ΤΑΥΡΟΣ

 • Ταύρος 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η χρονιά που πέρασε έδωσε τα πρώτα δείγματα μιας μεγάλης περιόδου ανατρεπτικών αλλαγών που θα έχουν συνέχεια αλλά όχι και τελειωμό αυτή την καινούργια χρονιά. Το καλό του 2019 είναι ότι στο μεγάλο του μέρος μπορεί να σας στηρίζει οικονομικά και κυρίως από πηγές που δεν αφορούν την κύρια εργασία σας αλλά έτοιμα, είτε χρωστούμενα, είτε αυτά που αποκτάτε μέσα από την διευθέτηση κληρονομικών στοιχείων, είτε δικαιωμάτων που απορρέουν από παλαιότερες συμβάσεις.

  Ωστόσο εσείς των έξι πρώτων ημερών του ζωδίου είστε κατά κύριο λόγο οι Ταύροι που θα δεχτείτε την ισχυρή ανατρεπτική δύναμη του Ουρανού στην διάρκεια αυτής της χρονιάς. Μια τέτοια θέση θα μπορούσε να μεταβάλει, να αλλάξει την σύνθεση της οικογένειας σας, να δημιουργήσει αιτίες ανατροπών σε ό,τι αφορά τον χώρο που ζείτε, τις οικογενειακές σας σχέσεις, είτε ακόμα και το πρόβλημα ενός γονέα που θα μπορούσε να σας επηρεάσει πολύ αυτή την χρονιά.

  Ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο και σαν σταθερός μισεί τις αλλαγές, αυτές που γίνονται χωρίς ο ίδιος να τις προκαλεί αλλά τις προκαλούν εξωγενείς παράγοντες και είναι υποχρεωμένος να τις δεχτεί. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο αντιδρά με αρκετή σύγχυση και πιθανά σπασμωδικά.

  Το 2019 ο τομέας του νόμου δεν είναι φιλικός προς τους Ταύρους. Ακόμα, η απόλυτη φύση σας δεν δείχνει έτοιμη να προσαρμοστεί σε καινούργια δεδομένα. Οι περισσότεροι δείχνετε ότι θέλετε να περπατήσετε στους δρόμους του αύριο με συνταγές του χτες και αυτό δεν είναι καλό.

  Είναι δεδομένο ότι τελειώνοντας αυτή η χρονιά θα έχετε αρχίσει να μαθαίνετε, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών που είστε και οι περισσότερο βαλλόμενοι. Τώρα το πόσο θα σας έχει στοιχίσει αυτό το μάθημα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

  Όπως βλέπετε αναφερόμαστε πολύ για τους Ταύρους των πρώτων ημερών επειδή αυτοί είναι οι περισσότερο θιγμένοι. Οι υπόλοιποι, που είναι και οι πολλοί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν μια εύκολη χρονιά. Αλλά θεωρούνται πιο τυχεροί από τους άλλους γιατί όταν έρθει γι’ αυτούς η περίοδος των μεγάλων ανατροπών, το 2020 και 2021, θα έχουν την βοηθητική στήριξη που θα τους παρέχει ένας θετικός προς αυτούς Δίας από τον ένατο και τον δέκατο τους οίκο.

  Μέχρι και τις αρχές του Μαρτίου θα έχετε πολλούς λόγους που μπορούν να σας γεννούν εσωτερικές ανησυχίες, αυξημένη καχυποψία, και ανήσυχο ύπνο. Από την άνοιξη και μετά περνάτε στην επίθεση και φαίνεται  ότι η άνοιξη λειτουργεί αρκετά καλά για σας και για όλους τους τομείς της ζωής σας, προσωπικούς δηλαδή, επαγγελματικούς, σχέδια, όνειρα, κλπ.

  Όμως και το καλοκαίρι, κυρίως ο Ιούλιος, δείχνει εξαιρετικά καλός τόσο για τις επαφές όσο και για τις μετακινήσεις σας. Συναισθηματικά περισσότερο ευνοείστε από το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου και όλο τον Σεπτέμβρη. Γενικά όμως η χρονιά αυτή δεν δείχνει να απλώνει κανένα κόκκινο χαλί για να περάσετε. Δεν θεωρείτε δηλαδή πολύ εύκολη χρονιά για εσάς.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Οι φίλοι και η οικογένεια είναι πάντα δίπλα σας για να βοηθήσουν. Να αφοσιώνεστε στη δουλειά σας, αλλά να χαλαρώνετε όταν πηγαίνετε στο σπίτι. Δώστε χρόνο στα πράγματα που αγαπάτε και θα έχετε μια υπέροχη χρονιά.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητά ταυράκια, τα άστρα λένε ότι φέτος θέλετε να μπείτε και πάλι στα πράγματα. Την προηγούμενη χρονιά πιθανά να αντιμετωπίσατε πολλές αλλαγές. Και, αυτή τη χρονιά, θέλετε να πάτε τη ζωή σας πίσω, εκεί που ήταν συνήθως. Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά σταθερό, αρκεί να βρείτε το ρυθμό σας. Θα πρέπει να εξετάσετε πολλά πράγματα φέτος, όταν πρόκειται να κάνετε αλλαγές. Μπορεί να δυσκολεύστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, αλλά θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου αν γεννηθήκατε ανάμεσα στις 21 Απριλίου και τις 20 Μαίου. Η προσωπικότητα του Ταύρου είναι γενικά ευγενική και φιλική. Νοιάζεστε βαθιά για τους άλλους, αλλά ενδιαφέρεστε επίσης και για τη δική σας εξέλιξη. Δουλεύετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, καθώς είστε εξαιρετικά φιλόδοξοι.  Μερικές φορές μπορεί να είστε ζηλιάρηδες και ξεροκέφαλοι, αλλά και ποιος δεν είναι; Αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τη χρονιά και τις αλλαγές που θα κάνετε στη διάρκειά της.

  Έρωτας και σχέσεις

  Αυτή τη χρονιά η αισθηματική σας ζωή θα σταθεροποιηθεί και θα βρείτε την αρμονία, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας. Είναι μια καλή περίοδος για να ανακαλύψετε τι ακριβώς θέλετε από τη σχέση σας. Ενώ μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα να κάνετε αλλαγές στις σχέσεις σας, μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί πολύ βοηθητικό. Το 2020 οι αλλαγές θα είναι περισσότερο λεπτές και διακριτικές, παρά μεγάλες κι έντονες. Αν είστε μόνοι, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε τις ρομαντικές σας ικανότητες. Μια γοητευτική στάση και μια ευχάριστη συμπεριφορά μπορούν να κάνουν θαύματα.

  Προσπαθήστε να περιορίσετε κάποια βαρετά, καθημερινά καθήκοντα και να βάλετε στη θέση τους νέα και συναρπαστικά πράγματα για να κάνετε τη σχέση σας πιο πικάντικη. Είναι, επίσης, σημαντικό να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους φίλους και την οικογένεια, φέτος. Μην είστε τόσο παρορμητικοί, προσπαθήστε να είστε διακριτικοί. Μπορείτε να βοηθήσετε πολύ τους άλλους: απλά, χωρίς να είστε τόσο πιεστικοί. Μικρά πράγματα μπορεί να φέρουν μεγάλες αλλαγές σε κάθε σχέση.

  Καριέρα

  Θα χρειαστεί να φερθείτε πολύ επαγγελματικά αυτή τη χρονιά, αν θέλετε να πετύχετε και θα είστε πολύ απασχολημένοι. Αυτό είναι καλό αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά μπορεί να είναι κι αγχωτικό κάποιες φορές. Το ιδανικό θα ήταν να έχετε μια δουλειά που πρέπει να σκέφτεστε δημιουργικά – υπάρχει χώρος για δημιουργική σκέψη, σχεδόν σε κάθε δουλειά. Οπότε, προσπαθήστε να βρείτε πού – συγκεκριμένα – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργική σας σκέψη στη δική σας δουλειά.

  Οικονομικά

  Ενώ μπορεί να μην θέλετε να σκεφτείτε την προηγούμενη χρονιά, είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει τα οικονομικά σας φέτος. Προσπαθήστε να διορθώσετε τυχόν ζημιές που είχατε προκαλέσει πέρυσι, πριν ξοδέψετε για τον εαυτό σας – ειδικά, στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter