ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYΛIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτες 8 μέρες του μίνα κάνουνε δύσκολες και τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες και εύκολα μπορούν να σπάνε τις προσπάθειες συνεννόησης και συμφωνιών που πιθανά επιχειρείτε. Η νευρικότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε λάθη ή ακόμα και σε ατυχήματα και είναι καλό μέχρι και τις 8 να κινηθείτε σε όλους τους τομείς προσεκτικά. 

  10 με 17 του μήνα μπορείτε να κερδίσετε σε επτά καλές μέρες που σας επιτρέπουν να κάνετε θετικούς προγραμματισμούς και να πετυχαίνετε αυτά που είναι ακατόρθωτα και δύσκολα μέχρι και τις 8 του μίνα. 

  18 και 25 Ιουλίου είναι δυο μέρες που απαιτούν μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς αφού γεννούν λάθη που κοστίζουν, ενώ με εξαίρεση αυτές τις μέρες, το τρίτο δεκαήμερο του μίνα μπορεί να σας δίνει μικρές ευκαιρίες αναζωογονητικών μετακινήσεων και θετικών επαφών. 

  Ο Ιούλιος γενικά μπορεί να δώσει γεγονότα και ειδήσεις ή εξελίξεις που έχουν δύναμη να σας αναστατώσουν και να σας δημιουργήσουν λογής λογής ανασφάλειες, και γενικά όπως για όλους έτσι και για εσάς, είναι ένας μήνας που πρέπει να κινηθείτε αρκετά προγραμματισμένα και αποφεύγοντας τις υπερβολές.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter