ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Με το ξεκίνημα του Δεκέμβρη και στο δωδεκάμηνο που θα τρέξει οι περισσότεροι λόγω καταστάσεων θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα είτε διευθέτησης κληρονομικών ζητημάτων, είτε με πωλήσεις, είτε με νομικές διεκδικήσεις γι’ αυτά που θεωρείτε ότι σας ανήκουν ή σας οφείλουν.

  Στις πρώτες 14 μέρες θα μπορούσαν να υπάρξουν στιγμές που να τραυματίσουν ή και να πάψουν συναισθηματικές σας σχέσεις αλλά και λόγοι να σας επιβαρύνουν οικονομικά με έξοδα που δεν είχατε προϋπολογίσει.

  Ο μήνας είναι σαφώς καλύτερος στο τρίτο του δεκαήμερο και ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων 15 ημερών αφού βοηθά τις επιδιώξεις σας και σας δίνει μια εύνοια και σε συναισθηματικά και σε αλλά ζητήματα. Σε όλη την διάρκεια του μήνα οι 6-7/6 να είστε περισσότερο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε ο, τι σας προτείνουν.

  Συναισθηματικά το τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να επιτύχετε είτε μια ανανέωση της σχέσης σας είτε εσείς του πρώτου δεκαπενθημέρου να κάνετε μέχρι την πρωτοχρονιά μια από κάθε άποψη ενδιαφέρουσα γνωριμία που όπως όλα δείχνουν μπορεί να έχει δυνατότητα εξέλιξης.

  Ο μήνας δίνει την τάση να εμπλέκεστε σε περίεργες συμφωνίες με σκοπό να αποκομίσετε γρήγορα κέρδη. Η έκλειψη μετά τα Χριστούγεννα θα μπορούσε να σας κάνει περισσότερο ιδιοτελείς και μια στάση σας θα μπορούσε να ενοχλήσει και να σχολιαστεί από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Δεκεμβρίου, αυτό το μήνα θα συγκεντρωθείτε κυρίως στην εξέλιξη της καριέρας σας και στην εξωτερική σας εμφάνιση. Έχετε βάλει σε μια τάξη την οικογενειακή σας ζωή και τώρα μπορείτε να βοηθήσετε κάποιους άλλους, που έχουν ανάγκη. Έχετε, επίσης, μεγάλες φιλοδοξίες στην επαγγελματική σας ζωή. Θα αφιερώσετε πολύ χρόνο κάνοντας σχέδια για το μέλλον και σχεδιάζοντας τα βήματα για να φτάσετε εκεί. Κάποιοι μπορεί να σας λένε φιλόδοξους και είστε  – αλλά, με ένα καλό τρόπο.

  Τα άστρα λένε ότι όλα όσα καταφέρετε το Δεκέμβριο, θα γίνουν με τη βοήθεια ανθρώπων που είναι κοντά σας – όπως η οικογένεια, οι συνεργάτες και οι φίλοι,

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το ζώδιο των Διδύμων θα κάνει τα πάντα, αυτό το μήνα, για να βεβαιωθεί ότι το ταίρι του είναι ευτυχισμένο. Σε ό, τι αφορά την ερωτική σας σχέση, ενδιαφέρεστε περισσότερο για το σύντροφό σας, παρά για τον εαυτό σας. Το διάστημα αυτό είναι, επίσης, κατάλληλο για να σκεφτείτε την πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η καριέρα σας θα εξελιχθεί σημαντικά, αυτό το μήνα. Εάν ψάχνετε για δουλειά, θα καταφέρετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει προς το τέλος του μήνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα έσοδά σας προβλέπονται θαυμάσια. Το καλό είναι ότι θα διαθέσετε ένα μεγάλο μέρος των εσόδων σας για να βοηθήσετε ανθρώπου που το χρειάζονται.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter