Σελήνη

Η διέλευση της σελήνης σήμερα

 Γράφει  η αστρολόγος Τερέζα

Η σημερινή σελήνη στην Παρθένο κάνει υποχρεώσεις να αναδύονται. Το πρόγραμμά μας γεμίζει ξαφνικά και καλούμαστε να λύσουμε ζητήματα νέα αλλά και παλαιότερα που ήταν στον «πάγο» και τώρα ξαφνικά εμφανίστηκαν στο προσκήνιο.

Γεμάτη προβλέπεται η σημερινή μέρα η οποία είναι αφιερωμένη στον εργασιακό τομέα. Η σελήνη στην Παρθένο όμως μας χαρίζει θετικές επιδράσεις, γιατί παράλληλα με το γεμάτο πρόγραμμα, μας δίνει δυνάμεις για να διεκπεραιώσουμε όλες τις εργασίες μας, εφοδιάζοντας μας με οργανωτικό πνεύμα και λογική.

Αφιερώστε την ημέρα στην επίλυση των ζητημάτων του εργασιακού τομέα, ασχοληθείτε με την άσκηση ή ακόμη κι αν θέλετε να ξεκινήσετε μια δίαιτα, κάντε το σήμερα, καθώς η σελήνη στην Παρθένο εξασφαλίζει την τακτική της ακολουθία και την επιτυχία της!

επιδράσεις σελήνης- 14707

Παράλληλα αισθανόμαστε μια έντονη αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο. Επιθυμούμε να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε στους άλλους όσα δεν μπορούν να πετύχουν από μόνοι τους. Η βοήθεια που προσφέρουμε μας γεμίζει συναισθηματικά και βελτιώνει σημαντικά την διάθεσή μας.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η σελήνη είναι στην Παρθένο; Να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν την διατροφή σας, όπως να την βελτιώσετε, να ξεκινήσετε ένα τακτικό πρόγραμμα άσκησης ή μία δίαιτα, να βοηθήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και γενικά κόσμο που το χρειάζεται, να μαγειρέψετε ένα υγιεινό φαγητό, να επιλύσετε ζητήματα του εργασιακού περιβάλλοντος που έχουν να κάνουν με λεπτομέρεια, αλλά και να οργανώσετε και να καθαρίσετε το σπίτι σας!

Μάθε πως επηρεάζει η διέλευση της σελήνης αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Τερέζα και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Μάθε περισσότερα για την σελήνη και τις επιδράσεις της στην καθημερινότητά μας, ανάλογα με την φάση στην οποία βρίσκεται: πόσο ισχυρή είναι η επίδραση που έχουν οι εκλείψεις  , τι είναι αυτό που τελικά ονομάζουμε Μαύρη Σελήνη , πόσο ισχυροί είναι  οι κόμβοι του φεγγαριού (Βόρειος και Νότιος Δεσμός)

Διάβασε επίσης:

Η Νέα Σελήνη και τα «δώρα» της

Η Πανσέληνος του μήνα

Οι διελεύσεις πλανητών μήνα- Πως επηρεάζουν τα πλανητικά σώματα την δική σου ζωή;

Οι θετικές και αρνητικές όψεις του μήνα- Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σένα;

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter