ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Πρώτη σας φροντίδα θα είναι τα οικονομικά θέματα αυτόν τον καιρό και κάθε μεταβολή ή απρόβλεπτο έξοδο θα σας αναστατώνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς η ανασφάλειά σας, χτυπάει κόκκινο. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο ίσως μπορείτε μέσα σε μία μικρή μετακίνηση να ανακαλύψετε ή να σκεφτείτε κάτι πολύ πρωτοποριακό και εφαρμόσιμο. Άλλωστε, όλα δείχνουν ότι θα βρείτε τελικά τον τρόπο να ανακάμψετε.

  Τα χρήματα ακόμα και αν  έρχονται  θα φεύγουν καθώς απρόβλεπτα και έκτακτα θα είναι τα περισσότερα έξοδα σας και αυτό θα σας κάνει πολύ συντηρητικούς στην διαχείριση,  μέχρι βαθμού να σας κατηγορήσουν για τσιγκουνιά.

  Προσέξτε την σκληρή έκφραση που  θα χαρακτηρίζει τον λόγο σας και που μπορεί να σας κάνει να παρεξηγηθείτε με ένα φιλικό άτομο. Παράλληλα  υπερασπιστείτε περισσότερο διπλωματικά τα δίκαιά σας.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Για το ζώδιο των Διδύμων ο Φεβρουάριος είναι περίοδος σχεδιασμού και αλλαγών – είναι η ιδανική στιγμή για να αναζητήσετε μια καινούρια δουλειά, που μπορεί να υποστηρίξει τις καινούριες σας ιδέες.

  Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας στη διάρκεια του οποίου θα δοκιμάσετε καινούρια πράγματα και θα εξερευνήσετε για να βρείτε ακόμα περισσότερα. Υπάρχουν πράγματα βαθιά μέσα σας που είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε κι αυτό μπορεί να γίνει, μόνο αν ασχοληθείτε με καταστάσεις που θα φανερώσουν  αυτή την άγνωστη πλευρά σας.

  Είστε τολμηροί κι αγαπάτε την περιπέτεια, επομένως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία σας. Είστε έντιμοι και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να εκφράσετε δυναμικά τη γνώμη σας. Ο μήνας αυτός είναι ιδιαίτερα περιπετειώδης, τόσο για σας, όσο και για την οικογένειά σας.

   

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Μπορεί να είστε εξωστρεφείς από τη φύση σας, αλλά και συναισθηματικά ασταθείς μερικές φορές. Ωστόσο, η ερωτική σας ζωή θα είναι δραστήρια αυτό το μήνα, από τη στιγμή που δεν κρύβετε κάτι. Λαχταράτε για προσοχή  και ρομαντισμό αλλά, ταυτόχρονα, ο σύντροφός σας πρέπει να είναι σε θέση να σας δώσει χώρο για να ασχοληθείτε με την καριέρα και την κοινωνική σας ζωή. Η περίπτωση εγκυμοσύνης αυτό το μήνα δεν είναι πιθανή, αφού το μυαλό σας είναι εστιασμένο σε άλλα σημαντικά πράγματα, που δεν περιλαμβάνουν παιδιά.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι η καριέρα σας θα μπει σε καινούρια πορεία αφού θα ασχοληθείτε εντατικά με νέους στόχους και σχέδια. Ψάχνετε να δείτε αν οι δεξιότητές σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε έναν εντελώς νέο τομέα δουλειάς. Είστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα που θα σας σπρώξουν να αξιοποιήσετε όλες σας τις δυνατότητες.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Το μήνα αυτό θα έχετε μεγάλη εύνοια στα οικονομικά σας. Θα κερδίσετε χρήματα με τις συνεχείς σας προσπάθειες και την περιπετειώδη σας φύση. Τα άστρα ευθυγραμμίζονται για να σας ευλογήσουν και σίγουρα θα το κάνουν.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter