ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Είστε από τα ζώδια που μπορεί αυτό το καλοκαίρι να μην έχετε μόνο ένα αλλά περισσότερους προορισμούς. Όμως οι πολλές κακές όψεις στο πρώτο μισό του μήνα θα μπορούσαν και οικονομικά και άλλης μορφής προβλήματα να σας δώσουν. Οι μετακινήσεις θα έχουν νευρικότητα και ο μήνας δεν βοηθά την συνεννόηση με τους γύρω σας.

  Πολύ πιο ήρεμο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου σας υπόσχεται καυτερές στιγμές χαλάρωσης και σας προτείνει να βρεθείτε σε χώρους που γνωρίζετε και έχετε ανθρώπους δικούς σας γιατί εκεί θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να χαρείτε ένα κομμάτι του καλοκαιριού.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου αποκαλύπτει ότι αυτό το μήνα θα εστιάσετε σε οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα. Άλλα πράγματα – όπως, οι προσωπικές σας επιθυμίες – θα πρέπει να μπουν στην άκρη για την ώρα. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες θα βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Σαν άτομα, προσαρμόζεστε εύκολα με νέους ανθρώπους και καλωσορίζετε τις αλλαγές που γίνονται στο επαγγελματικό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Γενικά, σε όλη τη διάρκεια του μήνα είστε χαρούμενοι και θετικοί – αυτή η διάθεση θ’ αλλάξει λιγάκι προς το τέλος του μήνα.  Τα άστρα λένε ότι αυτό το διάστημα, δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον για πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, επομένως καλό θα ήταν να διαλέξετε κάποια μόνο απ’ αυτά για να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, αυτό το μήνα. Υπάρχει μια έλλειψη δέσμευσης, γενικότερα, που κάνει τις πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης να απομακρύνονται. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση προς το τέλος του μήνα, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές, το ίδιο διάστημα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Αυτό το μήνα θα δουλέψετε σκληρά κι ακούραστα – ωστόσο, όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι ανάλογη της ανταμοιβής σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι οικονομικές προοπτικές του μήνα φαίνονται σχετικά καλές. Δουλεύετε πολύ για να πετύχετε τους στόχους σας, βάζετε βάσεις για τη συνέχεια και έχετε προοπτικές για αύξηση των εσόδων σας. Οι επαφές σας με αξιόλογα κι αξιόπιστα άτομα θα είναι βοηθητικές.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter