Σελήνη

Η διέλευση της σελήνης σήμερα

Γράφει η αστρολόγος Τερέζα

Η Σελήνη σήμερα διελαύνει  από το παρορμητικό ζώδιο του Κριού και μας δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση! Μας πιάνει μια βιασύνη, ένα αίσθημα ανυπομονησία για να αλλάξουν τα πράγματα και να προχωρήσουμε προς τα εμπρός.

Το αίμα μας βράζει και όλα μας τα συναισθήματα είναι σαν να πιέζουν να βγουν προς τα έξω. Η υπομονή μας χάνεται, παθιαζόμαστε και τα συναισθήματα μας αναδύονται, εξαφανίζονται και αλλάζουν με μεγάλη συχνότητα.

Σήμερα λειτουργούμε σύμφωνα με αυτά που ορίζει η καρδιά και η λογική μας υποχωρεί. Κυνηγάμε τους στόχους μας με αποφασιστικότητα και δυναμισμό και κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να τους πετύχουμε. Δεν αποθαρρυνόμαστε όταν συναντάμε εμπόδια και καταφέρνουμε να τα ξεπεράσουμε γρήγορα.

Χαρακτηριζόμαστε από πάθος και ενθουσιασμό και παίρνουμε γρήγορα αποφάσεις για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε όσο γρηγορότερα γίνεται. Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί για κινδυνεύουμε να κάνουμε βιαστικές αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα τα οποία απαιτούν περισσότερη σκέψη.

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο δυναμικά και αποφασιστικά, να ασχοληθούμε με έντονες δραστηριότητες ή με τον αθλητισμό, να αναλάβουμε ένα έργο που απαιτεί ηγετικές ικανότητες και λήψη πρωτοβουλιών.

Μάθε πως επηρεάζει η διέλευση της σελήνης την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter