ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το ότι αγαπάτε τις μετακινήσεις το γνωρίζετε και εσείς και όλοι. Και αυτός ο Αύγουστος, με τον Ερμή σε ορθή πλέον πορεία, αλλά και την μεγάλη κινητικότητα που παρουσιάζει στο πρώτο εικοσαήμερο του Αυγούστου ο χώρος του Λέοντα, υπόσχεται και 2 και 3 ίσως και περισσότερους προορισμούς τον μήνα των διακοπών. Οι προτάσεις και τα καλέσματα θα είναι πολλά, όπως και οι επιλογές σας , Με όλα αυτά ο Αύγουστος όπως δείχνει δεν θα σας αφήσει να πλήξετε ούτε λεπτό.

  Όμως και επικοινωνιακά ο μήνας δείχνει ότι μπορεί και ανοίγει ουσιαστικούς διαύλους επικοινωνίας με ανθρώπους που αγαπάτε και θα έχουν συνεχή επαφή μαζί σας σε όλη την διάρκεια του μήνα. Το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα μπορούσατε να το περάσετε άλλοι σε χώρους καταγωγής και άλλοι επιστρέφοντας και προετοιμάζοντας τον χώρο σας για το φθινόπωρο. Ο μήνας βοηθά αρκετά πολύ τις συμφωνίες και τις προτάσεις ενώ ο ορθόδρομος από τα μέσα του Αυγούστου και μετά Δίας ευνοεί τις σημαντικές συμφωνίες, τους γάμους και τα συμβόλαια. Κάποιοι αυτό το καλοκαίρι θα ανακαλύψετε τόπους οι όποιοι θα γίνουν μόνιμοι προορισμοί για εσάς τα επόμενα καλοκαίρια.

  Αδέλφια μα και δεύτεροι συγγενείς θα μπορούσαν να έρθουν πολύ κοντά σας αυτό το μήνα και να δημιουργηθούν πιο ισχυρές μεταξύ σας σχέσεις.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου αποκαλύπτει ότι αυτό το μήνα θα εστιάσετε σε οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα. Άλλα πράγματα – όπως οι προσωπικές επιθυμίες – θα πρέπει να μπουν στην άκρη για την ώρα. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες θα βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

  Σαν άτομα, προσαρμόζεστε εύκολα με νέους ανθρώπους και καλωσορίζετε τις αλλαγές που γίνονται στο επαγγελματικό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Γενικά, σε όλη τη διάρκεια του μήνα είστε χαρούμενοι και θετικοί – αυτή η διάθεση θ’ αλλάξει λιγάκι προς το τέλος του μήνα. Τα άστρα λένε ότι αυτό το διάστημα, δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον για πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, επομένως καλό θα ήταν να διαλέξετε κάποια μόνο απ’ αυτά για να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, αυτό το μήνα. Υπάρχει μια έλλειψη δέσμευσης, γενικότερα, που κάνει τις πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης να απομακρύνονται. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση προς το τέλος του μήνα, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές, το ίδιο διάστημα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα θα δουλέψετε σκληρά κι ακούραστα – ωστόσο, όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι ανάλογη της ανταμοιβής σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι οικονομικές προοπτικές του μήνα φαίνονται σχετικά καλές. Δουλεύετε πολύ για να πετύχετε τους στόχους σας, βάζετε βάσεις για τη συνέχεια και έχετε προοπτικές για αύξηση των εσόδων σας. Οι επαφές σας με αξιόλογα κι αξιόπιστα άτομα θα είναι βοηθητικές.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter