ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρ όλες τις ανασφάλειές που πολλοί έχετε, τα επαγγελματικά σας δεν δείχνουν να σας δημιουργούν πρόβλημα και στο 3ο 10ήμερο του μήνα μπορούν να έχουν ακόμα και μία θετική εξέλιξη. Αυτόν τον καιρό και λογικά με τον Ήλιο στον Ταύρο ως τις 20 θα κάνετε αρκετή δουλειά με τον εαυτό σας, σε μία εκ βάθρων ενδοσκόπηση που είναι αναγκαία και πολύτιμη, καθώς θα σας οδηγήσει σε σημαντικά συμπεράσματα και αποφάσεις. Οι 6 και 7 του Ιουνίου να προσέχετε γενικά, γιατί εύκολα αυτόν τον καιρό μπορεί να σας ξεγελάσουν πρόσωπα και καταστάσεις και να βλέπετε το μαύρο για λευκό. Μέχρι τις 19 η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα σας ομορφαίνει και θα σας δίνει αιτίες προσωπικής μα και συναισθηματικής επιβεβαίωσης ή ακόμα και την δυνατότητα να ξεκινήσετε μία σχέση αν είστε μόνοι, ιδιαίτερα εσείς του 2ου και 3ου 10ημέρου. Στο 2ο μισό του μήνα σε πολλά θέματα θα νιώσετε ότι πρέπει να κινηθείτε παρασκηνιακά, να κρατάτε κλειστά τα χαρτιά και να μην μοιράζεστε σκέψεις και σχέδια όπως συνηθίζετε με τους γύρω σας, τουλάχιστον μέχρι αυτά να μπουν σε φάση ολοκλήρωσης. Ο Ουρανός περνώντας στον Ταύρο θα φέρει μία περίοδο εσωτερικής αναστάτωσης, μία αγωνία για μία εξέλιξη που μπορεί να μην αφορά το άμεσο αύριο, αλλά να σας ανησυχεί σαν σκέψη.

   Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο μήνας προβλέπεται καλός σε σχέση με την υγεία και την επαγγελματική σας ζωή. Από την άλλη μεριά, υπάρχει αρκετό άγχος όσον αφορά τις σχέσεις και τα οικονομικά σας.

  Η καριέρα και οι προσωπικές επιθυμίες θα αποτελέσουν προτεραιότητα για τις πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα. Τα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο προς το τέλος του Μαΐου. Υπάρχει μια ισορροπία στις πλανητικές δυνάμεις αυτής της περιόδου, έτσι τόσο τα προσωπικά σας συμφέροντα, όσο και τα συμφέροντα των άλλων είναι για σας πολύ σημαντικά: η ανεξαρτησία σας θα πρέπει να βρίσκεται σε ισορροπία με τη συνεργασία σας με τους άλλους. Όπως είναι φυσικό, η προσαρμοστικότητα που διαθέτετε θα σας βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα.

   

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Τα άστρα θα σας υποστηρίξουν να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, δίνοντάς σας άφθονη ενέργεια. Αν ψάχνετε για δουλειά, σας περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Οι προβλέψεις για το Μάιο δείχνουν ότι οι πλανητικές όψεις είναι ουδέτερες, όσον αφορά την οικονομικές προοπτικές του ζωδίου σας. Κυνηγάτε τους οικονομικούς σας στόχους, σε μια κατάσταση αδιαφορίας. Ωστόσο, μια μικρή βελτίωση στα κέρδη σας θα υπάρξει, στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του μήνα. Θα δεχτείτε υποστήριξη, τόσο από το σύντροφό σας, όσο και από τους γονείς σας

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Το μήνα αυτό οι σχέσεις σας θα  επηρεαστούν από την αναδρομή του Δία – οι σχέσεις που έχετε δεν εξελίσσονται και κινούνται με ταχύτητα χελώνας. Ακόμα και οι καινούριες σχέσεις δεν φαίνεται να οδηγούν πουθενά.

  Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει το χρόνο για να αναθεωρήσετε την κατάσταση της αισθηματικής σας ζωής. Στη σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα δείτε πράγματα να αλλάζουν – το πώς θα τα ερμηνεύσετε εξαρτάται από σας. Προκύπτουν ευχάριστα θέματα σχετικά με το σπίτι (ανακαίνιση, νέος εξοπλισμός) αλλά θα χρειαστεί να τα εξετάσετε προσεκτικά. Στη διάρκεια των τελευταίων ημερών του μήνα, η αυτοεκτίμηση και ο μαγνητισμός σας θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και σας περιμένουν απολαυστικές προσωπικές στιγμές.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter