ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Γενικά ο Ιούνιος τα πάει καλά με τα αέρινα ζώδια. Και μόνο η παρουσία της Αφροδίτης από τις 10 και μετά στον δικό σας χώρο δείχνει να έχει την δύναμη να σας επιβεβαιώσει σε όλους τους τομείς και να σας δώσει αιτίες να χαρείτε, να κερδίσετε, κυρίως στον τομέα που αφορά σχέσεις και αγάπες σας. Μέχρι τις 18 του μήνα, και σωστά, ασχολείστε όσο χρειάζεται με τον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες ίσως κάποιες στιγμές, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα αιτήματα και τις ανάγκες των γύρω σας. Και ενώ στα προσωπικά σας αυτός ο μήνας βοηθά, δίνοντας ακόμα και ευκαιρίες γνωριμιών σε όσους ψάχνουν κάτι τέτοιο, στον οικονομικό τομέα, σε όλη την διάρκεια του Ιουνίου, θα είστε αρκετά σφιχτοί, γι αυτό και θα σας πονέσουν τα έξοδα ή οι ζημιές που μπορεί ο μήνας να βγάλει στο τρίτο του δεκαήμερο. Οι 9/6 γεννημένοι έχετε κάθε λόγο να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ό,τι πλησιάζει πολλά υποσχόμενο την ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο. Οι δύσκολες όψεις του τρίτου δεκαημέρου βάλλουν την οικονομία σας και διαψεύδουν κάποιες ψηλές προσδοκίες που μπορεί πολλοί από εσάς να έχουν. Σε κάθε περίπτωση το τρίτο δεκαήμερο είναι καλό να είστε εξαιρετικά συντηρητικοί. Όλα τα νέα ξεκινήματα του μήνα είναι καλό να γίνουν από τις 3 έως τις 17 του Ιούνη για να έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι πετυχημένα, όποιας μορφής ξεκινήματα και να είναι. Αντίθετα τα ξεκινήματα του τρίτου δεκαημέρου μάλλον προβλήματα θα φέρουν στην ζωή σας και γι’ αυτό είναι καλό να τα αποφεύγετε.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η έμφαση αυτό το μήνα για το ζώδιο των Διδύμων θα δοθεί στα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα (συμβαίνουν πολλά εκεί)  – οπότε, θα βάλετε την επαγγελματική εξέλιξη στην άκρη, για την ώρα. Ωστόσο, θα χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να σχεδιάσετε την καριέρα σας και τα απαραίτητα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

  Θα χρειαστεί να διασφαλίσετε ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας θα συνεχίσουν να σας υποστηρίζουν, σε συναισθηματικό επίπεδο – τους χρειάζεστε για να ξεπεράσετε όλη αυτή την συναισθηματική αναστάτωση που προκύπτει στη ζωή σας.

  Είστε από τη φύση σας αποφασισμένοι να ζήσετε μια ευτυχισμένη ζωή, απαλλαγμένη από οποιοδήποτε στρες, εξ ου και η ανάγκη σας για προσωπική ολοκλήρωση και ικανοποίηση.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το μήνα αυτό θα βρείτε τον έρωτα σε πνευματικές συγκεντρώσεις ή συναντήσεις – κι αυτό θα μπορέσετε να το κάνετε με τη βοήθεια των άστρων που ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν.

  Τα παντρεμένα ζευγάρια θα υποστούν πολλές δυσκολίες στην ερωτική τους ζωή, καθώς η αγάπη λείπει.  Προς το τέλος του μήνα θα διερευνήσουν άλλους τρόπους – όπως η συμβουλευτική οικογένειας – για να προσπαθήσουν να αναζωπυρώσουν τον έρωτα που κάποτε μοιράστηκαν.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο παρασκήνιο αυτό το μήνα, αλλά στο μεταξύ, θα κάνετε σχέδια για το πώς θα προωθήσετε την καριέρα σας αργότερα. Τίποτα δεν είναι απίθανο για σας, αν το βάλετε στο μυαλό σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το ζώδιο των Διδύμων τον Ιούνιο θα κάνει έξυπνες κινήσεις, όσον αφορά τα οικονομικά. Θα είστε σε θέση να καταλήξετε με σχέδια που θα σας επιτρέψουν να ξοδεύετε χρήματα με προσοχή και σύνεση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter