ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι καθυστερήσεις, τα μπερδέματα και οι αναβολές στα οικονομικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς όλο τον μήνα. Εσείς του δεύτερου δεκαπενθημέρου προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές αλλά και τις κόντρες με ανθρώπους που έχουν δύναμη. Οι 27/5 έως 6/6 γεννημένοι έχετε να περιμένετε χαρές, επιβεβαίωση και συναισθηματικές επιτυχίες που θα μπορούσαν να αφορούν σε αρκετές περιπτώσεις την επανεργοποίηση μιας σχέσης που δεν έπαψε ποτέ να σας ενδιαφέρει.  

  Οι 11 Ιουνίου γεννημένοι να είστε γενικά προσεκτικοί στις κρίσεις και τις αποφάσεις σας γιατί εύκολα μπορούν να σας μπερδέψουν πρόσωπα αλλά και να σας βάλουν σε περιπέτειες κάποιες θαμπές προτάσεις εάν φυσικά τις αποδεχτείτε. 

  Η πρώτη έκλειψη του μήνα, όπως και η δεύτερη στις 21 Ιουνίου, είναι συνδεδεμένες με οικονομικά ζητήματα. Φαίνεται ότι για κάποιο λόγο δεν θα είστε ικανοποιημένοι είτε από τις αποδόσεις μιας συνεργασίας σας είτε από την συμμετοχή των συντρόφων σας σε κοινά ταμεία. Μάλιστα τελειώνοντας ο μήνας θα μπορούσαν να υπάρξουν αιτίες να ολοκληρώσει τον κύκλο της μια συνεργασία η οποία δείχνει ότι δεν έχει πια τίποτα να σας αποφέρει. Ο μήνας γενικά είναι κακός για θέματα οικονομικών διεκδικήσεων και ακόμα περισσότερο για διευθετήσεις κληρονομικών ζητημάτων.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα προβλέπουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, αυτό το μήνα. Το βασικό σας ενδιαφέρον είναι να αλλάξετε την εικόνα που δίνετε για τον εαυτό σας. Αν και θα υπάρξουν πολλά εμπόδια σ’ αυτό, οι πιθανότητες είναι ότι οι προσπάθειές σας θα πετύχουν. 

  Αν υπάρξει κάποια αντίδραση από μέλη της οικογένειας κι από τις κοινωνικές σας επαφές,  θα σας πεισμώσει περισσότερο για να πετύχετε τους στόχους σας. Σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό του Ιουνίου, θα υπάρξουν μόνιμες αλλαγές στον τομέα των οικονομικών. Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου και ο ανάδρομος Ερμής θα προκαλέσουν πολλές αλλαγές σε ό, τι έχει να κάνει με επικοινωνία και εκπαίδευση.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή θα επηρεαστεί από συγκρούσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, αυτό το μήνα. Η Αφροδίτη θα μπορέσει να σας βοηθήσει στα αισθηματικά σας, αν καταφέρετε να ξεχάσετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα. Ο Άρης θα ενισχύσει το πάθος σας και θα πρέπει να προσπαθήσετε να το ελέγξετε. Αν είστε μόνοι, θα μπορέσετε να προσελκύσετε κάποιο άτομο με τη βοήθεια της Αφροδίτης και της φυσικής σας γοητείας. Ωστόσο, ο Άρης μπορεί να σας χαλάσει τα σχέδια, αν είστε επιθετικοί. Διαφορετικά, δεν υπάρχει πρόβλημα στο ξεκίνημα καινούριων σχέσεων αυτό το μήνα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ ευνοϊκά, στη διάρκεια του μήνα. Τα οικονομικά οφέλη δεν είναι ανάλογα με τη σκληρή δουλειά που κάνετε. Θα υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους, αλλά και με τη διοίκηση – κι αυτό θα έχει επιπτώσεις στην παραγωγικότητά σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Στον οικονομικό τομέα προβλέπονται συνεχείς αλλαγές. Όλες οι αδυναμίες στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας θα εμφανιστούν τώρα. Αυτό όμως, αν το δείτε θετικά, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τράπεζα ή ασφάλεια ή κάτι παρόμοιο. Τα επενδυτικά σχέδια θα πρέπει να αναθεωρηθούν και θα προκύψουν νέες ευκαιρίες απόκτησης χρημάτων.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter