ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Οκτώβρης κυρίως μέχρι και τις 15 του αλλά και από τις 23 και μετα δείχνει ένας πολύ καλός μήνας για το ζώδιο σας. Η μεγάλη κινητικότητα που παρουσιάζει ο χώρος του Ζυγού προσφέρει συγκινήσεις, συναισθηματική κάλυψη, διάθεση για δημιουργία, αλλά και επιστροφές ατόμων που για κάποιο λόγο μπορεί να απασχόλησαν συναισθηματικά την ζωή σας είτε στο πρόσφατο είτε στο πιο μακρινό παρελθόν, και να κερδίσετε μέσα από όλα αυτά την επιβεβαίωση που θέλετε για να είστε καλά.

  Παραλληλία η από τις 7 του μήνα παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο του Τοξότη, διασφαλίζει την αρμονικότητα και την συνοχή στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας.

  Όμως ο Οκτώβρης έχει και μια σκοτεινή παρένθεση που αφορά το διάστημα από 17 έως και 22 του μήνα. Οι μέρες αυτές με τις αρνητικές τους όψεις, την στάση του Ερμή και την κακή Πανσέληνο του Κριού θα μπορούσαν να χαλάσουν το μέχρι εκεί πολύ καλό κλίμα, να δημιουργήσουν μπερδέματα, παρεξηγήσεις, λάθη που κοστίζουν και συναισθηματικά και οικονομικά, και γι’ αυτό το λόγο αυτό το διάστημα θα πρέπει να είσαστε σε όλα πολύ προσεκτικοί.

  Οι γεννημένοι στις 13 Ιουνίου είστε οι περισσότερο τυχεροί από όλους τους Διδύμους αφού θα είσαστε εσείς που θα έχετε μια σημαντική πρόταση, ένα άνοιγμα, μια εξαιρετική θετική εξέλιξη και την τύχη που μπορεί να σας δώσει κάτι το οποίο πολλοί επιθυμείτε, ό,τι και να είναι αυτό.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter