ΤΑΥΡΟΣ

 • Ταύρος 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς θα σημαίνουν και την ολοκλήρωση των μεγάλων και ανατρεπτικών αλλαγών που προαιόνιζε το 2020 στην ζωή των γεννημένων από 27 έως και 30 Απριλίου. Εσείς μέχρι τις αρχές του Μάη θα έχετε να αντιμετωπίσετε και να αποδεχτείτε μια αιτία ανατροπής σε κάτι το οποίο αποτελούσε σταθερό μέχρι χτες στην ζωή σας, ό,τι και αν είναι αυτό, οικογενειακό, επαγγελματικό, προσωπικό κλπ.

  Από την 1 Μαΐου και μέχρι τα τέλη της χρονιάς το γεγονός ή το δείγμα ενός ανατρεπτικού γεγονότος θα το εισπράξουν οι γεννημένοι τις 4 πρώτες μέρες του Μάη. Εσείς είστε και οι περισσότερο πιεσμένοι Ταύροι αυτής της χρονιάς. Οι πριν και μετά αυτών των ημερομηνιών θα διανύσετε ένα 2021 που μπορεί να βοηθήσει να αναπτυχθείτε κοινωνικά, επαγγελματικά και οικονομικά, αναλαμβάνοντας ωστόσο περισσότερες ευθύνες από αυτές που είχατε μέχρι χθες, ίσως και θέσεις που απαιτούν σοβαρότητα και εξαιρετική υπευθυνότητα.

  Το καλό κομμάτι του 2021 για τους περισσότερους είναι το τέλος της άνοιξης μέχρι το τέλος Ιουλίου. Από Μάιο δηλαδή μέχρι Ιούλιο επειδή η πολύ καλή παρουσία του Δια στον χώρο των Ιχθύων θα μπορέσει να δώσει στους περισσότερους αιτίες που να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι και να βρεθούν περισσότερο κοντά με ανθρώπους που τους νιώθουν και τους στηρίζουν.

  Κατά τα άλλα ο Ιανουάριος, το διάστημα από 14 Απρίλη μέχρι 10 Μάη, από 22 Ιουλίου μέχρι 15 Σεπτέμβρη και ο Δεκέμβρης είναι τα καλύτερα διαστήματα των Ταύρων αυτή την χρονιά.

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter