κυριαρχούν έναντι των άλλων πτυχών της ζωής, εξαιτίας της θέσης των πλανητών. Τα οικογενειακά προβλήματα και οι συναισθηματικές ανησυχίες θα υποχωρήσουν στο παρασκήνιο, για την ώρα. Πρόκειται για μια δυναμική περίοδο με θεαματικό ρυθμό προόδου.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα έχει κάποια προβλήματα, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Η κατάσταση μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποια ανοχή κι από τις δύο πλευρές. Προς το τέλος του μήνα, όλα τα εμπόδια θα έχουν ξεπεραστεί και θα μοιραστείτε, με το ταίρι σας, όμορφες και ουσιαστικές στιγμές.

  Ο κύκλος των φίλων σας διευρύνεται και θα κάνετε πολλές, καινούριες γνωριμίες. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα επιφυλάσσει κάποιες δοκιμασίες για τις φιλικές σας σχέσεις. Ωστόσο, οι πραγματικά δυνατές σχέσεις δεν διατρέχουν κίνδυνο. Αν είστε μόνοι μπορεί να γνωρίσετε ένα καινούριο έρωτα, μέσα σε κάποιο φιλικό περιβάλλον.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Το μήνα αυτό οι επαγγελματικές σας ικανότητες αναγνωρίζονται από την διοίκηση. Η πορεία σας είναι ανοδική, με μικρά αλλά σίγουρα βήματα. Επιπλέον, θα έχετε υποστήριξη τόσο από τους συναδέλφους, όσο και από τα μέλη της οικογένειας. Αυτό θα σας αναγκάσει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, στο επαγγελματικό περιβάλλον.

  Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες βελτιώνονται σημαντικά προς το τέλος του μήνα και θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και αποτελεσματικά, για να επηρεάσετε τους συναδέλφους σας. Αν ψάχνετε για μια καλύτερη δουλειά, είναι πιθανόν να εμφανιστεί μια καλή προσφορά. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, ενδέχεται να κάνετε νέες προσλήψεις.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι οικονομικές σας προοπτικές είναι θετικές και υγιείς, στη διάρκεια αυτού του μήνα. Η επιρροή της Σελήνης μπορεί να γίνει αισθητή, τόσο στα έσοδα όσο και στα έξοδά σας. Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα κερδίσετε χρήματα και το δεύτερο θα έχετε την ευκαιρία να τα ξοδέψετε.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter