ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Ήλιος μέσα από τον Ζυγό δίνει ένα μήνα στον οποίο θα σας απασχολήσουν πολύ ζητήματα καρδιάς και με θετικό και με αρνητικό τρόπο. Ο κυβερνήτης σας Ερμής ανάδρομος δίνει πολλά επαγγελματικά μπερδέματα και μια ασάφεια που μπορεί να αφορά επαγγελματικές εξελίξεις. Ωστόσο η Αφροδίτη μέσα από τον χώρο της Παρθένου δίνει στήριξη από τον χώρο τον οικογενειακό και σε κάποιες περιπτώσεις αιτίες που βελτιώνουν είτε λόγω αλλαγών είτε λόγω μιας θετικής παρουσίας το οικογενειακό σας περιβάλλον.

  Οι γεννημένοι τις 4 πρώτες μέρες του μήνα έχετε να περιμένετε ένα συναισθηματικό ανέβασμα από τις 28 του μήνα και μετά. Στις πολλές κακές μέρες του μήνα μην αφήσετε κακές στιγμές να χαλάσουν φιλίες και όλο τον Οκτώβριο προσέξτε πολύ αγορές και τα οικονομικά σας θέματα.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι πλανητικές συγκυρίες του Οκτωβρίου λένε ότι αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο απ’ όλα στην καριέρα σας. Ένα πολύ μικρότερο κομμάτι του χρόνου σας θα πάει στην οικογένεια, γιατί θέλετε να είστε κοντά και στο ταίρι σας και στα παιδιά σας.  Το διάστημα αυτό θα χρειαστείτε τη βοήθεια των άλλων για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Οι άλλοι θα αποτελέσουν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας, απ’ τη στιγμή που δεν είμαστε ο καθένας μόνος του σ’ ένα νησί και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να ζήσουμε μια ζωή χωρίς άγχος κι εντάσεις. Αυτός ο μήνας θα είναι για σας ένας μήνας ανάπτυξης, γιατί όλα έρχονται όπως τα θέλετε. Η καριέρα σας εξελίσσεται καλά, όπως και οι σπουδές σας (αν σπουδάζετε) και οι σχέσεις σας με την οικογένεια.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα μιλούν για έναν ευλογημένο μήνα, όσον αφορά τα ερωτικά σας. Αν είστε μόνοι θα έχετε ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση και, μάλιστα, με καλές προοπτικές. Σκέψεις και συζητήσεις  για μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανές, γιατί το θέλετε  – τόσο εσείς, όσο και ο σύντροφός σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις, αυτό το διάστημα, Προς το τέλος, όμως, του μήνα είναι αρκετά πιθανό να δεχτείτε μια προαγωγή.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Παρόλα αυτά, τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση. Παλιότερες επενδύσεις αρχίζουν να αποδίδουν ικανοποιητικά. Από σας εξαρτάται να κάνετε μια καλή διαχείριση και ν’ αντεπεξέλθετε στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες της περιόδου.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter