ΤΑΥΡΟΣ

 • Ταύρος 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Ανοίγματα θα εξακολουθεί να φέρνει στην ζωή σας ο Δίας, που από τα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, με το θετικό για εσάς πέρασμά του  στον Σκορπιό και το 7ο αστρολογικό σας σπίτι δίνει προοπτικές  σε όσους φυσικά θέλουν να τις δουν..  Οι σοβαρές προτάσεις και οι ευκαιρίες κάθε μορφής δεν θα λείψουν και πολλοί θα βλέπετε με πιο θετικό τρόπο την προοπτική μίας συμφωνίας, συνεργασίας , συνεταιρισμού η και γάμου και περισσότερο ακόμα κάποιοι που έχετε αρχίσει να νοιώθετε ότι ο χρόνος πιέζει,  θα αποφασίσετε μέσα στην χρονιά να κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βήμα ζωής.  Το σίγουρο είναι ότι σε αντίθεση με τους πολλούς Ταύρους που η χρονιά  απλά τους κάνει περισσότερο Ταύρους, περισσότερο αποφασισμένους να προασπιστούν θέσεις και να μείνουν αμετακίνητοι στις όποιες , ακόμα και αναχρονιστικές κάποιες φορές απόψεις τους , για εσάς των 2 πρώτων ημερών του ζωδίου η νέα χρονιά είναι ανατρεπτική και καθοριστικής  για την συνέχειά σας σημασίας . από τον Μάιο πρέπει να μετράτε προσεχτικά τα σημάδια των καιρών σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

  Μία αλλαγή , μία αιτία που μπορεί κυριολεκτικά να φέρει  τα πάνω κάτω σας πλησιάζει και απαιτεί καθαρό μυαλό και καθόλου πείσμα και ξεροκεφαλιά για να την αντιμετωπίσετε σωστά.  Όμως οι πολλοί Ταύροι  απλά κοιτάξτε προσεχτικά γύρω σας.. Υπάρχει κάτι καλό.. ξεχωρίστε, το δείτε το  και κερδίστε το.  Οικονομικά η χρονιά δείχνει να μοιάζει με την χρονιά που πέρασε , ωστόσο υπάρχουν μικρά διαστήματα που χαρίζουν οικονομικές ανάσες , όπως ο Φεβρουάριος, τα τέλη του Απριλίου και οι αρχές του Μαίου , ο Ιούνιος , και ο Οκτώβριος. Συναισθηματικές χαρές και συγκινήσεις είναι πιο εύκολο να έχετε τον  Απρίλιο και τον Ιούλιο .

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το ζώδιο του Ταύρου κυβερνάται από την Αφροδίτη, που  σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν η θεά της ομορφιάς και του έρωτα.

  Όπως όλοι ξέρουν, αγαπάτε κάθε τι όμορφο και λατρεύετε τις απολαύσεις της ζωής.

  Είστε γνωστοί για τη σταθερή σας προσωπικότητα. Ενώ θα μπορούσατε να θεωρηθείτε εργασιομανείς, πάντα βρίσκετε χρόνο ώστε να ασχοληθείτε με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

  Ένα από τα πολλά σας χαρίσματα είναι, πως όταν έχετε πάρει μια απόφαση δεν αλλάζετε συχνά γνώμη. Επιμένετε στην άποψή σας  και σπάνια πέφτετε έξω. Έχετε εξαιρετική επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω σας, αντιλαμβάνεστε την αξία των πραγμάτων, θαυμάζετε την ομορφιά των αντικειμένων που σας περιβάλλουν, ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον. Τα αισθήματα της αυτοεκτίμησης και της αξιοπιστίας, οι πόροι σας και ο τρόπος που τους χρησιμοποιείτε για να πετύχετε το στόχο σας, ακόμα και το τι σημαίνουν για σας, είναι οι ισχυρότεροι παράγοντες για τη χρονιά που έρχεται.

  Θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για να ανακαλύψετε νέους στόχους και δραστηριότητες. Υπάρχουν διαστήματα με πολύ σκληρή δουλειά, που εναλλάσσονται με διαστήματα που οι προσπάθειές σας ανταμείβονται.  Θα χρειαστεί να συμμορφωθείτε με τους κανόνες που ίσως, ακόμη και για τα δικά σας κριτήρια,  να φαίνονται περιοριστικοί και σκληροί, αλλά ο αυτοέλεγχος, η υπομονή και η αποφασιστικότητά σας, στο τέλος θα δικαιωθούν. Το να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, είναι βασικό για νιώθετε ασφάλεια για τη ζωή και την πορεία που έχετε επιλέξει.

  Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα προσθέσουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς τόνους, στην καθημερινότητά σας.  Σας περιμένουν διαστήματα αυξημένης ευημερίας που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέα ξεκινήματα, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα ανακαλύψετε νέους τρόπους έκφρασης και θα κάνετε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις.


  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το 2018 είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά όσον αφορά την αγάπη, τον έρωτα και τις στενές σχέσεις. Με την αυτοεκτίμησή σας να εξετάζεται προσεκτικά, όσο καλύτερα νιώθετε για τον εαυτό σας, τόσο πιο εύκολο είναι να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση. Να θυμάστε, όμως, ότι πριν βιαστείτε να κάνετε μια νέα αρχή, καλό θα είναι να φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας, σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο.

  Τον Οκτώβριο η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Σκορπιού – η κίνηση αυτή θα φέρει κάποιες εντάσεις, εκείνη την περίοδο, καθώς και κάποιες κοσμικές επανασυνδέσεις, επανεμφανίσεις ή δυνατές αναμνήσεις που προκαλούν νοσταλγία.


  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Όπως ειπώθηκε παραπάνω, αυτός ο τομέας είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος, στη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν, αν ξέρετε τι χρειάζεστε, τι θέλετε… γιατί τα θέλετε και τι ρόλο παίζουν, ώστε να νιώθετε ασφάλεια, υποστήριξη και ηρεμία.

  Αυτά τα ερωτήματα αφορούν τα πάντα: τον τραπεζικό σας λογαριασμό, τις σχέσεις σας, τη δουλειά σας, τις επιθυμίες σας και τις αξίες σας. Αν μπορέσετε να τα απαντήσετε, πολλά πράγματα θα ξεκαθαριστούν και οι αποφάσεις σας θα γίνουν ευκολότερες. Η σκληρή δουλειά υπόσχεται μεγάλες ανταμοιβές.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter