ΤΑΥΡΟΣ

 • Ταύρος 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους γεννημένους τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου οι αλλαγές και οι ανατροπές έχουν ολοκληρωθεί. Αντίθετα οι γεννημένοι από τις 22 ως και τις 30 Απρίλη έχουν να περιμένουν αιτίες ξαφνικών αλλαγών που έχουν ανατρεπτικό χαρακτήρα μέσα σε αυτή την χρονιά. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτές αφορούν είτε οικογενειακής φύσεως θέματα είτε λόγους που αλλάζουν το κοινωνικό σας στάτους-την θέση σας. Η ανατρεπτική δύναμη του μακρινού Ουρανού δεν είναι τυχαίο ότι μετά από 84 χρονιά επισκέπτεται τον Ήλιο σας και πάντα μια τέτοια θέση δηλώνει αλλαγές που έχουν την έννοια του ξαφνικού, του αναπάντεχου, του ουρανοκατέβατου. Εσείς από την μεριά σας προσπαθήστε να αποφύγετε ότι ριψοκίνδυνο και παρατραβηγμένο αυτή την χρονιά.

  Σίγουρα το 2020 είναι μια χρονιά που δείχνει να βοηθά περισσότερο τους Ταύρους του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου. Εσείς θα έχετε λόγους ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, μια περισσότερη εύνοια σε νομικά ζητήματα, σε διευθετήσεις υποθέσεων, σε σπουδές και σε ταξίδια εάν κάτι τέτοιο σας ενδιαφέρει.

  Ακόμα πολλοί από εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα μπορούσατε ίσως να κάνετε μια καλή συμφωνία ή να αποδεχτείτε μια αξιόλογη πρόταση όποιας μορφής στην διάρκεια αυτής της χρονιάς.

  Ωστόσο η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον χώρο του Κριού, κυρίως από την αρχή του καλοκαιριού και μετά, μπορεί να δημιουργήσει για διάφορους λόγους αιτίες εσωτερικής ανησυχίας σε πολλούς Ταύρους.

  Οικονομικά δεν προβλέπονται μεγάλες διαφοροποιήσεις ενώ όλοι θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τα μικρά καλά διαστήματα που μπορούν να σας ευνοούν και για προσωπικά και για οικονομικά θέματα, που είναι η άνοιξη, ο Αύγουστος, ο Οκτώβριος, και οι αρχές του Νοεμβρίου.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Οι φίλοι και η οικογένεια είναι πάντα δίπλα σας για να βοηθήσουν. Να αφοσιώνεστε στη δουλειά σας, αλλά να χαλαρώνετε όταν πηγαίνετε στο σπίτι. Δώστε χρόνο στα πράγματα που αγαπάτε και θα έχετε μια υπέροχη χρονιά.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητά ταυράκια, τα άστρα λένε ότι φέτος θέλετε να μπείτε και πάλι στα πράγματα. Την προηγούμενη χρονιά πιθανά να αντιμετωπίσατε πολλές αλλαγές. Και, αυτή τη χρονιά, θέλετε να πάτε τη ζωή σας πίσω, εκεί που ήταν συνήθως. Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά σταθερό, αρκεί να βρείτε το ρυθμό σας. Θα πρέπει να εξετάσετε πολλά πράγματα φέτος, όταν πρόκειται να κάνετε αλλαγές. Μπορεί να δυσκολεύστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, αλλά θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου αν γεννηθήκατε ανάμεσα στις 21 Απριλίου και τις 20 Μαίου. Η προσωπικότητα του Ταύρου είναι γενικά ευγενική και φιλική. Νοιάζεστε βαθιά για τους άλλους, αλλά ενδιαφέρεστε επίσης και για τη δική σας εξέλιξη. Δουλεύετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, καθώς είστε εξαιρετικά φιλόδοξοι.  Μερικές φορές μπορεί να είστε ζηλιάρηδες και ξεροκέφαλοι, αλλά και ποιος δεν είναι; Αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τη χρονιά και τις αλλαγές που θα κάνετε στη διάρκειά της.

  Έρωτας και σχέσεις

  Αυτή τη χρονιά η αισθηματική σας ζωή θα σταθεροποιηθεί και θα βρείτε την αρμονία, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας. Είναι μια καλή περίοδος για να ανακαλύψετε τι ακριβώς θέλετε από τη σχέση σας. Ενώ μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα να κάνετε αλλαγές στις σχέσεις σας, μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί πολύ βοηθητικό. Το 2020 οι αλλαγές θα είναι περισσότερο λεπτές και διακριτικές, παρά μεγάλες κι έντονες. Αν είστε μόνοι, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε τις ρομαντικές σας ικανότητες. Μια γοητευτική στάση και μια ευχάριστη συμπεριφορά μπορούν να κάνουν θαύματα.

  Προσπαθήστε να περιορίσετε κάποια βαρετά, καθημερινά καθήκοντα και να βάλετε στη θέση τους νέα και συναρπαστικά πράγματα για να κάνετε τη σχέση σας πιο πικάντικη. Είναι, επίσης, σημαντικό να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους φίλους και την οικογένεια, φέτος. Μην είστε τόσο παρορμητικοί, προσπαθήστε να είστε διακριτικοί. Μπορείτε να βοηθήσετε πολύ τους άλλους: απλά, χωρίς να είστε τόσο πιεστικοί. Μικρά πράγματα μπορεί να φέρουν μεγάλες αλλαγές σε κάθε σχέση.

  Καριέρα

  Θα χρειαστεί να φερθείτε πολύ επαγγελματικά αυτή τη χρονιά, αν θέλετε να πετύχετε και θα είστε πολύ απασχολημένοι. Αυτό είναι καλό αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά μπορεί να είναι κι αγχωτικό κάποιες φορές. Το ιδανικό θα ήταν να έχετε μια δουλειά που πρέπει να σκέφτεστε δημιουργικά – υπάρχει χώρος για δημιουργική σκέψη, σχεδόν σε κάθε δουλειά. Οπότε, προσπαθήστε να βρείτε πού – συγκεκριμένα – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργική σας σκέψη στη δική σας δουλειά.

  Οικονομικά

  Ενώ μπορεί να μην θέλετε να σκεφτείτε την προηγούμενη χρονιά, είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει τα οικονομικά σας φέτος. Προσπαθήστε να διορθώσετε τυχόν ζημιές που είχατε προκαλέσει πέρυσι, πριν ξοδέψετε για τον εαυτό σας – ειδικά, στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter