ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρ’ όλες τις δυσκολίες του ο μηνάς το πρώτο του δεκαπενθήμερο δείχνει ότι ευνοεί συναισθηματικά εσάς του δευτέρου δεκαπενθημέρου. Αντίθετα εσείς του πρώτου δεκαπενθημέρου θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες όπως και συχνές κόντρες με άτομα που προσπαθούν να σας επιβληθούν.  Τόσο η έκλειψη όσο και οι δύσκολες όψεις του Ιανουαρίου ενοχλούν τον οικονομικό τομέα της ζωής σας, σε κάποιους θα μπορούσαν να φέρουν διενέξεις που αφορούν κληρονομικά ξεκαθαρίσματα και μεγάλα εμπόδια σε θέματα διευθέτησης οικονομικών συναλλαγών. Ωστόσο η καλή κινητικότητα που παρουσιάζει ο χώρος του Υδροχόου μπορεί και κάνει πιο εύκολα τα ταξίδια σας, θέματα σπουδών, μα και τις επαφές σας με άτομα του εξωτερικού. Οι δυσκολίες θα βάλουν το έξυπνο μυαλό σας να βρει τρόπους και λύσεις σε μια περίοδο που γενικά θα έχετε και ιδέες και αυξημένη εφευρετικότητα, Από τα μέσα του μήνα και μετά θα μπορούσαν να κινηθούν κάπως καλύτερα οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα προβλέπουν ότι αυτό το μήνα θα δείτε τεράστια ανάπτυξη στη ζωή σας – κι αυτό συμβαίνει λόγω της εξαιρετικής ώθησης που σας δίνουν οι πλανητικές κινήσεις. Επομένως οι επαγγελματικές φιλοδοξίες και η εξωτερική πρόοδος μπαίνουν σε προτεραιότητα σε σχέση με οικογενειακά και πνευματικά θέματα. Αυτό το μήνα το ζώδιο των Διδύμων θα κάνει μεγάλα συναισθηματικά βήματα, σαν επακόλουθο της επαγγελματικής του ανάπτυξης. Επίσης, η Αφροδίτη θα σας «αναγκάσει»  να γίνετε λίγο μελοδραματικοί κι ευαίσθητοι. Η πρόοδός σας θα ενισχυθεί από τις κοινωνικές σας επαφές κι από την εξυπνάδα σας. Θα δραστηριοποιηθείτε αρκετά σε ό, τι αφορά πνευματικά και θρησκευτικά θέματα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι, δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια καινούρια, ερωτική σχέση αυτό το μήνα. Υπάρχει μια περίπτωση να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο στην διάρκεια ενός ταξιδιού, με πιθανότητα σύνδεσης μεταξύ σας. Αν είστε σε γάμο ή σε σταθερή σχέση θα έχετε μια υπέροχη αρμονία με το ταίρι σας – κι η αλήθεια είναι ότι έχετε προσπαθήσει πολύ γι’ αυτό. Ωστόσο, θα χρειαστεί κάποια διπλωματία για να αποφύγετε ατυχήματα στη σχέση σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι πλανητικές όψεις του μήνα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές  για την εξέλιξη της καριέρας σας. Θα έχετε υποστήριξη από συναδέλφους, αλλά κι από ανώτερους. Μπορείτε να ενισχύσετε την πρόοδό σας, κερδίζοντας την υποστήριξη του νεώτερου προσωπικού. Αν ταξιδέψετε για δουλειές θα έχετε καλά αποτελέσματα. Όσοι ασχολείστε με τις βιομηχανίες της ψυχαγωγίας και της τέχνης θα ευημερήσετε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι πολύ καλή,  μετά τις 9 του μήνα. Ωστόσο, θα πρέπει να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να πετύχετε πράγματα. Θα καταλάβετε τις αδυναμίες που έχουν οι οικονομικές σας στρατηγικές και θα πρέπει να πάρετε τα κατάλληλα διορθωτικά μέτρα. Υπάρχει ανάγκη να βελτιώσετε την οικονομική σας νοημοσύνη, άμεσα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter