ΤΑΥΡΟΣ

 • Ταύρος 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η χρονιά που πέρασε έδωσε τα πρώτα δείγματα μιας μεγάλης περιόδου ανατρεπτικών αλλαγών που θα έχουν συνέχεια αλλά όχι και τελειωμό αυτή την καινούργια χρονιά. Το καλό του 2019 είναι ότι στο μεγάλο του μέρος μπορεί να σας στηρίζει οικονομικά και κυρίως από πηγές που δεν αφορούν την κύρια εργασία σας αλλά έτοιμα, είτε χρωστούμενα, είτε αυτά που αποκτάτε μέσα από την διευθέτηση κληρονομικών στοιχείων, είτε δικαιωμάτων που απορρέουν από παλαιότερες συμβάσεις.

  Ωστόσο εσείς των έξι πρώτων ημερών του ζωδίου είστε κατά κύριο λόγο οι Ταύροι που θα δεχτείτε την ισχυρή ανατρεπτική δύναμη του Ουρανού στην διάρκεια αυτής της χρονιάς. Μια τέτοια θέση θα μπορούσε να μεταβάλει, να αλλάξει την σύνθεση της οικογένειας σας, να δημιουργήσει αιτίες ανατροπών σε ό,τι αφορά τον χώρο που ζείτε, τις οικογενειακές σας σχέσεις, είτε ακόμα και το πρόβλημα ενός γονέα που θα μπορούσε να σας επηρεάσει πολύ αυτή την χρονιά.

  Ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο και σαν σταθερός μισεί τις αλλαγές, αυτές που γίνονται χωρίς ο ίδιος να τις προκαλεί αλλά τις προκαλούν εξωγενείς παράγοντες και είναι υποχρεωμένος να τις δεχτεί. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο αντιδρά με αρκετή σύγχυση και πιθανά σπασμωδικά.

  Το 2019 ο τομέας του νόμου δεν είναι φιλικός προς τους Ταύρους. Ακόμα, η απόλυτη φύση σας δεν δείχνει έτοιμη να προσαρμοστεί σε καινούργια δεδομένα. Οι περισσότεροι δείχνετε ότι θέλετε να περπατήσετε στους δρόμους του αύριο με συνταγές του χτες και αυτό δεν είναι καλό.

  Είναι δεδομένο ότι τελειώνοντας αυτή η χρονιά θα έχετε αρχίσει να μαθαίνετε, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών που είστε και οι περισσότερο βαλλόμενοι. Τώρα το πόσο θα σας έχει στοιχίσει αυτό το μάθημα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

  Όπως βλέπετε αναφερόμαστε πολύ για τους Ταύρους των πρώτων ημερών επειδή αυτοί είναι οι περισσότερο θιγμένοι. Οι υπόλοιποι, που είναι και οι πολλοί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν μια εύκολη χρονιά. Αλλά θεωρούνται πιο τυχεροί από τους άλλους γιατί όταν έρθει γι’ αυτούς η περίοδος των μεγάλων ανατροπών, το 2020 και 2021, θα έχουν την βοηθητική στήριξη που θα τους παρέχει ένας θετικός προς αυτούς Δίας από τον ένατο και τον δέκατο τους οίκο.

  Μέχρι και τις αρχές του Μαρτίου θα έχετε πολλούς λόγους που μπορούν να σας γεννούν εσωτερικές ανησυχίες, αυξημένη καχυποψία, και ανήσυχο ύπνο. Από την άνοιξη και μετά περνάτε στην επίθεση και φαίνεται  ότι η άνοιξη λειτουργεί αρκετά καλά για σας και για όλους τους τομείς της ζωής σας, προσωπικούς δηλαδή, επαγγελματικούς, σχέδια, όνειρα, κλπ.

  Όμως και το καλοκαίρι, κυρίως ο Ιούλιος, δείχνει εξαιρετικά καλός τόσο για τις επαφές όσο και για τις μετακινήσεις σας. Συναισθηματικά περισσότερο ευνοείστε από το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου και όλο τον Σεπτέμβρη. Γενικά όμως η χρονιά αυτή δεν δείχνει να απλώνει κανένα κόκκινο χαλί για να περάσετε. Δεν θεωρείτε δηλαδή πολύ εύκολη χρονιά για εσάς.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Φέτος, αγαπητά ταυράκια, θα πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε πάνω στους ίδιους στόχους, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Η δέσμευση όσον αφορά τους στόχους και τα όνειρά σας είναι σημαντικό στοιχείο, για το 2019. Το ένστικτό σας θα είναι, επίσης, πιο έντονο αυτή τη χρονιά, οπότε μη φοβάστε να το ακολουθήσετε.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται
  Οι προβλέψεις για το 2019 λένε ότι η χρονιά θα κυλήσει με έναν αξιοπρεπή ρυθμό και θα είναι σχετικά εύκολη για σας. Βεβαιωθείτε  ότι παρακολουθείτε με συνέπεια τα σχέδια και τους λογαριασμούς σας.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου αν έχετε γεννηθεί από τις 21 Απριλίου έως τις 21 Μαΐου. Το ζώδιο του Ταύρου αντιπροσωπεύεται από τον ταύρο και είναι ένα εξαιρετικό σύμβολο, καθώς οι άνθρωποι που ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο μοιράζονται πολλά κοινά με τον ταύρο: είναι αποφασιστικοί, πεισματάρηδες και δουλεύουν σκληρά. Σε αντίθεση με τον ταύρο, οι Ταύροι είναι ευγενικοί, πρακτικοί, ειλικρινείς και καλλιτεχνικές φύσεις. Ένας Ταύρος θα κάνει τα πάντα για να πετύχει το στόχο του.

  Κατά καιρούς, οι Ταύροι μπορεί να τεμπελιάζουν λιγάκι, αλλά αυτό είναι σπάνιο. Λέγεται ότι το χρώμα τους είναι το μπλε κι ότι ταιριάζουν με Λέοντες, Παρθένους και Ζυγούς.


  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Αυτή τη χρονιά είναι πολύ πιθανό να είστε πιο τρυφεροί και παθιασμένοι! Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργος συνδυασμός, αλλά και τα δυο είναι χρήσιμα αν είστε ήδη σε σχέση, ή αν προσπαθείτε να ξεκινήσετε κάτι. Είναι πιθανό να θέλετε να βγαίνετε περισσότερο καθώς και να έχετε πιο έντονη ερωτική ζωή. Είναι, ακόμα, πιθανό να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα και να θέλετε να τα μοιραστείτε με το σύντροφό σας. Και το ταίρι σας μπορεί, επίσης, να σας μάθει κάποια καινούρια πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί.

  Το 2019, αγαπητοί Ταύροι, πρόκειται να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον, γεγονός που μπορεί να κάνει την κατάσταση άκρως συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. Οι δεσμοί με τους φίλους και την οικογένεια ενισχύονται φέτος – οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Τα άστρα λένε ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες για να τους βοηθήσετε κι εσείς με τη σειρά σας – να σκέφτεστε πρακτικά όταν πρόκειται για τους φίλους και την οικογένειά σας.


  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Ο χρόνος αυτός είναι ιδανικός για να ασκήσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι πολύ πιο εύκολη, αν μάθετε να δουλεύετε καλά με τους άλλους. Προσπαθήστε να ξαναφτιάξετε τις γέφυρες που μπορεί να είχαν κοπεί την προηγούμενη χρονιά, ειδικά με συναδέλφους. Συνολικά, η δουλειά θα είναι ένα ευκολότερο θέμα για σας, από ό, τι ήταν πέρυσι. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες που αφορούν κάποιους από τους στόχους σας, αλλά όχι όλους.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Οι προβλέψεις λένε ότι φέτος πιθανότατα να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς και κάποια από τα χρέη σας. Εστιάστε σ’ αυτό τουλάχιστον μέχρι τα μισά της χρονιάς και στη συνέχεια θα μπορέσετε να ξοδέψετε χρήματα για ό, τι θελήσετε. Μπορεί να νιώσετε τη διάθεση να ξοδέψετε χρήματα για να βελτιώσετε το σπίτι σας. Πάντως, μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να έχετε περισσότερα χρήματα από όσα είχατε στην αρχή, ακόμα και με όλα τα έξοδα.

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Στοχεύστε ψηλά, ξεπεράστε τον εαυτό σας και πραγματοποιείστε τα όνειρά σας. Αρπάξτε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται κι αξιοποιήστε την με αυτοπειθαρχία!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter