Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 από τον Πέρρη Κρητικό

  Καλημέρα! Είναι Τρίτη και σιγά – σιγά ( από το απόγευμα ) μπαίνουμε ξανά σε πιο ήρεμους ρυθμούς καθώς εξασθενεί η επιρροή της χθεσινής πανσελήνου. Νωρίς όμως το πρωί η Σελήνη που είναι σε χάσιμο, στην 17η ημέρα του κύκλου της και από τον Ταύρο θα συναντήσει τον Ουρανό στις 05:29 Αυτή η σύνοδος δίνει νευρικό ξεκίνημα στην ημέρα και κυρίως σε όσους ξεκινούν πολύ νωρίς Μία τάση υπερβολής αλλά και μία ανάγκη να παίρνουμε πιο ρηχά τα πράγματα μας δίνει η αντίθεση του φεγγαριού με την Αφροδίτη στις 11:33 ενώ πιο ισορροπημένη και θετική φαίνεται η τριγωνική όψη που κάνει με τον Κρόνο στις 23:44 το βράδυ. Απόψε είναι μία πιο καλή μέρα για γεννημένους στις 2 πρώτες εβδομάδες των ζωδίων της Γης με εξαίρεση ίσως τους εδώ και μέρες ταραγμένους για διάφορες αιτίες Ταύρους της 25ης Απριλίου. Οι περισσότερη θα έχουμε την ανάγκη να είμαστε πιο κοντά σε ότι μας εξασφαλίζει σιγουριά , αλλά και η προσπάθειές μας θα αφορούν κτήσεις ,είτε οικονομικές , είτε συναισθηματικές. Η μέρα δείχνει καλή για οικονομικά θέματα.

  Αυτή η σε γενικές γραμμές θετική ημέρα δίνει σε κάποιους ιδιαίτερη τύχη, εύνοια και γενικά αιτίες χαράς που μπορεί να έχουν κάθε μορφή. Έτσι απόψε μια καλή εξέλιξη , μια πρόταση, ένα κέρδος και γενικά μια αιτία χαράς ή και μια γνωριμία μπορεί να έχουν οι γεννημένοι : 10,26 και 27 Φεβρουαρίου – 10 Απριλίου – 13,29 και 30 Ιουνίου – 1η και 8 Ιουλίου – 13 Αυγούστου – 31 Οκτωβρίου – 1η Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου.

  Αντίθετα σήμερα όλα δείχνουν πως πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε , να αποφεύγετε κόντρες, να προσέχετε την υγεία σας, θέματα εργασίας, τα λόγια σας, μα και την οδήγηση σας οι γεννημένοι : 11ο,12ο του 1986 – 4ο,5ο,9ο και 10ο του 1987.

  Ακόμα η μέρα, θα δυσκολέψει , θα μπερδέψει ή θα στεναχωρήσει συναισθηματικά, άτομα γεννημένα : τέλος 11ου αρχές 12ου του 1989 – 5ο τέλος 9ου αρχές 10ου του 1990.

  Οι πιο θετικές ώρες της ημέρας για να κάνουμε τα πιο σημαντικά που έχουμε κατά νου , συναντήσεις επικοινωνίες κλπ είναι από 08:42 ως 11:39 και από 15:36 ως 18:33 και από τις 21:50 ως τις 01:08 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι πιο δύσκολες ώρες της ημέρας, που καλό είναι να ασχοληθούμε με τα αναγκαία, όσα δεν μπορούμε να αποφύγουμε ή αν μπορούμε , να κάνουμε ένα διάλλειμα, καθώς ούτως ή άλλως, δεν είναι αποδοτικές ώρες είναι από 12:38 ως 13:38 και από τις 19:38 ως τις 20:10.

   

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • Υδροχόος σήμερα 15-10-2019

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #επαγγελματικές_ευκαιρίες

  Θα είστε εφευρετικοί και πολυμήχανοι, γι αυτό τα καταφέρνετε συχνά, στα εργασιακά σας θέματα. Η διπλωματία και η ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα και από τις δυο πλευρές, σας βοηθάει να προχωρήσετε και να πλησιάσετε, ολοένα και περισσότερο, στους στόχους σας.

  Ερωτικά

  Καινούριες γνωριμίες έρχονται να δώσουν νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Θα συναντήσετε καινούριες προκλήσεις και θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες.

  Επαγγελματικά

  Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, βελτιώνοντας τους χειρισμούς και τις μεθόδους σας.

   

  Μάθε πώς επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter