ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYNIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι 4-5/11 γεννημένοι είναι μπροστά σε ένα μήνα που δίνει ελάχιστες στιγμές καλές και ένα βαρύ είτε οικογενειακό είτε άλλης μορφής πρόβλημα που έχει την δύναμη να αναστατώσει βαθύτατα την ζωή σας και να ανατρέψει τα δεδομένα σας. Αντίθετα όμως οι πολλοί μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πέρασμα της Αφροδίτης στον φιλικοί σας Καρκίνο για να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα, να ανεβείτε ψυχολογικά, είτε μέσω μιας εξέλιξης είτε ακόμα και μέσω μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας γνωριμίας. Οι μεγάλοι τυχεροί του μήνα σε όλους τους τομείς, οι γεννημένοι 24-25/10, που δεν πρέπει να χάσουν το άνοιγμα ή την ευκαιρία επέκτασης που τους δίνει ο Ιούνιος που παρ’ όλες τις δυσκολίες του σε εσάς ειδικά μπορεί να βοηθήσει να πραγματώσετε ένα μεγάλο όνειρο ή ένα μεγάλο άνοιγμα. 

  Στις πολλές δύσκολες μέρες του μήνα μην αφήνετε το πείσμα να κυβερνά τις αντιδράσεις σας, προσέχετε τα ξεσπάσματα σας και τα νεύρα σας. Πολλοί αυτό το καιρό θα είστε σε στενή επαφή με άτομα που λειτουργούν παρασκηνιακά και που σας μεταφέρουν ίσως μηνύματα που θα πρέπει να διασταυρώσετε πριν τα υιοθετήσετε σαν αληθινά.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter