ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το σίγουρο είναι,  ότι με το καλημέρα της η νέα χρονιά,  φέρνει  πολύ παρασκήνιο γύρω σας και ότι έχετε να αντιμετωπίσετε πολλών λογιών εμπόδια, που θα κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά σας .  Δικαιολογημένες  στις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμα και αν δείχνουν  υπερβολικές,  θα είναι οι  καχυποψίες σας . Αυτές που θα απασχολούν την σκέψη σας , που  θα σας κρατούν ανήσυχους , νευρικούς και κάποιες βραδιές άυπνους.  Θα πρέπει να κάνετε πολύ υπομονή και να προστατευτείτε από το αρνητικό προς εσάς παρασκήνιο, καθώς το διάστημα από 8 ως και 24  του μήνα δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού και χαλάρωσης. Η νευρικότητα που μεταφέρετε ή που κυριαρχεί στους χώρους σας δεν βοηθά να είστε πάντα όσο ευέλικτους  απαιτούν οι περιστάσεις και σας θέλουν  οι επιδιώξεις σας. Προσπάθεια να ανακτήσετε χαμένα εδάφη θα κάνετε όχι όμως πάντα με επιτυχία στην διάρκεια του μήνα. Κάποια από τα έξοδα που θα βγουν αυτόν τον καιρό θα σας ταρακουνήσουν για τα καλά, και τα οικονομικά σας που απαιτούν πια πολύ συντηρητική διαχείριση. Ίσως θα πρέπει να ξεκλέψετε  χρόνο για να ανασυνταχθείτε αφού πρώτα ηρεμήσετε. Περιμένετε  το 3ο 10ήμερο του Ιανουαρίου, να περάσει ο Ήλιος  και η Αφροδίτη  στον φιλικό σας Υδροχόο,   γιατί μόνο τότε θα μπορέσετε  να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας , αλλά και να απολαύσετε έστω και λίγες καλές μέρες , Στο τέλος αυτού του δύσκολου μήνα,  οι συγκυρίες σας ευνοούν και δείχνει να ανεβαίνει ξανά η   διάθεσή σας.  Τότε  δεν θα είστε ούτε θα νοιώσετε μόνοι. Υπάρχουν υποστηριχτικά  άτομα ή άτομο στην ζωή σας,  που διατίθεται να σηκώσει μέρος ή και όλο το βάρος των υποχρεώσεων σας.   Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η επαγγελματική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο αυτό το μήνα.

  Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας απορροφάται από την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Αγαπητοί Δίδυμοι, τα άστρα σας συμβουλεύουν να εστιάσετε στους επαγγελματικούς σας στόχους και να αφήσετε, προς το παρόν, στην άκρη τις οικογενειακές σας ανησυχίες. Τα οικογενειακά ζητήματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Ένας άλλος παράγοντας αυτού του μήνα είναι ότι οι στόχοι σας καθορίζονται από τους άλλους και θα χρειαστεί να βάλετε σε εφαρμογή όλη σας τη γοητεία για να τους πετύχετε – πράγμα που σημαίνει ότι οι πρωτοβουλίες δεν ευνοούνται, σε καμιά περίπτωση.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας ζωή προβλέπεται ευχάριστη, με ευνοϊκό εργασιακό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους θα ενισχύσει την επιτυχία της καριέρας σας. Εάν ψάχνετε για δουλειά, θα τη βρείτε μετά τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Σε οικονομικό επίπεδο αυτός ο μήνας δεν υπόσχεται πολλά και δεν είναι σκόπιμο να επενδύσετε σε νέους στόχους. Οι επαγγελματικές σχέσεις με επιχειρήσεις του εξωτερικούς θα είναι λιγότερο παραγωγικές. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε να έρθουν καλύτερες μέρες και να αποδεχθείτε το παρόν με ηρεμία. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα επηρεάσει τα οικονομικά των μελών της οικογένειας ή της σχέσης που πιθανά έχετε. Στο επόμενο διάστημα τα προβλήματα θα λυθούν και η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Από κοινωνική άποψη, θα είστε αρκετά δραστήριοι και θα κάνετε καινούριους φίλους. Οι πλανητικές όψεις ευνοούν ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον και υπάρχει αγάπη και αρμονία μεταξύ των μελών της οικογένειας. Οι σχέσεις με τα παιδιά είναι φιλικές και τα παιδιά έχουν καλές εκπαιδευτικές επιδόσεις. Εάν είστε μόνοι και ψάχνετε για σχέση, σίγουρα θα τη βρείτε – τα άστρα σας ευνοούν και θα σας χαρίσουν πολλές ρομαντικές δυνατότητες.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter