ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYNIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Ερμής ανάδρομος, η παρουσία του Ήλιου στους Διδύμους θα επιχειρήσουν να επαναφέρουν σε ισορροπία μια συνεργασία ή μια σχέση σας. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα μπορούσε να δημιουργήσει λόγους για να γίνετε αντικείμενο σχολιασμού στους επαγγελματικούς σας χώρους για αυτό θα πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές τις κινήσεις και τις συμπεριφορές σας εκεί.  

  Μπορεί ο Άρης από τις 11 του μήνα να περνά στον χώρο του Λέοντα και να σας δίνει σιγουριά και αποφασιστικότητα, κατακτητική δύναμη, και την σιγουριά ότι μπορείτε να κάνετε σε όλους τους τομείς αυτό που θέλετε αλλά οι αντιδράσεις αυτών που δεν συμφωνούν με την δράση σας, στο από 5 έως και 15 του Ιουνίου διάστημα, θα μπορούσε να είναι περισσότερο απόλυτες από ότι περιμένετε.

  Το σκληρό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό δημιουργεί και επαγγελματικές και οικονομικές ανατροπές και δείχνει ότι μπορεί να θίξει τα συμφέροντα σας. Αυτός ο μήνας, αν δεν είστε ευέλικτοι, θα κλείσει μια πηγή εσόδων σας και αυτό θα σας κοστίσει πολύ. 

  ‘Όπως όλα τα ζώδια έτσι και εσείς μπορείτε να περιμένετε την ψυχολογική και συναισθηματική ανάκαμψη που δίνει στις τελευταίες του μέρες ο Ιούνιος που η καλή Αφροδίτη από το φιλικό σας Λέοντα μπορεί και βοηθά πραγματικά τις επιδιώξεις σας.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter