ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Εμπρός σε ένα πολύ αποδοτικό σε σημαντικούς τομείς Νοέμβρη θα βρεθείτε, καθώς όλα δείχνουν ότι αυτός ο μήνας, έχει έρθει για να φέρει ισορροπία σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Συναισθηματικά, η Αφροδίτη ανάδρομη μέσα στον χώρο του φιλικού σας Ζυγού, αναθερμαίνει σχέσεις αλλά φέρνει και άτομα του σχετικά πρόσφατου χτες ξανά στην ζωή σας, μαζί με νέες ευκαιρίες για τους ελεύθερους Διδύμους των τελευταίων πέντε ημερών του ζωδίου. Επαγγελματικά, ο Ήλιος, ισχυρός και χωρίς κόντρα όψεις, μέσα στον χώρο της δουλείας, σας διασφαλίζει ένα αποδοτικό επαγγελματικά Νοέμβριο, με θετική απήχηση και στον οικονομικό σας τομέα. Ακόμα ο μήνας δείχνει ότι μπορεί να επαναφέρει τον υγιή διάλογο – την  συνεννόηση, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες σας. Από τις 9 του μήνα και για ένα χρόνο, ο Δίας από τον χώρο του Τοξότη, θα δημιουργεί θετικές προδιαγραφές που μπορούν να οδηγήσουν τους αδέσμευτους στο να πάρουν σοβαρές αποφάσεις ζωής, αλλά και τους άλλους να κερδίσουν μέσα από μια σημαντική συνεργασία η να πετύχουν μια καλή συμφωνία που να βοηθήσει να νιώσουν  πιο ασφαλείς αυτούς τους καιρούς.

  Ο Άρης μέχρι τα μισά του μήνα από τον Υδροχόο, θα δίνει όση τόλμη και αποφασιστικότητα χρειάζεστε, για να περνάτε την γραμμή σας και να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Αλλά και στο δεύτερο μισό του μήνα, θα δώσει την ευκαιρία σε όσους έχουν τις όποιες ηγετικές ικανότητες, να τις φανερώσουν και να κερδίσουν μέσα από αυτές καταξίωση. Μέσα σε αυτό το θετικό πλανητικό  σκηνικό,  ο Ουρανός εγκαταλείπει τον Ταύρο, περνώντας μαζί του μέχρι και την Άνοιξης του 2019, όλες τις αιτίες που σας προκαλούσαν ψυχική αναστάτωση. Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνετε ότι είστε μπροστά σε ένα εξαιρετικά θετικό για σας μήνα.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για το Νοέμβριο λένε ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την αισθηματική σας ζωή, αν είστε μόνοι. Η καριέρα, η υγεία και τα οικονομικά θα έχουν φυσιολογική πρόοδο.

  Αυτό το μήνα η έμφαση θα δοθεί στους άλλους και την ευημερία τους. Δεν είναι καιρός για προσωπικά συμφέροντα – θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Οι κοινωνικές δεξιότητες είναι σημαντικές και μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας με τη βοήθεια των άλλων. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα είστε περιζήτητοι από το περιβάλλον σας. Μετά τις 21 του μήνα υπάρχει έντονη δράση και ολοκληρώνετε αρκετά από τα σχέδιά σας. Τα πράγματα υλοποιούνται με τη βοήθεια των άλλων, χωρίς εσείς να κάνετε και πολλά.

  Οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος το Νοέμβριο για το ζώδιο των Διδύμων είναι η επίτευξη επαγγελματικών στόχων, τα αισθηματικά σας, η κοινωνική σας ζωή και η διασκέδαση και οι δημιουργικές αναζητήσεις. Να είστε προσεκτικοί στη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα άστρα λένε ότι η καριέρα σας θα είναι στο επίκεντρο τα δυο πρώτα δεκαήμερα του μήνα και είναι σκόπιμο να ολοκληρώσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, σ’ αυτό το διάστημα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας θέματα θα περάσουν απαρατήρητα αυτό το μήνα. Αν και έχετε τη δυνατότητα να παίρνετε οικονομικές αποφάσεις, δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε τίποτα σχετικά μ’ αυτό.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Υπάρχει μια πληθώρα ευκαιριών για σχέσεις, στη διάρκεια του μήνα. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει κάποια σύγχυση, σχετικά με τη σωστή επιλογή. Θα βρείτε τον έρωτα σε κοινωνικούς κύκλους, που έχετε στενή σχέση μαζί τους. Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά, μπορεί να ξεκινήσετε κάτι με κάποιο συνάδελφο, ή με κάποιο πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter